Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k0trapali
Bocs. Igen, Ski Safari.
LocalPatriot
Az nem Ski Safari?
Mert van skysafari is. Ám van benne annyi lehetetlen acsi h én már nem telepítem az tuti😊 De jópár órát elvoltam vele.
k0trapali
Sky Safari bagged!
Marha jó játék! Nincs túlbonyolítva és nagyon jól elszórakozom vele! Ezeket szeretem, ez való telefonra!
LocalPatriot
Elõször is köszönöm, hogy írtátok hogy ilyen jó akciók vannak.
Swiftkey-t, meg officesuite-ot meg is vettem. Eddig virágbolti volt mind2.
Olyan kérdésem lenne még, hogy tudok-e mondani olyan alkalmazást, ami olyan mint a Zedge, hogy a telefonra kompatibilis háttereket lehet vele letölteni.
FaTaL - mekkora háttér is kell nekem? 😊
[HUN]FaTaL
Akciós még: Smart Keyboard Pro, Swiftkey

http://goo.gl/gd6Zi5

Hogy tudom a képeket, amiket csináltam a kamerával, átküldeni bluetooth-on? (nincs ilyen opció)

Shiwo
én az asszonnyal a MegaYatzy-t szoktam nyüstölni a vonaton, ha esetleg kockajáték érdekelne

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

skinnyman
Meg egy rakas masik cucc is olcso, pl. OfficeSuite Pro, Draw Race 2, Plants vs Zombies, stb, itt erdemes figyelni pl

Regards,

skinnyman
Vadnokedli
megvettem eddig már mindent ami 200 környékén van. kb. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
Es tenyleg, most latom hogy Max Payne, GTA3 is occo aki meg nem huzta volna be oket 😊 Egy Vice City-nek orulnek, az hianyzik csak toluk.

Regards,

Narxis
Jó sokat vásárolsz. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
most meg vettem a mostwantedet is a max paynet is és a blood valamit is azt a hentelõs kaszabolós 'szart 😄

papi08
218 Ft. 😄

13 éve itt. Szép idő.

Vadnokedli
Megvásárolva. Nem látom mennyi. <#idiota><#idiota>

skinnyman
Barnabyka
MS Soccer (rugos foci) vagy ott a ket fele szokereso.

RelakS
Uno? 😄
Átpasszolgatod a telefont, de elvileg wifin több készüléken is mehet a multipléjer

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Ilyen léghoki biztos van, de azt elég gány telefonon. Illetve van fasza amõba, azt lehet bluetoothon is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

k0trapali
Mind a kettõ rohadt gagyi! <#idiota>
Olyanra gondoltam amit 1 telefonon ketten lehet tolni! pl 2 player reactor, de azt már mindenki úgy keni mint az állat!
SzirmosSzisza
Van az a Draw Something vagy mi, de mi se nagyon találtunk :/ Esetleg még a Run in Crowd de az se az igazi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

k0trapali
Tudtok mondani olyan játékokat (az igényesebbek közül) amiket ketten vagy akár többen is lehet játszani?
Melóhelyen így év végén nincs semmi dolgunk és marhára unatkozunk...
Jó lenne valami magyar nyelvû kvíz játék is pl vagy valami több játékos ügyességi stb.
precision
köszi, majd kipróbálom

Bazinga!

skinnyman
skinnyman
Thx, behuztam.
Itt egy leiras az inkompatibilis appokhoz pl de biztos talasz sok masikat is ha keresel

Regards,

Mighty
S2-õn így kell: http://www.chromefans.org/android/how-to-disable-the-camera-shutter-and-auto-focus-sounds-on-your-samsung-galaxy-s2-i9100.htm
Gondolom nincs nagy különbség a te esetedben sem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Firerock
Én nem próbáltam még,de biztos akadna,igazán olyan játékok közül amik nem futnak normálisan csak a GTA VC érdekelne...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DarkSector
ja értem vagyis ez nem egy nagyító fícsõr, hanem csak akkor jön elõ ha rossz helyre bökök? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Ha linkre kattintasz, de sok van egymás mellett és nem egyértelmû melyikre böktél akkor szokott olyan felugrani.

