Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joe! tool sok az elnézés.... félsz a büntetõpontoktól mi? 😄 mi páran már beszívtuk Árpád vezér miatt!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Jólvan akkor szar ez az egész csak azért néztük mert volt bene pár jó csaj Ámen <#idiota><#banplz>

PS3 ID: kolb@szman

csak azér nyert az utasi mer féltek hogy rasszistának nézik õket😛
rcstuning
Tiszta röhej, hogy fas*ságokon vitatkozunk. Szerintem s*ar volt a produkció.
Egyébként álltam már színpadon, de nem próbáltam meg táncolni, mert nem tudok. És tudod, hogy miért nem tudok? Mert értelmetlen dolognak tartom. Ettõl nem lesz elõrébb a világ, hogy valakinek a tánc az élete. Tõlem aztán táncolhatnak, de hasztalan az egész.
Ja és nem hobbim lefikázni senkit, csak leírtam a véleményem úgy, ahogy te is a tiedet, mégsem mondom, hogy neked meg az a hobbid, hogy lefikázd azt, aki lefikáz másokat.
Kezd fárasztani már ez a vitatkozás, ezért javaslom hagyjuk. Megkövetek mindenkit, aki szerint a véleményem sértõ volt ebben a topic-ban.
Boldog Karácsonyt. Peace

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

SHADOWEYES7
Jó lenne abbahagyni a vitát, ezen már úgysem tudtok változtatni.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Guilty01
#573: te aztán rohadt kompetens vagy a témában öcsém... álltál már egyáltalán színpadon?? Próbáltad már valaha is megcsinálni azokat a "tök égõ" mozdulatokat, amiket mondjuk a 4fordance-sek csináltak? Abba bele se gondolsz, hogy egyeseknek a tánc az életük és imádják csinálni??
Nekik ez a hobbijuk, neked meg az, hogy mindenkit lefikázol aki neked nem tetszik. Valamiért kreatívabbnak érzem az elõbbit...

You\'ll never walk alone!

Szerintem ha árpit elhivnák ovodába délután elaltatni mesével a kölköket,abbol nem alvás lenne hanem bujócska,mert az összes gyerek elbujna félelmébe az orditásátol 😊.Én kérek elnézést 😊.Biró Gergõ nyikorgása helyett zenét hallgatnék inkább.De inkább nem bántom (ez nem bántás lenne) inkább féltés ,hogy szerintem ezt õ se gondolta komolyan.Maradjon meg a Lego-zásnál,az éneklést bizza azokra kiknek tényleg szép hangjuk van.Én nem tudok énekelni,azért maradtam meg a PC-nél,a drumandbass-nél,nekem ez jó.Ez nem bántás akar lenni.Nem akarok senkit megbántani.Én kérek elnézést!
rcstuning
Te nem értesz engem. Nem azért nem csinálom utánuk, mert nem vagyok olyan ügyes, hanem mert tök égés, amit csinálnak. Egyeltalán a tánc egy kiba*zott nagy fas*ság. Egy haverom fogalmazta meg jól a tánc fogalmát:
Tánc - A levegõ rezgõ mozgására végzett értelmetlen emberi cselekvés.

Szóval nem azért "fikázom", mert rosszul csinálják, hanem mert csinálják. Ha egy ovodás csinálja, azt mondom nem gáz, betanították neki, kénytelen csinálni... De felnõtt emberek kiállnak a szinpadra x-szer és tök ugyanazt elugrálják más-más ruhába és még a döntõig is eljutnak... Bár ez a kis Utasi is bejutott... Gondolom ilyen emerek miatt, mint te.
Ja, Boldog karácsonyt!

árpit évente 1x 1 fókuszban mutogatják majd, h hogy sikerült eltapsolni a zsét!!!... mert, h ebbõl karrier nem lesz az tuti!!!

vagy fogják majd óvodák hívni délutáni alváshoz mesemondásra? LOL!

ancsie18
Dehogy haragszom! <#crazya> Csak nagyon rossz látni, amikor az emberek mindenkin keresztül néznek, aki valamit másképp gondol, mint õk. És ezen a fórumon is azt látom, hogy sok ilyen ember van itt. Mindenki tele van keserûséggel. Amirõl persze nem õk tehetnek.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Félreértesz!Én nem hiszem hogy mindenki ugy gondolkodik mint én.Tudom,hogy különbözöek vagyunk.Nekem mindegy ,felölem vegyék de én biztos nem fogom,mert hallgatom a tehetséges emberek lemezeit inkább mint ezt.És a drum and bass,nem csak ez az egy stil ami tetszik,pl van house,rap meg trip hop ami még tetszik.Nem körülöttem forog a világ az biztos,de csak az bánt ,hogy már mindenkinek lehet lemeze,nem csak a tehetséges embereknek akik tényleg megérdemlik.De ez egy vélemény kérlek ne haragudj meg!
ZilogR
Én rájuk szavaztam, de sajnos nem jutottak be a döntõbe...

"...minden ami háj volt rajtam régen/átalakul fitnessz élettel..."

