36194
-
#22104 Számíthatok majd egyszer auto felkínálásra szerinted vagy mindenképp manuálisan kell majd nekem is molyolnom vele? -
#22103 GN-en CM10.1 volt, szoval csak manualis jott szoba, N7-re magatol jott.
Mas: The SoC in the new Nexus 7 is essentially an underclocked Snapdragon 600 -
#22102 Neked auto kínálta fel a frissítést vagy manuálisan telepítetted valami külső forrásból? -
KaBuTo666 #22101 Miért nem tudnak olyan 16 gb-os belső tárhelyes mobilt csinálni hogy legalább 14 gb-ot tényleg adjon? Ez értendő a többire is. -
#22100 Nyílván olyan droidos telefonra értettem, amiben egyáltalán van sd hely. :D -
Chris Lowe #22099 Kivéve nexus. -
#22098 Aki nem tud egy SD kártyát kezelni(kezelni mit is kezelni egy SD kártyán?) az ne akarjon okostelefont. -
#22097 Nekem most is az egész /data az sd kártya ext partícióájra van mountolva, mert kicsi a belső tárhely. :) -
#22096 Nem kell amerikáig elmenni, nézz megy 1-2 indexes videót az "utca emberéről".
Szerinted ők mennyire vágják az SD kártyákat? Nekik is akarnak mobilokat eladni a gyártók? Igen, mert ők vannak többen! -
#22095 Más forumban nem ezt mondták.
-
#22094 Bármilyen droidos telefonon meg lehet csinálni, ha rootolsz. -
#22093 Akkor kapják be.Ezért jók ebből a szempontból a kínai telefonok rzért is veszek olyat.
Belekur az ember egy 32gbos kártyát és beállítja hogy azt lássa a rendszer belsőnek és nincs tökölés. -
#22092 Hát ha a piackutatást Amerikai demográfián alapozták, akkor őszintén nem csodálkoznék. :D -
#22091 "az SD kártyák összezavarják a vásárlókat"
:aASD -
#22090 Emberek 99%-át nem érdekel, arról nem is beszélve, hogy a Google elmondta, hogy szerinte az SD kártyák összezavarják a vásárlókat ... :D -
#22089 Már csak a választható telepítési hely megadás kéne és tökéletes lenne a cucc.
-
#22088 Ez jó! Nem csak konstans paranoiásoknak, hanem az akksi élettartalmának növelésére. Annyira elemi dolog lett volna már a korábbi rendszerekben is. -
KaBuTo666 #22087 Fú ha ilyen fasza a 4.3 akkor én is felrakom. -
#22086 Nem mai hir de nekem eddig kimaradt:
App Ops: Android 4.3's Hidden App Permission Manager, Control Permissions For Individual Apps!
Benne van a 4.3-ban, de indito ikonja nincs benne igy mondhatni nem teljesen hivatalos. Egyenkent lehet szabalyozni h milyen permissionoket hasznalhatnak az appok. Az egyik legizgalmasabb uj ficsornek tunik.
Netet szabalyozni mondjuk ugy latom nem lehet, az gyakorlatilag beepitett adblock-ot jelentene, gondolom erre ok is gondoltak :)
Itt egy indito alkalmazas hozza (csak 4.3-ra): launcher
Amugy baromi jonak tunik ez a 4.3, GNex talan sose volt ilyen gyors mint ezzel :) -
#22085 Eros pontszam, bitang jo lehet az a kijelzo. Reszletesebb aksitesztekre is kivancsi leszek azert, de az eddigiek alapjan nincs azzal sok gond :)
ifixit: 7/10 -
Chris Lowe #22084 Jaja nekem is 4.3 fut már. -
#22083 Ma reggelre megjött a 4.3, sajnos a Google Talk kimúlt, már nem lehet visszaváltani a Hangoutsról. -
#22082 A Verge is adott már rá egy szaftos 9.0-et. Link. -
#22081 Egy korai N7 teszt:
The best small tablet gets even better -
#22080 Oldalrol furan nez ki, mert a kozepe kiall, mikozben a szelein majd a felere elvekonyodik. -
#22079 Tetszetős de kicsit vastagnak tűnik. -
#22078 Szép, de gondolom ez is majd jobbra-balra lötyög fél órát, ha leteszed egy asztalra, mint a HTC One. -
link -
#22076 Az. Bár őszintén egy telefonnál szerintem kevés értelme lenne a multiuser interfacenek. Mégis ki használja közösen a telefonját valaki mással? -
#22075 Erdekes: Google Engineer Explains Why Multi-User Isn't Enabled For Phones, Offers Hope For Future Functionality -
#22074 -
#22073 Én meg nem kétlem mivel megnéztem az apit. -
#22072 Nem fogom, mert nem lehet a pontokat scoreloopból exportálni, úgyhogy most már az marad (amikor ezt integráltam még nem volt play). -
#22071 Ez kurva nagy:
Konami Code Easter Egg Discovered In Google Play Games
Mas:
Another Android 4.3 Change: Photo Spheres Look A Lot Better Now -
#22070 "A probléma, hogy a 3rd party cuccokat (Scoreloop, Swarm pl.) könnyebb integrálni."
Ezt ketlem. Sokkal inkabb korabban nem volt Play Games, ezert 3rd partykat integraltak, most meg mar sokan b@sznak hozzanyulni.
A friss igenyes jatekok, vagy a nem olyan regi jo jatekok amivel meg sokan jatszanak, azoknak idovel illene megkapniuk.
Mas:
Chainfire frissitette a superSU-t hivatalosan, 4.3-at is tamogatja.
XXXHDPI Spotted In 4.3 Source: Prepare Your Eyeballs For Android In 4K Resolution
"Standard quantized DPI for extra-extra-extra-high-density screens. Applications should not generally worry about this density; relying on XHIGH graphics being scaled up to it should be sufficient for almost all cases. A typical use of this density would be 4K television screens -- 3840x2160, which is 2x a traditional HD 1920x1080 screen which runs at DENSITY_XHIGH."
Samsung tovabbra is eroteljesen vezeti az okostelefon eladasokat
New Nexus 7 to arrive today at Best Buy -
#22069 Hüvely Y300 egész használható. Az alá ne add. -
#22068 Sziasztok!
Ezek a telefonok közül valamelyik értelmes egyáltalán? :D
-Alcatel OT-991
-Alcatel OT-918 mix
-ZTE Kis plus
-Huawei Y200 vagy Y300 pontosan nem tudom.
Ingyen van a t-mobil hűség miatt.
Előre is köszi :) -
#22067 Nálam a játékok listájában szerepel a Galaxy S4 Live Wallpaper is.
:-) -
#22066 AkranoidX-be mikor integrálod? -
#22065 Azért mondom, hogy most, hogy már van aki használja is, nem csak az API van jelen.