36194
  • [HUN]FaTaL
    Felejtsd el a cd-t. Router ipjét beírod a böngészőbe, kapsz egy webes admin felületet, ott állítsd be. Az alap jelszó vagy rá van ragasztva a router aljára, vagy a könyvében benne van.
  • bakkerman
    a gépről próbáltam,az eddig használt beállításokkal,de az kapufa egyértelműen.
  • SzirmosSzisza
    Ugye a routerrel próbálsz csatlakozni a netre és nem a gépről?
  • bakkerman
    najó ez tényleg hihetetlen már,csak mosolygok kínomban. Az az ethernet kábel,aminek sárga a vége,és eddig a gépben volt,ugye azt dugom bele a router WAN portjába. A gépbe dugom bele a routerhez kapott szürke ethernet kábelt,így összelesz kötve a gép és a router is. a mellékelt CD-n futtatom a telepitőt,a legvégén amikor ellenőrzi a router beállítást meg ilyeneket,akkor megakad a telepitő,mert azt írja,hogy ellenőrizzem a hálózatot,mert nincs internet. persze hogy nincs,mert nem tudok csatlakozni a netre az eddigi t-home-os felhasználónév/jelszó párossal,mert nem engedi,csak akkor tudok csatlakozni a netre,ha a modem sárgavégü ethernet kábele van a gépben,és nem a szürke amit a routerhez adtak. Nekünk úgy van,hogy a modemhez jön még a két TV-nek a kábele,hogy lehessen tévézni,meg van a modemben egy zöld végű optikai kábel is.
  • precision
    igen, ez egy kapacitív érintőceruza, és a G300 is kapacitív telefon, szóval működni fog vele
  • LocalPatriot
    Egyértelműen HOLO launcher! Nekem is itt ajánlották, és amíg nincs jobb telóm (3-4 hónap) tuti ezt használom!
  • zozyk
    Van,egy lengyel JB...
  • adamq01
    ha veszek egy olyan kábelt, akkor, ha a Tv-n a dvi kimenetre váltok akkor automatikusan mutatni fogja a képet?
  • SzirmosSzisza
    Igen, micro usb to dvi-ra keress rá, van elég sok.
  • adamq01
    Sziasztok!
    Össze lehet kapcsolni egy android telefont a tv-vel, hogy a tv az android képernyőén lévő képet mutassa? Esetleg hanggal együtt cakumpakk.
    Lehetséges az ilyen?
  • DarkSector
    Srácok, utolsó kérdésem mára:
    Nekem ilyen kapacitív ceruza kell?
    Csak mert ott az van hogy Ipon, de a telefonguru azt írta nekem hogy a G300-on "capatitive" kijelzős

Cellularline

Nem értek hozzá ezért ez a buta kérdés. :D
  • Solten
    Jah, eddig nem talaltam olyat ami tetszett volna.
  • SzirmosSzisza
    Launcher Pro nekem elég jól ment anno.
  • SzirmosSzisza
    Van már 4.1 S3-ra ? :o
  • [HUN]FaTaL
    Apex jobb :)

Tacswiz egy fos, én mondtam :D
  • kifli
    még csak most nyugdíjaztad a tw-t? :O
    btw gb-re mi az ami a leggyorsabb és legszebb (egyszerűség előny) launcher?
    Tesóm ace-jére kéne valami, mert panaszkodott múltkórjában is :D
  • ZsirosKenyer
    nem custom, official ...
  • Shiwo
    nekem is megy a Batman, 4.0.4-en

(meg a virágbolti GTA 3 is elindult)
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk a touchwiz-nél nem nehéz jobbat találni :D
    De amúgy ja, eddig ingyenes volt, de megvettem én is, mondjuk semmi fizetőset nem használok :D
  • DarkSector
    Még amit elfelejtettem az az hogy az eddigi LEGJOBB szoftver, amit csak láttam androidra a Skretchbook Mobil/Pro (A mobil az van Android telókra, asszem)

Hát ez a program szerintem a legdurvább, főleg azoknak akik alapon szeretnek rajzolni, vagy éppen csak egy piszkozatot csinálni valamiről. :)
    Állat.

• Solten
    Ez a nova launcher qrvajo, nem kisse erte meg a 25 pence-t.. :D Tacswiz nyugdij.
  • DarkSector
    THX.
  • SzirmosSzisza
    De az valami custom ROM, aztán azon nem csoda, hogy szarul fut :D
  • ZsirosKenyer
    Nekem kompatibilis az S3-ammal (4.1.1)

Mondjuk így is csak 20-25 FPS-sel megy, kicsit túlvállalták magukat a készítők graf terén. Szép meg minden, de batman legalább annyi poligonból áll mint az xbox verzión, ami azért még túl kemény egy telónak :)
  • gabi89
    Igen ez az. Visszarakni visszalehet de nem két kattintás az egész. Elvileg IMEI számot kell menteni meg kell egy mentés 2.3.6 -ról. Eddig én Mobilarena fórumában Vodafone UK verziót láttam. Itt érdemes olvasni kérdezni.
    "Hogyan lépjünk vissza korábbi ROM-ra? Hogyan tegyük fel a ROM-ot, ha megakad a normál frissítés?"

