Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos rengetegszer volt má a kérdés de most nincs kedvem olvasgatni.Szóval ha vki tudja h kell a GH 3-ba betenni mondjuk egy Custom Packot akkor leírná?Sztem sok ember örülne a megldásnak.Csak az írjon aki tutira tudja h kell!!!
Köszi
Üdv:berimre
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
PS3 ID: SDani456
elég zavaro...
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
holnap hozza a futár a GH3-at PS3-ra:-)
Kérdés:
A PS3-on mennyire mûxik faxányosan a GH2????
A neten többféle verziót olvastam. A hivatalos oldalon a kompatibilis játékok listája szerint semennyire.
Az ebay-en egy eladó azt írta,hogy GH2 PS2/PS3 játékként eladó. írtam neki,hogy ugyan próbálja már ki,ha teheti.
Itt valaki próbálta a dolgot?
THX
<#eljen>#eljen>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem tudjátok mi az amikor nyomok egy számot és a fret ek bõl elkezd ilyen kis csillag szökõkút jönni ?
PS3 ID: SDani456
ajánloták már ezt, csak annyira megszoktam az alapot :D:D:D hát megprobálom.
de hogy gondolod hogy az olembe? mármint az ujjak elhejezésére gondolok :D mit mivel szoktatok nyomkodni :D
Green (zöld) : F5
Red:(piros) F4
Yellow :(sárga) F3
Blue: (kék)F2
Orange : (narancssárga) F1
a pengetés pl a numlock 7 a star power legyen a numlock8:D
és vedd az öledbe a billt és fogd ugy mint egy gitárt:DDDD
na és igy már könnyü lesz lenyomnod a piros sárga zöldet egyszerre:D
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
alapbeallitason van, és ezt már megszoktam. gondolom nem igy rakták volna PC re ha nemlenne megoldhat.
elõre is kössz!
Plz!!<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#violent>#violent><#violent>#violent>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
az már én is szeretném tudni h hogyan kell zenét berakni.
jók az alap zenék csak kellene 1 kis plusz(pl: Linkin Park:P)
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489