Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
Özil mit ártott neked?:D

jó kis keret, sok a spanyol.

én most télre kaptam 33 milkót igazolni, a 19 éves Eden Hazardot le is igazoltam gyorsan, elsõ meccsén vágott is egy gólt 20 méterrõl :D

Huni92

Huni92
nincs az a david villa, amelyik fernando llorentét képes lenne kiszorítani a kezdõbõl nálam :D

bakkerman
david villa...hát nem szégyelled te magadat reallal kezdesz és barcást igazolsz? :DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
ez egy égi jel <#ravasz1>

pzoli00
- íme az ominózus meccs

pzoli00
- a jelenlegi keret így néz ki!
- spanyol kupa elõdöntõ visszavágó: elsõ meccs 2:0-ás gyõzelem idegenben a Villareal ellen, a visszavágón hazai pályán elsõ félidõ 1:0, így már 3:0-ás összesítéssel jutottunk volna a döntõbe, ha a Villareal nem köp bele a levesünkbe, negyedóra alatt megfordították a meccset 1:3-ra <#csodalk> fuck, így az otthoni vereség, valamint a több mint 2 éve húzódó veretlenségi sorozat mellett, kiestünk a kupából <#gun>

zorrobomber
bocs, este dobok majd egy színesebbet :)

bakkerman
nekem olyan egyhangú keretnek tûnik,nem dobod fel valamivel? :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
ilyen az én keretem most

hónapok óta nem játszottam :S muszáj lesz most már valamit alkotni

dobj már a keretedrõl egy képet. most kezdtem újat a Reallal... :D

pzoli00
- az egyik alapköve a csapatnak, a második szezonját húzza nálunk és most kezd igazán formába lendülni, lásd a stat-okat! Aki elég gyengén muzsikál az David Silva, a szezon során eddig 5x dõlt ki min. 3 hétre és max. egy félidõt bír, utánna már nem érdemes pályán hagyni, szezon végén megpróbálom elpasszolni <#vigyor3>

Huni92
szerintem teljesen random, hogy belemegy-e a bácsi, vagy nem.

zyndar
Jahogyja! Azért az ilyenhez nem árt letenni ezt-azt korábban az asztalra. Am a Rayoval kezdtem.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
miagondod? :D
ha valamiért nem tudsz leigazolni valakit -sokat kérnek érte, túl sok fizetést kér, ilyesmi-, akkor ha újra ajánlatot tennél rá, a jobb felsõ sarok környékén lesz egy interact with board gomb, amire ráklikkelve beszélhetsz az elnökkel, hogy márpedig neked fontos az a játékos, és ha jól beszélsz, megveszi. a hátülütõje a dolognak az, hogy képes brutálisan nagy összeget is kifizetni a játékosért, valamint a fizetését is felsrófolja, ha kell.

zyndar
Hö?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
jaigen, ridgewellt meg benítezt az elnökúrral vetettem meg, mert én nem tudtam elég fizetést adni nekik

Huni92
dokumentumok/si/fm11/screenshots, ha alt+f9-es bill.kombinációval csináltad.

beállítások - kép és hang menüben lehet a felbontást állítani.

transfers

Huni92
csak a te kedvedért elindítottam a játékot és megmutatom :P

Amit cdsináltam képeket azokat hová teszi a gép?Hogy lehet kisebb ablakban játszni nem olyan nagyban?
szabocsaba1983
Te lemásoltad a karrieremet? <#nyes>
Grat a feljutáshoz!<#worship>
Pénz az még csak lett volna itt is, kíváncsi vok, hozzád ki ír alá...<#nezze>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

zyndar

Taylor10
Csapat címereket hol találok?

Sziasztok!!

