Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Addig nekem semmi bajom a kijelzo novekedesevel, amig maga a telo nem lesz nagyobb. Xperia S pl hiaba csak 4,3"-as amikor maga a telo kb ugyanakkora mint az GNex 4,65"-os kijelzovel. S3 sem nagyobb sokkal. S4 pedig annal kisebb is, hiaba van 5"-os kijelzoje. Hosszu tavon a nagykozonsegnek amugy tuti h nagyobb kell 4"-nal (az azert nagyon a minimum), mondjuk 4,3" korul mar talan sokaknak elfogadhato, de azert nem veletlen h manapsag nem nagyon jelenik meg csucstelo 4,7" alatt sem.

Mas: S4 vs One

Megint mas: kommentar nelkul. <#idiota>
Egyebkent eleg erdekes dolog ez, hogy felrevezetesre es konkret hazugsagokra epitik a reklamot. Erdekes egyreszt hogy ezt legalisan megcsinalhatjak (?), masreszt sokat elmond rola hogy minek nezik a celkozonseguket. Mostanaban elkezdtek nagyon eroltetetten kapalozni.

Regards,

J i GS a W
az Xperia U-m tegnap este kikapcsolt vissza be kapcsoltam és azóta folyamat újra indul sony felírat utána xperia és kikapcsol majd újra be. Sony Pc c. nem ismeri fel. Nincs se rootolva semmi belepiszkálás nem volt. most mit csináljak ? 😄

Vadnokedli
4 colon majd 4k felbontás lesz a divat szerintem

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

hungary27
Köszönöm. Olyan kéne ahol lehet kapni LG Optimus 4X HD-t. Bocs, hogy eddig nem írtam.
Hát most hirtelen ez jut eszembe.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

hungary27
Üdv! Tudnátok mondani olyan boltokat ahol jó áron lehet venni androidos készülékeket? Fontos, hogy gyári garanciával legyenek és gyári csomagolásban. Nálam a gsm üzletek nem játszanak.
Narxis
Az zsír lenne.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

davidka003
Nem nem. Szerintem beleunnak az emberek a tepsi kijelzõkbe és újra a 4 colos telóké lesz a fõszerep.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

[HUN]FaTaL
Remélem a következõ 7 colos lesz.

Ja várjunk csak, olyan már van. Jövõre a felsõ kategóriában tableteket fognak árulni.

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman
benőmenő
Értelem szerûen widgeteket ne pakolj át, mert nem fognak mûködni.
benőmenő
SzirmosSzisza
Mármint magára arra gondolok, ahol az Android van. Tehát nem a Downloads, LOST.DIR, hanem etc, lib, mnt, system meg ilyen mappák vannak. Gondolom ez telt be neki. Vagy, ha belsõ akkor tényleg elég simán átmásolni a dolgokat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vadnokedli
Azt hogy? Galaxy S Galaxy Note is felismeri nekem vagyis ugye a winfos.

hungary27
Jó telefon az LG Optimus l9?
SzirmosSzisza
Én még nem láttam olyan Androidos gépet amiben a belsõ telefon tárhelyet felismerte volna a PC.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Barnabyka
Adatkábel+PC és megy mint az ágybahugyozás.

Sziasztok
Nincs valami olyan program amivel kompletten átlehet másolni a cuccokat tabletrõl - SD kártyára? mert tableten már alig van hely viszont a 16GB-s SD bõl még 11 GB üres
desigo
Amit felvételrõl megnézhettek késõbb a rajongók...

Ez a Samsung bemutató legalább egyedi volt és látványos.
Solten
Tegnap, szerencsere csak a vegen kapcsolodtam be. Bar nem volt gazabb egy olyan bemutatonal ahol kiall a Fuhrer es elpuffogtatja parszor a 20x elismetelgetett kozhelyeket.

Saor Alba

Kaszi46
Köszönöm!

