Razziafinálé rendõrségi fejetlenséggel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miféle jogosítvánnyal rendelkezõ szervezet?
Mihez van joga? Eendõrt hívni? Mert azt a négy elemis tahó is tud:)
De az alap "zaklatás" kategória szintén gond nélkül a nyakukba varrható, ugyanúgy, mint az ASVA-'nak. ..i.,
A kisebb stikliket szerintem is el lehet nézni nekik, de olyat nem kéne elengedni semmi pénzért, aki mások életével játszik - gondolok itt a 200km/h-val száguldozóra.
Egyszerûen az adófizetõ neve "kuss", mert õ a rendõr, és ha beszólsz odacsap.
:((( Ez a hozzáállás nem csak a tüntetésekre érvényes mint látható.
Ugye viccelsz?
Nem, itt fizikálisan fingjuk nem volt a zsaruknak, hogy mit kapjanak ki. Persze az ügyeletes rendszergazda biztos tudott volna nekik segíteni,de gondolom megint mellényeskedtek, hogy majd õk, csak õk...
Nem a céllal van a gondom, ahnem ezzel a sz@ros hozzáállással, amit a magyar rendõrség már kurvára természetesnek vesz, holott bizony baromira nem az.
Ne hibázzon, ne vegyen ki rossz szervert, ne rúgdosson földön fekvõt, ne hajtson át a piroson mindenféle megkülönböztetõ jelzés nélkül, mert kurvára nem a törvény emberéhez méltó.
És a magyarázat, az is bosszantó: így elkerülhetetlen volt néhány ártatlan áldozat
Egyrészt nem lett volna elkerülhetetlen, másfelõl meg mi az,h ogy ártatlan áldozat? Vazz, ha én rendszergazdaként rossz szervert resstartolok, akkor leordítják a fejemet és azzal kezdem, hogy sûrûn mea culpa-zok, ez meg úgy beszél róla mint valami G. I. Joe.
Jó, majd a cég bepereli õket kiszámláznak nekik pár milát, amit persze majd megint az adófizetõk pénzébõl fognak kifizetni:(
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A neten a gépeket egymás mögé toljuk, hogy ha szemben áll velük a suer ne lássa a másodikat sem. Még véletlenül sme IP címet maszkolunk, mert az IP címet nem azért találták ki, hogy pontosan tudjuk melyik géprõl van szó, hanem azért, mert olyan kurtajül hangzik az 192.168... Pontosan ezért találták ki a gépnevet is... Lehet vele villantani.
A zsaruk tényleg csak földön fekvõket tudnak ütni, mert máshogy (szemmel láthatóan ) nem értenek...
Hátmilyen balfasz magyarázatot is már régen olvastam. Nem tudják megkülönöztetni a szervereket egymástól?
Mi van akkor ha alá, mögé rejtették???
.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'
Nekem veszett már el ilyen jelszavam és bár megpróbáltam feltörni a védelmet, de esélyem nem volt rá... Egy törõ program kiírta, hogy a hátralevõ futásidõ néhány milliárd (v. még több 10 az x.-en) év. ;-)))
Fortuna fortes adiuvat.
Álszentség. Jah, még soha nem sértett törvényt a rendõr mi?
Ugyanmár, lehet, hogy a rendõrcsókának otthon fullon van a gépe ilyen oldalkról származó illegális cucokkal.
Persze itt sem a végfelhasználkat kapkodják össze, de akkor is álszent dolognak tartom ezt az egészet.
Nem fogják már fel,hohgy egy ilyen razzia senkit sem érdekel?
Ha minden nap lenne, az sem érdeklne senkit sem?
Van egy warezoldalgyûjtemény, ahonnan filmeket lehet letölteni. Minden héten eltûnik egy weboldal, mert az ASVA figyelmezteti õket, aztán meg megjelenik helyette kettõ másik:D
Amúgy pl. a Kürt is gyárt ilyen HDD partíció védõ okosságokat (jelszó+usb kulcs), aminek folytán a HDD tartalma csak mák mások számára. Ééés persze ezt még lehet fejelni ezzel-azzal (mert nyilván van benne sajnos kiskapu).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csak annyira, hogy nem szeretnél elõzetesben maradni
meg igérnek fût-fát
aztán majd ott baszol rá, amikor az lesz a vád amit elfecegtél a zsekáknak
ahogy olvasom, a rendõrség vádalkut sem tud veled kötni, max az ügyészség
olyanról is olvastam amikor a zseka ügyvédnek adta ki magát
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyébként valóban így igaz, sõt még erõszak sem kell, csak az ijesztgetés. (Kafka - A per címû mûve jut errõl eszembe.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ergo az lesz a vádban, amit fecsegsz
a rendõr meg nem a barátod
Nálam ennél egy fokkal bonyolultabb rendszer van, az elsõ, jogtiszta Windows-t szinte soha nem használom és van a gépemen még 3 OS, amik viszont mind legalább részben titkosítottak, jelszó nélkül nem is látszanak v. nem indíthatóak.
