Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Long shot is 16. Nem értem, megpróbálom még az erõbõl küldje meg a szabadrúgás opciót, aztán ha az sem megya, akkor ennyi.
eZo
Athletic Bilbao 2011/12

Befejeztem második és egyben utolsó szezonom a Bilbao kispadján .
Úgy érzem erõn felül teljesített minden játékosom, és ennek meg is lett az eredménye:

BL menetelés végállomása

sajnos a Milan túl nagy falat volt már :(

a tavalyi ezüst bearanyozódott :)
Tabella
Játékos stat.
Csapat stat.

sikerült megnyerni a kupát is :)
Kupa döntõ

Hosszas gondolkodás után végül úgy döntöttem nem fogadom el a szerzõdés hosszabbítást, hanem új kihívás elé nézek és elfoglalom a bajba lévõ Sevilla kispadját !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

üdv! Lenne egy kérdésem, remélem hogy tud valaki segíteni...
feltettem a játékot + a legújabb patch-et + a magyarosítást
el is indul a játék, de amikor új játékot kezdek, és beállítom a manager adatait is és lépnék tovább hogy csapatot válasszak, akkor csak tölt és tölt és tölt... türelmes ember vagyok de kb. 5 perc után sem csinál semmit... a játék win7 alá lett telepítve, admin jogokkal fut, jah és egy eléggé izmos gépen (core i5 760, 4GB DDR3, stb...)
ha volna valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma azt megköszönném

a vicc az hogy egy másik gépre kíváncsiságból feltettem a játékot és ott futott is szépen... igaz XP alatt, és egy 6,5 éves konfigon (mindössze 768MB ram volt a gépben)
Énis Milánnal tolom már a 3.évemet nálam elsõ évbe jól muzsikáltak az "öregek" egyedül Ronaldinho volt aki nagyon gyengén játszott , bajnokságot meg a kupát behúztam de a BL-be MU kiütött nagyon.Most meg a 3.évembe Seedorf,Nesta,Inzaghi már edzõk :D Ambrosini+Gattuso még játszik :D
Barnabyka
Vukcevic távoli lövések mutatója is igen jó tudtommal..lehet ez is számít (:

Csacsi
Nem ártanai trainelni...hogy próbálja a hosszú szabadrugásokat, meg lõje õket erõbõl. Angolul most épp nem tudodm hogy van.

Private chatenél lehet kérni.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zorrobomber
Esetleg a long shot?

bakkerman
kiesési rangadó,bari-milan 0-3 ibra,verdi,oudamadi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
roma-milan 3-1,jöhetnek az ifik

bakkerman
milan-sampdoria 0-3
milan catania 1-1
schalke-milan 1-0

nehéz szezon lesz,csapatként nullák vagyunk,anyagilag szintén,a nagy öregek havonta többmillió ojrót vesznek ki a kasszából(pirlo,gattuso,seedorf,inzaghi,jankulovski,zambrotta,dinho) persze nulla teljesítménnyel,a felsorolt játékosok nem alap emberek nálam(pirlo helyett flamini,seedorf helyett ambrosini,inzaghi pados,jankulovski helyett antonini,zambrotta helyett abate,dinho helyett boateng),és ESZIK A PÉNZT! eladni õket nem lehet,szerzõdésük meg még van 1 évre,valakinek 2 évre....jövõ nyáron itt nagy átalakitás lesz,idén cél blbe bejutni,azis plusz 7m€,aztán majd nyáron squad change

Az mitõl függ, hogy valaki milyen módon lövi a szabadrúgást? Volt egy fasza macedón kp-m, Vukcevic, 17-es free kick-kel. Õ 40 méterrõl is rábombázta, a mostani emberem Silva 18-s free kick-kel meg 20-ról is alig bírja ellõni kapuig, meg legurítja oldalra. Számít itt még valami, amirõl nem tudok? Köszi!
zorrobomber

Huni92
Atletico Roma - 2015/2016

Ezúttal kevesebb szöveg, a képek mutatósabbak.
Igazolások
Serie A - tabella
Serie A - játékos statisztikák
Teamscreen
BL döntõ, nocomment.
Átnézés
Manager overview

Valószínûleg továbbállok, azt még nem tudom, hogy milyen módon. Megkeresett egyébként a Barca, de valamiért nekem muszáj legalább 4,5 millió eurós évi fizetést kérnem, míg õk nem adnának többet 3-nál, így holtpont van.
Lehet, hogy egy új, vándorkarriert indítok.