#14795: Szerintem alapból GB lesz rajta, de van már frissítés szóval hazaérve gépre dugva egyből mehet az ICS felrakása. SUS vagy PC Companion szoftverrel.
  • DarkSector
    Ismerősnek van Blade, de az 2.1-es. :)
  • Foky
    Amúgy vénségemre be vagyok sózva rendesen, nekem ez nagy váltás a 2.2-es Blade után :-)
  • DarkSector
    Még 2 kérdésem lenne:

1. ez lenne az ICS? Ami itt a Támogatás fül alatt Firmware címmel szerepel?
    2. Ha nem jó és akarom vissza a mostanit, a 2.3.6-ot akkor azt vissza tudom állítani?x
  • Foky
    Nah, 3 hét válogatás és számtalan teszt elolvasása után megszületett a döntés egy Sony Xperia P személyében. Nyilván pénteken lesz "kézzelfogható" a vas :-) Kösz a tanácsokat, már csak egy kérdés: a T-nél mivel jön, GB-vel vagy ICS-vel?
  • DarkSector
    De mond 1-2 olyan dolgot aminek van tényleges értelme...:D
    Mert olvastam, hogy más virtuális gombok, a böngésző másképpen megy, de ezekkel én nem érek semmit, ez engem nem hat meg. :D
  • SzirmosSzisza
    Keress rá mi változott, mindenképp megéri frissíteni. Példaként nem lehet távolról resetelni a telód
    Mondjuk az lehet 4.1-től jó
  • DarkSector
    Jah vágom.
    De az ICS-nek állandó jelleggel kell nem?

De én nem érzem még mire jó az ICS.

Ha csak annyi hogy elvileg folyékonyabbnak kéne lennie a telónak, akkor ez engem nem izgat mert így is nekem elég gyors a készülék.
    Nincs sok viszonyításom, de nekem elég gyors.
  • [HUN]FaTaL
    A RAMot üríti a rendszer, ha valami igényt tart rá.
  • DarkSector
    Erre mondtam hogy én is várok mert tuti lesz majd support erre a telóra is.
    S3 teló is nagyon új még, szerintem ennyi a gond, még nem jutottak el odáig hogy rátegyék a kompatibillitási litára.

Nekem eddig fut:

Modern Combat 3
    Splinter Cell Conviction
    Batman TDR
    Asphalt 7

Amiket nem támogatja de futna:
    (bizonyiték is van rá, csak át kell buherálni a készülék típus-nevét.)

GTA3
    Nova 3
    NFS Shift
    stb...amik még vannak. Vagyis mindegyik.

Amúgy a Batman nem véletlen akad, szerintem az brutálisan néz ki, főleg maga a karakter.
  • DarkSector
    "Minek nem használt RAM? Had használja azért van."

A RAM fontos ha elindítok egy Modern Combat 3-at. :D
    Vagy Onlive, vagy 30 másik nagy progit...torrent meg ilyenek.

"Amúgy vannak vicces dolgok, pl Max Payne nem támogatja S3-at, S2-n meg vígan fut :D"

Jaja ezt írtam lejebb a Gameloft játékok VÍGAN futnának az én telómon is, ha átirnám a készülék típusát.
    Van is erre valami megoldás, de annyira nem érdekel hogy belekavarjak.

Amúgy a Modern Combat 3-at is csak azért megy mert ott az APK amit szereztem eleve már ki van ütve vagy mi, hogy a G300 tipust elfogadja, mert elfogadás után INDUL csak a letöltés...:P
  • SzirmosSzisza
    Jaa, nekem bőven 30 FPS felett megy a játék, de S3-ra letölteni se lehet, mert azt írja nem kompatibilis.
  • DarkSector
    Nekem is.
    Sőt 1-2 textúra nem jelenik meg.
    de nem a teloddal/mmal van a baj, mivel a játék fos alapon, ezt bizonyítja hogy a letöltés pillanatában kapásból 1 peccs már van hozzá, szóval ezzel mg várni kell.
    De hálisten nálam az akadás nem vészes nem megy a játékmenet róvására. Vagyis engem nem zavar.
  • SzirmosSzisza
    Minek nem használt RAM? Had használja azért van.

Amúgy vannak vicces dolgok, pl Max Payne nem támogatja S3-at, S2-n meg vígan fut :D
  • DarkSector
    Igen de a probléma az hogy a Gameloft játékok meg az ICS, amiket írtam, később orvosolják szerintem, HA nem akkor sem hiányoznak nekem.
    Jó a NOVA 3-at kipróbálnám azért.

De egy Mini 2?
    hát bocs de azért ha nem tekintem ezt az ICS meg Gameloft játékokat, a Mini 2 szerintem specifikációkban sokkal gyengébb.
    És ez nekem számít, szóval a Galaxy Mini 2 nekem ezek miatt nem kellett, hiába kaphattam volna meg olcsóbban mint ezt. :S
    Persze jó az is, de kapásból a kijelzője nem szimpi játék-film-internetre...

De ettől még ismerem a Mini-ket.
    Jók.
    Arra is van amúgy ICS?
  • Jim Morrison
    ha van kedved csinálhatsz kisebbeket