36194
-
#20784 Szerintem Ace áron lesz, de biztos a Galaxy S Advance alatt. 50 ezer környékén szerintem vagy 40. -
#20783 WHAT? The Samsung display boasts one of the best colour reproduction on a mobile display... -
#20782 engem ennyire nem nyűgözött le :D
2-3 éves hardver + új telefon = nem éppen 2-3 éves árszint :) de ne legyen igazam -
#20781 -
#20780 Samsung Ace 3 -
#20779 Igazad van, lehet azért fejlesztik az Android-ot, hogy rosszabb legyen... -
#20778 Az eleg fura, mert Nexus-on tudsz, amin biztos h alap Android van... -
#20777 Hibátlanul lefrissül az ha csak közben épp le nem merül :) -
#20776 -
#20775 Amúgy arra valaki rájött már, hogy lehet az összes telefonon levő zenét keverve lejátszani ezzel az új lejátszóval? Rányomok, hogy On Device (alapból keveri a felhőben levő zenékkel ami így wtf :D) de nincs sehol olyan, hogy Shuffle all. (csináltam lejátszási listát minden számmal a telón, de ez eléggé hoki megoldás, van valami rendes?)
#20774: nekem is ott van, sőt megnéztem és ha rányomok a lock screenre és elfordítom a telót, akkor egyből a kamerára ugrik :D -
#20774 Kép lemaradt, link -
#20773 Nekem a telómon úgy van, ha jobbra húzod lockban akkor kiold, ha balra akkor meg bejön egyből a fényképező... bár én egyből cseréltem ezt mert rohadtul idegesített, plusz évente csinálok 3 képet. Vagy nem erre gondoltál?
-
#20772 Az alap droidon sem tudsz jobbra húzva kamerázni, amíg nem írod be a pint, most próbáltam ki az sdk-ban lévő emulátoron. -
#20771 Display készüléken ez a minimum szerintem! -
nIsTv4n #20770 Mivel Androidon a nagy gyártók jellemzően módosítják az alap Android rendszert, előfordul, hogy alap megoldások kikerülnek onnan, például az, hogy a lock screent jobbra húzva fotózni kezd.
Ilyen igények esetén például HTC-t kellett volna venni :D
De mivel Samu lett, megpróbálhatsz keresni egy Sense alapú lock screent, ott így oldották meg:
a kis kört alulról ráhúzod jelen esetben pl a kamerára, és azonnal indítja a kamerát. -
#20769 Semmi, csak boltban benyomni ICS -> JB frissítést mégis merész :D -
#20768 Szerintem a kép készítője keveri a Nexus 4-el:) -
#20767 Mi ezzel a gond? A Galaxy Nexus 4.0-vál jött anno. Referenciamodell volt. :) -
#20766 lol -
#20765 Mi van? Igen, szoval feloldas nelkul el akarsz erni mindent a lockscreenrol mikozben leveded a lockscreent hogy senki ne erjen el onnan semmi lenyegeset. Eloszor talan el kene donteni, hogy most tulajdonkeppen mit is akarsz csinalni :) -
#20764 Ja, mintha ez olyan rohadt szép lenne. -
1gator1 #20763 @ skinny : Nem az eleresem van a hangsuly hanem csupan az informalodasrol.
@the one: megtortent mar, nem tudom egyikkel sem amelyik ne ugy nezne ki kint egy egy rakas szar. ez gyarilag lenne rendben -
#20762 Gyari androidon evek ota lehet fotot inditani lockscreenrol 1 gombnyomassal, joval elobb lehetett mint barmelyik masik mobil oprendszerben lehetett. 4.2-n ehhez a jobb szelrol kell swipe-olni egyet (lenyegeben egy lockscreen widget valtas). Es akkor is mukodik ha van rajta security. S4-en fogalmam sincs hogy van.
Notikhoz: mint irtak az ikonjaikat latod a noti baron, az eleg kene legyen ha csak azt akarod tudni hogy milyen progi csipogott. Ha pedig mindent el akarsz erni a locksreenrol, akkor fel nem fogom hogy miert teszel ra vedelmet, ertelmet veszti az egesz dolog.
Megis mi ertelme a vedelemnek a lockscreenen, ha ezzel parhuzamosan a vedelem magadasa nelkul mindent el akarsz erni onnan? -
#20761 Mint már írták, tegyél fel egy bármilyen lockscreent Play Store-ból. Szabadon formálhatod agyon a rendszert, ne gondolkozz már beszűkülten. -
1gator1 #20760 Ha valaki elrakta a telefonomat vagy eppen tegyuk fel ellopta vagy elhagyta az ember akkor lehet inkabb azt valasztanam h : legyen rajta jelkod es tudjon maganak fenykepezni-de semmi tobbet-, minthogy egy ujjmozdulattal a osszes ide oda amoda szinkronizalt gps koordinaltakkal ellatott szamomra ertekes dolgokhoz hozzaferjen! -
1gator1 #20759 Ha ennyire benne erzed magad a temaban menj vissza par hsz-t es informalodj h s4 4.2.2
Viszont ha neked is ez van es ki tudod rakni isten vagy en meg egy osember aki meg tuzet se tud csiholni
-
#20758 Úgy, mint az S4-ben, mikor pl nem kell hozzáérni a kijelzőhöz és lehet lapozni ? :)
Mindent meg lehet csinálni csak le kell programozni. (mondjuk ilyen kézmozdulatos dolgokat nem tudom, mennyire lehet kezelni komolyabb algok nélkül) -
1gator1 #20757 :) Azert van itt mindenki hogy segitsunk egymasnak es osszefogjunk erre mi az elso reakcio? Hulye vagy baze dobd el a telefont. Grat nektek akik ennyire magyarok vagytok!
