36194
-
#22144 Ez nem egészen igaz, jópár, a telefonomon lévő app frissült, újdonságok között pedig a 4.3 kompatibilitás. :) -
#22143 Csak az MX nyivákolt idáig, minden egyéb ugyanúgy működik (szerintem nem véletlenül, azt se hülyék programozták). Viszont a rendszer szól, ha tétlenül marad a háttérben valami, aminek szerinte nem kellene, mert nem csinál semmit (pl. ES File Explorer, Tunein leállítva) -
#22142 Nem próbáltam, azt írtad simán kilép.
Lehet Maximum-SDK-t megadni, csak nem szokás. link
Pedig ha már ennyire nem támogatott, akkor nem tudom miért nem tett így. Ez így hülyeség.
"De gondolom ok sem hulyek es frissitik par napon/heten belul mielott elveszitik a felhasznaloikat."
Azon azért rendesen meglepődnék,ha emiatt elveszítenék a felhasználóikat. Az eszközök fél százalékán sincs 4.3 jelenleg. Meg sok újítás sincs benne, én pl. még akkor is várnék valamennyit, ha Nexusom lenne, pont az alkalmazások miatt. -
#22141 Pedig van, mert pontosan ez tortenik. Kiprobaltad egyaltalan?
Pontosan, csak minimum SDK verziot lehet megadni, maximumot nem (vajon miert? visszafele kompatibilitas.) Emiatt maga a program ellenorzi a verziot, es kilep ha barmi olyat lat ami neki nem tetszik.
Lasd:
Hogy miert: fogalmam sincs, sztem ez egy eleg hibas fejlesztoi dontes, valoszinu ellent is mond tobb iranyelvnek.
Valoszinuleg hasznal NDK-t, es lehet h ezert akar ennyire biztonsagos lenni, ettol fuggetlenul valoszinuleg valtozatlanul mukodne, szoval valszeg hulyeseg ilyen ellenorzest ilyen formaban csinalni.
De gondolom ok sem hulyek es frissitik par napon/heten belul mielott elveszitik a felhasznaloikat. -
#22140 Egyszeruen nem ismeri a verziot ezert reflexbol kilep inditaskor
Ilyen nincs. Minimum-SDK van meg target-sdk és kész, ettől még nagyobbon is fut. Lehet megadni max verziót is, de akkor nem tudnád telepíteni sem a playből, mert szűri. Sokkal inkább valami api módosítástól nem megy, ami viszont nem egy szám átírása. -
#22139 Pont azért nem, mert kompatibilis. Mivel az MX Player NDK-t használ, ezért inkább a C++ kód környékén lehet valami gond, ha nem megy, vagy a codecekkel. -
#22138 How Google just quietly made your Android phone more secure -
#22137 Mivel az Android alapvetoen visszafele kompatibilis, es itt meg csak nem is tortent foverzio valtas, igy sztem tobb mint valoszinu, hogy de. Semmi oka nincs nem mukodni egy proginak ami az elozo verzion ment. Egyszeruen nem ismeri a verziot ezert reflexbol kilep inditaskor (unsupported android version).
Mas: raneztem youtube-on erre a psp emulacio dologra, hat a legtobb telon azert a legtobb jatek jatszhatatlanul lassu. Egy S4-en meg One-on mar kozel full sebesseggel megy nemelyik jatek, de nem mindegyik, pl:
Ez is meg pl ugy ahogy elmegy:
-
#22136 Nem hinném, hogy csak egy számot kell átírni. De biztosan nem komoly a gond :) -
#22135 A fejlesztoiket kerdezd, valszeg amugy semmibol nem all megcsinalni es csak egy szamot kell atirni, szoval feltehetoleg hamarosan. -
#22134 4.3-ra mikor jön az mx player kompatibilis verziója?
-
#22133 Uncharted nem is jott psp(1)-re, de van ra jopar nagy nev. -
#22132 Gagyi sehol egy uncharted és a nagyobb nevek :( -
#22131 PSP játékok Androidon
PPSSPP v0.8.1 program viszi őket amikhez az van írva, hogy playable. -
#22130 Na ez mar leszedte, kosz fater. ;-) -
#22129 TubeX-et használom. Letölt az mindent.
