36194
  • [HUN]FaTaL
    Pl. mert automatán szinkronizálhatja a készült képeket a facebookra a telefon. Gondolom akkor meg felháborodnál ha egy idegen poénból lefotózna valami kompromitáló dolgot és egyből landolna a felhőben a cucc.
  • SzirmosSzisza
    Én láttam kismillió olyan zárképernyőt, amin 1 húzás volt a kamera előhívása, keress utána biztos van, az meg, hogy feloldás nélkül elérhető a telefon bármely funkciója tényleg eléggé gáz. Amúgy meg senki se mondta, hogy tökéletes az Android (sőt :D), de ez pl pont teljesen jogos.
  • 1gator1
    Az irasodbol veve egyre jobban latszik beigazolodni az a tetel hogy az android az igenytelenseg a szetszortsag es a nem-torodomseg op rendszere.
    Ha ekkora LYUK lenne akkor nem hinnem h nem tomtek volna be XX darabszamu verzio utan.
    Szerinted ha egy idegen nekiall a telefonodrol fenykepezni mi karod lehet-most komolyan jozan paraszti aggyal? - erre varom a valaszod.
    Az android a korlatlan lehetoseg es hozzaferhetosegek telefonja- hat en csak a korlatoltsagot latom a hozzaszolasodbol...
    Szoval erre a kerdesre sem lehet valaszt kapni :(
  • [HUN]FaTaL
    "A notification bart nem is szeretnem elerni csak latni szeretnem zart allapotban hogy milyen program jelzett."

Kint van az ikonja a notif baron, nem elég?

"es gyorsan szeretnek egy fenykepet kesziteni akkor 1 gomb helyett-ahogy ez az ios-eken is mukodik- 23 fele mozdulat kell tennem."
    Ez pont egy lyuk az IOS-ben, nem kéne annyira tapsikolni neki, hogy idegenek össze-vissza fotózhatnak a jelszavazott telefonnal.
  • 1gator1
    S4 4.2.2 nincs rootolva.

Ezt nem hiszem el, hogy ennyire hasznalhatatlan lenne ez a telefon, hiszen ha le van zarva a telefon es gyorsan szeretnek egy fenykepet kesziteni akkor 1 gomb helyett-ahogy ez az ios-eken is mukodik- 23 fele mozdulat kell tennem.
    Ha le van zarva a telefon es kapok egy uzenetet viberen, akkor ugyanugy sotet marad a kepernyo es csak a hangjat hallom.
    A notification bart nem is szeretnem elerni csak latni szeretnem zart allapotban hogy milyen program jelzett.
  • skinnyman
    Meg mindig nem nagyon ismeros. Milyen telefon/ROM-rol van szo?
    A notification bar-t direkt nem tudod elerni ha vedve van a telefon amig nem oldottad fel (gondolom mert privat dolgok lehetnek ott + onnan is el tudnal inditani dolgokat)
  • 1gator1
    Hat ez az hogy ha vedelmet allitok be akkor elsotetul a "kedvenc alkalmazasok vagy fenykepezo" billentyu es nem lathato az elozo menuben a "tobb widget" menupont is.
    Azt szeretnem ha jelkoddal lezarom a telefonomat latszodjanak a skype facebook es viber uzeneteim, mert igy csak a hangjukat hallom de nem jelenik meg a lockscreenen.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem 4.1.2 van a telómon, sokkal jobb, mint bármelyik korábbi. Próbáltam a 4.2.2-t, még bugos a kernel, de egyébként teljesen jó lesz az is.
  • PeeTeR
    4.2.2 jobban fut HD2 -on mint GB, Froyo illetve barmi ami ezt megelozte.
    gott sei dank
  • cody1994
    Mért lett volna hülye kérdés? Úgy általánosan kérdezrem gyári rendszer :)
  • skinnyman
    Marmint mit akarsz pontosan? Ha beallitasz vedelmet, akkor is tudsz lockscreen widgeteket hozzadni es hasznalni, csak sok dologhoz kell hogy feloldd elotte a vedelmet. A noti barhoz is fel kell oldani a vedelmet, nyilvan biztonsagi okokbol.
  • skinnyman
    A legfrissebb kb mindig a legjobb, mint a legtobb open source cuccnal.
  • [HUN]FaTaL
    "és 512 vagy kevesebb memóriával rendelkezőknek szvsz 2.3 a jobb."

