Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Honnan tudok uj számokat letölteni a játékhoz???
nagyon fontos lenne
kösz
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
A gémet úgy 1 évvel ezelött használtam a gépen és Easy😄😄 módban max grafikával végig is nyomattam gond nélkül
Most aljött az ideje hogy felrakjam újra, és megpróbáljam a Hard szintet, és eddig semmi gond, mert kb 10 percig játszok a gémmel és akkor jön a "GEBAAAASZ"
Megduplázodik a hang, elkezd recsegni, majd akadozni mint állat, és végül a hang teljesen elmosósdik.Olyan mintha kánonba egyszerre 4-5ször megy egymás alatt egy kis késéssel szólna a szám, én meg erre WHATTAAA FUUUUUCK!!!!!
P4 Nvidia Gforce 6600Gt 3Ghz 2.50 DDR2 ram( gond nélkül ment max grafikán)
Mirákbaja lehet a gémnek?
Ja mégegggy kérdés😄😄
Billentyüzettel nyomom xp-n hol tom beállítani hogy egyszerre több gombot is tüdjak használni, mert f1-f5-ig vannak beállitva de pl a f2f3f5 kombót nem tudom használni, mert sípol a tetves gép.
hasonló 3-as kombók sõt néhol 2-es(f4f5) használata sem megy!
Elõre is kössz
cscscs
van egy problémám,felrakom a gamét,crackelem,
elindul simán viszont amikor kiválaszottam a zenét megmindent a loading képnél kifagy a játék.
Miért van ez??
A válaszokat elõre is köszönöm
Ez se jó hozzá??? 😞((
Külföldröl meg mire behozzá a gatyám rámegy :SSDS
??? Haverommal felesbe vennénk, hogy tudjuk együtt otlni neki:!!!
felpatcheltem 1.3-ra
mostmár bese indul :S
van egy problémám,felrakom a gamét,crackelem,
elindul simán viszont amikor kiválaszottam a zenét megmindent a loading képnél kifagy a játék.
Miért van ez??
A válaszokat elõre is köszönöm<#wink>#wink>
Hardon, 5 húrral, van alapfogás, és csak 1 ujjamat rakom a szélsõre, vagy úgy kell(szokás) gitározni, hogy egyszerre mind a 4 ujjam arrébb rakom?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Mert ott a kamion két kéményébõl jövõ tûz miatt laggol! :S Mindenkinél.. vasat alá.. vagy lõjj le alatta MINDENT!
valami 5let ?😊
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
egyébként most hogy igy kiadtátok a "kiosztásokat" rákérdeznék. nemvagyok valami rock rajongo, csak jopoénnak tartom a játékot, és télleg van egy két jó szám is 😄 de én csak easyn meg mediumon tolom, mert egyszerûen hardon meg a másikon lehetetlennek tartom 😞 a kisujjam pici, nemtom ugy hadonászni 😄
ja meg végigcisnáltam a tutorialt, és ot vannak ojanok hogy pl nem is kell pengetni mert at mgaátol megcsinálja, csak 1x kell utána megy végig, viszont élesben nekem ez nem müködik :/
a másik hogy ez az F1-5ig ez igy franko?😄 meg hogy gondoljátok, vegyem fel a billentyüzetemet mint egy gitárt és ugy toljam?😄
van még 1 kérdésem, szerintem láttátok azt a videot amin egy kisgyerek megcsinálja hardon a Dragonforce-os zenét, ott az elejen hogy csinálja hogy nem penget? 😄 mert csak 2 változo van asszem a zöld meg a piros, de õ ugy csattog vele hogy nem is penget, csak nyomogattya a gomokat 😄
na ennyi lenne, köszi 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Green : F5
Red: F4
Yellow : F3
Blue: F2
Orange : F1
Pengetni a Jobb oldalt lévõ numerikus billentyûn ajánlott: Nekem Jelen esetben NumLock 7
Sztem nem olyan nehéz játék, 1 hónap alatt eljutottam arra a szintre hogy, már ment úgy is a game, hogy mind az 5 billentyût tudjam kezelni. Hardon átlagos 85-95% -ra teljesítek, De expert az még nem nagyon megy😄 ! Mindenkinek sok sikert !
Nekem megvan az összeg Guitar Hero sorozat zenéje
Invalid Account Information
Try Agin
Jah és nekem nem eredeti a game 😄 ! Segítsen valaki PLS
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nemrég ismerkedtem meg a játékkal,és lenne néhány kérdésem....
(egyébként easy-n majd minden szám megy 100%-osan😊 )
Ha Co-op módban szeretném nyomatni egy haverommal,hogyan lehet megoldani?Mert a 2. controllernek csak a gitárt engedélyezné,az meg nekem nincsen.A gamepadot sem ismeri a játék....Valami ötlet?
esetleg hol lehet beszerezni egy pc-hez való gitárt?Vidéken lakom,az elérhetõ helyeken nincs ilyen.Valaki esetleg eladná a gitárját?
Köszi elõre is!
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
aszem ez az 😊
atomefektes video, nagoyn jó minõségü, de aki ismeri a muzsikát, lõjje pls 😄
aki mégis tuggya 😊 irjamámeg pls 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Berimre: Nem, sajnos 😞
Bátor Vagy? http://href.hu/x/5fe6
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"