Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
majd ha hazaértél nézd meg a youtubeos videót, abból sok minden kiderül
rakd fel a srác által használt appot a telódra és nézz szét benne 😊 semmi programnyelvet nem kell ismerni, egyszerû kapcsolókat kell beállítani majd felírni a beállításokat egy nfc tagre

Bazinga!

skinnyman
Xperia SP
Xperia L
Kozep es alsobb kategorias Sony telok

Regards,

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy: Google Playen ha megakarok venni egy alkalmazást ami fizetõs akkor azt nem lehet úgy hogy a kreditbõl vesz le ? Mivel feltöltõ kártyás vagyok,tehát nem bankkártyáról venné le a pénzt hanem a SIM Kártyáról. Elõre is köszi a választ. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

kifli
talán
Falkon
Igen

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

egy teljes gyári visszaállítás megoldaná a belassulás problémámat?

Shiwo
egy ilyen mennyire szabadon programozható ? belehet úgy állítani, hogy mondjuk ha be van kapcsolva a hot-spot, akkor kikapcsolja, de ha ki van kapcsolva, akkor bekapcsolja? vagy annyira nem rugalmas, és két külön TAG kellene a ki és bekapcsoláshoz ?

Egyáltalán használ valami programozási nyelvet, vagy valami saját egyedi megoldása van? (youtube videók le vannak tiltva a munkahelyemen, a videót most nem tudom megnézni, még ha van is benne róla szó)

illetve lehet láma kérdés, de ez az NFC dolog állandóan aktív, vagy be kell kapcsolni? mert nálam az Egyéb beállítások alatt szerepel, hogy NFC (Adatcsere engedélyezése, ha az eszköz hozzáér egy másik eszközhöz), de ha rányomok, hogy kapcsolja be, egybõl kikapcsol..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SzirmosSzisza
Real Racing 3 szerintem mindent pillanatok alatt lemerít 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MikX
Jajj ezt a betekintési szöget annyit hallom... Ki nézi oldalról a telefont? Én szembõl szoktam 😛
Mindenesetre osztom, s3-ról felesleges váltani még, majd talán a következõ gen-re, De s4-re pl értelmetlen.
Nekem már aktuláis volt a váltás, x10-esem volt eddíg, és most ezt is egy 3évig akarom nyüstölni.
Külsõ meg ízlés kérdése, de nekem a legszebb, amit valaha láttam, letisztult, elegáns.
Méreteit meg meglehet szokni, ezis kb egy hétig volt fura, demár nem tûnik nagynak. Persze ez már nem az egykezes méret, de ezvan 😄

Egyébiránt eddígi tapasztalataim alapján az XZ minden tekintetben megfelel az elvárásaimnak, brutálgyors, minden azonnal történik, nem akad, sima folyékony minden animáció, ahogyan kell. Nemvoltak nagy elvárásaim, csakhogy android legyen, de a mûködése és a felhasználói élmény olyan legyen mint egy iphone-on, tehátgördülékeny, gyors simán menjen minden.
Játékoknál amiket eddíg próbáltam mindent megevett, semmi lagg, vagy akármi.
Kijelzõje ugyan szar oldalról, de õszintén ki a f*szomat érdekli, szembõl brutál, képek gyönyörûek, videok szintén, köszönhetõen a bravia engine2-nek.
Negatívumként azt tapasztaltam, hogy igen, egy ilyen kijelzõ igencsak megeszi ami neki jár, egy realracing3 pl 4,5-5óra alatt megkajálja a szuflát, deha normálisan használom, akkor a szokásos "okostelefonos" távot futja.
Plusz azért a fullHD megizzasztja a procit, játék közben melegszik rendesen, demivel vízálló, egy jóhideg zuhany, és megvan oldva 😄
Plusz az üveg elõ és hátlap gyönyörû, míg megnem fogom, onnantól hogy használja az ember el lehet képzelni hogy néz ki.

Mindent összevetve én ajánlanám mindenkinek aki a jelenlegi csúcskategóriából akar választani, bár szerintem leginkább a külsõ az ami alapján az ember választhat, a többi szinte ugyanaz mindhárom telónál. Persze aki hallomások meg számadatok alapján akar különbséget tenni annak lehet nem. De futtattam egy quadrantot, 8000 pont lett, ez nemtom jónak számít-e vagy sem, de ezvan 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

precision
veszel egy NFC tag -et, felragasztod mondjuk valahová, bejárati ajtó közelébe, és mikor hazaérkezel csak hozzáérinted a telót és végrehajta a rajta tárolt mûveleteket / parancsokat, amiket te "programoztál" be
pl azt, hogy kapcsolja ki a wifi -t 😊

MKBHD el is magyarázza nagyjából, hogy mit hogyan:

Bazinga!

