4158
  • precision
    és akkor mi van ha cigány? :) ne azért húzzon haza mert az, hanem azért mert tehetségtelen
    amúgy szerintem a Tabániban is van egy vonóval ha értitek mire célzok :) de ez csak az én véleményem... de mint mondtam ez lényegtelen, az a lényeg hogy jó hangja van
  • Coco
    jóvan majd legközelebb lecsekkolom alaposabban :D
  • triplet
    Na igen, ezek azért tudnak valamit:D
  • VRSDM
    következő héten táncos világbajnokok lesznek a meghívott vendégek, legalábbis valami ilyesmit csiperegnek a madarak.
    majd megmutatják a badboyznak hogy hogykéne :)
  • precision
    hát igen a badboyz egy rakás fos
    hol állnak ők egy Diversityhez vagy egy Flawlesshez...
    de hát a csajok sikítoznak, nyomják az smst a "cuki Düki" -re, 'ztán annyi
  • MerlinW
    Itt meg a másik idei:

• MerlinW
    Bad Boys = 0. Itt az idei Brit "csillag":

• Dean Winchester
    ez nem is rossz ötlet :D
    ja ha azt szeretné,hogy tamás továbbjusson üsse be a tamas szót vagy a 12es kodót
    ha azt szeretné,hogy tamás kiesen akkor küldje a -tamas szót vagypedig a 21es kódot xD
  • Broafka
    én komolyan mondom, már a 3. hete, hogy földhöz vágnám a TV-t amikor az a f*sz tovább jut.

Az a legszörnyűbb ezekben a műsorokban, hogy tényleg erről szól, hogy van egy felzselézett hajú, azt-hiszem-én-vagyok-a-legkirályabb-gyerek-a-műsorban ember és az összes hülye kis picsa rá szavaz!

Egyszerűen szánalmasak egyébként az emberek, hogy milyen pénz és hírnév hajhászok.

Amint egy kis mini pöcs sztár lesz, az összes csaj utánuk olvad, és nem a gyerek miatt, mert ugye eddig nem veszik őket észre, csak miután a TV-ben van.

u.i.: miért nincsen olyan hogy kiszavazó telefonszám? Meggazdagodnának rajtam, mert vagy 60 SMS-t küldenék, hogy takarodjon már le a képernyőről ez ak is szánalom!
  • zotja
    Horváth Tamás továbbjut..vicc :) tinipuncik szavaznak rá aztán ennyi.. zéró hang!
  • sb1
    Még jó, hogy csórikámnak nincs semmi önbizalma, mikor számára "művésznek" tartott emberke, lehúzza mint a fost....
  • BaliBoy
    Azt a mindenit. Durva. Egy kicsit beszopta a TV2. Szerintem a Csillag Születiket most igen sokan csak Tabáni miatt nézik.
  • precision
    Azt tudtátok, hogy anno a megasztárral is próbálkozott a Tabáni István? Ilyen Mester Tamás féle idióták miatt nem jutott tovább... vicces.

LiNK!
  • Sugam
    mert egy pózer, és már rég kikellett vlna esnie
  • PrisonMan
  • Daza500
    Sajnos a Strokes már a múlté. :(
  • Broafka
    nekem is ugyanez a véleményem, teljesen ezt a 4 "embert" juttatnám tovább.

MC DC egy őstehetség ezzel a free rappel, a Strokes a ritmus és a humor, és nagyon jól csinálják ezeket. Ha azt vesszük Andrénak meg jó a hangja, annak ellenére, hogy férfi. Tabáninak meg tényleg jó a hangja.

