Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
jó le fogom irni neked holnap.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

BB7
Ha elmondod a Warezos zeneberakást.. elmondom a gityószerzést! xD
ChuckyHUN
Inkább azt mondd meg hogy honnan a rákból szerváljak gityót..😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
de... lehet... PM ben leirtam neki

BB7
nme! Warezhoz NEM lehet!
ChuckyHUN
Vagyis lehet csak kicsit bonyolult, és pl lén még nem tudom,. hogy ha elrontom a húrt akkor hogy kéne megcsinálni, hogy ne szóljon a gityó... Pár számot már csináltam amugy

ChuckyHUN
Nekem Warez és ahhoz nem lehet mert kell valami kód az onlinehoz ha jól tudom.

BB7
Eredeti vagy Warez?
Balazs15
hi all
Honnan tudok uj számokat letölteni a játékhoz???
nagyon fontos lenne
kösz

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Soska87
Na loller mindenkinek
A gémet úgy 1 évvel ezelött használtam a gépen és Easy😄😄 módban max grafikával végig is nyomattam gond nélkül
Most aljött az ideje hogy felrakjam újra, és megpróbáljam a Hard szintet, és eddig semmi gond, mert kb 10 percig játszok a gémmel és akkor jön a "GEBAAAASZ"
Megduplázodik a hang, elkezd recsegni, majd akadozni mint állat, és végül a hang teljesen elmosósdik.Olyan mintha kánonba egyszerre 4-5ször megy egymás alatt egy kis késéssel szólna a szám, én meg erre WHATTAAA FUUUUUCK!!!!!

P4 Nvidia Gforce 6600Gt 3Ghz 2.50 DDR2 ram( gond nélkül ment max grafikán)

Mirákbaja lehet a gémnek?

Ja mégegggy kérdés😄😄

Billentyüzettel nyomom xp-n hol tom beállítani hogy egyszerre több gombot is tüdjak használni, mert f1-f5-ig vannak beállitva de pl a f2f3f5 kombót nem tudom használni, mert sípol a tetves gép.
hasonló 3-as kombók sõt néhol 2-es(f4f5) használata sem megy!

Elõre is kössz
cscscs

BB7
minek irsz 2*? SõõT! 3* ... ha 1* nem segitenek akkor lehet h. mostse tudnak!
Reistall?
Hi
van egy problémám,felrakom a gamét,crackelem,
elindul simán viszont amikor kiválaszottam a zenét megmindent a loading képnél kifagy a játék.
Miért van ez??
A válaszokat elõre is köszönöm
BB7
"- Ps2 kompatibilis"
Hmmm.. ha Ps2-re kell akkor jó! 😊
ChuckyHUN
http://www.amextec.hu/index.php?selectedProductID=8395&activePage=productDescription.php&sid=778c0c8cd49129209089e5ad677e10d5

Ez se jó hozzá??? 😞((
Külföldröl meg mire behozzá a gatyám rámegy :SSDS

BB7
Magyarországon NINCS!
Külföldrõl rendelj! ...
ChuckyHUN
Minekt érdekelne a Gitár!!!
Msn címemen meg tudnánk beszélni??
[email protected]

ChuckyHUN
Vaslaki tud gitártz szerezni
??? Haverommal felesbe vennénk, hogy tudjuk együtt otlni neki:!!!

Hmmm...
felpatcheltem 1.3-ra
mostmár bese indul :S
Hi
van egy problémám,felrakom a gamét,crackelem,
elindul simán viszont amikor kiválaszottam a zenét megmindent a loading képnél kifagy a játék.
Miért van ez??
A válaszokat elõre is köszönöm<#wink>
Én jobbkezesen tolom, tehát balról az 1-es felõl indul a zöld,piros....
Hardon, 5 húrral, van alapfogás, és csak 1 ujjamat rakom a szélsõre, vagy úgy kell(szokás) gitározni, hogy egyszerre mind a 4 ujjam arrébb rakom?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

BB7
<#idiota>
drot
esetleg nem gondoltál rá hogy ez egy rohadt bot???

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Snexi
Aztarohadt<#eljen><#worship>

hát ezaz 😞 minden kivan lõve. pedig birná a gépem többet is. dehát nemértem... benyomom a starpowert egybõl lagg... meg éha csak ugy magátol.
BB7
A legszarabb a forgatásos (kamion platóján zenélõs! <#idiota> )
Mert ott a kamion két kéményébõl jövõ tûz miatt laggol! :S Mindenkinél.. vasat alá.. vagy lõjj le alatta MINDENT!
azt megmondanátok ghogy mit lehet csinálni ha baromira akad a jatek? van ojan hogy tokjól megy, de aztan ugye mindig más képet nyomat be, és tökre bénán levan véve minden, se közönség, se semmi, 800*600 as felbontás, és mégis... a nagyobb koncerhejeken mindig beakad és elcseszem a számot 😞 ez persze csak a quicplayben van, ugyanis ott nem én választom a hejszint 😄 a kedvenc hejszinem a 2. az a gagyi pub, mert ott nem akad 😄 vagy talán minimálisan.. és nem 1x csesztem el amiatt mert akad... hajama tépem mikor tök egyszerû részt nemtok megcsinálni.

valami 5let ?😊
BB7
<#idiota> Szted? Nem eredetivel lehet Online játszani?
remus500
Nincs mit 😄

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

aaaaaaaha 😊😊😊😊😊 köszi
remus500
Nah ! fel kell venni a billentyût mint egy rendes gitárt ! bal kezeddel fogod le az acord-okat (F1,F2....stb.) és jobb kézzel pengets ! Be lehet állítani a pengetõt 2 billentyûre is . Strum Up pl.Num lock 7 , Strum Down pl.Num lock4 és így nagyon gyorsan lehet pengetni. jah és a dragpn forcal az a helyzet hogy azt kurva sokáig kell csinálni hardon, hogy betanuld az expert alapokat hozzá, mert ott nem csak 1 szólamot kell játszani, hanem egyszerre 2-õt.

