Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nocsak, te is FMezel? <#vigyor2>

nem rossz, bár elsõ 3-ba próbálj meg bekerülni 😊 ha szabad ajánlanom akkor jobb szélsõ hátvédnek vedd meg Serge Aurier-t (19 milla és 17 éves. egyik karrieremben igen durvára fejlõdött 21 éves korára, átvette Ramos helyét😊 )

középpályára ajánlom M'Vila-t (olcsó és jó) esetleg De Rossi-t (elég drága, bár Fabregast inkább meg sem említem😊 ). Csatárnak Giuseppe Rossi-t ajánlanám még, nálam Real-ban 1-2 szezonig nagyon büntetett, aztán taktikaváltás miatt el kellett tõle búcsúznom mivel az új taktikába nem illett bele.

penge96
Biztos full amatõr vagyok, de ahogy látom nálad a felállásnál manuálisan vannak beállítva a játékosok, mármint, hogy hol helyezkedjenek el. Szal nem az a 10 alap pozíció, hanem szabadon beállítva. Azt hogy lehet mecsnálni?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

lippet
Ahogy ígértem, képes beszámoló félév táján.

Ilyen játékoskerettel vágtam neki a 2010-11-es idénynek. Hazard (Lille) és Neymar (Santos) 49 millió fontért érkezett nyáron a csapathoz. A belga meg is érte az árát (20m) a csapat egyik alapembere lett, a gólok mellett gólpasszokat is szép számban osztogat.

A taktika az nem igazán vállt be. Rengeteg fajta variációt próbáltam ki, de egyik sem vezetett igazán sikerre.

Jelenleg megbízható, eredményes jobb oldai támadó középpályást keresek (Robben akarom visszacsábítani, Õ hajlana rá, de a Bajorok nem engedik). Várok ajánlásokat erre a posztra.

A csapat hullámvölgyekbõl teszi össze az eddig eltelt idõt. Látván a csapat összetételét, szívesen vennék taktikai tanácsokat, ötleteket.

Az idény elején sikerült megnyerni a Community Shield-et, a Man U. ellen.
A bajnokságban nem állok valami fényesül, a vezetõség már panaszkodik, hogy javítsak a csapat teljesítményén:

A Liga kupa küzdelmeitõl elbúcsúztam, FA kupában várom a 4. körös ellenfelemet. Európai porondon (BL), az elsõ egyenes kiesési körben a francia Marseille csapat lesz az ellenfelem.

A pár sorral fentebb hullámvölgyekrõl, csak annyit, hogy otthon 5-2 vertük a Pool-t, aztán idegenben kikaptunk egy olyan Fulham-tõl, ahol bizony rezgett a léc az edzõ alatt.

Ennyit az eddigi szezonról, év végén jelentkezek, már ha lesz állásom! :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Aha, 64-s. Intel 2 Duo E8500, 4 giga RAM, úgyhogy nagyjából hasonló a gépünk.
Nekem már be vált a non-negotiable, azt mondta h mivel nincs más választása és nem akarja h elbukjon az üzlet belemegy. De próbáld meg azt h több pénzt ajánlasz a játékosnak vagy vmi plusz bónuszt, és akk elfogadja a kevesebb ügynki pénzt, nekem már bevállt így.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Huni92
nálam volt már rá példa 😊

zorrobomber
non-negotiable-t szerintem nekem még egyet sem fogadtak el, de végülis ja, egy próbát megér

Huni92
ilyenkor, mivel veszítenivalód nincs, pipáld be a szerzõdés ajánlásánál, hogy non-negotiable, hátha elfogadja.

patch még nincs.

BBeno2
van új februári patch? új átigazolásokkal?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zorrobomber
Az mekkora szopó ha mindenben megegyezek egy 19 éves brazil ifiválogatottal, és azon bukik el az üzlet hogy az ügynöke 600ezer eurot kér úgy hogy 7 millió átigazolási keretem van még és ügynöknek aláírási pénzt csak 160k-t tudok adni... Régen nem korlátozta a gém az aláírási pénzek mértékét, csak levonta az átigazolási keretbõl. <#pardon1>

az jutott eszembe hogy talán a 64bit-es win miatt lehet... mert 2 féle program files van... van egy x86 program files meg egy sima... és a játék ugye az x86-hoz települ... a vicc az hogy már azt is próbáltam hogy máshová telepítem... másik partícióra de az sem oldotta meg a problémát... most újraraktam a játékot és semmit nem tettem fel hozzá még a patch-et sem... de még mindig ugyan az a hiba
64bit-es win7?
Nálam win7 alatt simán fut, semmi baj nincs vele.
van akinek win7 alatt mûködik a játék??
én bármit csinálok nem tudom életre bírni... ill. elindul a játék de amikor a manager profilt állítom és kattintok a tovább gombra akkor csak tölt és tölt és tölt....
csapatot már nem tudok választani...
nincs esetleg valakinek ötlete hogy ezt miért csinálja?
én már kifogytam az ötletekbõl...
(a gépemmel nincs baj core i5 760, 4GB ram, 1 TB winyó)
bármilyen ötlet jöhet ha valakinek valami eszébe jut
elõre is köszi!
Csapatom eredményei 2011-2012

