Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rcstuning
Zárjátok le a topicot, mert annyit ér, mint a csillag születik mûsor. Gagyi

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Guilty01
persze, nem tudnak változtatni ezen, de a véleményüket a dologról megvitathatják. Szerintem.

You\'ll never walk alone!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Guilty01
akkor a 621-es és 622-es kommentben ugyan mi volt annyira kivetni való, hogy egybõl zárni kell a topikot? Szánalmas... nehogy vmi kis konfliktus legyen..

SHADOWEYES7
De nem ilyen hangnemben mint ahogy te is teszed!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Guilty01
ez milyen dolog már, hogy nem engeditek vitázni az embereket? Akkor mi a szarra van a fórum??

a 2-est támogatom a szavazatommal! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

SHADOWEYES7
Két variáció van.

1 befejezitek a vitát
2 bezárom a topikot

Zillo
Ja és 'bunkó jellemtelen tehetségtelen' azt maximum annak mondanám aki egy gyereket úgy próbál lehúzni,hogy nem is ismeri,csak bekapcsolta a tv-t és nemtetszett neki az ott produkált viselkedése...Hihetetlen h az ilyenek felnõttnek nevezik magukat.

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
szerintem egy embert nem a tv-n keresztül produkált viselkedése alapján fogsz megismerni,hanem ha már kommunikáltál vele,személyesen ismered egy ideje...

Ez az undvariatlanság dolog meg elég szar érv,ez most nem a jótétemények vetélkedõje volt.Megtanulhatott volna beszélni?Szerintem élõ adásban egy felnõttnek is meggyûlt volna a baja a szép kiejtéssel, artikulálással az összetett mondatokkal és egyáltalán azzal,hogy a gondolatait érthetõen tudja megfogalmazni.Ez abszolút emberfüggö és nem az õ hibája,ez velejáró tulajdonság,van aki pl társaságban egyáltalán nem mer beszélni,és bizonyos stressz helyzetekben akadozva kommunikál.Igazából az tud egy ilyen helyzetben megfelelni,akinek vagy adottsága,vagy rutinja van.Én sem tudnék érthetõen beszélni a kamerák elõtt,ebben egészen biztos vagyok.Egy gyereknek pedig személyiségétõl függetlenül is szûkebb a szókincse,másként éli meg az adott helyzetet és kevésbé tapasztalt,mint egy felnõtt.

Alah Alik Ya Sidi!

bocs bocs elfelejtetem oda írni hogy nemrám tartozik meg nemis érdekel =)ebben igazad van..
csak tudod , jó emberismerõ vagyok =)Engem leginkább az zavar hogy egy bunkó jellemtelen tehetségtelen ember nyertmeg egy tehetség kutató mûsort, 15 éves fejével legalább meg tanulhatott volna beszélni.(itt most nem a tájszolására gondolok) Ha Gergõt és Árpit hasonlitnánk össsze azt kéne mondani égés föld...Pl mikor szavazoknak üzeni kellet a két gyereknek, Gergõ megköszönte mindenkinek aki rá szavazot és hogy szavazanak arra aki szerintük a jobb, árpi ellenben csak csantavérieknek köszönte meg és hogy szavazanak rá(mindenki)...ennyi

Ha legalábbb olyan tisztelet tudó lett volna mint gergõ és igy nyeri meg akkor most nem írnám le a véleményemet =) engem leginkább ez zavar..
rcstuning
Milyen komoly vagy...

Zillo
Szerintem a személyeskedést inkább mellõzd.Neked fogalmad nem lehet a magánéletérõl meg közöd se sok,ugyhogy inkább ne találgass,hogy mire költi azt a pénzt...

Az más dolog,hogy szerinted nincs tehetsége,ez a te véleményed.Szerintem is volt,aki jobban megérdemelte volna a díjat,de ettõl még egy gyereket ronggyá alázni és felnõttekhez nem méltó jelzõkkel illetni ugyancsak gyerekes és szánalmas.(itt most nem rád gondolok,mert te még kultúrált voltál)

Alah Alik Ya Sidi!

