Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát kb :D
és mire használná az iPhone-t? 8 Gb-nyi mesét felmondana mp3-ba? :D

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Kane and lynch jó game amugy ?:P
szerintem megérdemelten gyõzött a kisfiú
overlocker
Hát igen én is hallottam .ez azé gáz majd mutatják ahogy megy kinézni bocikat lol milka tehenet vegyel Árpi! Legalább hasznosat venne DX 10-es kari XD vagy iphone

Figya nem az xbox-nak a meséjéröl van szó,hanem a Kane and lynch történetéröl.És ez egy olyan controller ami neklem van ,hogy dual platformos ez annyit tessz,hogy xbox-hoz,és pc-hez is jó.Reméljük nem fajul oda a világ,hogy ennek a két nyominak ilyen singszar játék jelenjen meg.
Yrda
olvastam az újságban, hogy utasiék a milliókból teheneket és földet vesznek <#idiota>

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

ja amugy hiába fikázuk árpi azt gondolom tudjátok hogy nagy lesz a nézzetsége :D ésa tv nek pedig ez számit nem kéne nézznünk és akkor árpi megy csantavére :D
miköze az xbox360 nak a meséléshez ?:D:D:D lesz Árpi és gergõ singstar vagy mi??:D
Ha ennek a majomembernek lemeze jelenik meg,nekem még ingyen se kellene.Inkább hallgatok pendulumot vagy játszok a Kane and lynchel,mert ezeknek van hangulata.
Vettem egy xbox 360 kontroller for windowst a géphez és kipróbáltuk tesómmal a Kane and Lynch demóját.Olyan faja hangulata van,hogy ennek a meséje annak a seggibe se lenne.Gyerekkoroma szerettem,mikor anyukám mesélt (nem orditott hanem mesélt).Nagyapám meg viccesen mesélt azon nevettem sokat,de szerettem hallgatni.Utasi Árpi egyszerüen buta még ahhoz is,hogy beszélni tudjon.Én nem személyeskedek ,meg nem akarok lenézni senkit,de nekem hányingerem van attól a dologtól ,hogy aki abba a müfajba tehetségtelen akkor miért õ nyert?Ja szánalomból.De ha lessz ilyen müsor akkor ilyen jótékonysági müsor kerekedik belõle majd?na mindegy én maradok a PC-s és konzolos gémeknél mert amilyen hangulatot adnak azt se az Utasi árpi és se a Biró Gergõ félék nem tudják visszaadni.Ha neki notebookja van nekem meg egy xbox 360 wireless controllerem(ezt azért irom ,hogy én is felvágjak egy picit) ,ami jó a géphez.Ja és õ nem probálta ki a Kane and Lynchet de én igen ,co-operative-ba.
vmelyik szennylapban olvastam tegnap, h 15 /#657-hez hasonlóan/... meg, h kapott egy notebook-ot! mire fel?

A Fábry az utolsó középdöntõben,ahol a kisgyerek el sírta magát,mondta,hogy 15 éves.Azért mert törpének született/ez nem az õ szava/még alig fiatalabb a többiektõl.
Egyébként állandó vendége lesz a Fábry uj mûsorának,reméljük valami beszéd tanár addig meg tanítja beszélni is.Ez az állandó fellépés meg azzal jár,hogy az egész família költözik magyarba,az alkoholista apukával az élen.
hát szerintem már elment a pénz :D új ház plusz butorok 12 milla manapság elég gyengus a talpra álláshoz:/(már mint olyan embereknek akik nemtudnak pénzt csinálni ,csak mesékbe van az hogy
a szegény pásztorból gazdag pásztor lesz míg megnem hal :D) árpiék esetébe míg apu elnem issza a lét)xd
shad0w
Semmi ilyesmirõl nem hallottam, h õ ne tudná magáról, h hány éves. Itt arról volt szó, h sokan nem gondolták volna ennyi idõsnek. Ráadásul semmi ilyesmit nem írtam, h a ti hibátok lenne h "nem tudja még azt sem, hogy hány éves", ezt gondold át mégegyszer.

don't give a fuck

ha a tehetség és nem a sajnálat párosult volna a szerencsével, vki más nyerte volna meg!

PrisonMan
Az a mi hibánk, hogy nem tudja még azt sem, hogy hány éves? <#violent><#vigyor>

Bár azt szerintem elég sokunk nevében kijelenthetem, hogy momentán õ van jobb anyagi helyzetben.. xD

shad0w
Tudjátok nem mindenki indul azonos körülmények közül. Ettõl függetlenül õ valószínûleg jobb ember lesz sokatoknál, talán már most is az.

don't give a fuck

15 évesen én a gimi legjobb 4-dikes csajával kavartam b@zz, nem gumicsizmában mondtam verset! mekkora LOL! :D

mama2
Én is úgy tudtam hogy fiatalabb, de amikor mondta a Nóra hogy:"15 éves", akkor mondom: MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?! EZ 15?:O. Amúgy meg tényleg nem lehet 15, mert a 13 éves Bíró, kb. 3 fejjel nagyobb nálla:P. Haggyuk má. Max 12. Amúgy, a mutálódás dologban, még annyit fûznék hozzá, hogy van akinél nem lehet észrevenni hogy mutálódik.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PrisonMan
Áá ez kicsapta a biztosítékot, sorry.
Soha, de soha nem 15 éves ez a gyerek! Ránézetre sem, meg hagyatkozzunk csak hangra... Nem mutál 15 évesen. Hagggyuk már..

