36194
  • k0trapali #14863
    Gyári ICS? Hol élsz te? :D Arra várunk tavaly! óta! és mostanra volt ígérve, de még mindig semmi... gyári 2.3.4 meg kalap kaka.
  • theone91
    Neked ajánlottuk inkább a Nexus S-t? Tanuld meg, hogy a hardver nem minden. Ha nem te voltál, akkor semleges és elnézést a zavarásért. :D
  • [HUN]FaTaL
    A gyári ICS-sel is fos? Mindenki a szoftverére panaszkodik. Érdekes, hogy az LG általában normális vassal jön ki (a felső kategóriában, az alsóban kalap szar) és képtelenek alá tolni egy normális szoftvert, supporttal.
  • k0trapali #14860
    Valaki rendelt már innen? Link

Elég frankó kis készülékek vannak rohadt nagy kijelzővel és dual core procival + ICS/JB. És nagyon olcsók gondolom a noname gyártó miatt. Még iPhone 5 külsővel megáldott androidos teló is van :D Elég cigány viszont a hardver frankó benne! Kajak nem szarral gurigáznak! Lehet megkockáztatom és berendelek egyet csak tudjak választani!Dual core, ICS, IPS kijelző akár 720p felbontással is 8mp kamera stb.

#14853: Kalap szar az Optimus 2X. Eladó! Nincs rá egy használható rom se... legszívesebben földhöz vágnám. Eladóm azt veszek egy ilyen csodakészüléket 44ezer kemény magyar forintért!
  • [HUN]FaTaL
    "A kutatók szerint az új típusú fenyegetettséget nem egyszerű kivédeni."

Nem kell minden szart felrakni kétes forrásból. És meg kell nézni mihez kér engedélyt, hú de bonyolult :D
  • Falkon
    Milyen kedves! :) Fake?
  • [HUN]FaTaL
    "sebességben eddig nekem tökéletes,a gpu alatt mit értesz? youtube tökéletesen megy,böngészés chrome-on keresztül remek"

Indíts el egy játékot. :)

"elvittem,azt mondták ilyet még nem láttak,biztos vízbe ejtettem,bevittem telenorhoz,azt mondták ilyenkor már nem cserélik,vigyem be szervízbe,szedjék szét,visszamentem megint szervízbe,azt mondták szétszedik,megnézik,de nem igérnek semmit,az ára 10 ezer forint. na én akkor mondtam,hogy kösz a lehetőséget,másnap elpasszoltam 29-ért minden tartozékkal(kivéve headset)."
    Így már értem. :)
  • bakkerman
    sebességben eddig nekem tökéletes,a gpu alatt mit értesz? youtube tökéletesen megy,böngészés chrome-on keresztül remek

elvittem,azt mondták ilyet még nem láttak,biztos vízbe ejtettem,bevittem telenorhoz,azt mondták ilyenkor már nem cserélik,vigyem be szervízbe,szedjék szét,visszamentem megint szervízbe,azt mondták szétszedik,megnézik,de nem igérnek semmit,az ára 10 ezer forint. na én akkor mondtam,hogy kösz a lehetőséget,másnap elpasszoltam 29-ért minden tartozékkal(kivéve headset).
  • [HUN]FaTaL
    "Egyébként a kamera a telefon gyenge pontja,más területen eddig nem észrevehető a különbség a mini prohoz képest. "

Csak a procija gyengébb, a GPUja meg vagy 2x lassabb. :D És persze nincs qwerty. Annyiért mondjuk korrekt.

Miért nem gariztattad a mini prot?
  • Szabi #14854
    nekem wifin nem volt 10perc :D
  • bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hmm optimus 2x,pár hónapja nagyon odavoltam érte,jó teló? hogy tetszik?
  • k0trapali #14852
    Hát emberek 3 napig töltöttem a TDKR játékot és ma meguntam mert teljesen behalt a telefon kellett neki egy restart... szóval még mindig nincs letöltve
    Hihetetlen lassan tölti le... meg sem próbálom még egyszer mert megint 3 nap szarakodás lesz!
  • bakkerman
    nekem a srác a telenornál azt mondta,hogy normál headsetek ebbe nem jók,mert a felső utolsó gyűrű a dugón nem fog érintkezni...én meg boltba,becsomagolt headsetről hogyan állapítsam meg,hogy jó lesz-e vagy sem??? ez a tipo 1 hónapja jött be ide,még felsincs tüntetve egy headsetnél se a kompatibilitási listán :S