Shiwo
profile scheduler+ tud ilyet, hogy hely alapján bekapcsolja wifit, de fizetõs (a free része nem biztos)

viszont mikor utoljára néztem pár hónapja, akkor azt hiszem csak 30 percenként nézett rá a helyre

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kemszi2
2G - A telefontól le lehet kérni (page üzenetre adott válasz), hogy melyik cellákat (adókat) látja és hogy milyen térerõvel. Az aktuális cella timing advance lépcsõjét is visszakapjuk. A TA egy 550m széles körszeletet ad meg, középpontban az adóval. Példa: Ha az adó észak felé ad 60 fokos szöggel (képzeljetek el egy szabályos háromszöget csúccsal lefelé) akkor még 3-4 torony térerejét segítségül véve rossz esetben egy 550 méteres átmérõjû kör, jó esetben az átmérõ 100 méter.

3G - Egy adó körzete jellemzõen kisebb, mint 2G esetén. Ez a nagyobb frekvenciából adódik, meg eleve abból is amire használjuk. Mivel már a tervezésnél a minimális rádiószmogra törekedtek a Radio Network Controller arra törekszik, hogy minimumon tartsa az adóteljesítményt. A telefonokkal folyamatosan kommunikál (ez beszélgetésnél pár 10ms-ként ismétlõdik), így van egy rádiós teljesítmény mérésünk. Ráadásként mér késleltetést is, ami pontosabb a TA-nál. Én 100m alatt ontosságot saccolok. Ez városban 1-2 saroknak felel meg, plázában pár 10 méternek.
forrás
[HUN]FaTaL
Vagy megnézi melyik tornyon vagy és úgy a GPS, bekapcsolja a WiFit, aztán GPS ki, sok lehetõség van.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nem kell semmi méter. Elég ha letárolja a toronypozíciót.

kifli
annyiból azé nemtudja, hogy otthon vagy-e épp. Vagy hány méteres pontossággal tud így behatárolni?

kemszi2
nem feltételül,anno azt hiszem volt hasonló alkalmazás symbianra. cella információ alapján
[HUN]FaTaL
Dehogy eszi. Cellainformáció...

kifli
akkor a gps eszi folyamat
Akkor neked egy emlékeztetõ appra van szükséged 😄 😄 😄

Egyébként a "tudja a teló hol vagyok" is szívja ám az akksit, ha a gps be van kapcsolva 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

mindig elfelejtem

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Amíg nem vagy otthon, addig kikapcsolod a wifit. Egy gombnyomás.

pedig nem volna nehéz megcsinálni. A teló alapból tudja hol vagyok, beállítom, hogy otthon kapcsolja be a wifit. Azért lenne fontos ez nekem, hogy ne egye az aksit a wifi folyamatosan mikor nem vagyok otthon.

[HUN]FaTaL
Taskerrel gondolom megoldható. De van amelyik telefonon gyárilag van ilyen funkció (ha jól emlékszem pl. az új Sonykon).

Hát ilyen szerintem nincs. Ha be van kapcsolva a wifi akkor magától rákapcsolódik a hálózatra ha otthon vagy.

szaisztok,

hogy kell azt beállítani, hogy bizonyos helyeken a telefon magától ki/be kapcsoljon dolgokat?

Konkrétan azt szeretném, hogy amikor hazaérek a teló bekapcsolja a wifit.

HTC One X

SzirmosSzisza
Nincs ott olyan, hogy ingyen házhoz szállítás? Ha nincs, akkor rendelésnél ott lesz mennyi, talán 1.5k, de a webshopból rendelt cuccokra kedvezmény van, szóval még így is jobban jársz 😄

Amúgy kajak jobb, mint üzletben, kijön a faszi, aláírod a szállítós papírt, T-Mobil szerzõdést, fizetsz, kész. 1 perc alatt megvan.

Gyors kikerestem régebbi tmobilos rendelést
"Várható szállítási költség 0 Ft "
"Szállítási díj: 0 Ft."