4+ sokkal jobb :)
  • Narxis
    Telótól is függ és, hogy csak gyári ROM-okról beszélünk vagy főzöttekről is. Régebbieknek és 512 vagy kevesebb memóriával rendelkezőknek szvsz 2.3 a jobb.
  • theone91
    Messzemenően a 4+. Bár azért be kell látnod, hülye kérdés volt. :D
  • SzirmosSzisza
    lol, 4+
  • cody1994
    Szerintetek melyik a jobb rendszer 2.3+ 4+ ?
  • 1gator1
    Sziasztok! Android 4.2.2 lockscreen esetén, ha beállítok akármilyen védelmet nem tudok további widgeteket, progikat és jelzéseket elhelyezni.
    Valaki tud valami alternatívát, hogy más alkalmazások jelzéseit is egyből lássam ha lezárom a telefont? Köszi
  • precision
    nincs garancia sajnos... használtan vettem
  • skinnyman
    Egyebkent ha bt-vel csatlakozol a kocsira, akkor sztem meg tudod csinalni h ha erzekeli bluetooth-on a kocsit (bt hatotavja kb 10m, szoval ez eleg jol mukodhetne), akkor kapcsol kocsi uzemmodba, egyebkent meg vissza. Persze az eredeti celod pont a bt kapcsolgatasa, ehhez pedig folyamatosan kene h menjen (vagy x idonkent be kene kapcsolni csekkolni), de bt keszenletben sztem nem sokat fogyaszt ha ez a fo szempont.
  • Vadnokedli
    És ezek után is fenn áll a jelenség? Csatlakozó hiba?
    Hátha Garancia?
  • precision
    az szerintetek mitől lehet hogy a telefonom (s2) ma reggel óta akkor is töltést jelez ha nincs is bedugva a töltő? néha elmúlik, néha visszajön, néha felveszi a töltést néha nem... ha meg kikapcsolom akkor magától visszakapcsol vagy kapom a töltést jelző piktogramot egy sárga felkiáltójellel és hőmérővel (egyáltalán nem meleg a telefon)
    egyszer usb kábelt is jelzett bedugva pedig nem volt bedugva természetesen...

wtf? rom frissítés, akku kivétel hosszú időre megvolt...
  • Vadnokedli
    Azért az nem annyi.
  • desigo
    AutomateIt-Automate Your Droid

Szabályokat,feltételeket lehet megadni.
    Az új Google Play Services részekent jött egy olyan funkció, hogy a teló a szenzorai segitségével detektálni tudja, hogy ha jármuvel közlekedsz vagy azt ha biciklizel.

Kocsiba beülsz,elindulsz BT be-zene play majd ha lecsatlakozik az autóban lévő BT eszközről akkor BT ki.
  • [HUN]FaTaL
    Tábla csokiért elviszem a Class10-es kártyát, ha neked nem kell. :D
  • Vadnokedli
    Ingyen/Tábla csokiért Galaxy S3 tok.
    32GB-os SanDisk Class10-es UHS-1 es microSD Valaki? Csak BP.
  • Chris Lowe
    Amazon ma:
    Paper monsters.
    Faszan kis 2d-s mászkálós játék, szép grafixxal és könnyű kezeléssel. Nekem bejön.
  • Borg
    Végülis ez se hülyeség. De mi van ha megállok egy lámpánál? Akkor bt off? :D
  • SzirmosSzisza
    Nem ez volt az?
  • desigo
    Van olyan app (nem jut eszembe a neve) ami a telefon szenzoraival sebességet érzékel és így adhatsz neki parancsokat.
    Pl ha az autóval elindulsz ezt érzékeli és BT be kapcsol zenét indít stb...
  • theone91
    S4 Minin alapszik, nem olyan biztos az. Ráadásul még a hülye konzumernek is túlságosan zsalukő az egész.
  • Guren
    de ennek benne van a nevében az s4. tuti recept a sikerhez
  • theone91
    Nem tudom, hogy teljesített pl. a Galaxy Camera, de kétlem hogy bankot robbantottak volna vele. Oké, azzal nem lehetett telefonálni, de szerintem vergődő formátum ez.
  • Vadnokedli
    Bűn ronda
  • skinnyman
    S4 Zoom: Kamera-telefon hibrid?
  • ktomi22
    amikor mar hivnak akor keso van bajlodni a kikapcsolassal
  • gabi89
    Igazából konkrétan előtte 1x sem, de mivel ezek a programok (amiből indult az egész beszélgetés) statusbarra pakolják ki. Ezért gondoltunk többen is arra, hogy arról van szó.
  • Martinez01
    Üdv. Én is androidos okostelefon tulaj lettem mától, mégpedig egy Sony Xperia J-vel.
  • Chris Lowe
    Javítás: Lock screen nincs, csak töltéskor.
  • Dzsini
    #20699 előtt mikor is?