Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Te jóég:OO

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mor3llo
<#eljen> Bent tényleg állat:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Pedig 2x is vezettek:DD

Darthmushroom
képek:
most:

pár nagy meccs:

remélem jól csináltam:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
de jó h mindenkinek ennyi pénze van:D -20m van a számlánkon:D kezdem úgy érezni h elsõ évbe 7.hely sokat fog javulni 24.forduló után 2.helyen vagyunk. mindjárt dobok pár képet nagy meccsekrõl

nb1-be se vettem volna meg:P:P
Mor3llo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza Italia
megszületett az egyezség. Messi 70m ért hozzánk igazolt:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Jól haladnak a tárgyalások a Barca és köztem Messi átigazolásáról:D

Forza Italia

Csacsi
Az igazolásokról, és a taktikáról dobhatnál képet :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
grat

Forza Italia
Befejeztem a 2011/2012 es szezonom a Juvéval

Nyáron sikerült jól megerõsíteni a csapatot. Jött Hamsik és Agüero + egy két fiatal játékos. Megnyertük az Olasz szuperkupát az Inter ellen. Bajnokságot jól kezdtük és tudtuk tartani a jó formát. Agüero bombaformában játszott és Del piero is. 37 évesen 15 gólt szerzett a bajnokságba. Mi rúgtuk a legtöbb gólt és mi kaptuk a legkevesebbet is. A rangadókat biztosan hoztuk.

Olasz kupa

Itt megint a fiataloké volt a fõszerep de megint megoldották jól játszottak és szépen.
Csakúgy mint tavaly idén is az Inter volt az ellenfél és idén is kupa nélkül mentek haza a kék-feketék:D

Bl.

Na itt volt minden mint a Bucsuba. A csoport ellenfelek a Tpulouse, Arsenal és a Wolfsburg volt. Utolsó meccs elött 3. ak voltunk. Wolfsburg 2-2 játszott az Arsenalal mi meg nyerünk 4-0 ra így tovább mentünk 2. ként. Lyont kaptuk a kiesési szakaszba. Elsõ meccsen nyetünk 2-0 ra majd a visszavágon kikaptunk 2-1 re de tovább mentünk. majd jött a Milan és az Inter õket kettõs gyõzelemmel búcsúztattuk. a döntõbe mint tavaly a Real volt az ellenfél. De a tavalyi vereségért visszavágtunk a galaktikusoknak.

Idén tripláztunk most jön a buli és a jól megérdemelt pihenés:D

Forza Italia
ááá eltûnt a többi beszámoló:S

Forza Italia
Befejeztem a 2011/2012 es szezonom a Juvéval

Nyáron sikerült jól megerõsíteni a csapatot. Jött Hamsik és Agüero + egy két fiatal játékos. Megnyertük az Olasz szuperkupát az Inter ellen. Bajnokságot jól kezdtük és tudtuk tartani a jó formát. Agüero bombaformában játszott és Del piero is. 37 évesen 15 gólt szerzett a bajnokságba. Mi rúgtuk a legtöbb gólt és mi kaptuk a legkevesebbet is. A rangadókat biztosan hoztuk.

Olasz kupa

Nagyon jól játszottunk minden meccsen. Fiatalkok és a tartalékok szépen és jól játszottak és hozták is a meccseket. A döntõt mint tavaly is az Inter ellen játszottuk, és csak úgy mint tavaly most is mi nyertük.

BL

Na itt volt minden mint a Bucsuba. Wolfsburg, Arsenal, Toulouse volt a csoportunkba. Utolsó meccs elõtt 3. ak voltunk. Arsenal-Wolfsburg 2-2 lett mi 4-0 ra vertük a Toulouset és tovább mentünk 2. ként. Lyont kaptuk a köv. körbe. Elsõ meccsen 2-0 ra nyertünk idegenbe 2-1 re kikaptunk de tovább mentünk. Jött a Milan és az Inter de õket 2 õs gyõzelemmel búcsúztattuk. A döntõ mint tavaly megint a Real ellen játszottuk. Úgylátszik csak a Real képes velünk a ritmust tartani:D
Tavaly kikaptunk viszont idén visszavágtunk a Galaktikusokak.

