Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Szerintem ez a szoveg eleg egyertelmuen azokra az emberekre utal, akiknek fingjuk nincs hogy mit tud a telefon, es semmi masert nem veszi meg, csak statusz szimbolumnak, mert az a legujabb, legmenobb, legfrissebb. Nem az a lenyege hogy nem valtozott a dizajn, hanem csak (ezen keresztul) az ilyen emberek ele tettek gorbe tukrot 😊

Regards,

GregSB
Ez az idézet egy tavalyi Samu reklámból van, és gondolom nem kell magyarázni mire céloztak vele 😊
De még szerencse hogy az emberek gyorsan felejtenek, és kevesebb mint egy év múlva már nem ciki ha õk is csak minimálisan változtatnak a dizájnon egy frissítésnél..

SzirmosSzisza
Kiváló lett az a kutyás videó 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vadnokedli
Mi az hogy elhanyagolható? 0,8milivel kisebb. És vékonyabb is az S4 😄 <#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Mike
vagy elõbb fizessek érte?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hm... az exDialer-rel miért nem tudom szerkeszteni a meglévõ kapcsolataimat? volt már másnak is ilyen?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

skinnyman
Aki latta mindkettot, azert eleg konnyen meg tudja kulonboztetni oket elso blikkre is:

Regards,

precision
amúgy nekem tetszik az S4, tetszik amit a Samsung csinál... hogy nem csak a lehetõ legjobb hardvereket pakolja bele hanem szoftveresen is újít, nem csak egy "szûz" androidot rak rá és annyi

tényleg elég jó, hogy az S3 -hoz képest a méretkülönbség elhanyagolható még is nagyobb kijelzõ van benne
a nagyobb akku is piros pont

ez az 8-core cucc meg elég durván hangzik, kérdés hogy nem olvad e le tõle az egész telefon 😄

Bazinga!

precision
Most linkeljem be a videot ahol az amcsi userek az iPhone 4S -t nyomogatva azt hitték hogy az az iPhone 5 és még gyorsabbnak is érezték a saját iPhone 4Sükhöz képest? 😄

Bazinga!

GregSB
"If it looks the same, how will anyone know I upgraded?" 😄

[HUN]FaTaL
Nem igazán lehet megfeleltetni, totál más architektúra, régen nem voltak többmagos cpu-k stb.

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman
A korabbiakbol kiindulva a nemzetkozi (ami itt is lesz) lesz a 8 magos Exynos, es talan foleg ilyen usa valtozatok lesznek qualcommal.

Regards,

JaSoN HuNTeR
régebbi S3 CPU/GPU-ja milyen asztali PC konfigurációnak felel meg erõsség szempontjából?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Itthon 8 vagy 4 magos lesz? Mitõl függ?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

skinnyman
skinnyman
Jah, az egeszben ez a legdurvabb h ilyen kijelzo + aksi van benne mikozben csak kisebb lett, erre nem mertem volna fogadni.

Regards,

Solten
Nem veletlenul emeltem ki az akksit, meg a friss csucs LG-be is egy tekintelyes 2100-set tudtak begyomoszolni. Ez 2600-os mar mernoki bravur.

Saor Alba

skinnyman
Verge preview
Engadget preview
Prototipus game controller

Kozben azt olvasom, hogy benne lesz a 8 magos 1.6GHz Exynos 5, de lesz olyan valtozat is, amiben "csak" 4 magos 1.9GHz-es Qualcomm cucc lesz.

Regards,

theone91
A 4.2.2 (tehát a lehetõ legfrissebb Android) miatt hatalmas pirospont. Így kéne minden gyártónak! Röhej, hogy pl. a HTC One is "csak" 4.1-gyel jelenik meg. Kamera tesztfotókra kíváncsi leszek.

A prezentáció rohadtul erõltetett és fájdalmasan béna volt a Broadway-betétekkel, de legalább látszott a belefektetett pénz és energia, ami arra utal hogy a Samsungnál igenis invesztálnak markeringbe (és be is válik elnézve az közelmúlt eladási értékeit).

skinnyman
Kijelzo meg kepeken at is brutalisnak tunik

Regards,

skinnyman

Az durva hogy 4,99"-os kijelzoje van, mikozben tenyleg minden dimenzioban kisebb lett a telefon (illetve magassagban valtozatlan), nem tudom hogy csinaltak, pedig az S3-nak sem volt nagy kerete 😊 Es az a 2600-as aksit is durva hogy nyomtak bele. Nem sporoltak ki belole semmit, legujabb WiFi szabvany, infra (taviranyitohoz), glonass, gyors lte mindenhol, stb. Ami fura hogy a SoC-ot nem emlitettek, pedig ha tenyleg az a 8 magos Big Little cucc kerult bele, azt azert megemlithettek volna 😊
A legtobb szoftveres cucc amit mutogattak amugy nem hozott annyira lazba, latszik hogy probalkoznak itt is ujitani, nemelyikben latok is raciot, de a legtobb mar tenyleg ilyen nagyon extran kenyelmi funkcio ami jol jon ha tenyleg van es mukodik, de azert nelkule is elboldogul az ember.
Meg tetszett a fricska, hogy a SAMOLED jobb az LCD-nel, es hogy 4.2.2-vel jon alapbol. Amugy kb amire szamitani lehetett, semmi nagy varatlan, de ennel jobbat manapsag nem is nagyon lehet csinalni.