Ha nálam lenne egy géplefoglalás, akkor azt mondanám, hogy a H: drive tegnap még tök jól ment, nem értem, miért nem megy ma, biztos megsérült a lefoglalás során. Mivel feltörni úgysem tudják, ezért jobb híján el fogják fogadni a sztorimat...
Az egyiket ismerem,most dagad a melle.... A szaktudása?
Hol van éberéknél annyi pénz, hogy megfizessenek egy (akár átlagos tudású) szakértõt....
.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'
Ha jogász vagy és értesz hozzá akkor ok, de - magamból kiindulva - nekem, akinek sose volt dolgom a rendõrségen nem lenne nagy a pofám a rendõrségi kihallgatáson, hogy "úgyse mondom meg a jelszót hülye rendõr".
Lehet hogy csak túl paranoid vagyok és a rendõrségnek ilyesmire nincs kapacitása és rafinériája, de ha mégsem...
Elég hosszan el fogsz játszadozni vele.
Nekem az egyik HDD van titkosítva. Kicsit macerás mindig belemásolni a 128 karakteres jelszót indításkor, de az biztos, hogy a NASA-n kívül más nem fér hozzá az adataimhoz. ;-)))
a makulátlan múlt mellett a megfelelõ iskolai végzettség és szakmai tapasztalat is követelmény"
Huh!!! Nekem Pécsen volt egy ügyem, ahol a szakértõ a százados nõ (aki a nyomozást vezette) férje volt! És egy ismerõs gépén beárazta egy warez csapat file listáját is :)) Ennyit a szakértelemrõl! Gusztustalanok. Ismertem a helyi rendõrkapitányt is, aki addig a barátom volt. Tudom, hogy több tucat másolt CD-je és rengeteg (szintén nem legális) játék programja van. És még õ röhögött rajtam, hogy megint egy jó fogást csináltak!
Miért is? Elvitték a szervert, benne a feltételezhetõen RAID 1 vagy RAID 10 tömbökkel. Senki nem választotta szét, vagy tévednék?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pénzért warezt árulókat én sem sajnálom, pusztuljanak, de nagyon, mondom NAGYON naív vagy, ha azt hiszed, hogy a rendõrök meg teljesen tiszták.
Nem egy rendõr ismerõsöm van, köztük olyan is, már rég nem az utcákon bóklászik.
Egyik kocsijában ha 20 másolt audio cd nem volt, akkor egy sem és persze hevesen érdeklõdött, hogy a Madonna xy albumat honnan tudná lewarezolni. Az otthoni gépén és laptopján egy fia legál szoftver sincs, akárcsak a másik rendõr ismerõsömnél, meg a harmadiknál. A korrupciót meg talán már nem is kell említenem. Egyes helyeken, ha van nálad elég pénz a 200km/h-át is megúszod.
De tudod mit? Kit érdekel? Csinálják, õk is emberek, plusz azért a vicc pénzért amit hó elején felvesznek, mellette meg akár nap, mint nap az életüket teszik kockára... hát megértem. Itt nem wrz a legnagyobb baj, meg nem az, hogy xy mit másol. Sokkal magasabb szinten kellene az igazi nagy halakat megbüntetni.
Tipikus eset idehaza: Milliárdokat tüntetsz el pár év háziõrizet. Pár millió tûnik el, sok év börtön. A politikusokról nem is beszélve... na ott kellene raziát tartani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A mi a rektes faszért kellett egy teljesen legalálisan mûködõ online rádió szerverét lefoglalni? 2 felé fizetnek jogdíjat, de úgy látom ezeknek a retkeknek ez sem elég.
Mindegy mostmár szerdán újra indulnak egy új szerveren, de azért ez akkor is felháborító.
Kurvára oda figyelhette volna, hogy mi a faszt foglalnak le.
Még, hogy 1.5 hónapos feltérképezés.
Mondjuk az korrekt ahogy a torrent oldalakkal kapcsolatban nyilatkoztak, de az egyáltalán nem korrekt, hogy nem figyeltek oda arra, hogy milyen legális szervereket foglalnak le.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Egyébként jó a cikk, végre nem csak a ködösítés meg a pánikkeltés.
A leírtak alapján, gratulálni tudok a rendõrség mnunkájához ( nem vicc! ), tényleg korrektül állnak a dologhoz. Nem a felkészületlenségük, és a csak azért is megmutatjuk stílus látszik.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kiváncsi lennék , hogy 5-böl hány rendör használ,hallgat,néz olyat amit mindenki más. Szerintem meglepõdnél te is.