DVD??? nincs! 😄

Egy távoli hozzzá szoláshoz írnám azt hogy valami ilyesmi ott lentebb
''megédremli õ egyedül is ki állt a színpadra,(ezt elismerem volt vér a puccájába csantavéresiesen fogalmazva XD) és hogy rengeteg munka volt megtanulni verset stb stb,, (itt ugrik a majom a vízbe) Igen tényleg rengeteg meló lehetet tájszolásal kiabálva beszélni mert ez a gyerek csak beszélt=) nemtom hogy vagytok vele de szerintem egy normális általános iskolába alap dolog hogy megtanuld a himnuszt, ,jános vitézt toldit, meg egyéb hülyeségeket és fejbe mondani el legalábbis nekem-ünk anno ezt kellet 😄nemtom elmondom
õsznitén én véleményem szerint levolt zongorázvaaz egész mûsor ....4 mûfajnak kellet bejutnia a döntõbe tánc,népmese-zene,ének mert nem akkartak megasztár copyt....ugye 2 énekes eset ki amikor döntõbe szavazás volt?fábry nem azért kedvelte a két gyereket mert egyéniség blabla egy nagy sz**t Fábry köztudot egy kú...va nagy magyar ember...mind1 aki érti érti aki nem az nem 😄
lényeg utasi árpit már az elején ki kellet volna ejteni,nincs tehetsége
csak szája amivel ordibál , más részt ''pénz jó helyre került,, faság, hát szerintem árpi apukája meg anyukája felét adoságokba meg egyéb gyökérségekbe teszik, árpika vesz magának ps-t meg hasonlokat gizdul majd õ lesz helyi menõ csávó kocsit eladják 5 disznoért 20 tyúkért 10 lóért és ajándék egy kakas!😄 meg árpi apukája meg anyukája a heti bebaszás helyet napira vált kb ennyi!😄
Zillo
Furcsa szavak ezek egy felnött(?)-töl bár látom a korodat te sem vállalod fel.Könnyü egy gyereket ilyen szavakkal illetni.Gratulálok teljesitményedhez.

Alah Alik Ya Sidi!

Én utálom!!!!ugy,mint azt a kornyikáló nyomottfejü asshole-t.
rcstuning
biztos lehetsz benne

Én is imádom ezt a görényképû kis kerti törpét! A üvöltõ fejhangjánál szebbet pedig még sosem hallottam! Vannak itt mások is, akik ennyire szeretik a kis torzszülöttet?
rcstuning
Olyan kis aranyos... <#nyes>

PrisonMan
Tényleg nem rosszból, nem is szidom Árpit, de az a kép kész:

Érdemes nézegetni a csillagszuletik.tv-t, olyan képek vannak.. <#nyes>

rcstuning
olyan, mint a flám, csak rosszabb 😊

cs511
Mi az a flém?

SHADOWEYES7
Hányszor szóljak még ,hogy fejezzétek be, a legközelebbi OFF, vagy flém gyanú, és repültök!

cs511
Nem unjátok még? Ha rcstunig utálja a 4for dance-t akkor had utálja már! Miért kell bas*ogatni? Szólásszabadság van nem?

rcstuning
Az elõzõ hsz ancsie18-nak ment. sorry akyyy

rcstuning
Melyik mondatom volt az, amelyikben másra akartam erõltetni a véleményemet? Neked muszály mindenbe beleszólni? Nem sok barátod lehet...

rcstuning
Tudjátok, ha tudom, hogy ekkora vita lesz belõle, nem is "mondom" el a véleményemet.
Nekem nem tetszett, de a tiszteletet megérdemlik. Mivel én nem adtam meg, már nem tudom visszacsinálni, mert leírtam. Ha meg azt mondom igazatok van, akkor meg cinikus vagyok. Egyébként meg sorry, ha felkorbácsoltam a kedélyeket, de ilyen vagyok. Az Úristen így köpött a földre, így is fogok felszáradni.
Peace
Spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Testépítõ versenyen vettem részt, ezért voltam a szinpadon