köszi a szám cimét 😊

egyébként most hogy igy kiadtátok a "kiosztásokat" rákérdeznék. nemvagyok valami rock rajongo, csak jopoénnak tartom a játékot, és télleg van egy két jó szám is 😄 de én csak easyn meg mediumon tolom, mert egyszerûen hardon meg a másikon lehetetlennek tartom 😞 a kisujjam pici, nemtom ugy hadonászni 😄

ja meg végigcisnáltam a tutorialt, és ot vannak ojanok hogy pl nem is kell pengetni mert at mgaátol megcsinálja, csak 1x kell utána megy végig, viszont élesben nekem ez nem müködik :/

a másik hogy ez az F1-5ig ez igy franko?😄 meg hogy gondoljátok, vegyem fel a billentyüzetemet mint egy gitárt és ugy toljam?😄

van még 1 kérdésem, szerintem láttátok azt a videot amin egy kisgyerek megcsinálja hardon a Dragonforce-os zenét, ott az elejen hogy csinálja hogy nem penget? 😄 mert csak 2 változo van asszem a zöld meg a piros, de õ ugy csattog vele hogy nem is penget, csak nyomogattya a gomokat 😄

na ennyi lenne, köszi 😊
Hmuda
Amit írtál az balkezeseknek kedvez, jobbkezeseknek a kiosztás pont fordítva kell a funkcióbillentyûkön (és egy bug maitt ki kell kapcsolni a lefty opciót minden indítás után). Sokkal kényelmesebb jobbkezeseknek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

remus500
Billentyûkiosztás kezdõk részére :

Green : F5
Red: F4
Yellow : F3
Blue: F2
Orange : F1
Pengetni a Jobb oldalt lévõ numerikus billentyûn ajánlott: Nekem Jelen esetben NumLock 7
Sztem nem olyan nehéz játék, 1 hónap alatt eljutottam arra a szintre hogy, már ment úgy is a game, hogy mind az 5 billentyût tudjam kezelni. Hardon átlagos 85-95% -ra teljesítek, De expert az még nem nagyon megy😄 ! Mindenkinek sok sikert !

remus500
Bucsek ! Itt a szám címe : Matchbook Romance - Monsters
Nekem megvan az összeg Guitar Hero sorozat zenéje

remus500
Hali ! már rég óta GH 3 -azom,de még mindig nem jöttem rá, hogyan tudok online gamleni. Mert márt beregisztráltam a Guitar Hero hivstalos oldalán is, de mikor belemeek a game -be és rámegyek az online ra, beírom a username-t , pass-t és ezt írja ki :

Invalid Account Information

Try Agin

Jah és nekem nem eredeti a game 😄 ! Segítsen valaki PLS

wander01
ha pc-n nyomod akkor nem lehet ketten játszani, olvass vissza. én olyasmit hallottam hogy lehet box-os gitárral játszani ha van hozzá valam usb-s vevõd vagy mi. vagy bluetooth adapter? nem vágom... egyszer probáltam boxon, ketten gitárral, hatalmas oltás de sztem a basszus unalmas a másodiknak.. 😛

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Sziasztok!
Nemrég ismerkedtem meg a játékkal,és lenne néhány kérdésem....
(egyébként easy-n majd minden szám megy 100%-osan😊 )
Ha Co-op módban szeretném nyomatni egy haverommal,hogyan lehet megoldani?Mert a 2. controllernek csak a gitárt engedélyezné,az meg nekem nincsen.A gamepadot sem ismeri a játék....Valami ötlet?
esetleg hol lehet beszerezni egy pc-hez való gitárt?Vidéken lakom,az elérhetõ helyeken nincs ilyen.Valaki esetleg eladná a gitárját?
Köszi elõre is!

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

BB7
Várunk! 😛
http://www.youtube.com/watch?v=y0V0zuhEfUE

aszem ez az 😊

atomefektes video, nagoyn jó minõségü, de aki ismeri a muzsikát, lõjje pls 😄
megprobalom felvenni valahogy, aztan felrakom jutubra 😄 de csak az elejét
aki mégis tuggya 😊 irjamámeg pls 😊
BB7
Tudom meikre gondolsz! A Cymét sajnos nem tudom! 😛 De.. nekem is kéne!
tévedtem 😞 nem mindig azt rakja be 😞 na akkor igy sosem tom meg 😞
üdv, nekem ugyan a PC-s gitár hiro van meg, de kérdezném hogy amikor belépek a játékba, van egy alap zene. azt hol találom a játékban?, akkor van mikor belépek meg minden, me az sztm tök klafa 😄 csak nemtalálom seol 😞
wander01
ha van hozzá bt vevõd (ikszbokszos persze) elvileg mennie kell

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ryper
Hasonló kérdés: Xbox 360 as guitar hero 3 om kontroller megy PC vel, vagy pc-s gh3 xbox al?

Berimre: Nem, sajnos 😞

Bátor Vagy? http://href.hu/x/5fe6

csá az lenne a kérdésem hogy szerintetek a ps2-es guitar hero gitár kontroller müködik pc-vel ha van ps2-usb átalakító???
BB7
Nyehehe! Lesz Gitárom! Aki Mo-ról kaar venni: Amazon! 😊
Lui76
Nekem a 6100Go-s laptopon játszhatatlan 😞

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

drot
én mediumon szinte minden nótával elvagyok 90% fölött most próbálkozok hardon de az az ötödik gomb(húr) nemtom mi a neve az nem nagyon akar menni:S😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"