Mas: kb 7 fele lock screent szedtem le,de egyik igenytelenebb mint a masik.
lehet csak nekem tul nagyok az elvarasaim h egy 200x ezres telefon igy mukodjon de azert ez eleg nagy olcsosagnak tunik h csak akkor tudsz widgeteket meg appokat lockscreenen kezelni ha nem teszel ra semmifele lockot.
-
#20756 mondjuk ha arcfelismerést tud, ennyi erővel betehetnék, hogy kamerával bizonyos kézmozdulatokat figyeljen..
vagy amikor adott jelet kell rajzolni a képernyőre, akkor egyrészt önmagába is visszatérhessen a dolog (elkenődött zsírcsík látszódhat a telón, úgy meg nem nehéz kinyitni, de ha önmagába visszatér, vagy egy-egy vonalon többször is végigmegy az ember, úgy már neccesebb), másrészt akkor már lehetne, hogy adott alkalmazást felhúzva rajzolja meg az ember az ábrát és úgy nyit kim indítva az alkalmazást...
-
#20755 miert ne tudnal.. pl en is tudok kirakni - s most akkor mi van -
#20754 Ha ez világos. De mondjuk abban igazat adok 1gator1-nek, hogy az Android elvileg a szabadság földje, az ópenszorsz mekkája, nincs rá lehetőség hogy te minden automatizált szinkronizálást kikspcsolj és így már biztonságosan ki tudj tenni egy fotó shortcutot a lock screenre? -
#20753 Én a droidról beszéltem, hogy miért nem enged (adott esetben) fotózni amíg nem írod be a kódot.
iOS-en akkor meg szemeteli a tárhelyet, mondjuk törölgetni nem akkora probléma. Én arra próbáltam utalni, hogy a más szemlélet miatt nem lesz egy rendszer szar. -
#20752 Ha kiszedi a kódot, akkor jobbra lapozva ott a kamera, legalábbis vanilla droidon. -
#20751 Ez iOS en nem állja meg a helyét. Se Facebook, se dropbox, se semmi nem tud automatikusan szinkronizálni fotókat amíg el nem indítod az appjukat.
Egyedül az Apple féle Photo Streambe tudnak automatikusan szinkronizálódni a képek, amit egyedül te láthatsz, de az is csak wifin kezd el szinkronizálni.
Szóval nem, iOS-en nem probléma hogy passcode nélkül is lehet fotózni, semmilyen kárát nem láthatja a user. -
#20750 leszedsz es felraksz egy lockscreen -t es/vagy lockscreen -t ami testreszabhato. az hogy szuklatokoru vagy nem az android illetve a mi hibank.
amugy meg...
"1: Add el, vegyél iPhone-t. 2: Add el vegyél Windows Phone-t. 3: Add el, vegyél Blackberry-t. 4: Add el ne vegyél okostelefont.
Az idegrendszered nem viseli el az Android-ot. Hát ez van." -
#20749 bocs.. fél perc helyett fél másodperc (: nahjó, lehet 1 is megvan, minden esetre még mindig a leggyorsabb módszer amit találtam -
#20748 (Mellesleg margóra jegyzetelném, hogy az alapértelmezett, stock Android feloldóképernyőjén balra húzva a gyűrűt elérhető a kamera. Remek példa arra, hogy a Samsung mennyire szétfingja a stock Androidot.) -
#20747 zárt telefon + gyors fényképezésre a következőt ajánlom:
Telepítsd fel az InstaCamera -t (fókusz fixed, shutter delay 0s)
képernyő lezárása húzással (bárki felnyithatja, de hát ez van, valamit valamiért.. esetleg a kamerás arcfelismeréssel megpróbálhatod kombinálni)
Zárolt képernyő opciói - Alkalmazásindítók - InstaCam ikonja kitesz..
így a fényképezés annyi, hogy a képernyő felébresztés gomb megnyom oldalt, InstaCam ikonja megragad és felhúz, és fél perc múlva már kész is a kép...
-
#20746 1: Add el, vegyél iPhone-t. 2: Add el vegyél Windows Phone-t. 3: Add el, vegyél Blackberry-t. 4: Add el ne vegyél okostelefont.
Az idegrendszered nem viseli el az Android-ot. Hát ez van. -
#20745 A facebook csak egy példa, behelyettesítheted bármi mással.
Ha a telefon bármely funkciója elérhető a biztonsági kód/pin ellenére, az elég gáz.