Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
Segítsetek!

Widgetet szeretnék rakni a fõképernyõre, de ugye ahhoz root jogosultság szükséges.. Próbálom bekapcsolni de azt írja, hogy nem elérhetõ vagy megtagadva. Ilyenkor mit lehet csinálni, azon kívül, hogy beletörõdök?

k0trapali
Hát emberek!

Hozzám került egy tábla csoda. DPS Dream 9.
9 colos képernyõ, 1,2GHz proci és 1GB ram. Külsõleg elég rendben van a kicsike. A képernyõ felbontás 480x800 ehhez a mérethez már vajnyi kevés. kb. olyan mintha 3,7colon 480x320-at néznél vagy még rosszabb. Pixeles a drága, de nagyon! Angry Birds meg ilyen kis huncutságok elfutkosnak rajta szépen. Maga a rendszer viszont eléggé döcögõs gyári 4.1-el is! Sokat gondolkozik, nem reagál egybõl, volt már random restart is és a wifit is eldobta vagy 2x.
Karácsonyra jó ajándék gyerekeknek pötyögni a cut the roopot meg kaszabolni a gyümölcsöket és még filmet is nézhetsz rajta full HDban! Ez igen ecsém'! Ez a nem mindegy!
Telefonom is tudja mind ezt és van laptopom, asztali gépem, nagy lapos tévém szóval nálam a tábla kiesett a képbõl.

29990 Ft az extrémdigitális boltban.
skinnyman
Inkabb szoftveres oka lesz szerintem.
Gyarto altal hivatalosan kiadott szoftverben is elofordul, esetleg nezd meg nincs-e frissebb. Anno Galaxy S-emre is volt olyan hivatalos szoftver ami ugyanezt csinalta ha bizonyos korulmenyek fennalltak (ha ugy raktak le a telefont hogy ki volt kapcsolva a kijelzo es nem te raktad le hanem a masik fel - vagy valami ilyesmi volt), ilyenkor tenyleg elszallt a halozat is es egy fel perc mulva jott csak vissza.
Cyanogen-en meg sosem futottam ilyenbe 😊

Regards,

Shiwo
ezt a hibaüzenetet én akkor kaptam, mikor régi (még symbianról) importált névjegyeket használtam... viszont nekem nem állt le a mobilhálózat... bár más típusú a telóm és a szolgáltató is más...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LocalPatriot
A napokban cseréltem simkártyát.
Lehet az hibás?
Vadnokedli
Ez azért van mert a vodások szétbarmolták, és nemtudom <#integet2> én ilyennel még nem találkoztam.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
Másnak nem volt olyan gondja az android telefonjával, hogy híváskezdeméynezéskor ezt a hiba üzenetet írta ki: "com.android.phone folyamat leállt." ?
Utána már nem volt elérhetõ mobilhálózat... töbsszöri újraindíátás nem segített, sem a teljes rendszervisszaállítás. (Sony Xperia U)
Gyári vodás, nem rootolt. ICS 4.0.4 van rajta.
skinnyman
Elvileg 499 USD.

Regards,

Firerock
Mennyibe fog ez kerülni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

skinnyman

Regards,

rastaman
anyám! <#guluszem1>
nem mintha pl a one x, a tegra3-as procival lassú/régi konstrukció lenne...

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Animefox
Hát volt rá telepítve pár dolog... javasolt lenne akkor újra csinálni az egészet?

[HUN]FaTaL
2.3-at, amin telepítve voltak a programjaid.

Animefox
belakott GB az meg mi? Mit értesz ez alatt?

[HUN]FaTaL
Nem. Normál esetben semmi gond nincs velük. Annyit írtam, hogyha egy belakott GB-re frissítesz rá, akkor elõfordulhat.
Az a háttérkép meg tré volt 😊

Animefox
Egy mozgó háttér csinálta a fõ gondot, leszedtem és azóta minden oké. Báár icipicit érezhetõ akadozás de akkor ezek szerint az Xperiáknál ez fajta jellegû dolog hogy kicsit darabosak?

fery02
Na az tök jó lenne nekem is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
Hülyeség szerintem az ilye app, hiszen a folyamatok közül kilehet lõni ezt a biztonsági programot. Úgy van értelme ha beállítasz egy rendszergazdát az adott telefonra. talán így van értelme.

[HUN]FaTaL
Tényleg a mortot kifelejtettem.

#16830: Mit nem tud? Mappából lejátszani? Hogy ne tudna?

Tudtok olyan programot, amivel le lehet jelszavazni külön appokat vagy mappákat? Pl ha a képek mappába vagy a galériába akar bemenni valaki, külön jelszót kérjen, stb..

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Barnabyka
Airdroidból, géprõl tudok viberen üzenetet küldeni valahogy?

Narxis
jetaudio

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Palinko
Power AMP nem tudja amit kellett, bár szépnek szép a progi, nálam a player pro és a neutron maradt fent, de nézem a Mort ot is.
RelakS
én is mappák alapján játszok le, Mort Player bevált.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Barnabyka
PowerAMP baromi jó lejátszó, én eddig hiányosságot sem találtam benne! Igaz, hogy fizetõs, de hát a virágboltban is belehet szerezni😊

Palinko
jó ebbõl csak a winamp volt ismerõs arra sem gondoltam hogy van androidos. vlc próbáltam nem az ami nekem kell. köszi, próbálgatok és választok.
[HUN]FaTaL
Kb. Minden custom lejátszó tudja ezt. PlayerPRO, PowerAMP, Neutron Player, Winamp stb.

