4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
xxxpaulxxx #1298 de a végén hiba volt... cigókölköt elcserélték véletlen a strokesra...
újraszámlálást! -
"most is volt meglepetés"
Lófaszt. Én előre tudtam hogy ki fog tovább jutni:D -
Elsőként -.- omg.
#1294: Azt nem mondhatta, hogy bocsi Adricicus, de ők egy milkát a zsebbe raknak. :) -
továbbjutott a kedvencetek :) -
Dobrádi Ákosnak ma Sopronban kellett volna énekelnie vendégként Szekeres Adrienn koncertjén, de lemondta, mert megfázott és nem énekelhet. Gratulálok... -
Ez a csaj ez ki a franc? -
xxxpaulxxx #1292 viszont ezzel a sok néptáncossal csinálhatnának már valamit mert nagyon unalmas
legalább annyira mint a horvát köcsög -
Nem sír, csak elérzékenyült a hatalmas sikertől vagy nem szabad? -
Thats it, Ő fog nyerni.
-
Ez már megint sír? OMG
-
xxxpaulxxx #1288 úgy is el fogja mondani majd hamarosan a fókusznak vagy reflektornak:P
Tabáni... kurvajó... mint mindig... tökéletes...
és már kezd feloldódni is:) -
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. Sőt nem is az első találkozás után kell ítélni, mert nekem van olyan ismerősöm, hogy ismerem 3 éve és még mindig nem ismerem igazán..
Igazából az egész hszd- el egyetértek. :) -
De attól, hogy kicsit máshogy öltözködik, mint az átlag és a beszédstílusa is más, attól még nem biztos, hogy meleg. Nem azt mondom, hogy nem az, mert én sem tudom és Te sem tudod. Én csak azt mondom, hogy az alapján amit látsz nem szabad megítélni és beskatulyázni senkit. -
xxxpaulxxx #1285 aha... baszasd seggbe magad és neked is ilyen lesz:D -
Ennek a Bencének a fejszerkezete agressziót vált ki belőlem. A kinézete, a kisugárzása, ahogy belenéz a kamerába. Idegesítő. -
Egyáltalán nem. én nem erre értem a buziságot. Az Andrén látszik a buziság, kb minden buzin látszik az hogy buzi, a Bencén ilyen nem látszik. -
Szidtam a rózsaszín sálas emberkéket, tehát most magam ellen beszélek, vagyis amiket eddig írtam az ellen. De nekem is van rózsaszín ingem és attól még nem vagyok buzi(nm érzem magam annak, sőt barátnőm is van és soha nem voltak ilyen vágyaim, mint pl Steiner Kristófnak) , mert egy öltönyhöz felveszek egy normális rózsaszín inget. -
jó meglátás -
Nem. -
Bencén most lila pulóver van. Akkor ő most buzi? -
Szerintem nem mindig az életkortól függően kell megnézni, hogy mit mondd valaki. Az én sulimban is vannak ilyen "rózsaszínsálas fiúk", nem mind homo, de elég sok "különleges". De azt igaz, hogy elég furcsa ez a mai divat, de még attól ugyanazt mondom amit eddig is csápoltam, hogy nekem nem jön be ez (rózsaszín) sálas dolog egy fiún, főleg nem +17 fokban. -
Erről a nyitott dologról az jutott eszembe mikor egyszer haverral ültünk a városban és odajött egy lány. Már régebbről ismertük és megkérdezte a haveromtól, hogy szerinte, hogy néz ki.. Mire haverom: Nem vagy te csúnya, csak különleges... xD
Tehát ebből az a következtetés, hogy nem buzik ők, csak különlegesek... xD
(szerintem attól még buzik:DDDDD) -
Én nem is vontam kétségbe azt hogy jó hangja van. Sőt, iszonyú jó hangja van. én csak azt mondtam hogy szerintem buzi, a tehetségét nem vontam kétségbe. -
bár most ahogy elnézem még csak 14-18 között vagytok.. érdekes, hogy ilyen könnyedén dobálóztok a buzi kifejezéssel :D -
És ha puzi akkor mivan? minden puzi így tud énekelni? nem, ez egy adottság amit ő professzionáli szintre csiszolt, amivel nagyon kevés ember rendelkezik, azt meg hogy milyen a magánéletében lényegtelen... honnan tudjátok hogy a Bad Boysba nincs e egy buzi pl? teljesen mindegy... -
én személy szerint nem hordok rózsaszín sálat, de a fiatalok között már tavaly is elterjedt volt a rózsaszín.. és ebbe minden beletartozik. Ha ilyen gondolkodással bemennétek egy középiskolába, akkor kb a fiúk 80%-át lebuziznátok -
Akkor azok sem normálisak. vagy csak metroszexuálisak? mert te gondolom, nem vennél fel ilyen rózsaszín vagy miféle sálat. vagy igen? Ne meséljétek már be nekem hogy egy ép elméjű hetero ember felvenne ilyen ruhát mint ez az André.
bár lehet azok az emberek akikről te beszélsz sem hülyék vagy éppen buzik, csak ahogy a south parkban volt: nyitottak! kitudja. -
Jó persze, nem azt mondom, hogy attól buzi valaki, de nekem igen furcsa... Nem igazán tetszik.:D -
egyre többen öltözködnek így a mai világban és nem azért mert buzi mindenki :D -
hát ezért egy normális hetero embernek nincs ilyen vékony lányos hangja. Talán egyedül a vivás Kristófnak annak a buziszőkének nincs ilyen lányos hangja, de egyébként meg ilyen hangjuk van. gondoljatok csak arra a Divattervezőre, annak is ilyen buzis lányos hangja van. csak épp az André az jól használja ki ezt a hangot. -
Hernádi nem használt spoiler-t, amikor a filmről beszélt
-
Most az, hogy a hangja ilyen az egy dolog. Akik az operában énekelnek nekik is ilyen a hangjuk és feltételezem, hogy nem mind buzi...
Az öltözködése ( a sál nekem legalábbis ) tényleg furcsa. -
Holy shit, pali rendesen kiénekelte
eredeit:
-
hát ha csak hallanánk... de sajnos látjuk is :P -
Mert szerinted attól hogy valaki meleg már ilyen lesz a hangja?:DD De hülye vagy :D -
az nem jelent semmit -
Tényleg homo. hát nem hallod a hangján, meg nem látod az öltözködésén? -
Bűn ronda a haja most:DDD
Egyébként, ha nagyra tartja a száját, szerintem 3 farok is elfér benne.

-
De most tényleg homo vagy csak mondja mindenki?xD -
5. elem című film betétdala jön Andrétól.. az a szám geci nagy.. kíváncsi leszek