Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
PS3 ID: kolb@szman
Egyébként álltam már színpadon, de nem próbáltam meg táncolni, mert nem tudok. És tudod, hogy miért nem tudok? Mert értelmetlen dolognak tartom. Ettõl nem lesz elõrébb a világ, hogy valakinek a tánc az élete. Tõlem aztán táncolhatnak, de hasztalan az egész.
Ja és nem hobbim lefikázni senkit, csak leírtam a véleményem úgy, ahogy te is a tiedet, mégsem mondom, hogy neked meg az a hobbid, hogy lefikázd azt, aki lefikáz másokat.
Kezd fárasztani már ez a vitatkozás, ezért javaslom hagyjuk. Megkövetek mindenkit, aki szerint a véleményem sértõ volt ebben a topic-ban.
Boldog Karácsonyt. Peace
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nekik ez a hobbijuk, neked meg az, hogy mindenkit lefikázol aki neked nem tetszik. Valamiért kreatívabbnak érzem az elõbbit...
You\'ll never walk alone!
Tánc - A levegõ rezgõ mozgására végzett értelmetlen emberi cselekvés.
Szóval nem azért "fikázom", mert rosszul csinálják, hanem mert csinálják. Ha egy ovodás csinálja, azt mondom nem gáz, betanították neki, kénytelen csinálni... De felnõtt emberek kiállnak a szinpadra x-szer és tök ugyanazt elugrálják más-más ruhába és még a döntõig is eljutnak... Bár ez a kis Utasi is bejutott... Gondolom ilyen emerek miatt, mint te.
Ja, Boldog karácsonyt!
vagy fogják majd óvodák hívni délutáni alváshoz mesemondásra? LOL!
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
"...minden ami háj volt rajtam régen/átalakul fitnessz élettel..."
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
don't give a fuck
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
XDDDDDDDD ez kurva jó 😄DD
de úgy fest, az RTL valahogy ilyen tehetségkutató(pénzhajhász) /igaz a szombat esti láz már "sztárokból" (LOL) gazdálkodott/ mûsorokat nem nagyon tud színvonalasra csinálni.
a zsûri meg... hát hogy is mondjam.... mindegyik a szakma nagy öregje!
LOL!
na asszem a csillaxületik szidását ezzel /az utolsó/ kommenttel be is fejezném...
amúgy remélem nem lesz folytatás, mert Mo-n megint elkezdõdnek a zavargások, meg a tüntetés, ha kiderül, h a második szériát egy polinéz-magyar kétállampolgárságú kislány nyeri kagylókkal díszített rasztafonás kategóriában!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Igazd van.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
- Senki, mert a családomban nincs jogosítványa senkinek. Így majd nézegetem addig, amíg nem vezethetem."
Ezt hívják úgy, hogy pazarlás? És ne legyek irigy miközbe tudom, hogy 3 év alatt egy autó áltában simán tönkremegy. Kell is az neki! Sose néztem ezt a mûsort, de nem is bánom. Gratulálok magyarok!
nekem az a sztár, akit elismernek 'nem csak magyarországon, hanem a dunán tulll is!' ha vmit letett az asztalra...
sajna aktívban, fókuszban itt-ott lépten-nyomon percenként mondják: sztár.
volt már sztár mûsorvezetõ, sztár meteorológus.... és még sorolhatnám...
a gond az, hogy pl a sztár meteorológusunk /ahogy az IQ bajnok Combos Edina említette/ azért 'sztár', mert napi 10percet tölt a tv képernyõn... és mert fölpumpált mellei vannak! nem azért, mert van annyi esze, és szaktudása, hogy az aug 20-i vihart elõre tudta volna jelezni!!! hozzáteszem, õ csak egy bábu, aki sztem azzal sincs tisztában, mi az, hogy front...
na lényeg a lényeg... a média olyan embereket 'visz sikerre', akiket nem kellene... az igazi tehetségek meg vhogy elkopnak!!!
LOL
te jó ég...
hát, hogy lehet így gondolkodni?
a rászorulóknak gyûjteni szoktak, nem így 'díjazni'...
amúgy kíváncsi lennék azokra az emberekre, aki 1db sms-t is rányomott a srácra... /a családján, meg a tanyai szomszédaikon kívül/
még mindig bundásnak tûnik...
és, ha esetleg tényleg rá ment a legtöbb szavazat, akkor sajnálom, h ilyen a magyar közízlés!!!!
csak az ötreksön!!!!!!!!!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ja és kellemes ünnepeket...
Árpi meg egyedül állt ki,és mondta el a mesét/prózát és látni lehetett néha hogy elakadt egy kis idõre pl:2mp-re,de azért volt/van benne tehetség is,mert ki mert állni a szinpadra 14-évesen és mindenki szeme láttára mondta el a cuccost
nem hiszem hogy csak a pénz motiválta volna õt...
Bíró Gergely persze sokkal intelligensebb és okosabb is és nagyon jók voltak a produkciói,de azért én örülök hogy igy lett a vége,ahogy van 😊
Árpi rá volt szorulva és keményen megdolgozott érte hogy megnyerje ezt a mûsört.
még ha a közönség csak azért szavazta be mert szegény akkor is,jó volt a dumája a kis csávónak
XD
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
-és Csillag születikben gazdag újévet kívánok! <#vigyor5>#vigyor5>-
Kellemes Ünnepeket mindenkinek.
hát elég szégyen, hogy mo-i tehetségkutató versenyt nem mo-on élõ magyar nyeri.. de hát ez van..
a fruzsit meg tolnám mert szép csaj.. 😊
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1