Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Befejeztem második és egyben utolsó szezonom a Bilbao kispadján .
Úgy érzem erõn felül teljesített minden játékosom, és ennek meg is lett az eredménye:
BL menetelés végállomása
sajnos a Milan túl nagy falat volt már :(
a tavalyi ezüst bearanyozódott :)
Tabella
Játékos stat.
Csapat stat.
sikerült megnyerni a kupát is :)
Kupa döntõ
Hosszas gondolkodás után végül úgy döntöttem nem fogadom el a szerzõdés hosszabbítást, hanem új kihívás elé nézek és elfoglalom a bajba lévõ Sevilla kispadját !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
feltettem a játékot + a legújabb patch-et + a magyarosítást
el is indul a játék, de amikor új játékot kezdek, és beállítom a manager adatait is és lépnék tovább hogy csapatot válasszak, akkor csak tölt és tölt és tölt... türelmes ember vagyok de kb. 5 perc után sem csinál semmit... a játék win7 alá lett telepítve, admin jogokkal fut, jah és egy eléggé izmos gépen (core i5 760, 4GB DDR3, stb...)
ha volna valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma azt megköszönném
a vicc az hogy egy másik gépre kíváncsiságból feltettem a játékot és ott futott is szépen... igaz XP alatt, és egy 6,5 éves konfigon (mindössze 768MB ram volt a gépben)
Private chatenél lehet kérni.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
milan catania 1-1
schalke-milan 1-0
nehéz szezon lesz,csapatként nullák vagyunk,anyagilag szintén,a nagy öregek havonta többmillió ojrót vesznek ki a kasszából(pirlo,gattuso,seedorf,inzaghi,jankulovski,zambrotta,dinho) persze nulla teljesítménnyel,a felsorolt játékosok nem alap emberek nálam(pirlo helyett flamini,seedorf helyett ambrosini,inzaghi pados,jankulovski helyett antonini,zambrotta helyett abate,dinho helyett boateng),és ESZIK A PÉNZT! eladni õket nem lehet,szerzõdésük meg még van 1 évre,valakinek 2 évre....jövõ nyáron itt nagy átalakitás lesz,idén cél blbe bejutni,azis plusz 7m€,aztán majd nyáron squad change
Ezúttal kevesebb szöveg, a képek mutatósabbak.
Igazolások
Serie A - tabella
Serie A - játékos statisztikák
Teamscreen
BL döntõ, nocomment.
Átnézés
Manager overview
Valószínûleg továbbállok, azt még nem tudom, hogy milyen módon. Megkeresett egyébként a Barca, de valamiért nekem muszáj legalább 4,5 millió eurós évi fizetést kérnem, míg õk nem adnának többet 3-nál, így holtpont van.
Lehet, hogy egy új, vándorkarriert indítok.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Felipe a hátán viszi a csapatot.
viszont volt egy komoly sértõdése, az miatt, hogy nem igazoltam mellé valami brazil 40 éves kapust akivel állítólag megszokta volna a magyar élet stílust. Elbeszélgettem vele és azóta bekussolt és ontja a gólokat.
Igazoltam nyáron egy pár bennszülöttet nyáron õk mind alapemberek lettek. Igaz 3 védõm panaszkodik a magyar életvitellel kapcsolatban. Biztos nincs elég oroszlán vagy ilyesmi :D
Emléxem alig volt pénz, sebaj gondoltam majd igazolok ingyenes pléjákat, de valahogy nem akart összeállni a csapat. Sérülések, sértõdések stb. Szal nekem óriási csalódás volt annó.
ez a probléma amúgy, ha nem jönnek az eredmények, vagy meg kell szenvedni értük, akkor szar csapat, szar bírók, szar bajnokság, szar játék, ha viszont nincs baj a csapat teljesítményével, akkor persze a menedzser a király :D
nem konkrétan neked szól ez, sõt. csak általános megállapítás volt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
lófasz a seggükbe :D
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
AC Milan 1 - 3 FC Bayern (1. meccs)
és most jön a poén:
AC Milan 6 - 3 FC Bayern (2. meccsel összesítve :D)
azért durván megfordították a meccset :)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Southhampton
Charlton
Plymouth
Peterborough
Másodosztály:
QPR
Burnley
Portsmouth
Leicester City
Middlesborough
hírtelen ennyi jutott eszembe
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
http://bit.ly/fxTfyx
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

csapat: átigazolások / keret / stat
bajnokság: tabella / meccsek egyik fele / másik fele
kupa: meccsek / negyeddöntõ / elõdöntõ 1 / elõdöntõ 2 / döntõ
elégedett vagyok a szezonnal, a sérüléshullám alábbhagyása után sikerült stabilizálni a helyünk a tabella elsõ felében, ami ugye az elvárás volt idén. a kupában hatalmasat meneteltünk, a negyeddöntõben a palermót, az elõdöntõben pedig a tartalékos intert ejtettük ki, majd pedig a döntõben simán vertük a sampdoriát. így a következõ szezonban végre nemzetköri porondon is megmérettethetünk.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"