Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez les...:D múltkor befújt nekem egy olyan fos passzív lest vagymit.
nem is ahhoz a játékoshoz ment a labda aki lesen volt, már kijavíthatták volna
Jo valasztas :)
Szimpatikus kiscsapat, nagyon jo kerettel. Várom a beszámolót ! :) <#eljen>
zyndar
Kezdjél nyugodtan nagyobb csapattal, amíg belejössz a játékba. Egy-két tanulóév nem árt <#vigyor>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Elszállt mentés, már jóideje :D
Azóta kezdtem egyet a Düsseldorffal, fel is jutottunk, de az elsõ Bundesligas idény közepén beleuntam valamiért. Nem játszottam jópár napja normálisan. Ilyen betöltöttem és 2 óra múlva kiléptem történet ment. Közben persze egy spacet sem nyomtam.
Naszal most kezdtem egyet a getafeval az ex-madridisták miatt :)

zyndar
Mi a helyzet északon?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Xwild

Zyndar: szar :s :D

Xwild a neve
melyik skint használod?

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

zyndar

Úgy érzem felkészültünk az elsõ osztályra!Kevesen voltunk,így a mennyiségre is kellett menni:D-Próbáltam rutinos válogatottakat megjárt arcokat igazolni,és reménykedek egy 17.helyezésben:D-Mivel részletekben vettem a fickókat ezért ha gond van télen tudok még 1-2 jó játékost igazolni,ha gond van.
Huni92
Bemásolni minden fájlt a megfelelõ helyekre. Keress vissza, tizmillióegyszázezerötvenkilenc alkalommal bevolt már irva :)

látom vicces kedvedben vagy
Addig értem, és mit tudok tenni , hogy tudjak a magyarosítással játszani? köszönöm egyébként a választ
Fabio Capello
99% hogy a magyarosítás a baja.

Valaki továbbra sem tud választ mit tegyek az events fájlal hogy ne írjon ki hibaüzenetet? A dolog érdekessége hogy az elõtt jó volt mikor nem raktam újra a gépem.
Bent-el mit jatszatsz h ilyen jol megy neki ?
Huni92

Rémgyenge az elsõosztályba, elsõsorban erõnlétileg. Meghalna a pályán :)

Elsõ jelentõsnek mondható sikerem az idei Fm-be,hogy a Salernitana csapatát az elsõ osztályba vezettem.Kupában is egész jól szerepeltünk,mert sorrendben Rimini(i),Lecce(o),Sapdoria(i),Cagliari(o)-t kiverve csak a Juventus állított meg Torino-ba.
Bajnokságban az egyenes ági feljutást az utolsó fordulóban buktam el,de Playoffon keresztül feljutottunk.
Itt van a fickó óriási zsugás,de nagyon benne van a korba,és nem tudom,hogy megtartsam e az elsõ osztályra.Aki meglesi a képet látja,hogy a hátán vitte a csapatot a B ligában.
nekiállnék játszani, erre ezt kapom...
megpróbáltam még egyszer, de ugyanez...

Matthew Prosac
nagyonszépen kérek mindenkit mégegyszer, hogy töltse ki ezt a focival kapcsolatos 5perces kérdõívet, mert már csak egy pár darab kell ahhoz, hogy meglegyen a vágyott mennyiség... kérdõív, a kitöltött íveket pedig itt sg-n, privátüzenetben csatolva vissza tudjátok nekem küldeni. Köszönöm!

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fisicofan
Üdv mindenki!
Jó rég voltam erre, felraktam a patchet és kezdtem egy teljesen újat a Fradival, a múltkorival csúnyán melléfogtam, de most úgy érzem jól erõsítettünk:

