Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Bajnokság, kupa, ligakupa, és a hab a tortán egy újabb BL serleg, tavalyi év után ismét szegény Lyont vertük, már nagyon utálhatják a Sportingot<#taps>#taps>
Ezúttal azonban messze nem volt olyan sima, mint tavaly, tizenegyesekkel sikerült csak 2-2-s játékidõ után. Egy fájdalmam van, mégpedig az, hogy 1 árva portugál van a kezdõben, ez picit ciki.
A média az 5. helyre várta elõzetesen a Baranya megyei kisváros sport egyesületét. Játékosok szép számmal érkeztek, szám szerint 17en.
Igazolások
A szezon jól indult, bár a bajnokság feléig becsúszott 6 döntetlen és ennek köszönhetõen a 4. helyen fordultunk. Aztán a csapat egy 11 meccses gyõzelmi sorozatot produkált (a Komló elleni 1-1 vetett véget a sorozatnak a 27. fordulóban).
Aztán jött a Kaposvár II, ahol elveszítettük a veretlenségünket a 28. fordulóban.
A 29. ben jött a Paks II. nyögvenyelõsen egy büntetõvel tudtunk nyerni.
Az utolsó körben a Bóly csapatát simán vertük 3-0 ra a Kaposvár II kikapott, így feljutottunk, az NB 2. be.
Tabella
Felipe óriási hatással volt a csapatra. Januárban érkezett 11 meccsen 9 gólt szerzett és ezzel a 2. legeredményesebb játékosom volt.
Kiemelném még:
Szolnoki Péter
Jerson Da Silva
Miskovics Péter
Facskó József
Mogyoródi Gábor
Perényi Szabolcs
A Szenlõrinc SE, tehát jövõre az NB2-ben bizonyíthat!!!
Van egy fiatal 22 éves rendkívül tehetséges játékosom, aki a csapatom legjobb tagja és minden áron mgszeretném tartani. De egyre több klubb jelentkezik be érte és elégedett a csapat jelenlegi helyzetével, de nehezen tud ellenállni a sok kérõnek. Most ajánlottam neki a max fizetést amit nálam megkaphat, egyenlõre a válaszát várom. Van rá mód hogy megtarthassam? Mondjuk ha kölcsön listára teszem csillapodhat a távozási szándék?
Mitõl függ az, ha egy fiatal játékost vásárolok, az mikor érkezik meg a csapathoz? Egy csomó mindenhez próbáltam kötni, de nem jöttem rá. Általában szezon elején szoktam bevásárolni fiatal játékosokból, vannak akik azonnal, de vannak akik csak fél év múlva érkeznek. Elõre is köszi!
www.bundesliga.de www.kicker.de
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Véget ért a téli szünet, de a játékosokat nem hagytam a csak pihenni és a téli sportokra átpártolni. Így elutaztunk egy mérkõzésre a fekete kontinensre ahol kicsit kiolvadhattak. Majd elvándoroltunk Te-Avivba és mielõtt elkezdõdött volna a tavaszi idény még hazai pályán is fociztunk.. Az utolsó meccs eredményén lehidaltam mert azért egy 3. osztályú csapattól kikapni szégyen fõleg úgy hogy õk kiesõ helyen tanyáztak. Meg is dorgáltam a csapatot még ha csak barátságos mérkõzés volt is.
Aztán jött a tavasz elsõ ellenfele az egyik riválisom a Köln. Ez az éves rangadónk a fõnökség szemében. Az eredménytõl nagyon boldog voltam és a fõnökeim is.
A télrõl még annyit érdemes tudni, hogy az igazolási szándékomat egy nyárral érkezõ játékossal ki is merítem. A keret jónak tûnik a 2. osztályhoz és pénzem se volt. Valamint azt jegyezném még meg, hogy több megkeresés is érkezett felém (Schalke, Duisburg stb), de én mindre nemet mondtam mert még az én kicsi csapatommal nem értem el céljaimat.
Parma - 2010/2011 - 1. idény tömören

Avanti Crociati!
Igazolni meg csak olyan játékost igazolj, aki egyértelmû erõsítés adott posztra... ha meg fiatalokat keresel, akkor max 17-18 éveseket nézz...
www.smart-bus.hu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
www.smart-bus.hu
egyébként a 08 volt az utolsó, amikor én szöglettaktikát használtam -meg a tavalyiban azt a nagy bugot kipróbálás szintjén- és akkor még büszke is voltam arra, hogy Micah Richards 60 góllal lett gólkirály 😄😄😄
átlagban 10 gól így is összejön egy szezonban, bár a többsége ilyen mákos ide-oda pattogó labda után fél méterrõl a szél befújja a kapuba típusú 😊
Legyünk már õszinték azért az igen kellemes mennyiség.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC