Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.
--------------Forlan------Agüero--------------
Simao-------------------------------Maxi rodriguez
Assuncao--Camacho
Pernia-----Juanito------Pablo------Valera
Itt ha hosszú passzokkal operálsz vagy labdatartásra éscselezésre bíztatod a két szélsõt nem lesz panasz a támadásra sem.
Vagy ha nagyon kell támadni akkor itt van még eg ylehetõség:
----------------------Forlan-Aguero--------------
---------------------------Garcia--------------------
Simao-------------------------------------Maxi Rodriguez
------------------Assuncao-----Camacho---------------
Pernia-----------------Juanito-------------Valera
Itt pedig nagyrészt egybe van a csapat könnyebb variálni.
Persze itt mégsokmindenkitlehet igazolni én pl Gojko Kacart igazolom le mindenféle csapathoz mert viszonylag olcsón jön és szerintem ajáték egyik legjobb DM-je😊
zsolt515!
szerintem nem kell ennyire nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy az asszisztensed azt mondja, hogy sok terület van a védelem és a középpályás sor között! amíg nem látod azt, hogy azért kapsz gólokat, vagy az miatt dolgoz ki az ellenfél helyzeteket amit az asszisztod mond addig nagy baj nem lehet...
VAMOS MADRID!
Amugy ha azt játszatom velük hogy õk orányítsanak akk lassú tempo kell ugye?
Így gondolom: philosophy: Fluid
Starting Strategy: Control
És lassú tempo?
Amugy kösz a segtséget kipróbálom!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Bajnokság vége elég rázós volt. Az utolsó elõtti forduló elõtt 1 ponttal vezettem a Juve elõtt, velük játszottunk, de sajnos csak 1-1 lett, így még nem volt ünneplés. Utolsó fordulóban én a 20. Bolognával játszottam idegenben, õk az Interrel.
80. percig Juve volt a bajnok nálam 1-1 volt, Juve vezetett 2-1re, Bojinov aztán talált egy gólt, így már nekünk állt a zászló, de a 89. percben Vilar a hasa alatt beengedett egy gólt, nah mondom fasza a Juve a bajnok, de aztán látom a végén, hogy Muntari kiegyenlített a 90. percben, tehát mi lettünk a bajnokok. Remélem érthetõ voltam.
Olasz Kupa döntõt elbuktuk 2-0ra a Milan ellen, csakúgy mint tavaly a Fiorentina ellen.
A BL-ben viszont teljes siker a MU-t könnyed játékkal 3-1re vertük.
Zarete bezsebelt szinte minden díjat, Olaszo--ban és Európában is, nagyon állat játékos

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
sziasztok!
Lenne pár észrevételem és kérdésem?
Csak nekem nehéz az új játék???
Sokkal nehezebb nyerni mint a 09el.
13 vok az Interrel eddig 3szor nyertem le is mondtam... 3 X 5 vereség...
😞
Elég nehezn játszák a taktikát a játékosok és alig tudunk golt lõni.. 2009ben simán nyertem a meccseket.. Az uj taktikai színek nyilak sem igazán világosak nekem így visszatértem a classikusra..
Én vok béna vagy nehezebb a játék?😊 Amugy tetszik szép meg minden..
Kösz
szal a taktikai részre odakell figyelni
sziasztok!
Lenne pár észrevételem és kérdésem?
Csak nekem nehéz az új játék???
Sokkal nehezebb nyerni mint a 09el.
13 vok az Interrel eddig 3szor nyertem le is mondtam... 3 X 5 vereség...
😞
Elég nehezn játszák a taktikát a játékosok és alig tudunk golt lõni.. 2009ben simán nyertem a meccseket.. Az uj taktikai színek nyilak sem igazán világosak nekem így visszatértem a classikusra..
Én vok béna vagy nehezebb a játék?😊 Amugy tetszik szép meg minden..
Kösz!!
Hát ilyet még nem láttam <#mf1>#mf1><#vigyor5>#vigyor5>
Az én menedzsere lettem.
Bajnokcsapat!
behúztuk a ligakupát...
...és a magyar kupát is.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Most ha a két középpályásom védekezõ felfogású akkor miért mondja azt az aszisztens, hogy "A védõsor és a középpályások között túl nagy a fedezni való terület és az ellenfél ezt ki is használja" Vhogy így mondja az aszisztens!
De én azt is szeretném ha legalább Veloso segítené a támadásokat! De most mit csináljak hogy ne legyen fedezetlen terület?

a döntõben a ManU-val játszunk
Visszavágón szerintem már nem lesz gond a továbbjutással

enyém már kezd kopni, 20 forduló után meglett az elsõ vereségem a bajnokságban... <#fogmosas>#fogmosas>
Ja és hogy milyen poszton érdemes kijelölni célembert?
Elõdöntõben jön a Bordeaux, másik ágon manchesteri házi rangadó 😊
Haladunk sorozatban a 3. scudetto felé
BL-ben negyeddöntõben az Atletico Madriddal játszunk

a blben megkaptam a l'arsenal-t, a rangerst és a getafét.
az arsenal elég simán elvert az elsõ meccsen, viszont a skótok elleni hazai minden képzeletemet fellülmúlta.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.