104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
igen,ezért írtam -
Románok lettek végül, talán a legnehezebb a négy közül. De azért nem svédek vagy hollandok ők, na. :)
Egyébként itt úgy van, hogy a 2-5. csak a 6-9.-ből kaphat ellenfelet? -
Neoncsoves #76391 a 3ezer nem is olyan vészes :) de még felbuszozni meg vissza is! ráadásul hétközbe... EB-re ha kijutunk arra viszont szerintem felmegyek mindenképp!!! -
észak ír,montenegro,izrael,románia ezeket kaphatod,simán verhető mindegyik -
Itsuki #76389 azért azt had mondjam el,hogy szombaton azért sok jegy megint lesz mert az ibusz rendszere olyan,hogy ha valaki lefixálja a helyét és 3 napon belül nem veszi át a jegyet akkor semmisé teszi ezt a foglalást. hollandok ellen is így tudtam a bé középbe venni. most is ebbe reménykedek,csak az a kérdés hogy mikor fogják ezeket a jegyeket felszabaditani... 3ezer szokott lenni,csak oda érdemes venni,6-10-20 ezer nekem 1 meccs nem ér meg.
lehet én is elkezdek egy ország menedzselését,ebbe a 11esbe még ugyse nagyon játszottam... csak sokan kezdtek a magyarokkal,így azokkal nem nagyon akarok:D -
Véget ért a selejtezősorozat, megvertük 1-0-ra a finneket, így a csoport végeredménye:
Mivel a svédek az utolsó meccsen megfogták a hollandokat, még ideges is lehetnék akár, hiszen ha nem ikszelünk Helsinkiben, akkor csoportelsők vagyunk...
A legjobb csoportmásodikok sem mi lettünk:
-
Neoncsoves #76387 húha az elég sok, legalábbis nekem sok lenne a 10ezer jelenleg :) marad a TV...
legközelebb ha lesz valami fontosabb meccs akkor figyelni fogom jobban hátha elkapok egy olcsó jegyet(B középbe mennyi szokott lenni?) -
pecaboy #76386 Ígéretesnek tűnik! Persze attól függ elsősorban, hogy mennyi a potenciálja. -
Családi szektor=felnőtt jegy 10.000, női kísérő ingyen, 16év alatti gyerek 4000
Még pár darab van oda. B középbe a jegyek pár óra alatt elkelte. -
ibusz.hu-n lehet foglalni, én N bal szektorba vettem 8000-ért/kopf.
Október 11, de már 8000 alatt nincs jegy, két nap alatt elkapkodták az olcsókat! -
Joga bonito? -
Neoncsoves #76382 mik ezek a családi szektorok? ahol a szurkolói "keménymag" áll, oda mennyi lehet kb? -
keddi napon lesz a meccs amúgy?
szeretnék én is kimenni, de sajnos nem fog összejönni. legalábbis ha hétköznap, akkor semmiképp. -
Neoncsoves #76380 mennyi volt a jegy? és mikor is lesz a meccs? -
ő megér ~1,5-2,5 m eurót?
Atromitosz Athénnal tolom, pénz van rá. mondjuk alighanem átnevelném szélsőnek, csak kicsit finomítani kéne a gyorsaságán. -
Neoncsoves #76378 2. szezonban már egészen legyőzhető a barca, csak meg kell erősíteni a KP-t és szélekre a lehető leggyorsabb játékosokat kell berakni. első szezonban is előfordul hogy megfingatom őket de olyankor általában azért mert Messi vagy Villa sérült, ha ők játszanak akkor mindig nehezebben megy a győzelem vagy a döntetlen megszerzése -
Grat! (OFF: most vettem meg a finn jegyet, magamnak, a sógoromnak, és anyámnak, aki életében nem volt még SOHA focimeccsen, és szerintem a tévében is max kettőt nézett eddig meg. Nem kicsit lepődtem meg mikor mondja hogy hallod nem mehetek ki veled? Hát mondom gyere :D )
-
jó lenne, az biztos. mondjuk itt is azért a többieknek még 2 van hátra. de akkor is. -
tipikus "rúgjunk egyet többet mint az ellenfél" taktika :D -
deszép is lenne egyszer ilyet látni a valóságban,hogy 1 meccsel a vége előtt 1 pontra vagyunk az első helytől...:)) -
Ezt játszatom a csapattal:
Alapból a Juvéhoz csináltam, mindent nyertünk vele, aztán kis módosítással a Leedsnél is ezzel lettünk bajnokok, meg most megint kicsit igazítottam rajta. -
bence27 #76372 NAGY GRAT!!! nekem fele ilyen jól nem megy a magyarokkal:S milyen felállással mész?:O -
igen a hollandok is megvoltak itthon. úgy számolom, hogy a finnek ellen x is elég, és akkor pontban nem tud beérni senki. de egy győzelemnek jobban örülnék, ráadásul úgy még maradna esély az 1. helyre is.