a mini prom (valószínűleg) gyári hibás volt,elkezdett egyik napról a másikra "besárgulni",a fehér felületek besárgultak,amit igazából csak én vettem észre,mert addig a szép fehér szín átváltozott sárgásra,más embernek lehet felse tűnik,és nemis tűnt fel,mert eladtam 29k-ért egy munkatársamnak. Azért választottam új telónak a Tipot,mert a telenornál van egy régi előfizuja a családnak,amit nem használ,de viszont a bónuszokat igénybe vehettük,így 35k helyett 15k-ért hoztam ki a telefont,annyit "vészmegoldásként" mindenképpen megért! Egyébként a kamera a telefon gyenge pontja,más területen eddig nem észrevehető a különbség a mini prohoz képest. Karácsonyra a fa alá egyébként bevan tervezve egy Sola :)
  • [HUN]FaTaL
    Headsetnél elképzelhető, de nem a lekerekítés miatt, hanem lehet hogy újra iphone kiosztást használ a sony? (A régi x10-ek azt használták, aztán a következő sorozat nem.) Bár ez csak akkor érvényes, ha vannak gombok a headseten, pl. tekerés vagy megállítás.

Viszont a Mini Prot szerintem kár volt lecserélned, a Tipo jóval gyengébb telefon.
  • bakkerman
    a régi xperia mini prohoz kapott headsetem nem működik a tipo-val,voltam telenornál,azt mondták azért,mert maga a telefon kialakítása a hátlapnál lekerekített,tehát ebbe másfajta headset kell,de ugyanúgy 3.5-es jack dugós. ti hallottatok már ilyenről??
  • skinnyman
    Nyilvan, ez pluszban megy csak oda :)
  • bosco05 #14847
    Nem, télen mindenki szétfagy inkább :)
  • theone91
    Én igen, de elnézve elég sokan rajtam kívül. :)
  • [HUN]FaTaL
    Hord még valaki kesztyűt?:D

Egyébként lehet kapni kapacitív kesztyűt.
  • SzirmosSzisza
    Pedig kaptak bőven :)
  • skinnyman
    Elvileg oktober vegere tervezik amugy a Carmageddon kiadasat, es a befolyo penzt reszben a kovetkezo desktop jatek (Reincarnation) fejlesztesere forditjak majd.
  • theone91
    A Lumia 920 már magába a tapiképernyőbe integrálva tudja a kesztyűben vezérlést, ami talán még energiatakarékosabb is. Remélem elterjed majd és nem kell állandóan ki-be bújni a kesztyűből. Bár nekem van egy pár kötött kesztyűm, amiben bármilyen kapacitív kijelzővel el lehet bánni, mivel olyan lazán van szőve. :D

De árulnak kapacitív kesztyűket is, amelyek szinén működnek az összes kijelzővel. :)
  • Golyo69
    jaja jó dolog sztem....
    pont tavaly beszéltünk egyik haverral arról hogy milyen idegesítő hogy nem lehet kesztyűben használni a telót :D

ekkor olvasgattam és láttam hogy csináltak olyan kesztyűt amiben lehet és + olyat aminek le lehetett hajtani az újját hogy hozzá férj a telóhoz..nah most ezt ugye nem kell :D

meg mondom most úgy lehet vezérelni a telót hogy nem kell hozzáérni!
    és nem csak a bongészőt mint eddig hanem az egész telót :D
  • bakkerman
    na ez így jó,ez így logikus,kesztyűben valóban nem nagyon lehet használni mobilt(főleg érintőset),télen ez tényleg hasznos,de engem ez a fajta újítás nem hoz lázba
  • theone91
    Én azért nem tartom feleslegesnek:
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nem az. A MouseMove (hover stb.) eseményeket hivatott kiváltani, sokszor megkönnyítené a fejlesztést. Nem azt mondom, hogy világmegváltó újdonság és enélkül létezni sem lehet, de feleslegesnek nem nevezném.
  • bakkerman
    szerintem ez a floating touch fölösleges dolog,de azért elismerendő,hogy fejlődik a technika
  • theone91
    Ezt a 443 ppi-t már rég meglépte az LG (ugyan így 1080p 5"-en). :)

Én még mindig rohadt feleslegesnek találom ezt a felbontást. Redundáns.
  • Golyo69
    Aki még esetleg nem tudja...
    Xperia Sola-ra megjelent az ICS...a teló még nem jelzi de ha SUS-ra rádugod ott tudod frissíteni..én a tegnap megcsináltam és naon jó :D

