Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
De még szerencse hogy az emberek gyorsan felejtenek, és kevesebb mint egy év múlva már nem ciki ha õk is csak minimálisan változtatnak a dizájnon egy frissítésnél..
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Regards,
tényleg elég jó, hogy az S3 -hoz képest a méretkülönbség elhanyagolható még is nagyobb kijelzõ van benne
a nagyobb akku is piros pont
ez az 8-core cucc meg elég durván hangzik, kérdés hogy nem olvad e le tõle az egész telefon 😄
Bazinga!
Bazinga!
http://goo.gl/gd6Zi5

Regards,
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Regards,
Regards,
Saor Alba
Engadget preview
Prototipus game controller
Kozben azt olvasom, hogy benne lesz a 8 magos 1.6GHz Exynos 5, de lesz olyan valtozat is, amiben "csak" 4 magos 1.9GHz-es Qualcomm cucc lesz.
Regards,
A prezentáció rohadtul erõltetett és fájdalmasan béna volt a Broadway-betétekkel, de legalább látszott a belefektetett pénz és energia, ami arra utal hogy a Samsungnál igenis invesztálnak markeringbe (és be is válik elnézve az közelmúlt eladási értékeit).
Az durva hogy 4,99"-os kijelzoje van, mikozben tenyleg minden dimenzioban kisebb lett a telefon (illetve magassagban valtozatlan), nem tudom hogy csinaltak, pedig az S3-nak sem volt nagy kerete 😊 Es az a 2600-as aksit is durva hogy nyomtak bele. Nem sporoltak ki belole semmit, legujabb WiFi szabvany, infra (taviranyitohoz), glonass, gyors lte mindenhol, stb. Ami fura hogy a SoC-ot nem emlitettek, pedig ha tenyleg az a 8 magos Big Little cucc kerult bele, azt azert megemlithettek volna 😊
A legtobb szoftveres cucc amit mutogattak amugy nem hozott annyira lazba, latszik hogy probalkoznak itt is ujitani, nemelyikben latok is raciot, de a legtobb mar tenyleg ilyen nagyon extran kenyelmi funkcio ami jol jon ha tenyleg van es mukodik, de azert nelkule is elboldogul az ember.
Meg tetszett a fricska, hogy a SAMOLED jobb az LCD-nel, es hogy 4.2.2-vel jon alapbol. Amugy kb amire szamitani lehetett, semmi nagy varatlan, de ennel jobbat manapsag nem is nagyon lehet csinalni.
Regards,
Saor Alba
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://gaborszantai.co.uk/
Eleve ez a lekerekített dizájn nem tetszik, a benne levõ újítások meg faszák, de nem annyira, hogy én több százezret kiadjak értük. Ha lecserélem valamikor az S2-t akkor vagy az új HTC lesz, vagy ha megnyerem a lottót, akkor egy Padfone 2 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kozben lassan kezdodik, 300k+ elo nezo youtube-on durva.
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nem tudom mi a celjuk, de azon kivul hogy a gyengeseg jele amit csinalnak, meg segitik is tovabb generalni a hajpot 😊
Regards,
(van egy eladóm, nem kell valakinek? 😄)
Amit amúgy elsõre nem értettem, a nagyonapró zöld subpixelek.
Meg hogy mit keresett pentile matrix subpixelelrendezés egy Samsung plazma tv-ben <#ticking>#ticking>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Regards,
Regards,