Szia Peti! Te is fórumozol? Megnéztem a videóidat. A karácsonyi dal egyszerûen gyönyörû, a Fa Nándor meg tiszta õrület 😊 persze pozitív értelemben!!! Ha ennyire tök jó dolgokat csinálsz, mért a Hosszú fekete hajjal indultál? Kár...remélem azért hallok még rólad!!! Pusza!
Guilty01
rcstuning: a barátság kérdése nem rajtam áll vagy bukik, én mindenki felé ugyanolyan nyitott és közvetlen vagyok. Legalábbis igyekszem az lenni. Nem azért kérdeztem, hogy mit csináltál a színpadon, hogy ezzel kihasználjalak, vagy bármiféle elõnyt kovácsoljak belõle😊 Csak kíváncsi voltam. Ha te ezt valamiféle hendikepként éled meg, akkor elmondom, én is álltam már színpadon, zenei illetve zsonglõr elõadással, ha gondolod, szidhatod bármelyiket (bár remélem nem fogod😊).
Sztem a Blacktime-ra gondolsz, hát igen, ha jól tudom õk világbajnokok, úgyhogy tõlük elvárható volt ez a színvonalas szereplés. Kötve hinném, hogy a 4fordance ezt az egész Csillag születiket kudarcként éli meg, fõleg hogy vmi szereplési lehetõséget is kaptak, már nem emlékszem hol😊
ancsie18, köszönöm a kommented, kezdetben én is így gondolkodtam, most már kezdek megenyhülni vele szemben, de amíg csak olvassa a hozzászólásaimat és nem AKARJA megérteni (mert ez itt a nagy gond) azok mondanivalóját, addig én tehetetlen vagyok. Ha nem áll be valami változás a viselkedésében akkor tényleg hagyom a francba az egészet😊

SHADOWEYES7
Egyenlõre kivárok 😊

ancsie18
Szerintem itt az egyik alapvetõ probléma az, hogy elbeszéltek egymás mellett. Jelen esetben rcstuning újra meg újra leírja a magáét, míg meg nem unod a válaszadást, és részérõl ez a vita megnyerését fogja jelenteni, függetlenül attól, hogy valójában ez a vitakészség teljes hiányát jelenti, mert tulajdonképpen semmi pluszt nem szerzett a vitából, a saját véleményét akarta mindvégig csak rád erõltetni, és a te véleményedet fel sem akarta fogni, mert végiggondolta volna egy percig is, belátta volna, mirõl beszélsz. Nagyon okosnak hiszi magát, pedig a hozzászólásai mindent elárulnak. Szerintem ne foglakozz vele.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

akyyy
<#guluszem1><#taps><#taps>gogogo

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rcstuning
A tiszteletet megérdemlik, de azt Polgár Péter is megérdemelte volna a Náraytól az elsõ adásban...

Most õszinte leszek hozzád. A 4for dance egyik produkcióját sem néztem végig, mert amikor az elsõt megláttam, azt kérdeztük egymástól barátnõmmel, hogy mi ez? A táncos produkciók közül sokkal színvonalasabb volt aaaa nem tudom mi volt a nevük, de azt hiszem az elõdöntõben estek ki és sokan voltak. Õk tényleg showmûsort csináltak, bár az sem érdekelt. A 4for Dance inkább valami sziházi elõadás volt táncos formában számomra, de nem élveztem. Ne próbáljuk meggyõzni egymást szerintem hogy mi színvonalas és mi nem, mert mások vagyunk. Abban igazad van, hogy könnyû lefikázni névtelenül mások élete munkáját, de nem hiszem, hogy én teszem egyedül. Te engem szúrtál ki magadnak és ezt a mai napig nyögöm.
Azt hogy mivel álltam színpadra, azért nem szeretném megmondani, mert biztos jönnél azzal, hogy annak mi értelme és hogy attól sem lesz elõrébb a világ. Nem is állok már színpadon, pont ezért. Persze most mondhatod, hogy milyen hülye vagyok, hogy ezért nem állok színpadra. Az igazság az, hogy már fontosabb dolgom is van, mint hogy a szinpadra készüljek. Sok lemondással jár és pont ez az, amiért nem érdemes csinálni. Majd a 4for dance is rájön, hogy mennyi mindent tehetett volna azidõ alatt, míg gyakoroltak. Persze lehet, hogy nekik ez nem lemondás, hanem az lett volna az, ha nem gyakorolhatnak.

Szerinted leszünk mi még barátok?