<#eljen><#nevetes1>

mamád rosszul informált árpi 15 éves és hetedikes x)...
mama2
Anyám, meg mamám is azt mondja, hogy megérdemelte, meg hogy én a békasegge alatt vagyok hozzá képest, mert hogy az Árpi kitünõ tanuló(én is az vagyok na mindegy:/), meg hogy milyen szépen elmondta a meséket meg satöbbi. Én meg mondom, hogy: "én is el tudok ordítani egy mesét parasztosan, meg nem azért nyert mert tehetséges hanem mert kell neki a pénz." Aszongya mamám:"Hát persze azért nyert mi? Azért nyert mert szépen el tudta mondani a mesét." Na ehhez mit szoltok? Na mendegy:/.

most olvastam az újságba Árpádék kinézték az új kecót :D és kapott egy laptopot az újságtól öcsém, jó mesét mondhatott akis tehetség :DXD
Akkor tévedtem.De akkor is szar volt.
Elnézést kérek.Tényleg.
A Himnuszt Bíró Gergely adta elõ nem Utasi Árpi
Belehallgattam a himnuszba amit az Utasi Árpád elõadott

Sziasztok!
Itt azok az emberek akik még hagyják magukat,be csapni,és még mindég szavaznak,nem jöttek rá,hogy kész átverés shó az egész,a jövõben ne vegyék fel a telefont,sõt én személy szerint a következõ szériát már meg sem nézem.
A Csillag Születik és a Megasztár között az volt a különbség,hogy a megasztárba ott nem sirt egyik se ha valami nem volt jó,tehetség kutató verseny volt,ott tudtak énekelni.És ott tényleg az nyert aki megérdemelte.Itt meg Utasi meg bögött,hogy az anyag miatt,mert olvasni kellett volna( de ö nem tud) akkor miért?A másik meg nyekereg,hogy õ a népdal énekes,a f'szt.Egyszerüen énekelni nem tud,miért?kérdések vannak a fejemben válaszra várva,hogy itt is miért nem az nyerte aki tényleg megérdemli.Gratula RTL KLUB,tehetségtelenek futtatásából 5-õst kaptál.
Valahol csak meg kell ünnepelni a "szánalmat".Nem is csodálom.
tegnap este a retek-klub bemutatta az egész alkoholista csürhét: ott röfögtek valami fûtetlen putriban, középen ez a kis gyp-s köcsöggel.
mié nem nézztem tv ét:D
Áhh faszom lyen hamisan énekelni Himnuszt azt hitem lefejelem a tv-t<#falbav>

PS3 ID: kolb@szman

mama2
Én nem láttam a Gergõt:O. Ott volt?:O

Ha ugy énekelte el a himnuszt,mint Király Linda,akkor nem is érdekel,meg sehogyse.
remélem lesz errõl you tuben video mert nem naon nézztem tv ét :D
rcstuning
Hát én is meglepõdtem, amikor éjfélkor megszakították a reklámblokkot és Gergõ el"énekelte" a himnuszt. Ugy látszik errõl fog szólni az új esztendõ...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Zillo
Jól van.:)

egyebkent nem tudom min akadtatok ki ennyire,ez még kultúrált 'vita' volt kissé tullihegitek a dolgot latszik hogy nem láttatok még durva kommentdömpinget...

Alah Alik Ya Sidi!

amugy buék XDD
a népdalénekes kisgyerek kente a himnuszt.... kicsit gáz....

uh öcsém, zillo te aztán árpi fan vagy ugy véded ezta gyereket mintha sajátod lenne =) figyelj ugy õsszintén megmondom ha ezzel a gyerekel kéne 1 hetet együtt töltened hogy megismerd hid el a én véleményemen lennél :D és kamera elõtt beszélést csak példának írtam PL= Példa érted?:D ÁRpi ,''mesemondó,, nem? Szókincset olvasásal lehet bõviteni ,és egy mesemondó gondolom sokat olvas (Árpinál ez nem nagyon jött le .d)és annyira mondogatod hogy árpi gyerek meG STB gergõ nem gyerek? mind1 ebbõl is láttszik hogy te is jótékonysági müsornak fogtad fel szal szerintem nincs min vitatkozni 15 éves középiskolás gondolom XD vagynem :D szal nem igazán gyerek bár nemtom nálad mia gyerek mind1 legyen neked igazad drágám =) (nem vitatkoztam csak válaszoltam)
rcstuning
Csak tudnám mi az a flém...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

B.Ú.É.K mindenkinek.
akyyy
most volt tv2õn a csillag születik, valami tanár elmagyarázta, hogyan születik egy scillag<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PrisonMan
Boldog új évet kívánok mindenkinek!

(Alig merem leírni: Csillag születikben gazdag boldog új évet kívánok:) <#vigyor>

SHADOWEYES7
Én is remélem, mert ami itt folyt az tiszta flém volt!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PrisonMan
Shadow: Elvileg ez egy rendes topiknak indult, csak ahogy Árpi megnyerte a versenyt elszabadult a pokol...
Reméljük azért mostantól azért nem lesznek ilyesfajta viták!

mama2
Minek bezárni a topikot? Ahogy a retekklubbot ismerem, 2008-ban is lesz:/.

Sziasztok és Buék! mindenkinek.
Nem akarom fikázni a kis Utasit,de azzal,hogy meg nyerették vele a versenyt,le gyalázták,az egész magyar mûvész társadalmat.A mûsor meg az RTL CLUB szégyenfoltjává vált.