A minõségi játékosok ellenére a felkészülési szezon eddig gyászos, 1 gyõzelem mellett 4 egygólos vereség, az egyiket ráadásul 3 gólos elõnybõl adtuk a Százhalombattának...
Ezek ellenére bizakodok, most úgyis az a lényeg hogy összeszokjon a csapat, sokan jöttek.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Helló.Grat!!
Feltettem egy skin-t a skin backgroundjából kitöröltem a képeket és betettem egyet a csapatomról,de nem mûködik mi lehet az oka??pedig át neveztem default.jpg-re meg midnden, de semmi...mi lehet a baj?
Darthmushroom
igazolásokról is nemsoká dobok képet
amúgy érkezet ingyen: milevsky,klose,deco,afellay, pénzért: kompany(kb 3-4m),sakho(15m),rio ferdinand(10m),wijnaldum(kb 4-5m),drenthe(3,5m)
így hirtelen ennyi ugrott be, lehet más is van még

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
na akkor a szezon végén megvertük az utolsó meccsent a wigant 3:0ra az arselnál botlott is:D
képek:

euroligába legjobb 8között estünk ki a Bordótól:D
a ligakupát meg fa kupát leszartuk:D

Darthmushroom
beígért chelsea verés:

Sziasztok! Nekem is az events fájlal van gondom, de az elõtt ment a játék csak újraraktam gépem és megint felraktam játékot plusz magyarosítást és sajnos nem jó. Félig-meddig magyarul jobb volt játszani mint teljesen angolul. Valami ötlet?
köszi :) de amúgy 9-re mentem gyakorlatra,és olyan fél kettõ körül értem haza,szal nem tudam volna újrarakni :D de mind1,kösz mégegyszer

tessék

bár reggel 8 óta 6x feltehetted volna újra... :DD
Huni92
Nem lenne egyszerûbb bemásolni a fájlokat az update mappába is? -.-

erre énis gondoltam,csak 500 megányi logót,és 500 megányi mezt nem szeretnék most visszamásolgatni 1 órán keresztül...szal valakinek esetleg angol az events.cfg-je?

akvik
Átigazolások:
Érkezõk:
Ernesto Farías(625euró)Javier Chevantón(850e),Ricardo Sanzol(free),Denílson(free),Amoroso(free),Diego Buonanotte(4,3m),Alváro Recoba(600e),Sergio Matabuena(300e),Fabio Celestini(275e),Simone del Nero(190e),Mourad Meghni(600e)
Távozók:Diogo(4m),Óscar (Loan+120e),Pavel Kovac (300e),Kostas Kotsaridis(20e),
Didier Domi(575e),Cristian Ledesma(Loan+ 220e),Jaouad Zairi(loan+ 350e)

Íme a keret:

Barátságos meccsek:

Bl 2.selejtezõ körében a stabaekot kaptuk.Az elsõ meccsen nagyon meglepõdtem mert nagyon simán nyertek a hazaik.

Visszafágóra viszont Buonanotte vezérletével ha nyögvenyelõsen is de meglett a továbbjutás.

Következõ körben az osztrák Salzburgot kaptuk.Hazai pályán kezdtünk egy nem túl jó eredménnyel:

Visszavágon azonban egy nagyon nehéz meccsen végül sikerült kiharcolni a továbbjutást köszönhetõen az ifjú görög csatár Mitroglou remeklésének.

Közben lezajlott két forduló 3 forduló bajnokságból melyeken döntetlent és egy gyõzelmet értem el.{Giannina 2-2 otthon.gólszerzõ Papadopulos,Mitroglou(megint beköszönt a hajrában ezzel pontot mentve a csapatnak),Panathinakos 2-2 idegenben Chevantón 2x villant, Aris ellen 3-1-es gyõzelem Chevantón,Recoba és Farías góljával}
Közben lezajlott a bl csoport sorsolás:

Hát nem lesz könnyû továbbjutni az tuti sõt még a 3.hely is nehezen elérhetõ..
Bocsi a hosszú beszámolóért meg a sok képért.

akvik
Sziasztok.Kezdtem egy karriert a görög bajnokságban az Olympiakos csapatával.
Beszámolók meg képek nemsokára.