Guilty01
Röhejes vagy,te tényleg ennyire nem érted a szavak jelentését??
Ki mondta, hogy marha kemény dolog,és hogy nem tudnád megcsinálni? Annyit mondtam, hogy ha ez nekik boldogságot jelent, ráadásul nem csak magukat,hanem a közönség egy részét is szórakoztatják (Igen,most lehet elsütni százhuszadszorra is azt a mondatodat hogy te leszarod ezt a pattogást), akkor megérdemelnének egy minimális tiszteletet.

Továbbá azt mondod, hogy attól nem lesz elõrébb a világ,ha valakinek a tánc az élete. Mert akkor mitõl lesz? Attól, ha leszánalmasozzuk, meg legagyizzuk azt aki ki mer állni a színpadra, és nem csak hogy ki mer állni, de még egy elképesztõ színvonalas produkciót is tud nyújtani?? (Jó,tudom, ezt neked nehéz felfogni, de azért megköszönném, ha végre elárulnád, te mivel léptél színpadra... csak puszta kíváncsiságból)

Az a bizonyos "igazad van" beszólásod hát enyhén szólva is ironikus töltetû volt, fõleg ha figyelembe vesszük az elõtte elmondottakat. 3 sorba taglalod, hogy mért nincs igazam, aztán meg azt mondod igazam van. Ja, bocs.

Nem rokonom egyik sem. Sõt, a közeli rokonságom egyik tagja sem táncol ilyen szinten, de vannak ismerõseim, akik elég aktívan nyomják, és látom, hogy nekik ez mennyit jelent. Könnyû dolog ám lealázni a másikat, még könnyebb kibúvót találni arra, hogy mért nem csinálom utánuk, de ha arra kerül a sor, hogy te is letegyél valami színvonalasat az asztalra akkor már nagyot koppansz,he?😊

Lehet véleményed, mint ahogy mindenkinek lehet. Én csak rávilágítottam (legalábbis megpróbáltam rávilágítani) a véleményed primitív voltára. Nem kívánom, hogy vitatkozzunk, ha nincs hozzá kedved, tõlem elvonulhatsz, nem akarok stresszes napokat okozni neked így az ünnepek idején😊, csak arra kérlek, hogy ha már mondasz valamit, akkor azt ne csak úgy odabökd, hanem megalapozottan jelentsd ki. Mert utána mentegetõzhetsz napnyugtáig.
Ahogy tanult kollégám mondaná, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. És mennyire igaz...

köszike!!!😊 a dvd nincs meg?

rcstuning
Ha te sem vagy oda érte akkor meg minek állsz ki ennyire értük? Azért mert sokat dolgoztak? A kõmûvesek többet dolgoznak és még a hobbijukra sem marad idejük. Szóval nem mond nekem, hogy a tánc az egy olyan marha kemény dolog és én nem tudnám megcsinálni. Tudod nekem lenne idõm megcsinálni, ha érdekelne, de les*arom. Számomra értelmetle az ugrándozás és kész. Miért kell felidegesíteni pitiáner dolgokkal. Neked rokonod valamelyik, hogy ennyire melléjük álltál?
Érdekes, ha azt mondom igazad van, akkor egybõl nem állok kki a véleményem mellett, de ha azt mondom, hogy értelmetlen ugrálás, akkor nem értek hozzá. Most már véleményem se lehet úgy, hogy ne kössön valaki belém? Döntsd el végre mit akarsz tõlem, mert már csak mi visszük a topicot. Szia

Guilty01
Ha nem akarsz vitázni,akkor tõlem ok. Azt hittem van benned annyi tartás, hogy vállald a saját igazadat. (Mellesleg nem azt nem fogadtam el, hogy neked nem tetszik a tánc - tekintve hogy én sem vagyok oda érte -, csak az volt fölöttébb gusztustalan ahogy lenézted a táncosokat)

rcstuning
Már egyszer befejeztem ezt a vitát, de látom nem hagyod. Nekem nem tetszik a tánc, ezt fogadd el. Nem tudom, hogy a 4for dance milyen szinten mûveli ezt és nem is érdekel, mert nem szórakoztat. Nem játszom számítógépes játékokkoal és szinpadon nem olyan dologgal álltam, ami elõrébb viszi a világot. Ha a 4for dance látott volna a szinpadon, biztos azt mondta volna, hogy milyen hülyeség ez és hogy a tánc sokkal értelmesebb dolog. Igazad van ok? Tényleg fáraszt már ez az egész.