Azt hiszem ez volt az egyik legszánalmasabb dolog amit valaha láttam....:-)

A teló viszont jó nagyon.

*Posse*T.W.D*

skinnyman
Szerintem ezt nem lepnek meg, nem is igazan latnam ertelmet, illetve sztem tuti h tobbet veszitenenek vele, mint nyernenek.
Pont most panaszkodtak hogy mennyire nem eri meg nekik a WP-vel foglalkozni, pontosan tudjak hogy mennyit szamit a megfelelo platform, nem hiszem hogy olyan jo otletnek tartanak h ennyire elrugaszkodjanak.

Regards,

skinnyman
Ezzel a jatekkal konkretan meg nem probaltam, de pl Dead Trigger-ben mukodik minden, analoggal gyonyoruen megy a celzas is.

Regards,

REPS0L
Üdv!

Ha akad köztetek egy segítõkész Razr user (ha D-Wiz romos akkor még nagyobb az öröm), légyszíves írjon egy pmet mert kezdek megõrülni a drágától..

Köszi <#smile>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Solten
Nem tunik tul realisnak, most ott a Tizen es ott vannak a Windows platformban is. Egy sajat platform hatranyat (a la kukazott Bada) a sajat borukon tapasztaltak.

Saor Alba

SzirmosSzisza

Kaszi46
Tud vki linket az s4 teljes sajtóbemutatóra?

*Posse*T.W.D*

Vadnokedli
Hogy tudnám rá kötni a PS3 kontrolleremet úgy hogy mûködjön is? 😞 Mozogni tudok, lõni, rátartani. de célozni nem meg egyebek... 😄 <#idiota>

GregSB
Coming soon: The Samsung Phone platform

Érdekes teória. Ha meglépi a Samsung (és meg tudja tenni), az érdekes lesz az Android jövõje szempontjából.

Solten
Ja, utolag megjelent a fekete varians nemely szolgaltatonal de "gyarilag" kek. Btw, most olvastam hogy dacara az S4-nek, Samsung frissiti az S3-at: uj kijelzo (full HD?), 2400-es akksi, szinkavalkad (piros, szurke, barna a meglevokhoz).

Saor Alba

gs3 is van feketében
fery02
Sajnos érintéssel tudnám csak kezelni, úgy meg értelmetlen. :/
Pedig tényleg jól nézne ki.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

skinnyman
skinnyman
Azzal a teloval konnyu, egyike a mostani triumviratusnak 😊 (GS4 - HTC One - SXZ) Mindharom egy mindent-bele-1080p-s csucs szornyeteg.
Mindegyiknek meg van a maga elonye, anyagminosegben pl a Samsung a gyengebb (ahogy lenni szokott), a legnagyobb hype viszont igy is korulette van.
Amugy az S4-ben levo 8 magot nem a klasszikus ertelemben kell elkepzelni, gyakorlatilag 4+4 mag, amik mind nem is tudnak egyutt mukodni, egyszerre csak sztem 4. Van 4 alacsony fogyasztasu (nagy hatekonysagu) mag benne, es 4 brutal A15-os, ha kell a teljesitmeny, atkapcsol az A15-re, egyebkent az alacsony fogyasztasu magokat jaratja. Effektive nem ad plusz teljesitmenyt a 4 magos szornyetegekkhez kepest, a fo elonye a takarekos magokkal megsporolhato fogyasztas.
Exynos 5 Octa explained

Regards,

Solten
Es mi a francnak kell tudnia a vilagnak hogy frissitettem?? A kerdezo egy tipikus magamutogato pocs. Amugy a feher szinben konnyu osszekeverni bar olyat csajok, homokosok, metroszexualis felbuzik hasznalnak. Viszont az S3 kek, az S4 fekete.

