36194
-
#22064 Az SDK elég régen kint van hivatalosan és lehetett használni.
A probléma, hogy a 3rd party cuccokat (Scoreloop, Swarm pl.) könnyebb integrálni. -
#22063 Most, hogy kijött hivatalosan is majd ömlenek a játékokhoz a frissítések, ahol bekötik a rendszerbe. -
#22062 Van szerinted valahol valami lista, hogy mik a jelenlegi támogatott játékok?
Mert kipróbáltam most néhány atomnépszerű játékot is, mint pl Angry Birds meg Temple Run 2, de még továbbra is azt a nettó hazugságot löki a képembe, hogy "Nem játszottam még semmivel se"... -
#22061 Eddig csak akkor vettem észre ha a telefon is rá van dugva. Ha nincs rádugva akkor ki szoktam húzni a konnektorból -
#22060 hehe -
#22059 Igen, ez mar csak a fejlesztokon mulik.
Nalam most ezek vannak fent amik tamogatjak: Granny Smith, WOrld of Goo, Beach Buggy Blitz.
Ami meg tuti tamogatja, az pl a most megjelent Riptide 2, abban a multi resze is benne van elvileg (azzal demoztak az egeszet anno) -
#22058 Lehet, hogy ez pont egy ilyen játék valóban.
Viszont akkor várható gondolom, hogy az elkövetkező időben több játékhoz is fog érkezni frissítés, felkészítve őket erre a rendszerre. -
#22057 Benchmarked: 2013 Nexus 7 vs. 2012 Nexus 7 - Just How Much Faster Is It? A Lot, Apparently
Sundar Pichai Tells WSJ Reporter That A New Samsung Nexus 10 Is On The Way -
#22056 Tenyleg eleg jonak tunik, kellett egy ilyesmi mar nagyon.
A "most recently played" listara gondolsz?
Nalam ott van 3 jatek, amiket mar reg telepitettem. Sztem ott csak azok jelennek meg amik tamogatjak ezt a games service-t (achievmentek, stb. formajaban).
Az ismerosok reszet passzolom :) -
#22055 Na, ennek a Play Games-nek örülök. Kezd végre valami hasonló kialakulni mobil érában is, mint PC esetében a Steam.
Viszont vajon csak azokat a játékokat regisztrálja, amiket Play Games megléte után telepítünk?
Ugyanis én Indítottam többször is a mai nap folyamán ebből az alkalmazásból egy játékot (CSR Racing), viszont továbbra is állítja, hogy nem játszottam még semmivel sem.
Na meg a "Lehetséges ismerősök" közül elkezdtem törölgetni a javaslatokat, mert akiket javasol, azokat az életbe nem fogom felvenni... el fognak fogyni egy idő után ezek a javaslatok vajon vagy ha kitartó vagyok képes nekem felkínálni az össze létező G+ profilt? :D -
#22054 -
#22053 Enyém is szokta. Legalább tudom akkor, hogy ez normális jelenség. :)
Lehet töltés közben is csinálja, csak olyankor messze szokott lenni a fülemtől a töltőfej.
Lecsatlakoztatásnál szoktam egyből utána fülemhez emelni. Aranyos hangja szokott lenni. :D -
#22052 Akkor amikor a telefon nincs radugva? Azt GN-eme is csinalja, csondben eszre lehet venni :) -
#22051 Az normális ha az s4 töltője cincogó hangot ad ki? -
#22050 Ez alapján gmailben lehet ezeket külön állítani. -
Chris Lowe #22049 Én akárhányszor próbáltam, folyton visszadobta a play áruházban használt gmail fiókom, hogy nem ez a nevem és meg akarom változtatni? Ha megváltoztatom a nickre akkor a gmail fiókomban is változtatja. Nem a gmail címem, hanem a nevem. Ergo összekötné a nicket a gmail címemmel. -
#22048 Nem kotodnek ossze, illetve senki nem tudhatja hogy ossze van kotve amig de azt explicite ugy nem akarod. Sem a g+ profilodrol nem lehet latni a nicked, se forditva.
Tovabba megadhatsz alnevet is g+-on, gmail-en pedig attol fuggetlenul hasznalhatod a valodit, vagy barmi mast.
Vagy pl csinalhatsz egy uj g+ fiokot is amiben nincs benne a nicked.
