Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
Ha jól láttam FAQ-ban tök szépen le van írva (:

lippet
A kit, face packokat FM 11-ben hova kell másolni? Egyiket a dokumentumokhoz írja, másikat a játék fõkönyvtárba, 08-ba mindent a Program Files-os részbe kellett! Bezavar engem, segítsetek!

Köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

zorrobomber
Nemrég téma volt a késõi gól, nyilván nem sorsdöntõ gól az alábbi(Ligakupa elõdöntõ 1. meccs) de azért picit vicces volt, már-már sajnáltam a Gyõrt 😊)

gratu😊 én ott az Atáddal kezdtem,de 7 meccs alatt még gólt se kaptam,és egyedül a tartalékcsapatok jelentettek kihivást,gyorsan meguntam😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Beesett itt közben egy famous quadraple
Bajnokság, kupa, ligakupa, és a hab a tortán egy újabb BL serleg, tavalyi év után ismét szegény Lyont vertük, már nagyon utálhatják a Sportingot<#taps>
Ezúttal azonban messze nem volt olyan sima, mint tavaly, tizenegyesekkel sikerült csak 2-2-s játékidõ után. Egy fájdalmam van, mégpedig az, hogy 1 árva portugál van a kezdõben, ez picit ciki.
ha nem ír alá új szerzõdést, akkor a mostani lejárta elõtt 1 évvel jobb ha eladod, mert akkor még pénzt is kapsz majd érte, ellenkezõ esetben valószínû, hogy ingyen távozik majd
myl0
Szentlõrinc SE 1. szezon (2010-2011)
A média az 5. helyre várta elõzetesen a Baranya megyei kisváros sport egyesületét. Játékosok szép számmal érkeztek, szám szerint 17en.
Igazolások

A szezon jól indult, bár a bajnokság feléig becsúszott 6 döntetlen és ennek köszönhetõen a 4. helyen fordultunk. Aztán a csapat egy 11 meccses gyõzelmi sorozatot produkált (a Komló elleni 1-1 vetett véget a sorozatnak a 27. fordulóban).
Aztán jött a Kaposvár II, ahol elveszítettük a veretlenségünket a 28. fordulóban.
A 29. ben jött a Paks II. nyögvenyelõsen egy büntetõvel tudtunk nyerni.
Az utolsó körben a Bóly csapatát simán vertük 3-0 ra a Kaposvár II kikapott, így feljutottunk, az NB 2. be.
Tabella

Felipe óriási hatással volt a csapatra. Januárban érkezett 11 meccsen 9 gólt szerzett és ezzel a 2. legeredményesebb játékosom volt.
Kiemelném még:
Szolnoki Péter
Jerson Da Silva
Miskovics Péter
Facskó József
Mogyoródi Gábor
Perényi Szabolcs

A Szenlõrinc SE, tehát jövõre az NB2-ben bizonyíthat!!!

Sziasztok!
Van egy fiatal 22 éves rendkívül tehetséges játékosom, aki a csapatom legjobb tagja és minden áron mgszeretném tartani. De egyre több klubb jelentkezik be érte és elégedett a csapat jelenlegi helyzetével, de nehezen tud ellenállni a sok kérõnek. Most ajánlottam neki a max fizetést amit nálam megkaphat, egyenlõre a válaszát várom. Van rá mód hogy megtarthassam? Mondjuk ha kölcsön listára teszem csillapodhat a távozási szándék?

Huni92
Brazíliából, Argentinából meg néhány más országból csak akkor igazolhatnak külföldre a játékosok, ha betöltötték a 18. életévüket.