HUNLonsdale
Most találtam csak vissza a fórumban. Üdvözlet mindenkinek és nagy gratula a sikerekhez. Én még anno a Vauxhall -al kezdtem egyet angol 6odban. Most már a Championshipben vagyunk. Ha van érdeklõdés majd dobok beszámolókat. üdv

Én is nyomogatom közben a Debrecennel a harmadik évadot.A bajnokságot azt hiszem "kinõttük", mondjuk velük nem nehéz.A bl csoportban viszont versenyben vagyok még az elsõ helyért, ami szép teljesítmény.Féltávnál rakok képeket(ha sikerül<#papakacsint>)
lippet
Nézegettem a csapatokat, lehet az 5. oszátályban vitézkedõ Luton Town lesz a kiválasztott! :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

myl0
Féltávhoz érkezett az NB2 mezõnye. Eddig várakozáson felül teljesít a csapat. Az egyetlen vereségünk a Paks ellen csúszott be, viszont szerencsére õk is botlottak párszor.
Felipe a hátán viszi a csapatot.
viszont volt egy komoly sértõdése, az miatt, hogy nem igazoltam mellé valami brazil 40 éves kapust akivel állítólag megszokta volna a magyar élet stílust. Elbeszélgettem vele és azóta bekussolt és ontja a gólokat.
Igazoltam nyáron egy pár bennszülöttet nyáron õk mind alapemberek lettek. Igaz 3 védõm panaszkodik a magyar életvitellel kapcsolatban. Biztos nincs elég oroszlán vagy ilyesmi :D

myl0
Én még a 2010ben kezdtem velük, gondoltam alkotok velük valami maradandót. 10 meccs 10 vereség és good bye. :D
Emléxem alig volt pénz, sebaj gondoltam majd igazolok ingyenes pléjákat, de valahogy nem akart összeállni a csapat. Sérülések, sértõdések stb. Szal nekem óriási csalódás volt annó.

Huni92
BL negyeddöntõ, odavágó.
3-2-re nyertünk a vv-n, elõdöntõben a MU jön.
másik ágon arsenal - bayern.

Huni92
nem olyan biztos, hogy a csapattal van baj...:)
ez a probléma amúgy, ha nem jönnek az eredmények, vagy meg kell szenvedni értük, akkor szar csapat, szar bírók, szar bajnokság, szar játék, ha viszont nincs baj a csapat teljesítményével, akkor persze a menedzser a király :D
nem konkrétan neked szól ez, sõt. csak általános megállapítás volt.

tobias88
Én az angol 2. osztályú Scounthorpe-al kezdtem el, de februárban úgy döntöttem inkább abbahagyom, mert a fél év alatt alig kaptunk pénzt igazolásra, minden kérésemet elutasították és zsinorban 7szer kikaptunk. Szánalmas egy csapat ez <#zavart1>
Mor3llo
Nem gondoltam volna, hogy a kiállítás után még lövünk 4-et:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

pedig nem is kérvényeztem :)

lófasz a seggükbe :D

penge96
Mekkora amatõr vagyok... nem volt támadó edzõ... beraktam, mindjárt másabbak az eredmények...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Chelsea-t kaptam negyeddöntõben. Hát, eddig akárhány játékot indítottam és eljutottam a döntõig, a Chelsea megvert engem... Persze FM11-ben még nem, úgyhogy itt az ideje a gyõzelemnek :)

LOL micsoda BL meccs! :D igaz, hogy a gép játszotta de ezt figyeljétek:

AC Milan 1 - 3 FC Bayern (1. meccs)

és most jön a poén:

AC Milan 6 - 3 FC Bayern (2. meccsel összesítve :D)

azért durván megfordították a meccset :)

én meg megverem a barcát 6-2re idegenben, erre hazai pályán leXelek egy Herculessel <#szomoru2>

penge96
Én meg egyszerûen nem tudok nyerni... sorra hoztuk a bari meccseket, a ligában meg 3432455354 döntetlen, és 10323 vereség -.-'

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

myl0
Harmadosztály:
Southhampton
Charlton
Plymouth
Peterborough

Másodosztály:
QPR
Burnley
Portsmouth
Leicester City
Middlesborough

hírtelen ennyi jutott eszembe

lippet
Na most már fullon van az FM 11! :] Tanácsot tudnátok adni, angoloknál melyik kisebb (2. vagy 3. osztályú) csapattal lehet könnyen kibontakozni?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bexinho
LEmaradt, bocsi :)

http://bit.ly/fxTfyx

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Akkor már innen érdemesebb megrendelni. Erõs a forint is, kiszállítás max 2-3 font. Átszámítva 5000-5500 így a játék!

