Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belehet valahol állítani hogy a Chrome a rendes weboldalakat töltse be ne pedig azok mobilos változatát?
Másik kérdés: hol vannak a play storeban a fizetõs appok?

k0trapali
Nálam is elõfordul és csak zavartan nézek olyankor... <#fejvakaras>
lac coo
Ha már erre járok ...egy újabb csodálatos eldzsí videó az állítólag javított szoftverrel. ismét csak nem yT tömörítés miatt ilyen, ez ennyit tud 100 ropiért ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Az Android sajátosság, hogy van amikor ( sajnos általában ...) hosszú másodperceket kell várnom mire betölti a telefonkönyvet ? Lehet valamit csinálni vele? Néha azonnal ugrik, legtöbbször várok...jó lenne ha ilyen téren azonnal készen állna ha akarom .

LG 4X HD ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

[HUN]FaTaL
Airpush detectorral megnézed melyik app rakja és eltávolítod.

http://goo.gl/gd6Zi5

Srácok, ezeket a hirdetéseket hogy tudom letiltani? értesítések között mindig hozza öket-.-" van mikor játék közbe van mikor csak úgy idõközönként..hol tilthatom le ezeket?

rastaman
ez mia pics?!

majdnem bekönnyeztem rajta, annyira megható <#idiota>

Shiwo
létezik "ikerkártya", témobilnál pl DuoNet Sim kártya néven szerepel és ahogy elnézem 500 ft a havidíja

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bucser
Megosztja a 3g_t a telefonon? Mint egy WiFi hotspot?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SzirmosSzisza
Nem lehet mentést letölteni hozzá afaik.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vaxi
srácok, akinek tabletje van és rendelkezik 3g-vel, hogy oldja meg a netezést? 2. elõfizetés? vagy ikerkártya (ha van ilyen egyáltalán?) vagy pakolgatjátok a simkártyát? köszi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

tomo05
Üdv! Le lehet valahonnan tölteni a GTA 3-hoz és a Vice City-hez 100%-os mentést?

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

desigo
Nagyon idegesítõ amikor alul már elhúzott a lavina de a fenti pályán még küzdök az életemért. <#nyes>
Jim Morrison
Bezony, már látom vége van, de ha mégsem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
muszaj ezt itt? van kulon warez topic is.

Regards,

precision
köszi! <#eljen>

Bazinga!

aate
2012 07.HUN térkép link

aate
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hiányosan fogalmaztál IGO is kell és hozzá HUN térkép ? A link alatt keresd meg az IGO fórumot a többit ott....

precision
igo is kell(ett).. már megszereztem

köszi, jöhet 😊

Bazinga!

aate
Most nem értelek....ezek csak a térképek . Ha IGO is kell írj ott a megfelelõ topikba 😊DE most rakok fel csak HUN térképet neked az belinkelem ide 😊

precision
jahogy ehhez még kell az IGO is maga 😊 oké, thx!

Bazinga!

aate
1 hsz alatt a kelet Európa térképeket . TC alatt összeilleszted és kiválasztod ami kell. 😊

Firerock
JB-n hogy tudom beállítani hogy automatikusan szinkronizálja a névjegyeket?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

precision
köszi... de innen mit töltsek le? 😊

Bazinga!

aate
tessék

precision
tudna nekem valaki adni linket egy friss 480x800 -as IGO -hoz, csak M.o. térkép kell, hogy kicsi legyen a mérete 😊 ha nem szabad ilyet kérni akkor valaki majd kitörli a hsz -t... thx elõre is!

Bazinga!

Vaxi
tud valaki olyat, hogy feltöltõkártyás 3g-s mobilnet olcsón? 😄
tényleg csak arra kéne, semmi másra.

davidka003
GTA III
Max Payne
Dead Space
Another World is csak 214 Ft Google Play-en.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

k0trapali
Hát emberek ez a Ski Safari ez csúcs! Már + pénzt is vettem hozzá és megvettem egy csomó kacatot! A Karácsonyi pálya meg... A szánnal mentem elõtte 3 rénszarvas. Kib*szott jó játék! Egész este melóhelyen nem volt dolgom csináltam a feladatokat amiket osztott! <#nyes> Ennyit még nem játszottam egy androidos játékkal sem!
Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
miafranc ez 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

theone91
Cukorbeteg lettem ettõl a videótól.

skinnyman

Regards,

SzirmosSzisza
Semennyire.

Üdv!

Most vettem meg az elsõ andoridos telefonomat (xperia miro) és azt szeretném kérdezni, hogy mennyire lassítja a telefont az, ha sok programot illetve játékot telepítek rá?

tototto
Ez mondjuk igaz, de azért karácsonyra csinálhatnának ilyen átfogó napi akciózást mint mondjuk steam, ez így elég szar hogy böngészgess aztán talán nem siklassz át valamin ami érdekel..

[HUN]FaTaL
Nem, mert az nem karácsonyi akció volt.

tototto
Idén várható 20-50 ftos akciózás, nincs errõl valami hír?
Ma már vettem 4 játékot ezekben a 200 ftos környéki áron, de van még pár akciós ha nem lesz nagyobb leárazás nem kéne lemaradni róluk, de ha 1-2 hét múlva lesznek ugyanezek 50ftért akkor inkább várok 😄
Illetve a Real Racing 2 volt már ebben a kb 200as magasságokban a napokban, vagy még nem maradtam le róla?

Vaxi
köszi szépen 😊

precision
nem, semmiben sem korlátoz, egyszerûen nem tud kapcsolódni 3G -re és annyi

Bazinga!

Vaxi
az világos, de azon kívül korlátoz valamiben, ha nincs benne sim?
gondolom, hogy nem, de mielõtt vennék, csak megérdeklõdöm 😊

precision
ha nincs benne a sim kártya nem megy a 3G
vagy mi is a kérdésed pontosan?

Bazinga!

Vaxi
sziasztok.
ha veszekegy 3g-s tabletet, de nem rakok bele sim kártyát mindig, attól még használható a gép?
köszi

Hali,
ha külföldön veszek egy androidos telefont, az vajon tartalmaz magyar nyelvet is, vagy esetleg egy frissítéssel megoldható a nyelvi csomag?
Elõre is köszi a választ!
Hello

Létezik másfajta fájlkezelõ (magyar) ami nem total commander?

[HUN]FaTaL
Én már rég megvettem, magasan a legjobb billentyûzet. 😊

desigo
Smart Keyboard Prot már vártam
thx
[HUN]FaTaL
2*szélesség x magasság 😊

LocalPatriot
Köszi. Föl volt írva jegyzetekbe, csak formáztam a telefont.
[HUN]FaTaL
960x854