Sziasztok!
Mitõl függ az, ha egy fiatal játékost vásárolok, az mikor érkezik meg a csapathoz? Egy csomó mindenhez próbáltam kötni, de nem jöttem rá. Általában szezon elején szoktam bevásárolni fiatal játékosokból, vannak akik azonnal, de vannak akik csak fél év múlva érkeznek. Elõre is köszi!
dicsértessék 😄
king82
Na azt hiszem a nagy fellángolás gyorsan véget ért. Az elõzõ játékon felbuzdulva toltam még egy mérkõzést . El utaztunk Braunschweig-be ahol szép kis zakóba rohantunk bele. Egy vigasztal csak hogy a meccs után olyan kárt tettünk a kapukba, hogy cserélniük kell.

www.bundesliga.de www.kicker.de

zorrobomber
Már csak az az egyetlen hiba a képben hogy nem a Lazio-val vagy <#papakacsint>

Meg a kedvencem h vki 29-30 évesen inkább visszavonul minthogy eljönne egy közép vagy kis csapatba.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Én is nagyot néztem. Még sose fordult velem ilyen elõ, pedig elég rágóta fmezek.😄

king82
Na ezeket rendesen kapu elé szegezted! 31 lövés az a mindenit!

Kellett nekem tegnap aggódni, h nem lövök gólt 😄

king82
Menet közben néztem a tabellát mit is ért nekem ez a gyõzelem és látom, hogy 3. vagyok. Igen komoly dilemma alakult ki a fejembe. Ha továbbra is megy a szekér még a végén a feljutásárt kell mérkõznöm. Egy kicsit bátrabb számítással bajnok is lehetek. Az igazat meg vallva ez a feljutást csak jövõre terveztem amikor bajnokként és pénzel a zsebembe vonulhatok a nagyok közé. Hát nem tudom mi a szat csináljak. De az elkövetkezõ fordulókban majd eldõl mi lesz a sorsunk.

king82
Jó reggelt!

Véget ért a téli szünet, de a játékosokat nem hagytam a csak pihenni és a téli sportokra átpártolni. Így elutaztunk egy mérkõzésre a fekete kontinensre ahol kicsit kiolvadhattak. Majd elvándoroltunk Te-Avivba és mielõtt elkezdõdött volna a tavaszi idény még hazai pályán is fociztunk.. Az utolsó meccs eredményén lehidaltam mert azért egy 3. osztályú csapattól kikapni szégyen fõleg úgy hogy õk kiesõ helyen tanyáztak. Meg is dorgáltam a csapatot még ha csak barátságos mérkõzés volt is.
Aztán jött a tavasz elsõ ellenfele az egyik riválisom a Köln. Ez az éves rangadónk a fõnökség szemében. Az eredménytõl nagyon boldog voltam és a fõnökeim is.
A télrõl még annyit érdemes tudni, hogy az igazolási szándékomat egy nyárral érkezõ játékossal ki is merítem. A keret jónak tûnik a 2. osztályhoz és pénzem se volt. Valamint azt jegyezném még meg, hogy több megkeresés is érkezett felém (Schalke, Duisburg stb), de én mindre nemet mondtam mert még az én kicsi csapatommal nem értem el céljaimat.

Én azt szeretem, amikor a bukás angolok közlik, hogy még véletlenül sem akarnak Portugáliába szerzõdni, Aláírom, okés, nem egy topliga.De hogy egy kiesõ Milwall-ból nem akarnak a BL-gyõztesbe szerzõdni és olyan szinten, hogy még szerzõdést sem tudok ajánlani nekik, azért az vicc kategória...
kalap szar, pláne ennyiért, ilyeneket bármikor találni szabadlistán... vagy bagóért afrikában... 😄
Ja, azt elfelejtettem oda írni h lejárt szerzõdésüek.

Én mindig nyomattam a zsét bõven a fizukhoz, és mindig akadtak "sztár" játékosok akik eljöttek Lokiba, és még nem is túl öregek is 27-33 között. Emlékszem Muntari-t az ügynöke nagyon rám akarta sózni vmikor a 3ik szezonban pl 😄 Meg nálam nagyon sok afrikai brazil csodákat generál és figyelõim találgatják nekem és igazolom lefele õket.

Fyrex
üdv mindenkinek! winfos re, patchek fel, új game!

Parma - 2010/2011 - 1. idény tömören

Avanti Crociati!

Fejleszd az akadémiát, edzéslehetõséget... ilyenekbe told a pénzt...

Igazolni meg csak olyan játékost igazolj, aki egyértelmû erõsítés adott posztra... ha meg fiatalokat keresel, akkor max 17-18 éveseket nézz...

www.smart-bus.hu

jaja,igazad van csak úgy vennék már valakit ha itt a sok pénz.No meg a sok csillag és még fiatal.
Darthmushroom
ahhoz képest nálam volt olyan a 3.osztályba millwall (gép) 23gólt szerzett szögletbõl. am meg szabadrúgás meg egyértelmûen legjobban fejelõre kell rúgatni, abból is 5-10gólt össze lehet szedni egy bajnokságba

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Annyit semmiképpen nem ér... dmc-nek nem elég jók a védekezõ értékei, mc-nek meg elõre játékban nem az igazi...

www.smart-bus.hu

Ja, 4.2 ért jöhetne,pénzéhes portugálok.<#confused>
Véleményt várok, jöhet negatív pozitív csak jöjjön:

Na megint itt van, amibe minden magyar csapatnál beleutközök.Rakat pénz 7.5 millió de nincs kit igazolni.Mielõtt leszúrnátok,nem sírás, nem rinya most kitartó leszek és legalább 6 7 évig nyomom a Debrecennel.Csak jó lenne meglátni valami csillagot......hopp eszembe jutott valaki akit tavaly nem tudtam megvenni.Mindjárt megnézem.
Huni92

ja, akkor így már értem 😄
A csatár helyett megvettem õt, csak gyõzzem kivárni amíg felnõ.Négy és félcsillagos 500k ért.

Huni92
persze, ez is jogos 😄
egyébként a 08 volt az utolsó, amikor én szöglettaktikát használtam -meg a tavalyiban azt a nagy bugot kipróbálás szintjén- és akkor még büszke is voltam arra, hogy Micah Richards 60 góllal lett gólkirály 😄😄😄

átlagban 10 gól így is összejön egy szezonban, bár a többsége ilyen mákos ide-oda pattogó labda után fél méterrõl a szél befújja a kapuba típusú 😊

king82
Nem de a napi elsõ hozászolásomat mindig ezzel kezdem.

zorrobomber
ez igaz de apró szépséghiba, hogy gondolom nem egyedül Nesta vagy Chivu fejel be 18-at 😊

off: te állandó éjszakás vagy? 😄
2 milla, felejtõs
Huni92
én figyelgetem, volt szezon, amikor a Milan 18-at vert szögletbõl, másik évben az Inter 16-ot. így nézve rendben van a 10-15.

king82
Jó reggelt!

Legyünk már õszinték azért az igen kellemes mennyiség.

Szöglet bizony, jól jön néhány plusz gól.
Darthmushroom
hosszúra rúgod és egyik jól fejelõ a kapus támadja másik a hosszút akkor viszonylag elég sok esélyed van szöglet gólra. bár irreálisan sok nálam nem volt.46fordulós bajnokságban 10-15 volt nekem

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zorrobomber
ez meg szöglettaktik? nekem gyakorlatilag veszélytelenek a pontrúgásaim, bár tény, nem is nagyon foglalkoztam vele

zorrobomber
áh, hazamegyek elsõ dolgom lesz shortlist-re rakni 😄

zorrobomber
Ha 19 lenne akkor instant vétel lenne, így necces, de én inkább azt mondanám hogy vedd meg. A nagyon szar képességei vagy feleslegesek neki vagy jól fejleszthetõek, a már meglévõ fasza skilljei csít skillek -> acc,pace,det, és ami még kell neki azok is 11-12 körül vannak, ami nb1-be bõven elég, ha pedig még fejlõdik akkor jó áron el is lehet majd adni 😊 Árfüggõ, 1 millát nem ér

Megvegyem vagy ne?Az értékei nem kápráztatnak el, de 4 csillagot kapott ami azért ritka.Van még 1.2 millióm, a kérdés hogy szórjam el vagy nyomassam át a wage budgetbe?

Aha, akkor az afrikaiak jöhetnek ezerrel.<#nevetes1>
Na még egy utolsót,õ is elmehetne csatárnak:

Aha, pontosabban 4 1 2 3 egy dm meg két support középpályás.