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Marci0115
nemazért mondom de ez biztos "futtatás" volt mert azér a 4 vor danc-nek sokkal nagyon ismertség volt mint árpi de ez csak szvsz

berlinboy6329
Lemezszerõzdést kapott?Nebazz... 😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ancsie18
Na azon, hogy kinek milyen zene jön be most megint ne nyissunk vitát. Én pl ki nem állhatom a drum and bass-t ugyanúgy, ahogy a népzenét se. De akár hiszed, akár nem, igenis rengetegen hallgatnak ilyen zenét, és éppen azért fogják megvenni, mert nagyon ritka, hogy gyerekek énekelnének ilyesmit. Ne hidd már, hogy körülötted forog világ és mindenki úgy gondolkodik, mint te!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Én is kivánnék mindenkinek Kellemes karácsonyt.De most nem akarok senkit se megbántani azzal aki Árpira szavazott,de nekem vhogy ilyen "futtatás" szaga volt az egésznek.Nekem vmi még mindig nem stimmelt.Meg ez a lemezszerzõdés,amit a biró kapott ,hát nem toom.Kérdem én ki fogja megvenni a népdal lemezét?majd a vén öregasszonyok.Mert én inkább pendulumot(Drum and bass) vennék az legalább zene.(de van más stilusu muzik is ami jó).
shad0w
nem mindegy neked h mit csinál vele? ha használja ha nem, neked az ég világon semmi közöd hozzá, se jobb se rosszabb nem lesz neked tõle. bárki más a családjában megcsinálhatja a jogsit aztán akkor már van is kinek használni. természetes h eddig nem csináltak jogosítványt, hiszen semmi szükségük nem volt rá, arról nem is beszélve h pénzük sem. most lesz...

don't give a fuck

Szolnokboy1
de most õszintén, minek neki egy vadiúj kocsi? hogy 3 év alatt megrohadjon a tyúkszarban? hát persze, hogy irigység van bennem, ha tudom, hogy ez lesz a sorsa. ha használná egy szavam sem volna, de így!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ancsie18
Annyi embergyûlölõ, irigy, utálkozó, önzõ tulajdonság képes bennetek felszabadulni egy ilyen sz@ros mûsor kapcsán. Gondolom fel sem fogjátok, hogy egykor hasonlóakból indult ki a hitleri népírtás... Na nem baj... Úgy látszik nem tanult belõle a világ... Legalábbis a magyarok. Komolyan mondom, ha lenne annyi pénzem, mindegyikõtöknek küldenék nem is 12, hanem 15 milliót, csak hogy befogjátok, mert undorító, amit képesek vagytok itt napok óta mûvelni!

ancsie18
Tehát annak ellene vagy, hogy az öreg nénikék a saját pénzükért arra szavazzanak, akire akarnak (aki esetleg ne adj' isten szegény és tehetségtelen), de azt pártolod, hogy azért NE szavazzunk valakire, mert ha õ nyerné a kocsit, nincs hozzá jogsija?! Logikus...

Szolnokboy1
"Mo-n megint elkezdõdnek a zavargások, meg a tüntetés, ha kiderül, h a második szériát egy polinéz-magyar kétállampolgárságú kislány nyeri kagylókkal díszített rasztafonás kategóriában! "

XDDDDDDDD ez kurva jó 😄DD

hát, ha táncról volt szó, akkor a megatáncban sztem mindenki talált olyan produkciót, amit a szívébe zárt...ha zene, akkor a megasztárban úgyszintén...
de úgy fest, az RTL valahogy ilyen tehetségkutató(pénzhajhász) /igaz a szombat esti láz már "sztárokból" (LOL) gazdálkodott/ mûsorokat nem nagyon tud színvonalasra csinálni.

a zsûri meg... hát hogy is mondjam.... mindegyik a szakma nagy öregje!
LOL!

na asszem a csillaxületik szidását ezzel /az utolsó/ kommenttel be is fejezném...

amúgy remélem nem lesz folytatás, mert Mo-n megint elkezdõdnek a zavargások, meg a tüntetés, ha kiderül, h a második szériát egy polinéz-magyar kétállampolgárságú kislány nyeri kagylókkal díszített rasztafonás kategóriában!

mama2
Ez nem ugrálás ez tánc barátom. Nem kell lefikázni. Bár vedd már fel videóra, hogy te is megtudod ugyan azt csinálni mint õk(vagy még jobban), és akkor azt mondom hogy joggal cikizd,meg fikázod õket.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

rcstuning
Már miért akarnék én ugrálni? Te hülyének nézel engem? Ez tök égõ...

loooooooooooooooool.
Igazd van.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szolnokboy1
"- Addig ki használja majd az autót?

- Senki, mert a családomban nincs jogosítványa senkinek. Így majd nézegetem addig, amíg nem vezethetem."