tripláztunk idén jöhet a buli

giorgio81
igen, én azt néztem hogy a hsz idõpontja 10.30.
(de akkor ez hogy lehet, hogy tegnap jött ki, de a hsz 10.30-én irták, ha szerkesztenek pl. hsz, akkor az eredeti idõpont marad? Nem értek hozzá csak azért kérdezem)

A lényeg : alig változtattak valamit, de akkor minek 71MB-s patch

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Ez tiszta, de ne tévesszen meg a hsz irásának idõpontja :) a 10.1.1 nem egy hónappal ezelõtt jött ki, hanem tegnap :)

giorgio81
én innen vettem, itt van 10.1 és 10.1.1 is
http://community.sigames.com/showthread.php?t=158962

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Az az elsõ patch volt, a 10.1-es verzió, ez pedig a 10.1.1 :D

giorgio81
Fordításra nem vállalkoznék, nagyjából értem
pár dolgot javítottak, amikor összeomlik a játék valami miatt pl. piros lap, hang stb.
Ez a patch amúgy már 10.30-án kint volt

DONGUBA
Thx.
Magyarul is tudod?:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

és csak új játéknál történik változás?:
giorgio81
Football Manager 2010 v10.1.1
-----------------------------

- Fixed the game running out of memory when entering a match for some users
- Fixed the game sometimes losing activated status on Uniloc-protected versions
- Fixed a Mac-only crash relating the incorrect loading of a sound file
- Fixed a rare crash in the tactics panel
- Fixed rare issue with score divergence
- Fixed occasional crash when responding to red card

Darthmushroom
hozzám már nyáron biztos csatlakozik ingyen deco,affelay,milevsky szeretném még klosét ingyen mert nagynév:D cserének jó lesz:D

Darthmushroom
11 meccses nyeretlenség a Munál már csak a 10.helyen vannak és ez csak a 2.szezon

DONGUBA
SRACOK Ez az uj FM 2010 Patch 2 (10.1.1) mit tud?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darthmushroom
Darren Bent állat elsõ szezonba 42meccs 30gól most 25meccsen 20nál jár

Darthmushroom
Liverpool 1:2 Sunderland
3.perc David Beckham szabadjával vezetünk:D
15.perc Gerrard egyenlít
33.perc Riquelmét kiállitják nállam:S
77.perc Bent 11sével vezetünk:D
és Bent a 88.ba kihagyott még 1 tizit:D

3.hely az Everton és Man City mögött

zsolt515
Én szívesen megnézem a taktikád!
Amit mondtál az a 2-dik variáció még keresem a beállításokat de a villarealt 4:3-ra megvertem vele!:D
A kapuralövések ritka gyengék 10-bõl ha 4kapura megy!:D

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Terminátor14
A csapatod a 3. vagy 4. legjobb a a spanyol ligában, szóval ezek alapján jóval gyengébb csapatokat gyõztél le :) Fõleg, hogy barátságos meccs. Sokat nem számít a morálon kívül. Meg persze formába kell hozni a játékosokat.

Szerintem maradhat nyugodtan az a 2 meccs, õket is jól elvered, a morál az egekben és minden szép és jó lesz.

CSAK a Fradi

Barnabyka
azért a két portugál csapat nem a leggyengébbek között van, és az aston villa-t is sikerült verni egy sokkal fosabb taktikkal. Arra akarok kilyukadni, hogy érdemes-e a soron következõ két barátságos meccset lemondani és úgy várni a pana elleni BL-t vagy meghagyni a két meccset vagy esetleg arra is gondoltam, hogy lemondom a két nudli meccset és helyette 1 sokkal nívósabb csapatot választok.
Szerinted/tetek??

Terminátor14
Ez a felkészülés még semmit sem jelent :) De sok szerencsét a BL-ben!

CSAK a Fradi

Darthmushroom
sorry a lineklésért:S

Darthmushroom
elõvettem a sunderland mentésem két kép:
http://kep.ivpicture.hu/242830.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
http://kep.ivpicture.hu/242831.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

Barnabyka
Én most érzem azt, hogy "mindent" elsajátítottam az fm tudás terén ezért belekezdek egy komoly reméljük hosszú szériába.
Csapat:(természetesen) Atl.Madrid.

