36194
  • DarkSector
    Köszönöm a tippeket, asszem akor hagyom ezt ami van.
    Talán lesz frissítés rá.

De nem vágom az ICS-nek pont az lenne a lényege hogy gyorsabb legyen mint a régi.
    512MB ramból ha 150 MB marad csak akkor hagyom inkább.
    Érintő meg nagyon lol, akkor jó lesz nekem ez is.
    Tudtommal az ICS annyiból lenne jó hogy fürgébb mint a 2.x.x vagy 3.x.x , de ha pont az előnye nem az előnye akkor miért rakjam fel?...:D

Köszönöm hogy szóltál.
  • SzirmosSzisza
    Amúgy lol, új Batman akad S2-n :D
  • zozyk
    Jó kis appok/játékok voltak szerintem...
  • LocalPatriot
    "Az az utolsó adag, amit most látsz."

Már nem lesz...:(

Darksector - megmondom őszintén, pont ezek a negaítvumok azok, amik miatt nem vettem meg azt a telefont végül, és inkább lett mini 2.
  • [HUN]FaTaL
    Nem lesz váltás, 5 napig volt akció, ez volt az ötödik adag.
  • gabi89
    Van rá hivatalos Vodafone,Telenor ICS is már. (Vodás picit jobb)
    Sajnos pl. egy SE (2011-es készülékek) ICS-hez képest viszont rosszabb lett :(

Képes beakadni meg nagyon kevés a szabad ram 70-80 indításnál is csak 150MB. Tudom kilövi a feleslegesen futó programokat ha egy memóriaigényesebb alkalmazást indítunk el de akkor is zavaró. Ami még feltűnt, hogy az érintő gombok nem mindig reagálnak elsőre.
    Gyári launchert érdemes lecserélni apex,nova,holo -ra azzal azért gördülékenyebb.
  • DarkSector
    "remélem lesz ma még egy adag ráadás olcsó app :D"

Mikor lesz váltás?

"upsz.. túl nagy lett a Sony logó :D"

Légy rá büszke. :D
  • Szabi #14775
    remélem lesz ma még egy adag ráadás olcsó app :D

upsz.. túl nagy lett a Sony logó :D
  • SzirmosSzisza
    A modemből kijövő lan portot dugd a router WAN portjába és a routerben állítsd be a csatlakozási adatokat.
  • aate
    Alábbi linkelt leírások képekkel is illusztrálják.
  • allock #14772
    leírás is van hozzá a router dobozában, képekkel ráadásul
  • [HUN]FaTaL
    Mi a szarnak kéne egyszerre kötni a modemet meg a routert a gépre?

Bedugod a router wan portjába a netet, a routert meg a gépbe és beállítod a netet.
  • aate
  • PetruZ
    Nem is kell egyszerre rákötni. A router megy a gépbe és a routerbe megy a modem (a line-in portjára), utána a router beállításai között a PPPoE (ADSL esetén) beállítása ugyanaz, mint Win alatt. Ettől kezdve nem a géped, hanem a router fog netet "csinálni", kb. ennyi az egész.
  • aate
    Felállás > netmodem > Router > Sz.gép kék kábel megy a modemből a routerbe (kék dugasz aljzatba )majd a routerböl ahol van kb 4 kimenet (sárga )azt kötöd össze az számítógéppel.
  • DarkSector
    Hát 35k volt 2 éves hűséggel.

Van 1-2 Gameloft cucc ami nem indul el. De ezek azért mert látja a telefon típusát és nem tartja méltónak rá.
    Holott a Modern Combat a bizonyíték rá hogy mennének rajta hardverügyileg.
    Csak állítólag még nem teljessen támogatottak ezek a telefonok, de idővel szerintem megoldódik a dolog.

Programokból a Google Crome valamiért nem megy rá, a Goole Play szerint, de hogy miért nem bírná el az 1GHz és 512MB ram azt ne tőlem kérdezd.
    Ezt is annak tudhatom be hogy még csak mostanság kezd bejönni amerikába-európába a Hauwei.
    és kell gondolom egy kisebb idő hogy minden támogassa, mert hárdver szempontból elég nekik.

Modern Combat 3-nál is mint tegnap vagy mikor linkeltem az úgymond warez APK-val simán elindul a letöltés míg meg akarom venni Google Play-en és nem tudom mert a készülék típusára azt írja hogy Incompatible....

Hát ennyit tudok mondani kb.
    De mivel hogy ez az első androidom nem tudok nagyom mibe véleményt mondani más telóhoz képest, csak alapdolgokat amik a specifikációk.

Itt van egy szép teszt.
    Ha ezekután még konkrét kérdésed lenne, azt ki tudom próbálni és leírni, megválaszolni.
    De így magamtól nem merek véleményeket mondani, mert annyira nem vágom a riválisokat, azt tudom hogy kapásból a kijelző már ritka ebben az árkategóriában.
    4" -> 800x480 -> IPS LCD

És még 1 dolog.
    Szerintem a Sim-SD kártyák helye baromi jó és praktikusak, mert nagyon egyszerűen fel-lecsatlakoztathatóak!
    Ez nagyon pozitív meglepetés volt.