Palinko
ez az airdroid egy csoda jó valami. mivel itt látom vannak régebbi android felhasználók gondoltam kérdezem, van jobb media playerm int a beépített? kicsit mappákat bénán kezeli a fenti és pl ha mappák alapján játszanék nem akarja azt hogy pl A tartalma B és C mappa, akkor hogy az A mappát játsza, ne külön a B és Ct. szóval amivel jobban lehet kezelni, és ugyanúgy háttérben is fut mint az alap, nagyon jó lenne.
skinnyman

Regards,

Palinko
köszi most épp az Android Wifi Synch Managert nézem, ilyesmi ugrott be nekem is, de ha az sem az amit elképzeltem jön a te ötleted!
skinnyman
RelakS
úgy olvastam, hogy vásárlás elõtt

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Mappát nem tud, de több fájlt egyszerre igen.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

aate
Palinko
Kies airrel próbálkozom, de nem lehet mappákat másolni, van valami hasonló csak profibb megoldás, ha már az USB s re nem írtatok semmit?
tomo05
Köszi szépen!<#eljen>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

aate
Én vásárlás után egybõl frissítettem és semmi gond nincs vele.

[HUN]FaTaL
Gondolom az adatok megtartásával frissítettél, nem lesz gyors, sajnos, a 2011-es Xperiákon is így van. Csinálj egy gyári beállítások visszaállítását.

Solten
Hi. Sticker, basicnote, senotes, memo widget, gtasks stb.

Saor Alba

tomo05
Üdv! Tud valaki olyan progit, ami widget formájában kitehetõ a fõképernyõre és lehet bele dolgokat írni emlékeztetõ (teendõk) gyanánt. Köszi!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Animefox
Fel lett telepítve az Xperia U-mra a 4.0 és azóta akadozik a teló, valaki nem tudja mitõl lehet? Van hogy megnyomok egy gombot és késõn reagál rá. Amikor kikapcsolom az egész mobilt és újra bekapcsolom már kapásból amint huzogatom a lapokat jobbra balra akadozik, menübe érve már nem, de amint belépek alkalmazásokba már kicsit lassúl meg akad. Nem vészes de bosszant. Továbbá amikor oldalt felül billenytyûzározom a gépet és a világítás eltûnik akkor már ezt nem szépen teszi hanem össze vissza vibrálva. Néha rendesen is de többnyire elbaszott megjelenése van ha valaki kezébe veszi ezt a telót. Gyári oprendszernél meg amikor még nem volt rá telepítve semmi akkor nem voltak ilyen gondok... valaki nem tudja mi lehet a gond? mit csináljak?

skinnyman
Solten
Epic ahogy szivatja a Google az Applet: link 😊

Saor Alba

Vadnokedli
Hejhó emberkék, tudtok olyan alkalmazást amivel tudok törölni média szerverrõl és nem csak nézni tudom róla?

Palinko
ide is beírom, hátha valaki tud segíteni. Win7 64bitrõl ahol Kieseztem jöttem át Win8 64 pro ra ami media fájlokat már tartalmazza a GT 7500 galaxy ace plus vagy 2 õmmel, kinek hogy tetszik. feltelepítettem a Kiest, majd restart, csatlakoztatom a készülékem, erre hopp írja még mindig hogy csatlakoztassak valamit.... nézem eszközkezelõben sárga felkiáltó, na fogom drivert kikeresem a listából csak 1 Samsung Android Phone van a telepített listán, fel is rakom rá. Elkezd csatlakozni, fél óra múlva megunom, lerántom az usbrõl, hibaelhárítás lefut, drivert újra felrakta, el is szarta, eszközkezelõ megint beállít, megint fél óra csatlakozás, szarás de semmi eredménye.

samsung chatet felüt, nõ megmondja a tutit rakjam újra a kiest kikapcsolt antivirussal, reseteljek közbe, megcsinál, fenti procedúra lejátszik, semmi.

mondja csaj ha fennál a probléma próblájam resetelni a telót, megcsinál, semmi.

ok, csináljak gyári beállítások visszaállítását. kérdem az töröl mindent szinte? mondja ja, na kisfaszom nem kéne? ezt már nem csinálom mondom. ha úgy se lenne jó adott valami szakszervíz számokat beszéljem meg velük.

hívja a franc, pár hete még win7 en ment a telefon jól mûködik USB módba is ugrik ha a gépen a driver jól be van lõve csak ez a fos Kies nem csatlakoztatja rendesen. akárhogy futtatom rendszergazda módban. az antivirus se blokkol semmit figyeltem.

Kies air meg egy nagy kupac szar mert bár mûködik a wifin, de mappákat nem lehet felmásolni milyen már....

remélem valaki türelmes, elolvasta és tudja a megoldást.
fery02
Belemész a hívásokba, nyomsz egy menü gombot, minek hatására felugrik egy menü. Ott nálam van olyan almenü, hogy "Importálás/Exportálás". Kiexportálod SD kártyára, majd a keletkezett fájlt áthúzod gépre.

De amúgy, ha van net a telódon (márpedig S3-hoz illene lennie) és be van állítva szinkronizálásoknál a megfelelõ rész, magától elmenti google fiókodba a névjegyeket.
Szóval nem is szükséges neked kézzel lementened a telefonkönyvet gépre.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

shaba23
Hogy tudom lementeni PC-re a telefonkönyvet?
Szabi
Google Play's surprise calendar

"Come back tomorrow for another Apps, Books, Movies, TV or Music surprise!"

remélem lesz valami hasznos is majd... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Narxis
Már tudom milyen játék hiányzott androidról: link

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.