Na most kipróbáltam egy két dolgot és azt hiszem meglett nekem az igen-igen mérvadó taktikám. Persze még csak barátságos meccsek voltak de azok vannak arra, hogy teszteljünk. Eleinte elég siralmas taktikát találtam, de amint az a képen látszódni fog mostanra elég "tökéletesnek" látszik a csapat. Az igazán mérvadó meccs majd csak most fog jönni a Panathinaikosz ellen(Bl selejtezõ) de én bizakodom.

Kép.

Ha gondolod bemutatom milyen taktikát találtam, a felállás is igen érdekesen jött össze ilyenre meg a csapat és egyéni beállítások is, de apró igazolásokkal is igen jónak érzem a csapatot.

Mor3llo
ilyet még nem basztam D:AS:DAS:D

báttyó02
akinek aránylag olcsó(3,6mért adják),fiatal és kurvajó védõ kell,Sinkiewicz-et ajánlom, nálam a leverkusenes mentésembe nagyon durva volt, ugyhogy most uj mentésben elhoztam a mcitybe is,és itt is hasonlóan tolja...pl touré-nál sokkal jobb

verrattit meg szinte kötelezõ az elején megvenni,100kért eljön

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

giorgio81
A másik csatárom advanced forward
4-4-2 diamond-ot játszok, tehát mögöttük van egy AMC, aki trequartistára van állítva
Amúgy a másik csatár is termel, csak azon a poszton Bojinovot és Pandevet váltogatom

zsolt515
Nagyon szépen köszi a segítséget!<#worship><#worship><#worship><#worship>
Azt hiszem a második variációt ki is próbálom majd ha lesz idõm az teccik!!:D
De az elsõ sem roszz!:D

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

rvn
MIért? AZt mondták itt nekem régen, hogy nem engedett elfogani a szövetségi kapitányi posztot és h ezért tegyem fel a pachet...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

ja, csak ha folytatni akarod akkor felesleges feltenni
rvn
Hello! Ha felteszem a patchet akkor tudom folyatni a mentésemet?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Barnabyka
hát ez nagy:D

báttyó02
aztaqrva:DDd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Láma!
LOL :D

az alaptaktikám nekem is ez, de ez nem 4-4-2, hanem 4-2-4 standard. told fel a védõvonalat, hogy leszûkítsd a területet a védõk és a középpálya között, és kell két futóbolond középsõ középpályás. ha azt akarod, hogy az egyik felérjen a támadásokig, akkor játsszass vele box-to-box midfielder profilt. nálam úgy mûködõképes ez a felállás, hogy a másik középpályás ball winner profilban játszik.
a feltolt védelem miatt gyors védõk kellenek, és egy jól egy-egyezõ, sweepert játszó kapus, hogy elrúgdossa a védõk mögé belöbbölt labdákat.
a csapat támadójátéka egy böhöm nagy fejelõgépben csúcsosodik ki, akire mindkét oldalról ívelgetik a szélsõk a labdákat. a másik csatárommal próbálok inkább a kiugratásokra és az összjátékra figyelni (ez elvileg egy klasszikus árnyékék/feltolt irányító lenne, de én inkább egy leshatáron figyelõ emberkét játszatok vele, így jobban leköti a védõket), mivel mr. torony páros lábbal ugrálva hamarabb lefutja a százat mint a hagyományos módon. habár nincs neki beállítva, hogy dobálja magát, mégis elég sok tizenegyest kaptunk róla. ehhez a stílushoz a direkt passzok illenek, gyors stílussal. esetleg még ami játszik, hogy kitaníttatod a szélsõket és az árnyékéket, hogy üres területbe mozogjanak be, de a célember a center, és fejre játsszák be neki a labdát.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

na túl vagyok az elsõ bl csoportmeccsemen... <#vigyor3> védekezõ, kontrákra alapozó játékot játszattam és bejött. <#fogmosas>

zyndar
A másik csatárnak milyen szerepköre van és kapnak-e AMC támogatást? Nálam a 2 csatár advanced forward és deep-lying forward, AMC támogatással, de Zárate gólátlagához képest azért le vannak maradva.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi