2495
  • Donát9
    .-.-.-.-""""azon belül linket tudsz addni?
  • DarkSector
    netről
  • Donát9
    lol.honan szetted a játékot?XD
  • DarkSector
    Miért van az hogy leütöm a billentyűket, és nem reagál a játék rá?????
  • Donát9
  • Donát9
    Sziasztok valaki pls megmondja hogy honnan töltsem le a guitar hero 3-at
    Hali, egy kicsit figyelmetlen voltam és nem csináltam biztonsági mentést az eredeti "qb.pab.xen-"-ről és "qb.pak.xen"-ről számberakás előtt. Valaki feltöltené nekem ezeket valahova? Légyszi, nagyon hálás lennék!
  • kissadamvikt
    ok, köszi
  • Prince of Máté
    Sajnos nem megy :/
  • kissadamvikt
    szasztok!

tudok-e úgy coop-ozni gh3-ban, hogy nincs gitárom, csak 2 db billentyűzetem. nincs valami patch, crack vagy valami kis trükk a játékhoz??
  • vdani94
    OK, kössz. De nekem nem teccik annyira a X-pojler v. mi ezért inkább les paul után kerestem, de azt nem találtam sok helyen és akkor találtam ezt az oldalt: http://www.olcso-alkatresz.hu/kereses/20/1/ar/asc és azt gondoltam h. ez több helyen van ezért max ilyet veszk. Na mind1 kössz.
  • Prince of Máté
    1. Nem értem miért akarsz PS3-as gitárt venni, mikor ugyanannyi az X-es gitár, és az tuti müxik.
    2. Nem hinném, hogy a gitár készítői voltak olyan buták, hogy mindennel kompatibilis legyen, főleg a 2 rivális konzollal :)
  • vdani94
    Biztos mertén láttam itt:
    http://www.olcso-alkatresz.hu/kereses/20/1/ar/asc
    hogy ps3/xbox 360 gitár van és ha mindkettőt lehet csatlakoztatni a géphez akkor sz.tem mindkettőnek usb csatija van
  • Prince of Máté
    no
  • vdani94
    PS3 giár jó xbox 360-ra?
  • Legend Killer
    jó az aerosmith is, de sztem a gh3legends of rock jobb a sok szám miatt, de a másik is ugyanúgy jó, az is teccik.
  • Legend Killer
    itt pl ő van :D. Midori a neve legalábbis a zöldinek :S :D.
  • Legend Killer
    amúgy ez a Midori létező személy? :DD v csak kitalálták a géjmhez? mer rohadt jól néz ki a csaj, ha igazi személy lenne, én megkeresném :D. de úgyse találnám meg :D.
  • Legend Killer
    pff... majd holnap :D.
  • lac111
    Kezdj el játszani egy másik nehézségen, vagy csinálj egy új bandát, és vedd meg velük Tom Morello-t.
  • Legend Killer
    jó, de, h keressek pénzt, ha minden dalt kilőttem és Tom Morello pedig 15 ezer kábé... és 7ezrem van :S.
  • 0blueman
    hát nekem meg Johnny Napalm Pea Soup-ban(a belső énemet látom benne)
  • BB7
    A karakter az semmit nem számít! Mármint, hogy pénzt keresel vele! Azt vedd meg, melyik a legjobban tetszik! Nekem is Midori a kedvencem, a rózsaszín ruciban!
  • Legend Killer
    kellenének a karakterek, a speciálisak. Tom Morello - remélem jól írtam -, Slash és a többiek, deh sokba kerülnek, 7ezrem van, mer költöttem rucira Midorinak. jól néz ki a csaj :D. új karriert kezdtem vele easyn és kipörgettem :D, sokkal jobb lett, mint először, csak az a raising blood brrr! még nem próbáltam :D.

szal az a szám nincs meg, a többi igen és így nemtok Midorival pénzt keresni. mit tegyek? váltsak át más karakterre? :S
  • 0blueman
    én mediumon kezdtem a játékot, ami nekem könnyen ment, mert én előtte már egy évig frets on fire-öztem :D
    a párbajokat pedig hardon sokkal könnyebben megcsinálta
    ez azért van mert ahogy lépsz följebb a nehézségen mindig egyre jobban azt kell nyomni amit hallasz
  • vki
    Szerintem a medium ellenek egyszerűbbek, mint az easy-k. Persze ha már hozzászoktál a mediumhoz :P
  • Legend Killer
    merr nálad mi az az f4? mivel én nem állítottam be arra.
  • Prince of Máté
    Nyomsz egy kék húrt (F4) Quick playnél, és akkor átvált Bonus songra.
  • Legend Killer
    de ott is ugyanez a sztori szál gondolom és mondom, majdnem síró görcsöt kaptam a raising bloodtól (még nem is vittem végig :P) és a the number of the beatstól... ez végre sikerült, pffúúhhhh :D.

és vettem csomó dalt a boltban és quick playben és karrier módban sincs! merre vannak? :S
  • BB7
    Az EASY! gyerünk Médiumra! :D
  • Legend Killer
    nah, sikerült... hm, ennyi lenne? :D
  • Legend Killer
    jaja, de teccik a géjm :D.
  • Legend Killer
    ... hihetetlen nagy mákom volt és sikerült... de el se hiszem és most jön csak az ellen, aki nem semmi :P.
  • 0blueman
    figyelj, nem olyan nagy baj ha nem sikerül hiszen még csak tegnap kezdted ha jól értem
  • Legend Killer
    lassan elbőgöm magam ettől a két számtól... hogy csináltátok meg?
  • Legend Killer
    de mennyit? ezer évig? :D elején má elcseszem, sok szar jön.
  • vki
    Keep trying :D.
  • Legend Killer
    hm... hát nekem má ötödjérn túl van a próbálkzoás és reménytelennek tűnik :D.
    amúgy rájöttem mé nemtok mindenféle holmit ráaggatni a csaj karira. azé, mer csak olyat vesz fel, ami illik hozzá :D.
  • 0blueman
    KING DIAMOND!!!!
    benne lesz a metallicában

• 0blueman
    na ezt gyorsan végigtoltad