2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#854 de ps3-mas gitárom van és nem tudom hogy kell beállitani a mozgásérzékelőt, és igy párbajnál nem tudok tovább lépni és uj számokat szerezni -
#853 ha zenét teszel be akkor elveszik az összes alap zene és a mentésed
ja és csak quick playben lehet játszani és nem tudsz menteni
egy tákolmány az egész
elégedj meg az alap játékkal, jóaz -
#852 helo, nem tudom h megy itt a warez téma, ha nem lehet akkor előre is elnézést.
azt szeretném kérdezni h honnan lehet letölteni új számokat vagy 100%-os mentést? most töltöttem le ezt a GH I-II-II costum legends of rock-ot de nem találom sehol a keresett dolgokat. -
#851 Szerintem jah... mivel mindegy, hogy milyen gitár, csak gitár legyen. GH3 is támogatott már 2 gitárt. -
Cutee #850 Létezik olyan, h GH:WT 2 gitárral ? xplore-ba láttam, de engem inkább Les Paulba érdekelne ez a felállás. Xbox360hoz. -
#849 Ment a PM ;) -
#848 Valaki nem tud eladó xplore gitárt? (olcsót) -
roskatebi #847 Nem adnád meg a progi nevét?? -
adamwa #846 Sziasztok! psycho88! segítséged szeretném, mert nem jó az editor program, amivel be lehet tenni a számokat a game-be! -
#845 Nézd meg még egyszer! Nincs semmi baja! -
#844 Ez a link nekem nem tünik jónak.:) -
#843 #833 -
#842 Itt találsz leírást! -
roskatebi #841 Hellosztok..........Hogy kell berakni zenét?? -
Cutee #840 Sajna nem. -
#839 valaki meg tudná mondani h. lehet-e másolt gh3-mal neten játszani? -
tyrant71 #838 sajnos csak 2 szám van benne
sad but true elsőre experten 4* -
#837 -
#836 ezaz, fájdítsd csak a szívem -
tyrant71 #835 ha vannak itt konzolosok, a GH:Metallica demo fent van a live-on -
#834 -
#833 én a helyedben nem próbálkoznék vele :D -
#832 Hogyan lehetne megszerezni? Egy játékot az online feature miatt MEG KELL VENNI!
És ha csak egy kicsit visszaolvasol, megkapod a második kérdésedre a választ! :) -
Donát9 #831 XDDDDDDDDDDDDdde nincs külön olyan hogy meg lehet szerezni?XDDDDmind 1 haggyuk akk nem játszok online!XD de hogy tudok saját számot berakni? -
#830 ILYEN FASZSÁGOT? XD
LOL! Lőjjetek fejbe!
Licence? Ha talán megvennéd... máshogy nem tudsz online játszani! -
Donát9 #829 tessék?XD
am hogy lehet saját számot berakni? -
#828 öe -
Donát9 #827 deXD.de nem tud valaki licencet addni? -
#826 attól még nem faszság, hogy pengetni is kell
ha belegondolsz, egy igazi gitár sem úgy szólal meg, hogy csak lefogod a húrokat -
Donát9 #825 am nem tudsz licencet addni? -
Donát9 #824 azért kösz -
Donát9 #823 megvan csak ugy kell hogy lenyomom a bill-t meg a shinftet egyzseere-.-"ilyen faszságotXD -
#822 Nyugi! Anno nekem sem volt eredeti és működött, de volt, mikor "elromlott".. ez bármitől lehet! Ajánlom, hogy telepítsd újra! :) -
Donát9 #821 hát nem eredeti de ismerek olyat akinél működik:'(de ez mekora szar már.hogy nem jó
főleg az hogy senki nem tudja mia baj:'( -
#820 Ha gitárod lett volna, lehet, hogy tudtam volna segíteni! De így nem nagyon értem, hogy mi lehet a baj! Esetleg nem eredeti? Az talán okozhatja! -
Donát9 #819 és a bill.re nem reagál semmit gitárom nincs.tudsz segiteni?pls -
Donát9 #818 nem,billentyűzettel -
#817 Gitárral akarod játszani? -
Donát9 #816 ááááááááhhhhhhhh nekem sem reagáll semmire:'(:'(miért? -
#815 pl. felmész 1 akármilyen torrent oldalra és onnan le tod szedni