Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali azt szeretném kérdezni h ki az aki már próbálta ezt a custom packot?-->Guitar Hero 3 PC Custom PackItt van róla egy youtube link:http://youtube.com/watch?v=Cxq4PnUG24o Én letöltöttem de nem ugy müxik ahogy vártam.Mert Easyn is vannak számok amiket Expert szinten kellene játszani.
BB7
Sztem ha betévedsz egy fórumba.. akk. az aminimum h. az aktuális oldalt végig (Ha nem is végig.. de mind1) nézed! ÉS mostis csak oan 2HSZt kellett vna visszanézni? :O
lehet hogy a beállításoknál kell beállítani
BB7 nek szolt..
Jó bocs h kérdeztem.. nem minden nap olvasom ezt a fórumot sõt ma nézem 2.jára. elég lenne az is ha mondjuk azt mondanád hogy korábban már leirta vki és mondjuk leirod a hozzászólás számát vagy vmi.., vagy h nem lehet..
Sziasztok!
Biztos rengetegszer volt má a kérdés de most nincs kedvem olvasgatni.Szóval ha vki tudja h kell a GH 3-ba betenni mondjuk egy Custom Packot akkor leírná?Sztem sok ember örülne a megldásnak.Csak az írjon aki tutira tudja h kell!!!
Köszi
Üdv:berimre
köszönjük szépen elõre is! így hárma! :D (B+ :D)
BB7
Huhh B+!
... <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Sziasztok! lehetséges más számokat beletenni a játékba vagy csak is azokat lehet játszani amit már alapbol benne vannak?
BB7
Juppi!! <#eljen><#taps><#szeret>
ChuckyHUN
7végén megcsinálom

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

BB7
na?... elegen vagyunk?
3
Jöhet.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

BB7
ÉN Én ÉN! :D
Felteszem a kezem! :D
micsodára? :) én jelentkezek ha ezzel sikerül valamit megtudnom! :)
ChuckyHUN
Még senki nem jelentkezett a videó tutorialra :\\

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

sziasztok! hallottam be lehet tenni akármilyen számot? ha valaki leírná nagyon hálás lennék! köszönöm elõre is! üdv!
SD456
Nem nem arra gondolok. Itt egy kép róla, hogy mirõl is beszélek.

PS3 ID: SDani456

hogyha ilyen hosszú hangokra gondolsz, és azok csillagosak és ilyen szökõkút fog jönni, akkor a "whammy bart" kell mozgatni, ami a gitárkontrolleren a pengetõ alatt található, amúgy majdnem mindegyik zenénél van ilyen. :)
SD456
Nem arra gondoltam :D A Starpower-t már régóta használom. Itt egy videó róla, hogy milyen. De amúgy csak 1 számban van ilyen. Custom szám a DragonForce – Cry for Eternity.

BB7
jaja! 2Giga Memóm és zúzós ATI-m ellenérE! :S De.. nekem csak akkor ha fut alatta 2 Silkroad Meg MSN! :D
Pókmalac
7900 as video karim van 2 giga rammal és nekem is be szokott akadni-_-
elég zavaro...

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

kikapcsoltad a közönséget? nálam is akadt a gáma néhol, ezzel viszont sikerült megoldani. más kérdés, hogy a nagykoncert meglehetõsen idióta közönség nélkül :-) viszont mivel úgyis a gitárnyakat nézi az ember, annyira nem gáz :-)
Elég érdekes, nekem 512 MB ramom van meg 128 MB NVidia GeForce videokártyám, de annyira szakadozik, hogy még a Slow Ridot se tudom lejátszani easy-n :d ez gondolom a Ram miatt van, de sajna nem lehet nagyobbbat belerakni a gépbe, van valakinek tippje, hogy ne szakadozzon a játék, mert FoF-on jól nyomom. (Egy kicsit hülyén fogalmaztam)
mcwolf
Üdv!
holnap hozza a futár a GH3-at PS3-ra:-)
Kérdés:
A PS3-on mennyire mûxik faxányosan a GH2????
A neten többféle verziót olvastam. A hivatalos oldalon a kompatibilis játékok listája szerint semennyire.
Az ebay-en egy eladó azt írta,hogy GH2 PS2/PS3 játékként eladó. írtam neki,hogy ugyan próbálja már ki,ha teheti.
Itt valaki próbálta a dolgot?
THX
<#eljen>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

