Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazolások:
tab:
keret:
+tarcsiba van még egy két játékos akit nem bírtam eladni pl mifsud aki ugye elsõ szezon óta nálunk játszik
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Am. nem rossz bár sztem simán nyerhetõ lett volna minden 😄
Igen érdekes szezon volt számomra, mivel az eleje eléggé döcögõs volt (pár döntetlen mérkõzés), de év közben és év végén is értek kellemetlenségek. A bajnokságban 2. helyezést értük el (Barcelona 1 ponttal nyert), Spanyol Kupában Sevilla ellen büntetõkkel kikaptunk. Viszont a BL-ben a csoportkörben megszenvedtünk az Interrel, de mégis csoportelsõként távoztunk onnan, majd egészen a döntõig jutottunk amit meg is nyertünk. Többet igazából nem írogatok, képeket linkelnék lejjebb.
Tabella
Nyáron féltávnál az igazolások (2011/2012 szezon elõtt)
Meccsek 1.
Meccsek 2.
Meccsek 3.
BL csoportkör
1. kiesési kör
Negyeddöntõk
Elõdöntõk
BL Döntõ
Spanyol Liga legjobb játékosa
Ifi igazolás: Cannizzaro
M'Vila
Ifi igazolás: Nicholas Macaluso
Ifi igazolás: Pato
Ifi igazolás: Roberto Marchi
Ifi igazolás: Salvatore Sanna
Szezon legjobb 11 játékosa
Sérülések terén: félúton Benzemat lerúgták, az utolsó 1 hónapra épült fel, illetve Kaká-t lerúgták most szezon végén 6 hónapra (törött láb). Egyelõre tervben van Drenthe, Acuna eladása. Canales-t eddig kölcsön akartam adni, de mivel Kaká kiesik megint egy fél évre, maradni fog Canales most már. Köszönöm hogy megnézted a képet és elolvastad!
@Janika114: thx!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Salernitana-t néztem ki magamnak,és 2 év alatt sikerült feljutni az elsõ osztályba!!!!Az elsõ szezonom simának tûnt,de a végére a kulcsembereim lesérültek,így csak playoffon keresztül harcoltuk ki a "B" ligába való szereplés lehetõségét.
A második szezonomban a középmezõnyt tûztem ki magam,és a csapatom elé,amit sikerült felülmúlni!
Az utolsó 2 kanyar nagyon durvára sikeredett,mert a tök utolsó Barletta kapusa kivédte a szemem (1-1) és így az utolsó fordulóban nyerni kellett,és a Cesena pontvesztése is szükséges volt a bajnokság megnyeréséhez.Szerencsére az Ascoli megtette azt,hogy lenyomta õket,így elég volt hogy a Padova csapatát megvertük😊
A keretem nagyon öreg(,szóval szükséges a fiatalítás.
Sajna pénz szûkében leszünk,így nagy tervek nem igen lesznek az elsõ osztályban.
Íme a tabella:
Gat mindenkinek!!!!
Én szívesen meglesném az Espanyol bajnokságát,és keretét!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
A tavalyi 6. helyezést próbáltam ûberelni mondjuk egy BL helyezéssel...Ennek rendje és módja szerint el kezdtem erõsíteni a keretet ami szerintem sikerült, érkezett ingyen az ex liverpooli Luis Garcia (nem nagyon tudta magát beverekedni a csapatba) kölcsön érkezett Sandro a Tottenham-tól, Destro az Intertõl (év ifi játékosa lett) Sahar visszaérkezett kölcsönbõl és Jozy Altidor a Villareal-tól 6,75 misiért...
A szezonkezdet egy kicsit meglepett, õszintén szólva nem vártam ilyen jó kezdést, egészen a 10. fordulóig 100%-os volt a csapat. A téliszünet fele elkezdett a csapat visszavenni a teljesítménybõl de így is az elsõ helyen tudtunk "telelni" szorosan a nyomunkban a városi rivális Barca elõtt...A gránátvörös kékekkel hatalmas versenyt vívtunk hol mi volt az 1. helyen hol õk.Végül a szezon végén mi örülhettünk mert a csapat története során elõször ünnepelhetett bajnoki címet!!
A kupában a negyeddöntõk során estünk ki.
Az európa ligában az elsõ helyen jutottunk tovább a csoportból. A negyeddöntõben a Man.City csapatát kaptunk az odavágon Barcelónában sikerült nyernünk a visszavágon pedig x-eltünk a Mancini csapat ellen. Az elõdöntõben az Arsenalt kiejtõ Aston Villa csapatát kaptuk akik ellen szintén otthol kezdtünk nagy meglepetésre egy sima 4:0-val, a visszavágón kicsit visszavettem a csapatból aminek meg is lett az eredménye 1:0 oda. A döntõben a Liverpool-t kaptuk. Végig tudtam, hogy szinte semmi esélye a csapatomnak a Vörösök ellen, a sajtótájékoztatón is mondtam, hogy ez egy hatalmas eredmény idáig eljutni. Nagy meglepetésre a srácok minden erejüket beleadták végig 110%-ot mutatva egy óriási mérkõzésen sikerült 4:2-re felülkerekednünk a Liverpool gárdáját így sikerült a duplázás.
