36194
-
#14782 Köszönöm a tippeket, asszem akor hagyom ezt ami van.
Talán lesz frissítés rá.
De nem vágom az ICS-nek pont az lenne a lényege hogy gyorsabb legyen mint a régi.
512MB ramból ha 150 MB marad csak akkor hagyom inkább.
Érintő meg nagyon lol, akkor jó lesz nekem ez is.
Tudtommal az ICS annyiból lenne jó hogy fürgébb mint a 2.x.x vagy 3.x.x , de ha pont az előnye nem az előnye akkor miért rakjam fel?...:D
Köszönöm hogy szóltál. -
#14781 Amúgy lol, új Batman akad S2-n :D -
#14780 Jó kis appok/játékok voltak szerintem... -
#14779 "Az az utolsó adag, amit most látsz."
Már nem lesz...:(
Darksector - megmondom őszintén, pont ezek a negaítvumok azok, amik miatt nem vettem meg azt a telefont végül, és inkább lett mini 2. -
#14778 Nem lesz váltás, 5 napig volt akció, ez volt az ötödik adag. -
#14777 Van rá hivatalos Vodafone,Telenor ICS is már. (Vodás picit jobb)
Sajnos pl. egy SE (2011-es készülékek) ICS-hez képest viszont rosszabb lett :(
Képes beakadni meg nagyon kevés a szabad ram 70-80 indításnál is csak 150MB. Tudom kilövi a feleslegesen futó programokat ha egy memóriaigényesebb alkalmazást indítunk el de akkor is zavaró. Ami még feltűnt, hogy az érintő gombok nem mindig reagálnak elsőre.
Gyári launchert érdemes lecserélni apex,nova,holo -ra azzal azért gördülékenyebb. -
#14776 "remélem lesz ma még egy adag ráadás olcsó app :D"
Mikor lesz váltás?
"upsz.. túl nagy lett a Sony logó :D"
Légy rá büszke. :D -
#14775 remélem lesz ma még egy adag ráadás olcsó app :D
upsz.. túl nagy lett a Sony logó :D -
#14774 A modemből kijövő lan portot dugd a router WAN portjába és a routerben állítsd be a csatlakozási adatokat. -
#14773 Alábbi linkelt leírások képekkel is illusztrálják. -
#14772 leírás is van hozzá a router dobozában, képekkel ráadásul -
#14771 Mi a szarnak kéne egyszerre kötni a modemet meg a routert a gépre?
Bedugod a router wan portjába a netet, a routert meg a gépbe és beállítod a netet. -
#14770 -
#14769 Nem is kell egyszerre rákötni. A router megy a gépbe és a routerbe megy a modem (a line-in portjára), utána a router beállításai között a PPPoE (ADSL esetén) beállítása ugyanaz, mint Win alatt. Ettől kezdve nem a géped, hanem a router fog netet "csinálni", kb. ennyi az egész.
-
#14768 Felállás > netmodem > Router > Sz.gép kék kábel megy a modemből a routerbe (kék dugasz aljzatba )majd a routerböl ahol van kb 4 kimenet (sárga )azt kötöd össze az számítógéppel. -
#14767 Hát 35k volt 2 éves hűséggel.
Van 1-2 Gameloft cucc ami nem indul el. De ezek azért mert látja a telefon típusát és nem tartja méltónak rá.
Holott a Modern Combat a bizonyíték rá hogy mennének rajta hardverügyileg.
Csak állítólag még nem teljessen támogatottak ezek a telefonok, de idővel szerintem megoldódik a dolog.
Programokból a Google Crome valamiért nem megy rá, a Goole Play szerint, de hogy miért nem bírná el az 1GHz és 512MB ram azt ne tőlem kérdezd.
Ezt is annak tudhatom be hogy még csak mostanság kezd bejönni amerikába-európába a Hauwei.
és kell gondolom egy kisebb idő hogy minden támogassa, mert hárdver szempontból elég nekik.
Modern Combat 3-nál is mint tegnap vagy mikor linkeltem az úgymond warez APK-val simán elindul a letöltés míg meg akarom venni Google Play-en és nem tudom mert a készülék típusára azt írja hogy Incompatible....
Hát ennyit tudok mondani kb.
De mivel hogy ez az első androidom nem tudok nagyom mibe véleményt mondani más telóhoz képest, csak alapdolgokat amik a specifikációk.
Itt van egy szép teszt.
Ha ezekután még konkrét kérdésed lenne, azt ki tudom próbálni és leírni, megválaszolni.
De így magamtól nem merek véleményeket mondani, mert annyira nem vágom a riválisokat, azt tudom hogy kapásból a kijelző már ritka ebben az árkategóriában.
4" -> 800x480 -> IPS LCD
És még 1 dolog.
Szerintem a Sim-SD kártyák helye baromi jó és praktikusak, mert nagyon egyszerűen fel-lecsatlakoztathatóak!
Ez nagyon pozitív meglepetés volt.