lippet
Hamarosan féltáv (nov. 28. van jelenleg), majd teszek képeket.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Elnézést, nem a válaszra mentem, de a #69240-es hsz-hez írtam.

Nem tudom mennyit számít, de szerintem gyakrabban menj el személyesen is a sajtókonferenciákra, mert lehet, hogy emiatt nem megy igazán a játék nekik... sajnos biztosat nem tudok mondani.

Amúgy nálam Drogba az, aki sok gólt lõ (mármint a gép löveti vele), gólkirály is lett 30-32 góllal...

Darthmushroom
nem tudja valaki mikor jön az új patch?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
hát tényleg elég fura h pl lampard még gólt se lõtt mikor nálam a gép szarja vele a gólokat. nem tom milyen felállást használsz am, de probálgas mást is.

Már nem.Középen használtam de alacsony volt a védekezési értéke és kölcsönbe adtam.Aztán már nem is került vissza.Szekeresen, Fülöpön és Vargán kívül nincs is már magyar a kezdõben.Szomorú de ez van.
zorrobomber
Kösz a választ 😊

lippet
Kezdtem egy játékor a CFC-vel, de nem igazán megy! Olyan a játék, mint a valós életben (sajnos)...

Több játékos (Lapms, JT) is panaszkodik, hogy nem bírom fegyelmezni a csapatot. A sajtókonferenciákra szinte mindig az asszisztensemet küldöm. Lehet a taktikávál van valami probléma? Ilyen játékosokkal több gólt kellene rúgni, nem de?

Bár tom h nem engem kérdeztél, de Bódi nálam mind a 6 évben játszott, nem mondom h kulcsjátékos volt, de mivel sokat rotáltam, így sokat játszott és nem volt rossz sose.

zorrobomber
Nálad Bódi játszik még? Elsõ évben pár meccsen bevetettem, de év végére egész szépen kikupálódott. Kicsit lyukas az AMR posztom, és megpróbálom oda átképezni, kíváncsi leszek mi sül ki belõle.

Elsõ pálya teljesítve: Braga 5-1-re kiütve összesítésben.Következõ ellenfél a Wolwerhampton, elvileg teljesíthetõ.Ja, EL.
Hali mindenkinek! Grat, vannak szép eredmények! Már rég óta nem jelentkeztem, félbehagytam (vagy végleg?) a Plymouth-os mentésemet, ráuntam. Egy elsõosztályú kiesõjelölt csapattal kezdtem még pedig a választásom:
Real Sociedad S.A.D.

Médiaelõrejelés: Kiesõ zóna.
Pénzügyek: Stabil, 39M, de van még 7 milliós kölcsön a banknál.
- Vakmerõen a középmezõnyt tûztem ki célul remélve hogy teljesítem is ezt az elvárást.
Átigazolások:
Nagyon jól sikerült igazolnom😞Fõszerepet játszott az hogy eladogadtam pár játékost viszonylag jó pénzekért.)
-Lukaku
-Dzsudzsák B. (átadó lista)
-P. Webó
-J. Goncalves
-Julio Cruz (4. számu csatárnak gond esetére, fizetési nagyon kevés)
-R. Pires (nagy fogás az öreg)

A bajnokság már elkezdõdött, és igen jól kezdtünk:
Jelenlegi mérleg: 2 gy 2 d 1 v. ezzel 7. helyen állunk. Egyetlen vereségünk a Reál ellen volt otthon 2-3-ra kaptunk ki a 87 percben kapott góllal.. kicsit sem voltam ideges.
Félévkor jelentkezem!
8 órát dolgoztam, 1 órát kocsmáztam 1 órát cigit töltöttem most 10-ig foci meg sandf.Elvagyok mint a befõtt.<#nevetes1>
mennyire irigyellek titeket, hogy van idõtök játszani 😄
Hát dm-nek jó szerintem, hozzám beférne....ha 4 évvel fiatalabb lenne.<#papakacsint>
zorrobomber
ja igen, azért keresek MC-t mert kb 7 meccsel az NB1 már jóval a vége elõtt simán behúztuk, a DVSC II viszont kiesõhelyen állt. Minden 23 alattit levittem az elsõ csapatból, plusz egy-két idõsebb peremembert is. Egyedül Varga sértõdött be emiatt, ami gyakorlatilag bug, mert nincs olyan opció hogy azt mondhassam neki hogy nyugi te vagy a legkirályabb emberem csak most a 2. csapatnak van rád szüksége 😊 Megsértõdött, majd levágott egy 6.4-es formát a tarcsimeccseken, a többiek vele tartottak és csontutolsóként kirepültek a másodosztályból. fasza. visszahoztam az elsõ keretbe de sír hogy el akar menni a többiek meg jönnek panaszkodni hogy utálják 😊