Csak nehany lehetoseg erre az athidalhatatlan problemara :) -
#22047 Ahogy itt Chris Lowe is írta, és én is írtam #22007-ben: nem kívánom a valódi nevemet és a nicknevemet sehol se összekötni. Ezzel kezdtem :) -
Chris Lowe #22046 Figyelj az a baja, hogy regisztrál a valós nevén(mert a g+ és a play áruház össze van kötve, ergo nem megy a nickneves reg) viszont nem akarja, hogy bárki más lássa, hogy játszik az xy game-el. Konzolokon ez megoldható, itt a gooogle-nél ez csak eredeti néven megy.(már ha eredeti néven fut a gmail fiók)
Ez a senki nem látja erős, mert a g+ is folyton ajánlgatja a lehetséges ismerősöket, szal másnak meg majd az övét. Persze fotó meg adatok nem kötelezőek, de a név ott van.(ilyenkor mondjuk előny a Kiss Péter, vagy Szabó László név:-) )
Pár évvel ezelött mit hadakoztam az Iparkamarával(akkor kötelkező volt a oda céges regisztráció-mondjuk most megint kötelező...) mert se szó se beszéd fogta és felrakta a nevem, címem, tekefonszámom, cégem adatait az oldalára amit a gugli természetesen ki is dobott. Ügyintéző meg nem értette mi a bajom, magyaráztam neki, hogy talán egy feltehetjük kérdés jól esett volna... -
#22045 Köszi! -
#22044 Akkor megegyszer elmondom, hogy onmagaban azzal h a g+-ra ramesz, sztem lenyegeben semmi nem tortenik, senki nem lat rolad semmit amit nem akarsz es semmit nem osztasz meg senkivel amit nem akarsz. Ha ennek ellenere is mindenaron fontosabb hogy ne kattints ra arra a gombra, mint hogy peldaul kiprobalhasd ezeket az uj cuccokat is, jogod van hozza, csak akkor ne csodalkozz, ha egyre tobb ilyen dologbol maradsz ki. Ilyen egyszeru a sztori. De innen kb ugy latszik mintha teljesen ertelmetlenul dacolnal egy gombnyomassal (mintha lenne annak barmi komolyabb kovetkezmenye), es emiatt olyan dolgokbol zarod ki magad, amik erdekelnenek.
LocalPatriot: (tobbek kozott) a jatekallasok felhobe menteset Play Games service mar honapok ota tamogatja, csak a jatekokon mulik hogy implementaljak, jopar jatek mar implementalta. A Play Games csak egy kulon app a Games service kore epitve ahol osszegezve latod az eredmenyeidet, jatekokat, stb.
Mas:
Hivatalos Android oldal frissult: Android 4.3: An even sweeter Jelly Bean.
An In-Depth Look At The Big (And Small) Additions To Android Jelly Bean 4.3
N7 hands on @engadget -
Chris Lowe #22043 Aham azaz. Köszi! -
#22042 Chris Lowe - Neked ment:) -
#22041 Riptide GP?
Van második része is már. -
Chris Lowe #22040 Google play music már frissült is chromecast funkcióval.
Azé' csíptem volna egy teljes play áruház(hardver/play movie/music) bejelentést kelet eu-ban szöveget.
Mi volt annak a jet-ski-s játéknak a címe? -
#22039 De ezzel, hogy mindenki megosztja, el is értéktelenedik valamennyire ez az információ, és máshova kerülnek a hangsúlyok - szerencsétlen marketingesek pedig loholnak a trendek után, gyakorlatilag ha valaki 4-5 éve végzett egy színvonalas egyetemen, azóta szinte újra kellett tanulnia a szakmát.
Az meg, hogy egy lényeges, fizetőképes ~1 milliárd embernek ez nem okoz problémát, azokat, akiknek nem tetszik egyre inkább lényegtelenné teszi :) A jelenlegi trend az, hogy egyre kisebb szelet a piacból az, akit nem lehet a közösségi vonalakon elérni, tehát egyre kevesebb pénzt fognak költeni arra, hogy máshol reklámozzanak. Így többé-kevésbé biztosan valós személyeket érnek el, jól mérhető és azonnal látható egy-egy kampány hatékonysága és működése... ez a marketing Mekkája. -
#22038 semennyivel :) az is szánalmas
oké, aki nagyon trollkodni akar az csinál egy kamu Fb -ot és azzal kommentel az adott oldalon/fórumon... de értem amit mondasz, a trend nekem sem tetszik... csak hát az ember van annyira buta hogy önként és dalolva megosztja magáról azokat az infokat amikért korábban ölni tudtak volna a megfelelő szervek/ügynökségek/cégek :D -
#22037 Mennyivel kevésbé erőszakos az, hogy szerte a világ fórumain, kezelőfelületein Facebook alapú lett a hozzászólás lehetősége, nem lehet helyben regisztrálni?