Regards,

Solten
DE KESKENYEBB <#banplz>

Saor Alba

Vadnokedli
és 0,8mm el keskenyebb <#idiota>

Solten
Belepakoltak egy 2,600mAh-os akksit, mikozben konnyebb es vekonyabb az S3-nal. Ez szep munka: link.

Saor Alba

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SzirmosSzisza
Nekem megtetszett, jobb mintha le lennének írva a száraz tények 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akármilyen jó is ez a telefon, a sajtó a bemutatón fog holnap röhögni... ez valami borzalom 😞

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
So...how off-Broadway is this production? #theNextBigFlop #HTCOne

haha
Fasza lett az S4, bár nekem nem kéne.
Eleve ez a lekerekített dizájn nem tetszik, a benne levõ újítások meg faszák, de nem annyira, hogy én több százezret kiadjak értük. Ha lecserélem valamikor az S2-t akkor vagy az új HTC lesz, vagy ha megnyerem a lottót, akkor egy Padfone 2 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SzirmosSzisza
Jók ezek az új dolgok, de a legtöbb simán elfutna akár egy S2-n is :/

desigo
+páratartalom mérõ + infra...
SzirmosSzisza
Kezd gáz lenni 😄D

SzirmosSzisza
Hõmérõ \o/

Vagy mint a Note2-m.De szép

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SzirmosSzisza
Hát ez ugyanúgy néz ki , mint az S3, így nem lehet vele menõzni :+

desigo
Élõ szimfonikus zenekar nem gyenge...
SzirmosSzisza

skinnyman
Egyebkent - ahogy irjak is az oldalon - valami igazsag abban van h altalaban kevesebb fenyereje van az OLED-nek. Persze sok dolog amit mond, abszolut nem igaz. A szaturaltsaggal kapcsolatban pl mar hulyeseg amit mond, mivel az o LCD-ik kb pont ugyanannyival alulszaturaltak szoktak lenni mint a SAMOLED-ek tulszaturaltak - az emberek meg szeretik az elenk szineket. Es persze az OLED elonyeit meg nem emliti, amibol a legtobb tenyleg elsoproen jobb az LCD-nel (pl. szinskala, valaszido, kontraszt, betekintesi szog). De ez az egesz teljesen lenyegtelen, rohej ez az egesz magyarazkodas.

Kozben lassan kezdodik, 300k+ elo nezo youtube-on durva.

Regards,

desigo
HDban élõben 300 ezer ember várja,hogy történjen valami xD
Vadnokedli
Hát ez elég fura. Amiket le ír, nekem nem ilyen a tapasztalatom a kijelzõvel mint amit õ leír róla. Nem véletlen hogy nem veszek többet olyan telefont aminek nem minimum AMOLED kijelzõje van. 😄 <#zavart1>

skinnyman
Tim Cook is ovodasan viselkedik
Nem tudom mi a celjuk, de azon kivul hogy a gyengeseg jele amit csinalnak, meg segitik is tovabb generalni a hajpot 😊

Regards,

skinnyman
Gta3 le van arazva

Regards,

SzirmosSzisza
Stream alapján éjfél.

Solten
Nem is csodalom.

Saor Alba

RelakS
S2 köszöni szépen megvan az RGB SAMOLED kijelzõvel.

(van egy eladóm, nem kell valakinek? 😄)

Amit amúgy elsõre nem értettem, a nagyonapró zöld subpixelek.

Meg hogy mit keresett pentile matrix subpixelelrendezés egy Samsung plazma tv-ben <#ticking>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

skinnyman
Mert ez OLED, hagyomanyos RGB-vel joval szarabb elettartama lenne pl, plusz valszeg technologiailag nem is tudnanak olyan pixelsuruseget csinalni vele, de ez csak nehany ok a sok kozul.

Regards,

skinnyman
Egy 20/20-as latassal (ami elvileg az atlagos) elvileg 12"-rol eleg kb 300 ppi is, szoval az atlag eleg jonak latja mar azt is kello tavolsagbol. De ha az atlagnal jobb szeme van vagy/es kozelebbrol nezi, mar borul a dolog. De 1080p utan ilyen iranyba mar tuti nem fognak jo ideig tovabb menni. De ugyis kitalalnak mindig valami ujat ami kelloen eneergiaehes ahhoz hogy az atlagos csucs okostelot naponta kelljen tolteni, mindig igy volt. Mai gyartastechnologiaval is megcsinalhatnanak pedig egy 2-3 eves telefont, 3-szor addig birna, de nem szoktak ilyet csinalni, inkabb tudjon minden ujat es naponta kelljen tolteni, a tobbseg igenye ezt diktalja.

Regards,

RelakS
érdekes a kijelzõ...

Az RGB vajon miért nem jó? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Guren
tudom, de akkor is

GregSB
Hát kíváncsi vagyok mennyire lesz élõben impresszív a különbség mondjuk az S3 ésnaz S4 kijelzõje között. Szerintem nem vagyok egyedül azzal hogy én megelégednék a 2012-es felbontásokkal is, inkább oldanák meg hogy kibírjon a telefon 4-5 napot 1 töléssel....