Szerintem a többi előadás az nudli...
  • Daza500
    Mert abban van a magnó, ami lejátsza a gitározást. :)
  • Dean Winchester
    sztem is cigó :)
    a szemébe nézz már bele vazze egyből lerí róla -.-
  • kuci06
    gitáros srác + női nézők = $$$
  • DIESEL DOG #1318
    Pusztán showelem, amúgy szerintem nem is tud gitáron játszani normálisan...
  • Atti12
    nem értem mi baja van mindenkinek Tabánival :D Egyszerűen jól énekel azt cső.
  • VRSDM
    egy dolgot mondjatok már meg.
    Tomika miért visz be magával mindig egy gitárt mikor nem is gitározik közbe? :D
  • VRSDM
    Robi szintén nem kis tehetség a saját stílusában.
    nem lesz akárkiből it's rite zsűritag ;)
  • Coco
    félreétés ne essék nem bírom én sem, mert keci idegesítő, de attól függetlenül nem hinném h cigány na. :D
  • Coco
    hát ha az a tamás cigány, akkor te rabbi..
  • COOLancs
    A Tabáni meg az André a két tehetség, a többit említeni sem érdemes... Utálom a homárokat, de az André teljesítménye tényleg elismerésre méltó.
  • rcstuning
    A döntőben biztos, hogy két csapat fog bejutni. A csapatoknak ugyanis több a hozzátartozójuk és barátjuk. Mivel többen vannak, többen szavaznak rájuk...
    Ez igazságtalan.
  • Dean Winchester
    Kállay :P

Robi meg valóban nagyot alakított,ahogy az öreg mondta " már az szép teljesítmény,hogy ezeket a szavakat mondatokba tudta faragni " sőt az még plusz h néha rimek isszülettek és szép egész mondatok + rappelve ,szal le a kalappal!
    Látszódott is ,hogy most megizzadt a srác :D
  • Dean Winchester
    teljes mértkében egyetértek!
    a strokes- viszont továbbjutattam volna mert ők képviselik a humort,a ritmust :)különlegesek!
    a viktor helyett siman strokes nak keleltt volna továbblépnie!
    döntőben ki látnék?
    MC DC
    Strokes
    Tabáni
    Andre
  • algor91
    MCDC megint nagyot alakított grat; :) egyébként szerintem kicsit hasonlít a fiatal Kálloy Molnár Péterre
  • Daza500
    Azt viszont remélem, hogy 2 fillérék se, mert már ELÉG volt.
    Jussanak azok tovább, akik méltóak a hírnévre és a sikerre és nem csak az igénytelen tini lányoknak jelentenek "valamit".

Mert hogy egy félresikerült Backstreet Boys-utánzatnál nem többek, az biztos, csak ezek nem kornyikálnak.
  • Daza500
    Sztem jövőhéten már nem fog továbbjutni szegény...
  • DIESEL DOG #1305
    Igazad van abból a szempontból, hogy egy idő után már nincs benne újdonság, míg vegyük a Bad Boys csapatot, visznek bele életet, akrobatikus elemeket, viszont Szabolcs produkciója most tetszett nekem...
  • angelslie
    Hát ezekböl a Szabolcs féle néptáncosokból elég lehetne már :/
  • DIESEL DOG #1303
    MCDC megint kitett magáért. Egyszerűen hihetetlen hogy képes szinte tized másodpercek alatt asszociálni egy adott szóra. Egyszóval megérdemelte a tovább jutást...

Tabáni Istvánnak meg valóban kísértetiesen hasonlít a hangja Freddy Mercury-éhez. A mostani produkciójában volt dinamizmus, élet, vidámság, szóval nálam még mindig Tabáni +fav!

Csikó Szabolcs fejlődő képes, meglátjuk hogy mához egy hétre mit fog mutatni nekünk, de valóban kezdi betölteni a színpadot.

Vásáry Andrének meg egészen különleges hangja van. Férfi létére nőies, de nem sok olyan egyén van aki kitudja énekelni tisztán a magas C-t. Ő egyben érdekes, különleges tehetség.

A Szatmár Kamara kiesése már meg se lepett, ez a produkció ugyan nem volt rossz, de valahogy mégsem elég ide.

A többiekről nincs mondani valóm, mert annyira nem érintettek meg az előadásaikkal, talán a Kutyakölykök most valahogy jobbak voltak mint a Bad Boys...
  • gibson9
    nem volt élő a produkció, de ettől függetlenül ma este volt, csak pár perccel korábban.
  • Daza500
    Hát 2 fillérék is tovább jutottak. Úgyhogy mindenki menjen, aki rájuk szavazott, a tehénlepényes susnyásba...
  • VRSDM
    biztos forrásból mondom hogy a dobrádi féle duó 100% kamu volt :) szépen tátogni én is elmentem volna :)
  • Atti12
    tudtommal ezek az extra produkciók felvételről szoktak menni, bár most nem figyeltem hogy levették e az "ÉLŐ" feliratot