Saor Alba

MikX
"egy ilyen telo 95%-ban ugyis egy nagy kijelzo"

Viszont a maradék 5% miatt van egy stílusa, ami meg totál ízlés kérdése.
Én pl utálom a samsungokat, mert nekem mind ugyanolyan semmi designal rendelkezik.
Az ujítások nagyrésze meghát... Az én telom szinte pontosan ezt tudja, a csilliómagos procit kivéve, persze nemmintha az enyém prociteljesítményét bármi is kihasználná teljesen 😄 plusz vízálló (ami hozzáteszem kvajó, fõleg videozni víz alatt 😄) és számomra a megjelenése is olyan, amit egy samsung nekem soha nem fog nyújtani, letisztult, elegáns, nagy. (egy hét után az elõzõ 4,2-es telom egy apróságnak tûnt)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

skinnyman
Majd gondolom fognak valtoztatni, mert az embereknek kell a valtozatossag, ezt is azert szidjak a legtobben mert tul hasonlo mint az elozo. Mikozben ha belegondol az ember, ez egy vicc, egy ilyen telo 95%-ban ugyis egy nagy kijelzo. 😊
Belul nagyjabol mindenbol a leheto legjobb van benne, az 1080p kijelzo sem egy kis merfoldko, dehat szar mert ugyanugy nez ki 😊 Vannak ilyen emberek, sokszor vastag penztarcaval, szoval ezt ok is biztos eszben tartjak azert.

Regards,

[HUN]FaTaL
Bootloadert még én sem nyitottam, amíg gari van a telón. De root az sima 😊

MikX
Nekem nem pont azzal van bajom, sõt amennyit én a facebookot használom...
énmagára a root-bootloader unlock, custom rom kombón gondolkodom, demég egydarabig marad a gyári

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

[HUN]FaTaL
Akkor meg bemész a beállításokba -> alkalmazások -> mind -> facebook -> letiltás 😊

MikX
hehe, lehet már nekem is azt kéne, nézelõdtem, enyémhez is már vannak fasza romok, de még kb egy hónapja van meg a telo, így mostmég fasza a gyári is, gyári sony launcher is tetszik még.
Meg kíváncsian várom azt a 4.2.2 frissítést ebben a hónapban (mertelvileg mostjön)

[HUN]FaTaL
ROOT 😊

De custom rom van a telefonomon, sima appként van telepítve ez a szemét. De ICS óta le lehet tiltani, root sem kell.

RelakS
És egy rendszerapp-ot hogy kukázol? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Valami olyasmit olvastam, hogy a skype-pal fogják összekötni, vagy a franc tudja már.

Valaki esetleg használt itt Set Cpu-t?
Én korlátozni szeretném vele a procit, ha bekapcsolom, láthatóan le is szabályozza 1000 mhz-re (tartománynál 206-1000-ig írja). Viszont, ha alvóba teszem a gépet és visszakapcsolom, utána belépek a setcpu-ba, ami a tartománynál megint valami 200-1500 értéket ír. Nem tudjátok véletlenül, miért nem jegyzi meg?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Jim Morrison
csaknem, az nem bugos 😄 (annyira nem 😄)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

<#levele> Nekem eleve csak a messenger van felrakva, de valami olyasmit olvastam, hogy meg fog szûnni. <#shakehead>

Mondjuk néha ez is bugos, képeket ha küldenek gyakran nem mutatja külön be kell lépni fészre meg a tököm tudja.

[HUN]FaTaL
Nekem is megcsinálta, és felrakott egy olyan verziót, ami az ismerõsökre bökve force closeol üzenet nélkül 😄DDD

Ment is a kukába az egész szar, marad a Friendcaster. A szar appjuk amúgysem sokmindenre való, tiszta bug az egész.

MikX
És egy év múlva meg pont az ilyeneket megcélozva kiadnak egy telefont ami pont ilyen 😄

skinnyman
A Facebook alkalmazas megkeruli a Google Play-t es eszrevetlenul frissiti magat a hatterben
Eddig sem hasznaltam a fos appukat, ez utan plane nem fogom.

Regards,