Negatívum hogy ICS csak angolt találtam: G300 ICS (sajnos angol)

Szóval íme a teszt, ha bármi más konkrét dolog érdekel szólj nyugodtan, vagy írj akár privátot:
    Hauwei Ascend G300 (teszt)
  • bakkerman
    na nálam eddig ott bukik meg a dolog,hogy minden leírás azt kéri,hogy kössem össze a routert a géppel. namármost ugye a gépen 1 LAN slot van,tehát vagy a routert dugom oda be,vagy a netmodemet. az addig oké,hogy kössem össze a routert meg a modemet,de nem tudom egyszerre rákötni a gépre a routert is meg,a modemet is. itt bukok meg,ezt nem értem,utána a setupokat a képek alapján én megoldanám,de én ezt nem értem,hogy oldjam meg ezeket a bedugós dolgokat :SS
  • aate
    Az alább és lentebb beírtakat csak átnézed, és amikor telepíted egyszerű lesz azt a pár panelt beállítanod.
  • bakkerman
    bocsi a kifakadásomért csak zűrös a mai napom(személyes ügyek),és picit szar a hangulatom,de köszönöm a segítséget,holnap reggel megcsinálom :) köszi mégegyszer!!
  • aate
    Itt egy másik talán érthetőbb leírás .
  • desigo
    Ha sikerül beállítanod az neked is sikerélmény.
    Ennyi igényednek kellene lennie,hogy megtanuld.
    Nem nehéz az ha meg elakadsz simán segít bárki innen is.
  • SzirmosSzisza
    Berakod a lemezt és kb 4 kattintás. Viszont az eddig routered le kell majd cserélni vagy biztos meg lehet máshogy is oldani, de így a legegyszerűbb.
  • aate
    Ennél egyszerűbben , szájbarágósan képekkel illusztrálva nem tudom megmutatni neked. Akkor keress egy szakembert. (min alább írtam lejjebb a Wi-Fi beállítás téged csak az érint) egyébként router mellé kaptál használati leírást és van quick konfig a lemezen !
  • [HUN]FaTaL
    Na ne vicceljünk már, egy routert beconfigolni max 5 perc. Hol van az egy pc telepítésétől?
  • Vadnokedli
    Ha összedugod a routert nem varázsol magára internetet config nélkül.
  • bakkerman
    most komolyan ennyi szopatós szar lépésen kell végigmennem ahhoz,hogy itthon,nyugodtan tudjam használni a routeremet CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ahhoz,hogy a telómon netezzek?? nincs se laptopom,se xboxom,se smart tv-m,egész egyszerűen telón akarok netezni,ezért vettem a legalapabb routert,ehhez képest több lépésből áll a beüzemelése mint egy számítógépnek
  • LocalPatriot
    Igaz, közben és is rájöttem.
    Csak a fáradtság elhatalmasodott rajtam...:D
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem volt akciós. OfficeSuite volt.
  • LocalPatriot
    Ez kellett volna:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qo.android.am3&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xby5hbmRyb2lkLmFtMyJd

Igaz, van torrentes,de azt nem frissíti..:S
  • [HUN]FaTaL
    Az Office Suite már többször volt akciózva, igaz nem $0.25-re, hanem $1-re.
  • LocalPatriot
    Szuper...:)
    Az office-ról jól lemaradtam, azt bánom.
  • [HUN]FaTaL
    Az az utolsó adag, amit most látsz.
  • LocalPatriot
    Köszönöm.
    Remélem ma is lesznek jó app-ok.
    Tegnap az Air Cointrol game megérte az árát...:)

DarkSector - látom végül a kínai márkát választottad. Milyen?
  • grebber
    Ha jól tudom ma van az utolsó nap!
  • LocalPatriot
    Meddig lesznek 55 HUF-os akciók? Vagy egyáltalán van még?
  • DarkSector
    Ja sorry, nekem eddig mindig oda került a játék ahonnan az APK-t telepitettem.

Hálisten 2GB a belő memoria a telefonon szóval van hely apk-nak. :D
  • [HUN]FaTaL
    "AZ SD KÁRYTÁN LEGYEN AZ APK és akkor telepitsd fel! Ezután mivel az SD karin települt az APK, a játékot is az SD karidra fogja tölteni!"

Ennek köze nincs a valósághoz.

Android 2.2 óta a fejlesztő állítja be a manifestben, 3 állapot van:

- internalOnly: a belső memóriára települ, nem lehet sdre áthelyezni
    - preferExternal: ha van SD mindenképpen oda telepíti, ha nincs, akkor a belsőre
    - auto: telefonfüggő (nem szabad hely, legalábbis nekem úgy tűnik). A saját 10 megás játékom pl. az én telefonomon a belsőre települ (utólag lehet áthelyezni), egy Galaxy Minin, amiben kevesebb a tárhely pedig az SDre.
  • SzirmosSzisza
    És oszt internetet wifin keresztül? Vagy nincs laposod vagy valami wireless cuccod?
  • bardocz
    Nem értem, újra is indítottam, hátha, de ugyan úgy nem jó, kék kép, ha van net, ha nincs.
  • aate
    Router beállítások. Lejjebb ott a Wi-Fi konfigurálása is.