A csapat legjobbja érzésem szerint Altidor lett a maga 27 góljával. A bajnokság gólkirály 3. helyezettje azonban Luis Garcia lett 17 találattal.
Képes beszámoló lesz,persze csak ha lesz rá igénylõ. Köszi hogy elolvastad és gratula mindenkinek...
Lenne egy fontos kérdésem:
Ha vkinél személyre szabott edzést indítok, mert azt javasolják (pl. gyorsaságot fejlesztõ), akkor attól még a rendes edzésben is részesül, amiben a többiek is?
Elég buta kérdésnek tûnhet, de nekem elég fontos lenne 😊
Feyenoord-Groningen 10. percben megszerezzük a vezetést,EGÉSZ MECCSEN nyomunk,percenként dolgozzuk ki a helyzeteket,groningen csak keresi a bogyót,erre a HÜLYEFASZ Jeffrey Bruma nem szabálytalankodik a 86.(!!!) percben a 16oson belül??????!!!!!!! azthittem agyfaszt kapok....meccs stat: lövés 26-3 labda 64-36 köszipuszicsáanyád
bajnokságban 4.-ek vagyunk 10 forduló után,de nekünk csak 8 meccsünk van,így ha hozzuk télen a +2 meccset,akkor elsõk vagyunk. kupában a legjobb 32 közt vagyunk,valami suttyók ellen játszunk. EL-ben Tottenham,Besiktas,Dnipro hármassal kerültem össze,eddigi meccseim:
Dnipro-Feyenoord 5-0 7. percben Vlaart leküldik,15. percben már 2-0,40. perc van Haarent leküldik-------Bíró-Feyenoord 1-0
Feyenoord-Tottenham 0-3 természetesen itt se 11 emberrel jöttünk ki a második félidõre,25. percben leküldték Castaignost(állítólag könyökölt szögletnél),utána persze pályán se voltunk------Bíró-Feyenoord 2-0
Besiktas-Feyenoord 2-0 itt már nem forszíroztam a dolgot,U19-bõl kijelöltem egy majdnem full keretet,16 fõt,és õk játszottak. a felnõtt keretbõl senki sem ült le még a padra sem. hátralévõ 3 meccsre is ezt tervezem,persze 1 gólt azért lõnünk kéne.

Feyenoord-Dinamo 2-0 Biseswar,Castaignos
Feyenoord-Ajax 2-0 Vlaar,Wijnaldum
Feyenoord-Heracles 4-1 Leerdam,Biseswar,Wijnaldum,van Haaren
érdekesség,hogy a 23. perctõl emberhátrányban játszunk,mert Vlaart kiküldte a bíró.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Igazolások közül kifelejtettem Ekicit akit kölcsönbe hoztam el a Bayerntõl, illetve Rudolf Gergelyt hoztam még el a lokitol 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Az a kellemetlen dolog történt, hogy tönkrement a cd lejátszóm, ezért nem tudom elindítaani a gémet. Nem tudtok esetleg egy linket, ahonnan ténylegesen le lehet tölteni valamilyen no cd dolgot, vagy más alternatív megoldás is szívesen elfogadok.
Elõre is köszönom!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
elsõ évben egy 4., míg a második évben egy 2. hellyel gyarapítottam a klub eredményeit, illetve egyszer megnyertem a holland kupát. 😊
DE, mivel a 3. évben sem adtak egy árva eurot sem igazolni, és az eladott játékosokbol bejövõ pénz is eltûnt, így letettem a mentést, és most kezdtem egy új játékot.
Jelenleg a Belga pontvadászatban próbálok felülkerekedni az Anderlecht csapatán, a Standard Liege csapatát irányítva. Jelentõs változások nem történtek a keretben, ingyen leigazoltam Laurent, Kalout, illetve kölcsönbe jött Yago a Juventus, Aidiyah a Milan és Michel a Valencia csapatától.
Képeket majd késõbb teszek. 😊
jo játékot mindenkinek!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
persze lehetne felállítani ezer meg egy kritériumot, ami alapján 2958-ig játszhatnám a mentést, mint például a csak hazai játékosok, vagy csak saját nevelésûek játszatása, de ezek nem nagyon hoznak lázba engem 😊
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
(Így leírva tök kötekedõnek hangzok, de tényleg nem annak szántam...)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Új karrier, ezúttal vándorlással. Elsõ állomás: Saint-Étienne.
Elkezdõdött a szezon, az elsõ bajnokin rögtön nyertünk Párizsban 2-1-re, Bergessio és Morales lõtték a gólokat.
Van 18 millió euró a kasszában, igazolni viszont már nem tervezek. Transfers.