Ez egy trend az elmúlt pár év során, és jelenleg a többségnek nincs vele komoly problémája, a társadalomtudósok, szociológusok pedig évtizedekre elegendő kutatási anyagot látnak maguk körül :) -
Chris Lowe #22036 :-D
Igen én is használom ps3-on a youtube app-al. Azon mükszik, használom is, mert a ps3-as youtube kereső nagyon beteg. -
#22035 tényleg undorítóan erőszakosan nyomja az arcodba a G+ a google... youtebe -os bejelentkezésnél is tukmálná rád, hogy csinálj G+ fiókot, azt hittem addig tovább sem enged de volt egy x felül szerencsére (pc -n, nem androidon) és bezártam... szöveg felül, hogy majd később még rákérdezünk... :D köszi! :) nagyon rendesek vagytok! -
#22034 Láttam megjelent ez a Play Game-s alkalmazás. Nem volt még időm utánaolvasni, de ez elmenti felhőbe a játékállásunkat?
Tehát telefon formázás után, visszaáll a játék a korábbi szintünkre?
Ha nem, mire jó ez az app? -
#22033 Sok játéknál van (pl. multira) saját közösségi rendszer - van, amelyik a Facebookra épül, van, ami a Gamespy-ra, van ezer ilyen-olyan (általában saját virtuális pénzrendszerrel összekötve, mint a Glu aranyak). A Center ilyen szempontból nagyon elkésett, mert ha az elejétől fogva meglett volna (API-val együtt), akkor nincs ez az ezer vadhajtás.
Én csak körül akartam benne nézni, hogy pl. a fent levő játékaimhoz mi jelenik meg, de már belépni se engedett G+ nélkül. Nem dőlt össze a világ :) -
#22032 2.3-mal is megy majd. Aki ennél régebbi rendszert használ, a technológiai analfabéta és nem célközönség. -
#22031 én már egy ideje használom a youtube appban azt a bizonyos fenti gombot -
#22030 Marketen mégis azt írja, hogy nem elérhető -
Chris Lowe #22029 For everyone minden androidosnak. :-)
Egyébként ez 4.3 cumó lesz vagy menni fog akár 2.3-al is? -
Chris Lowe #22028 Igen nicknéven ott vagyok, követek jópár oldalt. Ami mocsokság, hogy pl. play-es fejlesztőket nem tudok csillagozni/dicsérni az appjukért, mert csakis a bejelentkezett gmail fiókommal lehet, akkor viszont vagy átírja a rendes nevemre vagy a nicknevemet köti a gmail fiókomhoz. Lehet ezt kétszinünek tartani, de már lentebb leírtam az okokat, plusz azért senki sem úgyanúgy viselkedik mh-en/családban/haverok között, és az fb/g+ ezt nem veszi számításba, vagyis csak úgy ha nem igazolom vissza az meg nem megoldás. -
#22027 Ha game centerre gondolsz: nem kovetelik meg, gondolom peldaul mert nekik nincs is kozossegi oldaluk, az meg nem erdekuk hogy egy kulso kozossegi oldalt ezzel is promotoljanak, illetve ezzel is fuggove valjanak toluk.
Es igen, nagyjabol errol lehet szo, ha a jatek appon belul kulon kozosseg lenne, az csak feleslegesen bonyolitana a dolgokat es meg annyira sem talalna meg az ismeroseit ott senki. -
#22026 Akkor se lenne szükség G+ra. Érdekes módon konkurenseknél is van hasonló mint a Play Games, de egyik se követeli meg fácsét vagy bármilyen közösségi oldalt, mégis működnek.
De kimondtad a kulcsszót: Googlenél a G+ a közösség, hülyén venné ki magát ha ettől egy különálló közösséget csinálnak csak játékosoknak. -
#22025 >for everyone
hahahaha:D