Terminátor14
Max 2 éves szerzõdéssel és 1 év múlva eladod 😊

De sztem nem nagy szám.

CSAK a Fradi

zorrobomber
hmm, szerintetek õ ér 7000€-s heti fizut? ha 28 lenne már vinném mint a szél, de így... még ha a statjai jók lennének, az jelentene némi garanciát, de nem azok 😄

zorrobomber
egyrészt most ingyen igazolható, másrészt meg idegesít hogy Coulibaly és Kabát a legjobb csatáraim 😊 na meg egyelõre nem találtam jobbat, de majd most 😊 (tolja az átigazolási idõszakot)

Jobban megy ez a Poolos karrier mint vártam, egyedül Tottenhamtól kaptunk ki ott 2-0-ra sajnos, de azon kívûl eddig még gólt se kaptunk bajnokságban.

Majd szezon végén írok részletesen is.

MrIncredible
Üdv mindenkinek!
Meg szeretném kérdezni, hogy - tudom hülyén hangzik - mi a biztos és jó védelem ismérve a idei játékban? Mit ajánlotok?

Hát én nem tudom h nálam mit játszott már, de hát az eredményei téged bizonyitanak hiszen nálad rugott 30 gólt, de nálam vhogy naon gyenge volt.

Darthmushroom
szerintem lesipuskásnak jól alkalmazható

Hát sztem ne vedd meg, nálam volt anno a Lokiba bár még második évben talán kölcsönben, de nagyon nem ment neki, nem feküdt neki a magyar stílus, de nálad akár be is vállhat, de sztem találhatsz jobbat.

bakkerman
na meg ha nem játszik rendszeresen,ergó nem kelti fel más csapatok figyelmét,nagyon lemegy az ára. egyetlen jó módszer van,nevesebb,jó korban lévõ játékost lejárt szerzõdéssel leigazolsz,játszatod,majd egy,vagy másfél év múlva eladod.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Igazából nem vagyok annak híve, hogy túl sok játékosom legyen pl. csatár posztra, mert mint Te is írtad, tényleg sírhatnak... Viszont a teljesítménye elég meggyõzõ 😊
Köszi!

zorrobomber
Ez költõi kérdés volt? 😊 Régebbi CM-ekben simán lehetett halmozni a játékosokat majd jó pénzért túladni rajtuk, de ez az út már mérsékelten járható, könnyen visszaüthet pár sírós játékos. Persze ha backup-nak eljön és úgy érzed hogy késõbb el fogod tudni több pénzért passzolni akkor vedd meg.

zorrobomber
thx, nem sokkal jobb mint kezdésnél, még megfontolom 😊

Manchester City-vel vagyok, nálam van Balotelli, Tévez, Adebayor és Higuaín is. A nyáron érkezik Jan Chramosta, és most felkínálták Luis Suárezt 6785000 euróért...
Szerintetek megvegyem?

Darthmushroom
ez volt a 3.éve nálam:

zorrobomber

Hú, Borini-rõl tudnál egy képet tolni? 😊 Úgy látom nálad nagyon jól tolja, és eljönne simán a Lokiba, kíváncsi vagyok mennyit fejlõdött nálad.

elhiszem én. csak nem nekem 😄 én nagyon fel tudom magamat húzni egy döntetlennel vagy egy vereséggel is akár. úgyhogy hanyagolom az ilyen karriert 😊))

bakkerman
pedig az a játék sava-borsa 😊) bár 2. osztálynál lentebb már én se szeretek menni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hát nekem ilyen kiscsapatokhoz nem lenne türelmem 😊 elsõ szezon elég esélytelen náluk, utána nyáron órákon át böngészhetsz játékos után... nekem nem jön be 😊

hát elég kellemetlen amikor a Sevilla felszívja magát a kupadöntõben és megver minket 11esekkel😊

bár elég vicces volt a kupadöntõ. CR kihagyta a 11est, pedig egész szezonban 1x sem sikerült ez neki... no mindegy, új szezon új játékosok aztán meglátjuk mi lesz! 😄