A floating touch-ot tovább fejlsztették :D mostmár tényeg nem kell hozzáérni a kijelzőhöz hogy tudd írányítani a telót..tehát a menüben nyugodtan lehet nyomogatni anélkül hogy hozzá érne az újjad :D
  • skinnyman
    ICS 23.8% JB 1.8%-on: link
    One X+ : 1.7GHz quad-core Tegra 3, 64GB, Android 4.1 Jelly Bean with Sense 4+
    Uj Sharp kijelzo: link 5" 1080p 443 ppi. Retina what?
  • bakkerman
    na sikerült,tökéletesen elég volt a telepitő cd,csak ahol kikellett választani,hogy "dinamic ip static ip vagy ppoe" a csatlakozásom,én ott mindig dinamicre mentem,de a ppoe-ra kellett,beírtam a t-home-os felhasználót/jelszót,és továbbengedett a telepitő,a telón faszán megy,lekódoltam,bár az kurva érdekes,hogy az ip címes honlap még mindig nem jön be,de mind1,leszarom,KÖSZÖNÖM a segítséget!!!!! rendesek vagytok,én meg egy picit technikai analfabéta :DDD
  • Shiwo
    az ip-s címes oldal nem is fog bejönni, ha van "net", mert ha jól értem, csak akkor van neted, mikor nincs rádugva a router a gépre.. a 192.168.X.1 IP-oldal meg "a routerben van", a router címe... Precision kollega tippjét kiegészíteném annyival, hogy router függő, gyakran 192.168.1.1, de előfordulhat 192.168.2.1-es is, de találkoztam már olyan routerrel is, ami 192.168.62.1 vagy valami ilyesmi címmel rendelkezett..

viszont ez a cím minden képen vagy rajta van a routeren, vagy megemlítik a manual-jában..

de pl a beállításnál bezavarhat, ha mondjuk a netedhez eddig fix IP volt beállítva a hálózatokban, mert a router alapesetben dinamikusan szeretne IP-t adni, és ha nem megfelelő a fix IP beállítás, akkor nem is fogod látni a router web-oldalát

az sem mindegy, hogy pl mi a netszolgáltatód... a UPC például régen figyelte a fizikai címet is, így a routerben kellett MAC Adress klónozást nyomni (nem tom, hogy azóta változtattak-e ezen dolgon)

illetve mondjuk a windózod típusa sem mindegy, pl a Win7-et vagy a Vistát könnyebb beállítani, mint az XP-t..

illetve akár az is bezavarhat a hálózatnál, ha a hálókártyának van valami saját hálózatkezelő programja, és nem a windózra bízza a hálózati kapcsolatot..

szóval aki azt mondja, hogy hazaviszed, rádugod és működik, az egy szerencsés ember, és sikerült egy olyan kombinációt kifognia, ahol minden klappol elsőre

• precision
    szerintem ennél részletesebben mi sem tudjuk neki elmagyarázni :)

• Shiwo
    nincs véletlenül valami cimborád / rokonod / ismerősöd / osztálytársad / munkatársad / stb, aki ért hozzá, át tudnád hívni és segítene a dologban? mert eléggé laikusnak tűnsz számítógépes hálózat ügyében és így, látatlanba, fórumon keresztül elég macerás lesz elmagyarázni neked, hogy mit is kellene csinálni... nem feltétlenül lehetetlen, de szerintem jó pár idegeskedéssel eltöltött órát megspórolnál magadnak
  • precision
    általános hw segítségkérő topik
    router beállítások topik

amúgy tényleg egészen egyszerű az egész, úgy kell kábelezni ahogyan már lentebb leírták, a tp-linknek pedig 192.168.1.1 a konfig ip címe az alap user és pass pedig admin/admin
  • Jim Morrison
    szerintem ezzel átvonulhatnál a segítséget kérek topikba :)
  • bakkerman
    bocsi,amikor van net,akkor se jön be ez az ip címes oldal.
  • SzirmosSzisza
    Akkor rosszul kötötted össze. WAN port - modem, PC - router, így kéne. És áram ugye :D

Net hiány meg nem para, helyi hálón van a router honlapja :)
  • bakkerman
    nem jön be a honlap. se IE-ben,se Chromeban,se Operaban. alapból a telepitő végig se tud futni,tehát nem lesz jól felrakva a dolog,a net hiánya miatt,így erre a konfigurálós oldalra se tudok felmenni.
  • SzirmosSzisza
    De épp az a lényeg, hogy a router csatlakozzon az internetre, ne a géped. Ha beírod a router ip-jét (google: router neve ip) akkor bejön az admin felület?