DarkSector
Segítsetek pls.
Hogy lehet azt megcsinálni mondjuk Chrome alatt hogy rányomok egy területre a kijelzõn, és egy kis téglalpban felnagyítja a látnivalót. Már sokszor elõjött, csak nem értem,hogy hogyan. Mi az a mozdulat amire elõidézhetõ ez a funkció.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
NFSMW 216-ftért.. csak épp hivatalosan nem kompatibilis a telómmal -.-

nem tudok valahogy kamu készüléket beregizni magamnak ? 😄

késõbb valószínû lesz olyan telefonom ami hivatalosan is támogatott, de ezreket nem adok ki rá mobilra is, elég volt pc-re.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

[HUN]FaTaL
Mármint ha átlövöd olyanra a nyelvet a telón, ahol tiltott, akkor nem engedi kikapcsolni.

[HUN]FaTaL
Nem sért törvényt, Magyarországon nincs ilyen. Azt hiszem nyelvfüggõ a Sonykon.

RelakS
Akkor a Sony törvényt sért, mert a fényképezõgép alkalmazásban kikapcsolható a zárhang?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DarkSector
Ja így értem, én amúgy elsõnek a videófelvételre gondoltam hogy ne vegyen fel hangot.

Hát ha illegális elvileg akkor nem tudok mit segíteni, mert max utánanézegettem volna ha eredetileg kikapcsolható lenne, de ha nem akkor sajnos nehéz ügy lesz.
Kérdés hogy még ha rootoltad is a cuccot, lehet-e ilyet. ? 😊

precision
nekem van, stock android 4.0.3, Huawei Ascend G300

Bazinga!

qetuol
nekem nincs hang ha lenémítom.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

precision
igen, fényképezéskor ne legyen "exponáló" hang
tudom, hogy elvileg illegális lenémítani, ezért is van kivéve ez a funkció

Bazinga!

DarkSector
Nekem is ez van, milyen kamerahang?
Hogy felvétel közben ne rögzítsen hangot?

precision
van egy Huawei Ascend G300 -am, hivatalos 4.x -es androiddal és sehol sem találom hol lehetne kikapcsolni a kamera hangot

meg lehet valahogy oldani? rootolva van a telefon

Bazinga!

Narxis
Neked is akad az NFS Most Wanted? Le kéne már cserélnünk ezt a tragacs telót egy olyanra min jól fut a Most Wanted.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Palinko
eszközkezelõnél fogod és beállítod neki a gépen lévõ listákból a drivert, de a Kies engem tovább szopat Airdroid amit ajánlottak egy csodás dolog, használd te is mint én a Samummal 😄
Firerock
Létezik olyan alkalmazás hogy egy windamp playlistet automatikus szinkronizál akár dropboxra minden módosítás után?
Vagy ti mit használtok arra hogy a winamp playlist mindig friss legyen a telefonon?
Powerampot használok a telefonon

Firerock
nem ismerte fel a gép,de aztán sokadik próbálkozásra felismerte,azóta tökéletes.

Szabi
ósánban vagyok mûszakis eladó, nálunk valamivel jobb árban van.. és viszik rendesen.. néha meg hozzák is vissza hogy nem ilyenre számitottak.. de sose értem mire számitottak, majd azt tudja mint a 90ezres samsung... ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

allock
Minek kéne történnie? Motorolánál ICS-n(legalábbis) te választod ki mit csináljon a telefon mikor rádugod usb-re. Töltsön, fényképeket szinkronizáljon vagy cuccokat pakoljon rá.

#hhwnd

Firerock
Feltelepítettem a Windows8-at a gépemre és egy probléma állt elõ,rádugom a telefonomat a gépre(Motorola Defy, Android 4.1) és nem történik semmi,csak tölti a telefont,semmi usb mód nem jön be. Ugyanazon az USB-n a pendrive megy.
Ötlet?

Palinko
igen tud mappából, de ha õ lebontja automatán mint a gyári, szóval ha van egy fa struktúra akkor vagy a gyökeret szóval mindet, vagy a végén lévõ mappákat listázza és nem lehet középrõl valahogy. pl ha egy mappában van 5 cd akkor 1.cd, 2.cd stb mappákat játsza de az egész mappát nem tudja ha nem gyökér. a pro amit írtam tök jó és szép is az app.
shaba23
20-30e Ft között kellene egy dualslimes wifis telefon

Samsung C6712 Star II
LG GX500
LG T3

ezeket nézegettem, melyiket érné meg jobban? Vagy ha van más ajánlat akkor köszi😊
A lényeg, hogy BP-en péntekig be is tudjam szerezni😊
k0trapali
Ki lehet kapcsolni az alsó notification, menu keys bar-t valahogy teljes képernyõs alkalmazásoknál? Filmeknél, játékoknál rohadt zavaró!