Darthmushroom
9. csak:S

elszáltunk:S:(

Sunderland 1:3 Pool (félidõbe vezetünk)
Newcastle 1:1 Sunderland
tabella:
1.Man City 84pont (bajnok)
2.Liverpool 77pont
3.Arsenal 74pont
4.Sunderland 73pont
5.Everton 71pont
6.Chelsea 71pont
nem hozzuk a kötelezõt még 6. is lehetünk:S
góllövõ lista Van Persie,Tevez,Bent 29gól:D remélem ebbõl legalább jól jövök ki:D
Man City után vereség után 1gyõlezelm,2vereség,1döntetlen elfáradt a csapat

DONGUBA
MU?????????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darthmushroom
36.forduló a Poolt fogadjuk fontos meccs mert a tabella így áll:
1.Man City 80pont
2.Sunderland 72pont
3.Liverpool 71pont
4.Everton 67pont
5.Arsenal 65pont (1gyel kevesebbet játcot)
6.Chelsea 62pont (2vel kevesebbet játcot)

ezután még Newcastlebe(14.) megyünk és Wigant(13) fogadjuk 2.és 3.helynek már örülnék de a 4. is jó volna a tavalyi elsõ évbeli 7hely után

Darthmushroom
szívat engem:D

Darthmushroom
kép újra:

Darthmushroom
34.forduló eldölt h nem leszünk bajnokok a Man Cityt fogadtuk idehaza(1helyen álltak elöttünk 5pont elõnnyel de mi eggyel kevesebbet játcotunk) kikaptunk 3:2re.matematikalig van még lehetõség de nem hiszem, és amúgy se vártam volna h ilyen jól állunk majd.
de a chelseat megint megvertük most idegenbe így a bajnokságba mind2 meccsen gyõztünk ellenük:
kép:

tedd fel újra a játékot az a legegyszerûbb
hali,akinek még angol az events.cfg fájla,az feltenné valahova,vagy elküldené nekem emailben? mert felraktam a 09-es magyarositást,és amikor tölteném be,akkor kiírja,hogy melyik sor rossz,meg ilyenek,és végig kell klikkelgetnem....de már 5 perce klikkelek,és már unom,szóval nagyon megköszönném ha valaki elküldené!
[email protected] KÖSZI!!!!

Matthew Prosac
hali srácok, de rég jártam erre. kicsit félretettem a suli miatt a Cadizt :)
más: akinek van 5 perce egy gyors x-elgetésre, az óriási segítséggel szolgálna nekem. részletek ebben a kommentben: link

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zyndar
Tudom, akárcsak Coutadeurt. Viszont Monzónt egyébként is sokra tartom.
Morello: hüjje <#idiota>

giorgio81
Én is itt tartok
Íme az én igazolásaim (Lazio)
Kár hogy Luis Suarezrõl lemaradtam, nem vettem észre hogy õ is ingyen igazolható, el is vitte a Palermo
Amúgy olasz szuper kupát nyertük 3-1re Milan ellen, Európait 1-0ra buktuk Valencia ellen
Elefántcsontparttal továbbjutottunk a VB selejzezõ 2. körén kapott gól nélkül(!)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Terminátor14
Most ez a divat, úgyhogy megemlítem, hogy Monzónt jó drágán vetted, elején nekem 3 milkáért odaadták :) Aztán pár szezon múlva távozott is 11ért.

CSAK a Fradi

Mor3llo
végre kiestünk a kupából, Real vert nekünk egy laza 4est...felállítottam a C csapatot, biztosra mentem:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar
Estét Urak, grat mindenkinek, aki megérdemli.

Verona, 4. szezon, igazolások és keret.

Mor3llo
Tavaly szarok voltak, ebben az évben viszont eléggé felszívták magukat...pedig a csapat jóformán a tavalyi:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zsolt515
Te jó istem a Atletico Madrid 1. Akk én le vok maradva mert csak 4-dik vagyok velük!:D:D
Amugy Grat Mindenkinek!:D

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Mor3llo
Nem mintha különösebben érdekelne a Copa del Rey, sõt igazából csak púp a hátunkon, mert egyrészt a vezetõséget sem érdekli a kupa, és én is csak felesleges meccseknek látom(fõleg h oda vissza vágó van...), de kicsit bosszantó, hogy elõször rúg a Real egy be nem fújt szabálytalan labdaszerzésükbõl gólt, rúgok 3 kapufát, átvesszük a meccs irányítását, sikerül kiegyenlíteni, majd a 93. percben szögletbõl szopom be a gyõztes gólt...