Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most télre kaptam 33 milkót igazolni, a 19 éves Eden Hazardot le is igazoltam gyorsan, elsõ meccsén vágott is egy gólt 20 méterrõl :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
- spanyol kupa elõdöntõ visszavágó: elsõ meccs 2:0-ás gyõzelem idegenben a Villareal ellen, a visszavágón hazai pályán elsõ félidõ 1:0, így már 3:0-ás összesítéssel jutottunk volna a döntõbe, ha a Villareal nem köp bele a levesünkbe, negyedóra alatt megfordították a meccset 1:3-ra <#csodalk>#csodalk> fuck, így az otthoni vereség, valamint a több mint 2 éve húzódó veretlenségi sorozat mellett, kiestünk a kupából <#gun>#gun>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hónapok óta nem játszottam :S muszáj lesz most már valamit alkotni

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
ha valamiért nem tudsz leigazolni valakit -sokat kérnek érte, túl sok fizetést kér, ilyesmi-, akkor ha újra ajánlatot tennél rá, a jobb felsõ sarok környékén lesz egy interact with board gomb, amire ráklikkelve beszélhetsz az elnökkel, hogy márpedig neked fontos az a játékos, és ha jól beszélsz, megveszi. a hátülütõje a dolognak az, hogy képes brutálisan nagy összeget is kifizetni a játékosért, valamint a fizetését is felsrófolja, ha kell.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
beállítások - kép és hang menüben lehet a felbontást állítani.
transfers
Grat a feljutáshoz!<#worship>#worship>
Pénz az még csak lett volna itt is, kíváncsi vok, hozzád ki ír alá...<#nezze>#nezze>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Örömmel jelenthetem hogy ismét mûködik az FM11 a gépemen, sikerült kiküszöbölni a hibát. Így az FM10 törlésre került. Választási kényszerben voltam, nem tudtam kivel kezdjek új játékot,nem akartam a nagybajnokságokban, de annyira kicsiben sem. Végül a választásom Dzsudzsák "sztárcsapatára", az Anzsi Mahacskalára esett! :D:D:D
2010-ben indítottam a játékot, de itt se pénz, se keret nem várt. Tele volt VKP-val a csapat, 1 szem csatár volt, meg jópár védõ. Tehát a középpályás sorba kellett igazolni bõven, illetve a csatársorba is. Sajnos pénz hiányában az olcsóbbakat kellett szemezgetnem, de úgy gondolom, egész jól sikerült igazolni.
Az elsõ barátságos meccsre hazai pályán, rögtön a Zenit Szentpétervár ellen került sor, aminek a vége hatalmas meglepetés, bár ebbõl még sokat nem kell levonni, de biztató volt a játék! :-)
Anzsi - Zenit
Tehát a kilátások nem rosszak, bízom benne hogy Európa Liga helyezésre odaérhetünk, szezon felénél vagy a végén jelentkezem!!:-)
Ebbõl Skjelbred elmegy még, mert a 8 angliai játékos nagy szívás, nem mindig tudok használhatót venni, így most is lesz aki csak helyet foglal, azt nem látni a képen, mert tarcsi.
Hajrá Magyarország!

milyen past experiencet állítottál be az elején?
következõ állomásod?
btw a nottingham jutott fel harmadikként, nálam a szezon csapata.
Elképzelhetõ, hogy lelépek Dániából, talán kevés az akaraterõm ehhez. A feljutás valószínûleg elúszott, igaz 6 meccs van vissza és játszok 3 olyan csapattal is, akik elõttem állnak a tabellán. Szerintem egyébként bugos a cucc. Kaptam 130k eurót (nemröhög, nekem nagy pénz) a TV-s jogdíjakért, de nem került fel a számlámra és a cseréknek számol valami bajnoki statisztikát, persze tarcsiliga nélkül és fogalmam sincs, ki hogyan teljesített élesben. Egyszóval keresem a kifogásokat, miért adom fel 2 szezon után <#hawaii>#hawaii>
Igazolások. Nem apróztam el, ami azt illeti ^^
A Ligakupában csúnya 0-4-es búcsú a Reading elleni meccsen valahol az elején (3 héttel késõbb mi vertük õket ugyanilyen arányban), FA Kupában meg az elõdöntõig mentünk, ott a Tottenham vert 4-1-re.
A bajnokságban legelõször a 43. fordulóban vezettünk, addig volt, hogy 15 ponttal ment a Sheffield elõttünk. Az utolsó forduló döntött, ahol a QPR ellen leikszeltünk, mert a 90. percben egalizáltak, de szerencsénk volt, hogy botlott a másik két csapat is.
Ennek köszönhetõen egyenes ágon jutunk fel, bajnokként
Igazából elég gyatra teljesítmény volt a csapat részérõl, 13 vereség nagyon sok.
Egész évben sérülésekkel küzdöttünk, ilyen 4 hetes volt a minimum, és fél éves a maximum.
Csapat. Ez a keret nem sok sót enne meg az élvonalban, úgyhogy ismét komoly játékosmozgás lesz. Pénz az van, 11 millió a kasszában, és még nem kaptuk meg a következõ évi tévés jogdíjakat.
elsõ blikkre azt mondom, lehet belõle valami. például eladásra váró játékos :D
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!