LINK -
#22128 Azt hiszem az a problema, hogy a "kifogasolhatonak velt" videokat nem tudjak ezek letolteni. Gaz... Vajon van-e olyan downloader, amely nem foglalkozik ezzel?! -
#22127 Ketsegtelenul ez a leghatekonyabb modszer... ha az a celod hogy minel tobb reklamot, kartevot kapjal be, es hogy minel helyrol ellopjak a szemelyes adataidat :)
Komolyra forditva a szot: figyelni a permission-okat (!), fejlesztot, ertekeleseket, letoltesi szamokat. Egy szoval: esszel. -
#22126 Rengeteg ap, minden kommentjet atfutom, ezzel sincs gond, de baromira megoszlanak mindegyiknel a velemnyek, ugyhogy azt gondolom a legjobb ha en magam checkolom le milyen. -
#22125 Protip: talan nem kellett volna oket felrakni? -
#22124 Talán megkéne nézni, hogy előtted mennyien szedték le.
Vagy rákeresni neten a véleményekre.
Mindig a top rated programokat szedem le és nincs is vele gondom. -
#22123 Nyílván, főként a Google Play szokott átirányítgatni, meg tele lenni vírusos cuccal. -
#22122 Bastya, mindent a GooglePlayrol meg a Samsunk hivatalos feluleterol a Kiesrol toltottem. -
#22121 Istenbaszta ámen. -
#22120 Nem a www.warezeveryfakeshittomyphone.com-ról kell letölteni az alkalmazásokat. Meg nem kell elhinni minden szart, amit a vírusírtó kiír, a legtöbbnek az a célja, hogy minden szart kiírjon, hogy azt érezd, hogy szükség legyen rá.
Egyszerűen megnézed mi mihez kér jogot, ami gyanús azt nem rakod fel, problem solved. -
#22119 Add össze az összes partíciót... (System, data, sd-nek mountolt stb.) -
#22118 Csak par napja van okostelefonom, de botrany ami az aplikacioknal van... Ennyi virusos, fake, reklamokkal teli, telefonlefagyaszto, ide-oda iranyitgato szart mar nagyon regen nem lattam.
Amugy mar ha videoletoltes a Videoder egesz jonak tunik, egyszeru, mukodik, csak annyi gond van vele, hogy van olyan video amit a Youtube-on siman nezek, o is kidobja a keresesi eredmenyek kozott, aztan kozli hogy nem talalja a video linkjet... Erdekes ez.
Akkor az Mate-tel kapcsolatban az Avast csak passziobol jelzett virust?1 Kurva erdekes ez, mar csak rohogok... :D -
#22117 Baromság. -
#22116 Sziasztok!
Aki s4 -et hasznal leirna roviden a pozitiv es negativ tapasztalatokat?
Uzemido is erdekelne.
Koszi! -
#22115 Az AVG mindket TubeMate-re azt mutatta, hogy virusos... -
KaBuTo666 #22114 wat? Nálam 9 gb-ot ad. -
#22113 Köszi, ez meg yakju-t ír. :)
De megszűnök én, ez általánosan Android fórum, míg mobilarena-n van külön topik nexus-osoknak. -
#22112 TubeMate
a playen már nem találod, de azóta is fejlesztik és apk formában letölthető -
#22111 Csao tudnatok ajanlani valami jo videoletolto appot (pl. youtubehoz), mert a nagy dompingben nem tudok valasztani. -
#22110 A legujabb S4 frissítés mit tud? Most mobilnetem van és csak holnap este tudom letölteni. Van valami changelist? -
#22109 Nem olyan elavult az, ha nem is a legujabb mar :)
Nem biztos h olyanod van, csak tippeltem (ha itthoni hivatalos, akkor erre jo esely van).
Ellenorzeshez pl ezt rakd fel, system/builinfos/product reszt nezd meg. Amugy kb semmibol nem all atvaltani yakju-ra vagy masra. -
#22108 Rendben, koszonom! :) -
#22107 Csak hátha hivatalos már nem is jön ki a telefonunkra, de annyira nem elavult egy teló még ez végülis.
Szóval akkor nekem valószínűleg yakjuxw firmware-es telóm van (ezt sem tudtam eddig biztosan), mert nem kiabált eddig még.
Nem baj, türelmes vagyok én.
Köszi az infókat! -
#22106 Nyilvan jonnie kell, ha Nexus-od van.
Mondjuk ha valami hazai valtozatu szoftver van rajta (yakjuxw vagy ilyesmi) akkor akar honapokat is keshet, ebben az esetben ha turelmetlen vagy, manualisan is felrakhatod (illetve egyben valthatsz egyszeruen valami rendes valtozatura (yakju vagy takju) amire azonnal jon. -
#22105 16gb-ot ad. Ha kevés a hely az appoknak akkor meg az a gond. Ha meg sok, akkor meg az, hogy miért nincs média tárhely..
Amúgy meg Nexusokat gondolom újra lehet partícionálni és akkor úgy osztod szét, ahogy jólesik.