Bár nem sok, mivel a hollandok Moldovát fogadják még. :) -
nagy grat!!!!! ha jól láttam a hollandokat is verted,akkor simán meglesz a 2. hely,nem? -
Moldáv meccs is megvolt, 3-0 ide, a tabella:
-
Akkor én is hoznék egy izgalmas meccset:
Homoszexuelovics góljánál Lipták a földön fetrengett, és mint látható a képen, le is kellett cserélni, ez a svéd ferpléj.
De nagy nehezen csak behúztuk. A védekezésen lehetne javítani, de egyelőre azt az elvet vallom, hogy amíg többet rúgunk mint az ellenfél, addig baj nem lehet. -
BL csoportunk,Milan,Ajax,Dortmund nem gyenge csoport,olasz,holland,német bajnokkal :SS -
MEKKORA MECCS VOLT!!
rohadt nagy meccset toltunk a cornellá-ban,4(!!!) espanyol kapufa,óriási ziccerek mindkét oldalon,ronaldo 6 gólt lőhetetett volna,higuain is kihagyott 2 100%-os ziccert,kaká milanos korszakát idézte,lőtt két baszott nagy gólt,ramos és marcelo örülhet hogy befejezték a meccset,idegbeteg módjára szántották fel a pályát a két szélen :DD -
én sokszor hallottam már ráfál ván de vórtnak is :DDD -
hát, a kiejtések i megérnének egy misét, de az is off.
amúgy az angolok van der Vaartot sokszor amikor hallom, inkább van de vartnak ejtik, lesz.rva, hogy mi is helyes, így annyira nem is tűnik ki amit írtál. -
pecaboy #76363 Apropó: érdekes lehet angolul van der Vaartról tudósítani (ejtsd fán der fárt), pláne, hogy ugye a Tottenhamben játszik :)
Nálunk is "furcsa" a Kaká meg a van der Sar, de ezt inkább Kákának ill. Szárnak szokták ejteni.
Na jó, offolást abbahagytam :P -
amúgy a Barca elég szépen vásárolgatott a nyáron,csatárposztra kapásból 3 embert vettek,Kadlec,Caio,Zohore(dán srác),Mehmedi(svájci),nem tudom minek vettek ennyi csatárt,még ugye ott van Villa is,Alexis is bevethető ott,Messitől se áll távol a csatár poszt...elég irreálisan igazolt a gép. néztem az Atletico elleni keretüket(4-0-ra nyertek),olyanok nem tudtak leülni még a padra sem,mint Busquets,Adriano,Thiago,Kadlec...durva keretük van -
pecaboy #76361 Semmi gond :)
Engem is csak akkor zavar, ha ismétlődik. Egy elírás csak elírás, két elírás már tévedés :) Persze lehet, h korábban nem te írtad így. -
igazad van,utóbbira gondoltam,csak nem szoktam használni ezt a kifejezést,most hirtelen valamiért eszembe jutott,és t-vel írtam :)) -
pecaboy #76359 Általában nem szoktam szólni az ilyenek miatt, de nem először fordult itt elő:
Partiban van: kártyázik, sakkozik, bulin vesz részt, több férfit elégít ki stb.
Pariban van: felveszi vkivel a kesztyűt, nagyjából ugyanolyan jól teljesít
Sztem te az utóbbira gondoltál :) -
La Liga 1. forduló,helyenként még jól is fociztunk -
mind az első félidőben történt,akkor teljesen partyban voltunk,50-50 labdabirtoklás,egyenlőszámú helyzetek stb...a Barca csak a második félidőben játszott jobban,de akkor nagyon bekezdett,gyorsan ledolgoztak 2 gólt is,és ugye ahogy ez ilyenkor lenni szokott a valóságban is,mi összezuhantunk,ők meg 3 percenként dolgozták ki a helyzeteket. 7-1 reálisabb lett volna,3 olyan helyzetet basztak el a végefele...az a helyzet,mint a valóságban a Real-nál,a többi csapat ellen több pontot kell gyűjteni,mint amennyit a Barca gyűjt,és akkor lehet bajnok a Real,mert hogy ezt a Barca-t a játékban én nem verem meg az biztos. -
3 kapuralövés az nem sok... -
Szuperkupa visszavágó Barcelona - Real Madrid
papírforma -
gratula, jó szoros lett a vége is! :)