36194
  • Chris Lowe
    Nem volt szó statusbarról, de egye fenyő, igen le kell húzni a jobb felső panelt, hogy százalékosan lássam.(vagy a lock képernyő is mutatja százalékban).
  • Bucser
    Kapcsold ki a headsetet:)
  • gabi89
    Az igaz :) (4.1 alatt még az sem volt asszem) de néha azaz egy mozdulat is sok
  • [HUN]FaTaL
    StatusBaron nincs, és arról volt szó.
  • Dzsini
    statusbaron tényleg nincs, de ami lenyílik róla, ott van - az meg egy mozdulat.
  • gabi89
    Még 4.2.2 alatt sincsen vanilla androidon százalékos kijelzés a statusbar-on. :( Mondjuk egy root majd SystemUI.apk csere után már van :D és még program sem kell ami feleslegesen fut a háttérben.
  • ktomi22
    ki mondta hogy epp vezetek.. omg.. a kerdsre valaszolj .. vagy ne valaszolj egyaltalan
  • Dzsini
    gyári nexusom van, van százalékkijelzés.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs a gyáriban, CM funkció.
  • Chris Lowe
    Ics óta van a gyári androidban én úgy tudom. Oké 2.3 még sok van a piacon, nekik lehet haszna egy ilyennek, de 4.0 óta csak foglalja a helyet.
  • Vagtazo
    .

http://magyarcsajok.com

awerdfsgfhntyjuyktkltuiltuu
  • Shiwo
    nem tudom, hogy minden telónál az-e a helyzet, mint az S3-nál, de valami trükközés kell, hogy kikapcsolt képernyőnél is elfogadja az NFC tag-et.. csak szólok, hogy ilyenbe belefuthatsz...
  • Borg
    Akkor lehet hogy úgy oldom meg, hogy nfc tag majd hömbölög a kocsiban, és ha beszállok odanyomom a zsebemhez. Még az is egyszerűbb, mint előveszegetni a telefont, stb.
  • [HUN]FaTaL
    Egyrészt a gyári androidban nincs százalékos kijelző, a gyártók raknak bele (vagy igen, vagy nem, mostanában azért már jellemző).

Másrészt vannak ám telefonok mégkorábbi rendszerrel.
  • [HUN]FaTaL
    AMOLED, beégnek.
  • Vadnokedli
    akkor ott user error van a háttérben? :D
  • Chris Lowe
    Amazonon mai ingyenes egy battery program.
    Mai napig nem értem a létjogosultságát ezeknek a widgeteknek, közli százalékosan ami alapból is van ics óta, meg pár haszontalan adatot, cserébe viszont pont emiatt merülhet gyorsabban. Végülis miért jó külön egy ilyen?
    Nekem amúgy van beautiful widget is, abban is van ugye akkumérő, 5*5-ös tablet méretben jelzi is ha kell ha nem.
  • SzirmosSzisza
    Ott van nevem mellett, de amúgy vicces, mert előtte S2 volt és ~2 hónapja ugyanez miatt volt cserélve a kijelző :D

#20686 : sehogy, mert balesetet okozol! Amúgy hívásnál nincs olyan opció, hogy headset be/ki? (olyan biztos van, hogy kihangosítás, de az csak annyit csinál, hogy nem kell fülhöz tartani a telót és hallani)
  • ktomi22
    arra van e megoldas hogy:
    adott: autoban tarolom a headsetet.. mobilon bt allandoan on.. igy headset kozeleben van allandoan csatlakozik is.. (szuper) ha meg kiszalok es elmegyek onnan lekapcsolodik.. rendben..

de ha autoban vagyok.. jon 1 hivas.. (akkor ugye headset csatlakozva van) es en megis a telon akarok beszelni nem a headseten.. akkor hogy oldjam meg?

szal ha csatlakoztatva van.. hogy vehetem fel headset nelkul?
  • Vadnokedli
    Mi féle teló
  • SzirmosSzisza
    Megkaptam fater telóját és be van égve kijelző (középen ~képernyő fele sárgás), fasza :D
  • skinnyman
    Ahogy mondtak: NFC-nel nincs olyan muvelet, hogy "beszallsz a kocsiba", olyan van, hogy odaerinted a telot valamihez, es hogy megszunik az erintes. Tehat ha ledokkolod/leteszed a telot a kocsiban valahova ahol van egy NFC tag, ugy meg lehet oldani.
  • Shiwo
    20 000 ft környékén milyen androidos tabletet érdemes venni? vagy hol érdeklődjek a fórumon, a "milyen laptopot vegyek?", a "milyen gépet vegyek most?" vagy a "milyen telefont vegyek?" topikban?

nem nekem kell, rokonnak, különösebb elvárás nincs
  • Bucser
    Igy tudnad megoldani ha nfc taget meg telefonbolcsot hasznalsz. Akkor NFC vel megadhatsz muveletsort.
  • Shiwo
    nem igazán, az NFC-nek 1-2 centi a hatótávja
  • Borg
    NFC-vel meg tudom azt oldani, hogy ha beszállok a kocsiba, bekapcsol a bt, ha meg kiszállok, ki is kapcsol? Minden egyéb beavatkozás nélkül, zsebben lévő telefonnal?
  • ktomi22
    ez igy van.. viszont nem a "latogato" hibaja.. igy semmit nem tud tenni.. csak hasznalni a flasht ha akarja latni
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk az inkább a hulladék website fejlesztőjének a felelőssége, ahol még mindig az ótvaros flash-sel oldja meg a menüsort.
  • ktomi22
    pl egy wabsite menusora vagy valami flash..es maris nem tudod megnezni.. mondjuk en minimumot bongeszek mobillal nekem nem hianyzik..GB-n sincs flashem.. (bár mert desire-m internal storage-a ultra keves ..igy mindent hanyagolok :D)
  • LocalPatriot
    Akkor azért nem találtam.
    Köszönöm!
  • skinnyman
    Mert idegesito, villogo reklamokat nem lehet am html5-ben irni. A f@szt nem.
    Egyebkent pl annak hogy meg tudj nezni tartalmakat, amiket anelkul nem tudnal.
  • [HUN]FaTaL
    JB-n nincs flash.
  • LocalPatriot
    Én csak azért rakom fel, mert pár oldalon kell a videó lejátszásához.
  • orangutan
    üdv, android 4.1 es tableten, ha 2 googles fiók van beadva, akkor azt be lehet állítani, hogy az 1ikbe csak a jelszó megadása után tudjak belépni? Szal ha többen is használják a tabletet, akkor az egyik fiókhoz tartozó levelezés, chat..stb csak jelszó megadása után legyen elérhető?
  • theone91
    Miért kell Flash telóra? Kevesebb idegesítő dolgot tudok elképzelni, mint villogó flashbannereket 5 pluszminusz 2 colon. Videókat meg remekül lestreamel a böngésző.
  • LocalPatriot
    Köszi!
  • skinnyman
    4.0-as felmegy ra.
  • LocalPatriot
    Köszi szépen, de itt melyik a JB-re való? Csak 4.0-át látok, még régieket.
  • SzirmosSzisza
    Miért lenne rajta alapból? :)

Itt egy archívum amúgy, nem tudom mennyire friss.
  • LocalPatriot
    JB-re is kell telepíteni flash-t?
    Ha igen, adnátok linket a legfrissebbhez? Köszi előre is!