Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem rossz, bár elsõ 3-ba próbálj meg bekerülni 😊 ha szabad ajánlanom akkor jobb szélsõ hátvédnek vedd meg Serge Aurier-t (19 milla és 17 éves. egyik karrieremben igen durvára fejlõdött 21 éves korára, átvette Ramos helyét😊 )
középpályára ajánlom M'Vila-t (olcsó és jó) esetleg De Rossi-t (elég drága, bár Fabregast inkább meg sem említem😊 ). Csatárnak Giuseppe Rossi-t ajánlanám még, nálam Real-ban 1-2 szezonig nagyon büntetett, aztán taktikaváltás miatt el kellett tõle búcsúznom mivel az új taktikába nem illett bele.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ilyen játékoskerettel vágtam neki a 2010-11-es idénynek. Hazard (Lille) és Neymar (Santos) 49 millió fontért érkezett nyáron a csapathoz. A belga meg is érte az árát (20m) a csapat egyik alapembere lett, a gólok mellett gólpasszokat is szép számban osztogat.
A taktika az nem igazán vállt be. Rengeteg fajta variációt próbáltam ki, de egyik sem vezetett igazán sikerre.
Jelenleg megbízható, eredményes jobb oldai támadó középpályást keresek (Robben akarom visszacsábítani, Õ hajlana rá, de a Bajorok nem engedik). Várok ajánlásokat erre a posztra.
A csapat hullámvölgyekbõl teszi össze az eddig eltelt idõt. Látván a csapat összetételét, szívesen vennék taktikai tanácsokat, ötleteket.
Az idény elején sikerült megnyerni a Community Shield-et, a Man U. ellen.
A bajnokságban nem állok valami fényesül, a vezetõség már panaszkodik, hogy javítsak a csapat teljesítményén:
A Liga kupa küzdelmeitõl elbúcsúztam, FA kupában várom a 4. körös ellenfelemet. Európai porondon (BL), az elsõ egyenes kiesési körben a francia Marseille csapat lesz az ellenfelem.
A pár sorral fentebb hullámvölgyekrõl, csak annyit, hogy otthon 5-2 vertük a Pool-t, aztán idegenben kikaptunk egy olyan Fulham-tõl, ahol bizony rezgett a léc az edzõ alatt.
Ennyit az eddigi szezonról, év végén jelentkezek, már ha lesz állásom! :]
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
patch még nincs.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
én bármit csinálok nem tudom életre bírni... ill. elindul a játék de amikor a manager profilt állítom és kattintok a tovább gombra akkor csak tölt és tölt és tölt....
csapatot már nem tudok választani...
nincs esetleg valakinek ötlete hogy ezt miért csinálja?
én már kifogytam az ötletekbõl...
(a gépemmel nincs baj core i5 760, 4GB ram, 1 TB winyó)
bármilyen ötlet jöhet ha valakinek valami eszébe jut
elõre is köszi!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Amúgy nálam Drogba az, aki sok gólt lõ (mármint a gép löveti vele), gólkirály is lett 30-32 góllal...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Több játékos (Lapms, JT) is panaszkodik, hogy nem bírom fegyelmezni a csapatot. A sajtókonferenciákra szinte mindig az asszisztensemet küldöm. Lehet a taktikávál van valami probléma? Ilyen játékosokkal több gólt kellene rúgni, nem de?

Real Sociedad S.A.D.
Médiaelõrejelés: Kiesõ zóna.
Pénzügyek: Stabil, 39M, de van még 7 milliós kölcsön a banknál.
- Vakmerõen a középmezõnyt tûztem ki célul remélve hogy teljesítem is ezt az elvárást.
Átigazolások:
Nagyon jól sikerült igazolnom😞Fõszerepet játszott az hogy eladogadtam pár játékost viszonylag jó pénzekért.)
-Lukaku
-Dzsudzsák B. (átadó lista)
-P. Webó
-J. Goncalves
-Julio Cruz (4. számu csatárnak gond esetére, fizetési nagyon kevés)
-R. Pires (nagy fogás az öreg)
A bajnokság már elkezdõdött, és igen jól kezdtünk:
Jelenlegi mérleg: 2 gy 2 d 1 v. ezzel 7. helyen állunk. Egyetlen vereségünk a Reál ellen volt otthon 2-3-ra kaptunk ki a 87 percben kapott góllal.. kicsit sem voltam ideges.
Félévkor jelentkezem!

Majd szezon végén írok részletesen is.
Meg szeretném kérdezni, hogy - tudom hülyén hangzik - mi a biztos és jó védelem ismérve a idei játékban? Mit ajánlotok?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Köszi!
Szerintetek megvegyem?
Hú, Borini-rõl tudnál egy képet tolni? 😊 Úgy látom nálad nagyon jól tolja, és eljönne simán a Lokiba, kíváncsi vagyok mennyit fejlõdött nálad.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hát nekem ilyen kiscsapatokhoz nem lenne türelmem 😊 elsõ szezon elég esélytelen náluk, utána nyáron órákon át böngészhetsz játékos után... nekem nem jön be 😊
bár elég vicces volt a kupadöntõ. CR kihagyta a 11est, pedig egész szezonban 1x sem sikerült ez neki... no mindegy, új szezon új játékosok aztán meglátjuk mi lesz! 😄