Bár egyik tavaly nyáron volt, másik meg azelõtt nyáron már, de szerintem sok nem változott azóta.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Versace26
Csak meguntam már,ennyi oka van,design váltás,és kéz alatt vettem anno,lelett tiltva,felnyiti meg ugy tudják,hogy egy szoftverrel visszább frissitik,én meg nem akarok vele tökölni,meg már csere érett 😊

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

JaSoN HuNTeR
ja meg igy csak az egyik magot használja. Jelly már mindkét magot használja. 2 android csak 1 magot tud használni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

davidka003
Lesz az még 50 alatt nem kell aggódni.
Addigra legalább kijön rá a hivatalos JellyBean.
Mondjuk örülök, hogy nem vettem, mert csak idegesítene, hogy a Samsung így leszarja az embereket. 2013-ban még mindig GB 2.3.6 van a telón gyárilag.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

JaSoN HuNTeR
szerintem 60ért is megéri. Csak kár hogy nem kártyafüggetlen.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

desigo
53-ért láttam én is még.Annyiért eléggé megérte...
hungary27
GLS kiviszi neked ingyen.
JaSoN HuNTeR
a posta biztos ingyenes?

zoliii
LG P700-at már sikerült valakinek rootolni, és recoveryt rátenni?
Van rá már CM10 Rom, de még nem jöttem rá hogy lehet rá tenni! 😞
Kéne 1 kis help! GT540-nél még ment a dolog, de ez nekem még kínai! 😄

davidka003
Na mi a webshop szerinted? 😄
Nem lehet bemenni érte.
Ingyen postázzák vagy ingyen átvehetõ egy közeli Pick-Pack pontban.
Amúgy meg elõzõ héten még 53 ezer Ft volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

[HUN]FaTaL
Nem. Rákattintasz, házhoz viszik azt hiszem (talán ingyen? erre nem emlékszem), vagy Pick-Pack pontba.

JaSoN HuNTeR
Advance S T-Mobile

A Dominofeltöltõ kártyás 60.000ft webshopba. Az mit jelent hogyha webshopba rendelem meg? Megrendelem és bemegyek érte?

[HUN]FaTaL
Ugyanaz a proci, csak az Ace 2-ben alacsonyabb órajelen. De végeredményben igazad van és elfelejtettem 😊

davidka003
Ráadásul az S Advanceban erõsebb proci is van.
Ace2 hülyeség.
Illetve ha 30k lenne akkor oké lenne. 😄

[HUN]FaTaL
Nem rossz, de az S Advance szerintem jobb (nagyobb tárhely, nagyobb kijelzõ, talán a kamera is jobb) és olcsóbb a T-nél.

JaSoN HuNTeR
samsung galaxy ace 2 van valakinek? Jó mobil? Úgy nézz ki hogy most olyan mobilt fogok venni 😊

skinnyman
Illetve ha eleg a 720p kijelzo is, es inkabb fontos hogy stabil, tiszta, gordulekeny szoftver fusson rajta, amin mindig a legfrissebb verzio fut, Nexus 4 is megerhet egy probat.

Regards,

skinnyman
Onnan ha mindenben feljebb akarsz lepni, akkor pedig csak az S4-et tudod valasztani. Csucskateogriaban ott van meg HTC One es Xperia Z. Anyagminosegben mindketto jobb, Xperia Z leggyengebb pontja a kijelzo betekintesi szoge (eleg rossz). HTC One-ban pedig pl nincs microSD bovithetoseg, es a kijelzoje annak is LCD, de azon belul valoszinuleg a piacon az egyik (ha nem a) legjobb, es brutalis hangszoroi is vannak pl.

Regards,

Miért akarsz újat, és mire? Az S3 csúcskategóriás teló.

Ha annyira cserélnem kéne akkor HTC One-t vennék helyette, jobban bejön a dizájn. FullHD és szebb kijelzõ, nagyobb órajelû proci, kicsit jobban bírja az akksi, ilyenek.. Kérdés hogy megéri e ezért cserélni, szerintem nem.

davidka003
Neked? Semmilyent. S3 mire nem elég mond már meg?

Versace26
Milyen mobilt ajánlatok,és miért,htc one,sony,stb...galaxy s4 et nem akarok,s3 van nekem,és nem sok ujitás köztük ami van..

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

RelakS
ismertek olyan programot, amivel OTG-ben ülõ sd kártyát lehet formázni?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

De érzem, hogy a processzort is lassítja, mert most gyakoriak az akadások, amik régebben nemvoltak annyira sûrûek. Csak 800mhz-s a procija.

SzirmosSzisza
Amíg nem használ 100%-ot nincs baj, RAM azért van, hogy használja 😊

Elvileg lehet "üríteni" a ramot, de akkor utána minden program kétszer lassabban indul elsõre, mert kikerül a memóriából.

Aztvettem észre, hogy a telóm rendkívül sok ramot használ, és mintha kezdene belassulni a rendszer. Folyamatosak a mikro-akadások. Eddig kb 250 mega ramot használt, most 320-at. A rengeteg felesleges programot már letöröltem, de semmi. Valami ötlet, hogy mivel lehetne felszabadítani a ramot?