Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik kérdés: hol vannak a play storeban a fizetõs appok?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
LG 4X HD ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Bazinga!
tényleg csak arra kéne, semmi másra.
Max Payne
Dead Space
Another World is csak 214 Ft Google Play-en.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Most vettem meg az elsõ andoridos telefonomat (xperia miro) és azt szeretném kérdezni, hogy mennyire lassítja a telefont az, ha sok programot illetve játékot telepítek rá?
Ma már vettem 4 játékot ezekben a 200 ftos környéki áron, de van még pár akciós ha nem lesz nagyobb leárazás nem kéne lemaradni róluk, de ha 1-2 hét múlva lesznek ugyanezek 50ftért akkor inkább várok 😄
Illetve a Real Racing 2 volt már ebben a kb 200as magasságokban a napokban, vagy még nem maradtam le róla?
gondolom, hogy nem, de mielõtt vennék, csak megérdeklõdöm 😊
ha veszekegy 3g-s tabletet, de nem rakok bele sim kártyát mindig, attól még használható a gép?
köszi
ha külföldön veszek egy androidos telefont, az vajon tartalmaz magyar nyelvet is, vagy esetleg egy frissítéssel megoldható a nyelvi csomag?
Elõre is köszi a választ!
Létezik másfajta fájlkezelõ (magyar) ami nem total commander?