Guilty01
ne legyél már ennyire retardált... Te tényleg azért tartod értelmetlennek a táncot, mert nem viszi elõrébb a világot?? Akkor mi viszi elõrébb? Az értelmes számítógépes játékok,meg tv mûsorok? Õk nem azért táncolnak, hogy az hasznos legyen, hanem mert ez nekik boldogságot jelent(tudom,ezt neked nehéz felfogni...), és másokat is szórakoztatnak.
Ha ez neked nem tetszik, akkor hajtogasd csak azt a mondatod, hogy tök értelmetlen dolog. Megkérdezhetem hogy mivel álltál színpadon? Az biztos valami olyan dolog volt, ami elképesztõen fontos a világ fejlõdéséhez.

Persze,ha ki akarsz táncolni a kérdések elõl, akkor folytathatjuk Karácsony szent ünnepe után, addig még van idõd gondolkozni vmi jó kibúvón😊

rcstuning
<#nyes>

ne is említsd... az álmai azóta is az emlékeimben élnek! 😄 LOL!

rcstuning
Jól van hagyjuk. Azért érdekes, hogy ebben a topicban egész máshogy viselkedsz, mint a barátok közt topicban...

szólásszabadság van! ennyi! örülj a linknek! meg tanu'jj' meg 'hejesen' írni! csak h legközelebb is 'lehaggya' Árpit a Kovácsovics!

/ja meg még annyit, h az #585-ös nem az #584-esre ment, hanem az #578-asra.../ úgyhogy nem csak írni nem tudsz, de olvasni sem!!!

ennyit rólad!

Marci0115
nem csak utálom ha oylat fikáznak aki normális <#idiota><#banplz>

89
te bizonyára értelmes gyerek lehetsz...<#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Marci0115

Bulldog Karácsonytszerencsére árpi nincs a CD-n... sajna a kovácsovics meg igen!

nos kedves lemongrass nemtom mér kell efajta megjegyzést tenned, énse irom le hogy a k*cs*g árpi nyerte meg ,sztem kovácsovics messze lehaggya árpit , tuti "bunda" az egész ,nah ennyit rolad

Igazad van,de nyugodtan jöhetnek a büntetö pontok.Állok elébe.😄
mama2
De ha nem tudsz táncolni, akkor ne szold le a 4fordance-t. Tudod mekkora megeröltetés volt ez? Hogy heteken át ilyeneket megtanulni, és a szinpadon, el táncolni. Na mendegy. Tényleg hadjuk abba a vitát, mert karácsony van, és az elvileg a szeretet üneppe.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

vó't má' ?

Csillag Születik - Tracklist

01. Toldi Viktória - Listen (Beyonce)
02. Polyák Rita - Éjfél
03. Kocsis Tibor - Your song (Ewan McGregor)
04. Janicsák Veronika - Stop (Sam Brown)
05. Rontó Kitty - Nagy Utazás (Presser Gábor)
06. Balogh Brigitta - It's oh so quiet (Björk)
07. Szegedi Zoltán - Play that funky music (Wild Cherry)
08. Karacs Ildikó - Boldogság, gyere haza (Cserháti Zsuzsa)
09. Ádok Zoltán - Fever (Michael Buble)
10. Boros Réka és Kiss Linda - Don't speak (No doubt)
11. Jaffa - Pöttyös gumilabda (Jaffa saját szerzemény)
12. Möller Zsolt - Komolyabb kéne (Zsolt saját szerzeménye)
13. Torzsa Gabriella - "Hopp ide tisztán.." népdalok
14. Toldi Anna - Greatest love of all (remix) (Whitney Houston)
15. Kovácsovics Fruzsina - Ironic (Alanis Morissette)
16. Bíró Gergely - Gyimesi-mohácsi népdalok
17. Bon-Bon - Csilag vagy (Fõcímdal)

Csillag Születik CD

jelszó: jimyke

Bulldog Karácsonyt! /szerencsére árpi nincs a CD-n... sajna a kovácsovics meg igen!/