Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Vettem egy xbox 360 kontroller for windowst a géphez és kipróbáltuk tesómmal a Kane and Lynch demóját.Olyan faja hangulata van,hogy ennek a meséje annak a seggibe se lenne.Gyerekkoroma szerettem,mikor anyukám mesélt (nem orditott hanem mesélt).Nagyapám meg viccesen mesélt azon nevettem sokat,de szerettem hallgatni.Utasi Árpi egyszerüen buta még ahhoz is,hogy beszélni tudjon.Én nem személyeskedek ,meg nem akarok lenézni senkit,de nekem hányingerem van attól a dologtól ,hogy aki abba a müfajba tehetségtelen akkor miért õ nyert?Ja szánalomból.De ha lessz ilyen müsor akkor ilyen jótékonysági müsor kerekedik belõle majd?na mindegy én maradok a PC-s és konzolos gémeknél mert amilyen hangulatot adnak azt se az Utasi árpi és se a Biró Gergõ félék nem tudják visszaadni.Ha neki notebookja van nekem meg egy xbox 360 wireless controllerem(ezt azért irom ,hogy én is felvágjak egy picit) ,ami jó a géphez.Ja és õ nem probálta ki a Kane and Lynchet de én igen ,co-operative-ba.
Egyébként állandó vendége lesz a Fábry uj mûsorának,reméljük valami beszéd tanár addig meg tanítja beszélni is.Ez az állandó fellépés meg azzal jár,hogy az egész família költözik magyarba,az alkoholista apukával az élen.
a szegény pásztorból gazdag pásztor lesz míg megnem hal :D) árpiék esetébe míg apu elnem issza a lét)xd
don't give a fuck
Bár azt szerintem elég sokunk nevében kijelenthetem, hogy momentán õ van jobb anyagi helyzetben.. xD
don't give a fuck
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Soha, de soha nem 15 éves ez a gyerek! Ránézetre sem, meg hagyatkozzunk csak hangra... Nem mutál 15 évesen. Hagggyuk már..
Sziasztok!
Itt azok az emberek akik még hagyják magukat,be csapni,és még mindég szavaznak,nem jöttek rá,hogy kész átverés shó az egész,a jövõben ne vegyék fel a telefont,sõt én személy szerint a következõ szériát már meg sem nézem.
PS3 ID: kolb@szman
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
egyebkent nem tudom min akadtatok ki ennyire,ez még kultúrált 'vita' volt kissé tullihegitek a dolgot latszik hogy nem láttatok még durva kommentdömpinget...
Alah Alik Ya Sidi!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(Alig merem leírni: Csillag születikben gazdag boldog új évet kívánok:) <#vigyor>#vigyor>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Reméljük azért mostantól azért nem lesznek ilyesfajta viták!
Nem akarom fikázni a kis Utasit,de azzal,hogy meg nyerették vele a versenyt,le gyalázták,az egész magyar mûvész társadalmat.A mûsor meg az RTL CLUB szégyenfoltjává vált.