Ezt hívják úgy, hogy pazarlás? És ne legyek irigy miközbe tudom, hogy 3 év alatt egy autó áltában simán tönkremegy. Kell is az neki! Sose néztem ezt a mûsort, de nem is bánom. Gratulálok magyarok!

jaja

<#eljen>

más... a sztársággal kapcs...
nekem az a sztár, akit elismernek 'nem csak magyarországon, hanem a dunán tulll is!' ha vmit letett az asztalra...

sajna aktívban, fókuszban itt-ott lépten-nyomon percenként mondják: sztár.

volt már sztár mûsorvezetõ, sztár meteorológus.... és még sorolhatnám...
a gond az, hogy pl a sztár meteorológusunk /ahogy az IQ bajnok Combos Edina említette/ azért 'sztár', mert napi 10percet tölt a tv képernyõn... és mert fölpumpált mellei vannak! nem azért, mert van annyi esze, és szaktudása, hogy az aug 20-i vihart elõre tudta volna jelezni!!! hozzáteszem, õ csak egy bábu, aki sztem azzal sincs tisztában, mi az, hogy front...

na lényeg a lényeg... a média olyan embereket 'visz sikerre', akiket nem kellene... az igazi tehetségek meg vhogy elkopnak!!!

a családján, meg a tanyai szomszédaikon
LOL

'árpi meg rá volt szorulva'
te jó ég...
hát, hogy lehet így gondolkodni?
a rászorulóknak gyûjteni szoktak, nem így 'díjazni'...
amúgy kíváncsi lennék azokra az emberekre, aki 1db sms-t is rányomott a srácra... /a családján, meg a tanyai szomszédaikon kívül/
még mindig bundásnak tûnik...

és, ha esetleg tényleg rá ment a legtöbb szavazat, akkor sajnálom, h ilyen a magyar közízlés!!!!

csak az ötreksön!!!!!!!!!!

forza milan
Szentem akiért kár volt aza 21 gramm...

Kovácsovics Fruzsina érdemelte volna meg és kész <#idiota>

Boldog Karácsonyt Mindenkinek

mama2
Megnézném, hogy tudsz-e te így "Ugrálni"😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

rcstuning
Nekem a négy bentmaradt közül egyik sem tetszett. A 4for dance-rõl pedig az a véleményem, hogy nem épeszû ember áll ki szinpadra ugrálni. Tök gagyi...
Ja és kellemes ünnepeket...

ok 😊

89
nekem is tetszett...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

persze mindenki a 4 for dance-nek szurkolt sztem,de ott azért ha vmelyik tag netalántán elrontotta volna a lépést akkor a többi tag kihuzta õt a kakiból és ment tovább a tánc...
Árpi meg egyedül állt ki,és mondta el a mesét/prózát és látni lehetett néha hogy elakadt egy kis idõre pl:2mp-re,de azért volt/van benne tehetség is,mert ki mert állni a szinpadra 14-évesen és mindenki szeme láttára mondta el a cuccost
nem hiszem hogy csak a pénz motiválta volna õt...
Bíró Gergely persze sokkal intelligensebb és okosabb is és nagyon jók voltak a produkciói,de azért én örülök hogy igy lett a vége,ahogy van 😊
Árpi rá volt szorulva és keményen megdolgozott érte hogy megnyerje ezt a mûsört.
még ha a közönség csak azért szavazta be mert szegény akkor is,jó volt a dumája a kis csávónak
XD

89
Caramel<#falbav><#banplz>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ezt te sem gondoltad komolyan 😄😄

PrisonMan
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-és Csillag születikben gazdag újévet kívánok! <#vigyor5>-

Caramel <#eljen>

Atti12
Már mért haragudnék? 😊 ezért van a fórum, hogy kultúráltan vitatkozzunk 😊.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek.

Karácsony van ajándékozás...... <#idiota>

milyen sok ma a felkiáltójeles embör! 😄 LOL

Figyu!Hát nem, mert én nem eröltetem azt amit nem tudok.De ez meg erölteti,hiába nem vagyunk egyformák.De én inkább hallgatok szépen éneklö embereket (pl Caramel) mint ezt,ugyhogy én nem.Remélem kielégitõ volt a válaszom és nem haragszol meg érte.Boldog ünnepeket mindenkinek.
Yrda
sziasztok
hát elég szégyen, hogy mo-i tehetségkutató versenyt nem mo-on élõ magyar nyeri.. de hát ez van..
a fruzsit meg tolnám mert szép csaj.. 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Atti12
szeretnél te ugy kornyikálni mint õ 😊. (Az ordibálásra nem mondtam semmit, abba igazad van)

Én is bánom,hogy megnéztem ezt a müsort.Olyan furcsa volt a mai nap,tesómmal leültünk a gép elé és a dynasty warriors 4 hyper nevü játékkot toltuk.Tudom nem játék topik ez,de nem azért irtam le hanem egyszerüen ez a game adott valamit amit az a müsor nem adott.Ezt ugy hivják:hangulat.Ez a játék adott egy mesét mit ujra meghallgatnék,ez a játék adot egy zenét amire szivesen pörögnék.Ezt a hangulatot nem tudja visszaadni egy csantavéri nyomi,meg egy kornyikáló töketlen.Inkább játszottam volna ezzel,mint hogy két az rtl klub által futtatott nyomit hallgasam ahogy az egyik ordibál a másik meg kornyikál.
Aki sipákolt az nyerte meg az egészet <#zavart1>