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

U.S. Alessandria Calcio 1912, Serie A, 2012/2013

csapat: átigazolások / keret / stat

bajnokság: tabella / meccsek egyik fele / másik fele

kupa: meccsek / negyeddöntõ / elõdöntõ 1 / elõdöntõ 2 / döntõ

elégedett vagyok a szezonnal, a sérüléshullám alábbhagyása után sikerült stabilizálni a helyünk a tabella elsõ felében, ami ugye az elvárás volt idén. a kupában hatalmasat meneteltünk, a negyeddöntõben a palermót, az elõdöntõben pedig a tartalékos intert ejtettük ki, majd pedig a döntõben simán vertük a sampdoriát. így a következõ szezonban végre nemzetköri porondon is megmérettethetünk.
zorrobomber
<#worship>

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zorrobomber

zorrobomber
Ezt így messzirõl nem tudom megmondani hogy mennyiért árulják media markt-ban(nekem is el kellene menni és megnézni), de nyilván 10k körül. Amúgy a vásárlás is technikai kérdés és OFF-ban megtárgyalandó, itt elsõsorban a játékról magáról beszélünk.

Tessék::D

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

és a játék kb?10.000 ft?
zorrobomber
Ha cdgalaxisba bemész ott is meg tudod venni, de media marktban is :) Steam-et azért nem ajánlottam, mert drága, 13ezer felett van most.

nem rendelni szertném hanem pl:media markba megvenni vagy ilyesmiben vagy pedig letölteni
zorrobomber
honnan lehet letölteni?vagy hol lehet megkapni és kb mennyibe kerül?
zorrobomber
képek? :)

6. szezonom Lokival, karrierem során másodjára sikerült a Bl csoportból tovább lépni, de hát megint egybõl kemény ellenfelet kaptam, a Realt, valószinû 3. hellyel jobban jártam volna. Ja és januárba sikerült hazahívnom Juhász Rolit, bár 32 éves értékei nagyon jók, tökéletes tartalék lesz, és legalább rutinos a fiatal hátvédeim mellé. Nyáron lejár Dzsudzsi szerzõdése is, amúgy is átadólistán van a Citynél, de hát 120 ezres a fizuja nem nagyon akar elmenni :D Na majd ha nem lesz klubja hátha szóba áll velem, bár nem látok rá még sok esélyt hisz 29 éves csak, van még lehetõsége.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Moomantha
Hali. Párszor kaptam már olyan üzenetet , hogy egy játékosom csak akkor megy el ha állom a fizetésének valamennyi %-át. Én nem tudnék ilyen csinálni , hogy csak akkor igazolom le a játékost ha a csapata is állja a fizetésének valamennyi %-át?

zorrobomber
ó, ez csak véletlen :) nálam Bogavac amúgy is elég sérülékeny, de már kezdett egészen belejönni a játékba, az egyik meccsen 4 gólt rúgott az elsõ félidõben, aztán a másodikban lerúgták 4 hónapra <#whatever>

Érdekes dolgok történnek itt az fm-es pályafutásom egyik meccsén.A legjobb csatárom kidõlt 4 hétre, megsérült az elsõ félidõ elsõ 20 percében. Meccset végül megnyertem, de kiváncsiságból megnéztem mi lett volna ha nem sérül meg. Láss csodát megint ugyanúgy megsérült. Ezt még kétszer megnéztem mi lenne ha.... Összesen nény alkalomból 4-szer sérült le 4 hétre valamelyik csatárom. Mi ez ha nem csíííít <#mf1> De az elsõ mentést vissza is töltöttem, szal 4 hét pihi a legjobb gólvágómnak <#sir>

myl0
Megfordítottuk a meccset :)