The Protector
sokáig nem rontod el.és ha a csillagosokat eltalálod akkor azoktól nõ a starpowered.gondolom még nem használtad.állísd be vmi közeli gombra a pengetéshez mert használni jó.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SD456
Hi all!

Nem tudjátok mi az amikor nyomok egy számot és a fret ek bõl elkezd ilyen kis csillag szökõkút jönni ?

BB7
Jójó! Átalakitó kell csak hozzá! :)
ChuckyHUN
A PS2es gitár akkor jó hozzá, ugye?

ChuckyHUN
Ha meglessz az 5 jelentkezõ akkor megcsinálom videósra!!

zenéket honnan tudok leszedni?

ChuckyHUN
Amint leszegy kis idõm, csinálok egy tutoriaalt, akár videót is!

nah, kiprobáltam és a hejzet az hogy igy már egyszerre csak a piros zöldet tudom lenyomni :D A piros zöld sárágt nem :DDDDD szal rosszabb lett mint volt xD
hehe:D

ajánloták már ezt, csak annyira megszoktam az alapot :D:D:D hát megprobálom.

de hogy gondolod hogy az olembe? mármint az ujjak elhejezésére gondolok :D mit mivel szoktatok nyomkodni :D
Balazs15
az alap beállitást szentem most változtasd meg:D nem is tom hogy birtad eddig igy ki na pl nekem igy van és a hard is megy naggyábol pedig nem rég kezdtem játszani vele
Green (zöld) : F5
Red:(piros) F4
Yellow :(sárga) F3
Blue: (kék)F2
Orange : (narancssárga) F1
a pengetés pl a numlock 7 a star power legyen a numlock8:D

és vedd az öledbe a billt és fogd ugy mint egy gitárt:DDDD

na és igy már könnyü lesz lenyomnod a piros sárga zöldet egyszerre:D

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

ha pcn jaccok vele. hogy oldhatom meg hogy minden gombot tudjak használni? mert a hardon pl vannak ijen kombok hogy együtt a piros sarga zöld... de a billentyûzetemen ezt nemtom lenoymni, és bukom a zenet.... 5let ?:)

alapbeallitason van, és ezt már megszoktam. gondolom nem igy rakták volna PC re ha nemlenne megoldhat.
most akkor emonjátok vagy nem!Driftmen ha itt nem szabad akkor küld el e-mailomra: [email protected]
elõre is kössz!
ChuckyHUN
ANYÁDBA!!!

Ezt most így nem naon értem!:S:S:S:S
BB7
GoooooGLE FTW!
azt itt szabad?

Akkor meg is mondanád?
Plz!!<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#violent><#violent>
iszonyat nagy játék geci

de, én is tudom. xd

wander01
de.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Nem tudjátok hol lehet ingyen letölteni a guitar hero III-at?
BB7
magyarul plz! <#idiota><#idiota>
Balazs15
vki elmondaná hogy az elsö bosst akit le kell nyomnom mi a francért nemtom legyüzni??nekem zöldben van az a mutatk neki már a pirosban de még is ki kickel maráhra nem értem...mienm gombokat kell méh nyomjak a pengetésen kivül hogy ne kickeljen ki ez a b**zja starpower-t???és az mrie jo???

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

morvaigaben
sziasztok
az már én is szeretném tudni h hogyan kell zenét berakni.
jók az alap zenék csak kellene 1 kis plusz(pl: Linkin Park:P)

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Hello mindenki. Mondja mármeg valaki, hogykell zenét berakni a játékba. THX