Negatívum hogy ICS csak angolt találtam: G300 ICS (sajnos angol)
Szóval íme a teszt, ha bármi más konkrét dolog érdekel szólj nyugodtan, vagy írj akár privátot:
Hauwei Ascend G300 (teszt) -
#14766 na nálam eddig ott bukik meg a dolog,hogy minden leírás azt kéri,hogy kössem össze a routert a géppel. namármost ugye a gépen 1 LAN slot van,tehát vagy a routert dugom oda be,vagy a netmodemet. az addig oké,hogy kössem össze a routert meg a modemet,de nem tudom egyszerre rákötni a gépre a routert is meg,a modemet is. itt bukok meg,ezt nem értem,utána a setupokat a képek alapján én megoldanám,de én ezt nem értem,hogy oldjam meg ezeket a bedugós dolgokat :SS -
#14765 Az alább és lentebb beírtakat csak átnézed, és amikor telepíted egyszerű lesz azt a pár panelt beállítanod. -
#14764 bocsi a kifakadásomért csak zűrös a mai napom(személyes ügyek),és picit szar a hangulatom,de köszönöm a segítséget,holnap reggel megcsinálom :) köszi mégegyszer!! -
#14763 Itt egy másik talán érthetőbb leírás . -
#14762 Ha sikerül beállítanod az neked is sikerélmény.
Ennyi igényednek kellene lennie,hogy megtanuld.
Nem nehéz az ha meg elakadsz simán segít bárki innen is.
-
#14761 Berakod a lemezt és kb 4 kattintás. Viszont az eddig routered le kell majd cserélni vagy biztos meg lehet máshogy is oldani, de így a legegyszerűbb. -
#14760 Ennél egyszerűbben , szájbarágósan képekkel illusztrálva nem tudom megmutatni neked. Akkor keress egy szakembert. (min alább írtam lejjebb a Wi-Fi beállítás téged csak az érint) egyébként router mellé kaptál használati leírást és van quick konfig a lemezen ! -
#14759 Na ne vicceljünk már, egy routert beconfigolni max 5 perc. Hol van az egy pc telepítésétől? -
#14758 Ha összedugod a routert nem varázsol magára internetet config nélkül. -
#14757 most komolyan ennyi szopatós szar lépésen kell végigmennem ahhoz,hogy itthon,nyugodtan tudjam használni a routeremet CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ahhoz,hogy a telómon netezzek?? nincs se laptopom,se xboxom,se smart tv-m,egész egyszerűen telón akarok netezni,ezért vettem a legalapabb routert,ehhez képest több lépésből áll a beüzemelése mint egy számítógépnek -
#14756 Igaz, közben és is rájöttem.
Csak a fáradtság elhatalmasodott rajtam...:D -
#14755 Ez nem volt akciós. OfficeSuite volt. -
#14754 Ez kellett volna:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qo.android.am3&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xby5hbmRyb2lkLmFtMyJd
Igaz, van torrentes,de azt nem frissíti..:S -
#14753 Az Office Suite már többször volt akciózva, igaz nem $0.25-re, hanem $1-re. -
#14752 Szuper...:)
Az office-ról jól lemaradtam, azt bánom. -
#14751 Az az utolsó adag, amit most látsz. -
#14750 Köszönöm.
Remélem ma is lesznek jó app-ok.
Tegnap az Air Cointrol game megérte az árát...:)
DarkSector - látom végül a kínai márkát választottad. Milyen? -
#14749 Ha jól tudom ma van az utolsó nap! -
#14748 Meddig lesznek 55 HUF-os akciók? Vagy egyáltalán van még? -
#14747 Ja sorry, nekem eddig mindig oda került a játék ahonnan az APK-t telepitettem.
Hálisten 2GB a belő memoria a telefonon szóval van hely apk-nak. :D -
#14746 "AZ SD KÁRYTÁN LEGYEN AZ APK és akkor telepitsd fel! Ezután mivel az SD karin települt az APK, a játékot is az SD karidra fogja tölteni!"
Ennek köze nincs a valósághoz.
Android 2.2 óta a fejlesztő állítja be a manifestben, 3 állapot van:
- internalOnly: a belső memóriára települ, nem lehet sdre áthelyezni
- preferExternal: ha van SD mindenképpen oda telepíti, ha nincs, akkor a belsőre
- auto: telefonfüggő (nem szabad hely, legalábbis nekem úgy tűnik). A saját 10 megás játékom pl. az én telefonomon a belsőre települ (utólag lehet áthelyezni), egy Galaxy Minin, amiben kevesebb a tárhely pedig az SDre. -
#14745 És oszt internetet wifin keresztül? Vagy nincs laposod vagy valami wireless cuccod? -
#14744 Nem értem, újra is indítottam, hátha, de ugyan úgy nem jó, kék kép, ha van net, ha nincs. -
#14743 Router beállítások. Lejjebb ott a Wi-Fi konfigurálása is.