Örömmel jelenthetem hogy ismét mûködik az FM11 a gépemen, sikerült kiküszöbölni a hibát. Így az FM10 törlésre került. Választási kényszerben voltam, nem tudtam kivel kezdjek új játékot,nem akartam a nagybajnokságokban, de annyira kicsiben sem. Végül a választásom Dzsudzsák "sztárcsapatára", az Anzsi Mahacskalára esett! :D:D:D
2010-ben indítottam a játékot, de itt se pénz, se keret nem várt. Tele volt VKP-val a csapat, 1 szem csatár volt, meg jópár védõ. Tehát a középpályás sorba kellett igazolni bõven, illetve a csatársorba is. Sajnos pénz hiányában az olcsóbbakat kellett szemezgetnem, de úgy gondolom, egész jól sikerült igazolni.
Az elsõ barátságos meccsre hazai pályán, rögtön a Zenit Szentpétervár ellen került sor, aminek a vége hatalmas meglepetés, bár ebbõl még sokat nem kell levonni, de biztató volt a játék! :-)
Anzsi - Zenit
Tehát a kilátások nem rosszak, bízom benne hogy Európa Liga helyezésre odaérhetünk, szezon felénél vagy a végén jelentkezem!!:-)

Huni92

Zsolti9014
Nekem a köv. szezonra ez lesz a keretem (bocs a sza. képért):

Ebbõl Skjelbred elmegy még, mert a 8 angliai játékos nagy szívás, nem mindig tudok használhatót venni, így most is lesz aki csak helyet foglal, azt nem látni a képen, mert tarcsi.

Hajrá Magyarország!

zyndar
Sorsdöntõ meccsen kihagyott ziccerek, kapufa és a 89. percben les címén meg nem adott gól. Asszem eldõlt <#gonosz3>

zyndar

Huni92
danke. lezsíroztam 3 üzletet már, fazio, m'bami és amelia jönnek, hárman kerültek 1,2 millió euróba :)

Huni92
arra kíváncsi vagyok, ki venne fel egy dániában megbukott menedzsert :D <#idiota>
milyen past experiencet állítottál be az elején?

Zsolti9014
szép ez. az enyémhez képest sokkal jobb. gratula!

Hajrá Magyarország!

zyndar
Vagy keresek állást ebben a mentésben vagy Real Betis.

Huni92

következõ állomásod?
btw a nottingham jutott fel harmadikként, nálam a szezon csapata.

zyndar
Szép volt Papi! <#taps>

Elképzelhetõ, hogy lelépek Dániából, talán kevés az akaraterõm ehhez. A feljutás valószínûleg elúszott, igaz 6 meccs van vissza és játszok 3 olyan csapattal is, akik elõttem állnak a tabellán. Szerintem egyébként bugos a cucc. Kaptam 130k eurót (nemröhög, nekem nagy pénz) a TV-s jogdíjakért, de nem került fel a számlámra és a cseréknek számol valami bajnoki statisztikát, persze tarcsiliga nélkül és fogalmam sincs, ki hogyan teljesített élesben. Egyszóval keresem a kifogásokat, miért adom fel 2 szezon után <#hawaii>

Huni92
Leeds United - 2010/2011 - Angol másodosztály

Igazolások. Nem apróztam el, ami azt illeti ^^

A Ligakupában csúnya 0-4-es búcsú a Reading elleni meccsen valahol az elején (3 héttel késõbb mi vertük õket ugyanilyen arányban), FA Kupában meg az elõdöntõig mentünk, ott a Tottenham vert 4-1-re.

A bajnokságban legelõször a 43. fordulóban vezettünk, addig volt, hogy 15 ponttal ment a Sheffield elõttünk. Az utolsó forduló döntött, ahol a QPR ellen leikszeltünk, mert a 90. percben egalizáltak, de szerencsénk volt, hogy botlott a másik két csapat is.
Ennek köszönhetõen egyenes ágon jutunk fel, bajnokként
Igazából elég gyatra teljesítmény volt a csapat részérõl, 13 vereség nagyon sok.

Egész évben sérülésekkel küzdöttünk, ilyen 4 hetes volt a minimum, és fél éves a maximum.

Csapat. Ez a keret nem sok sót enne meg az élvonalban, úgyhogy ismét komoly játékosmozgás lesz. Pénz az van, 11 millió a kasszában, és még nem kaptuk meg a következõ évi tévés jogdíjakat.

A Köln vette meg a valóságban. Aztán megnéztem, hogy mit tud, velük vagyok és szeretem megnézegetni azokat a játékosokat, akiket a valóságban is igazolnak a klubok.

zorrobomber
szerintem gyengécske és már nem is lesz sokkal jobb

Huni92
nb3-ban biztos nagy skill lenne :) melyik csapat, melyik liga?
elsõ blikkre azt mondom, lehet belõle valami. például eladásra váró játékos :D

Szerintetek belõle lehet valami?

Huni92
a nottingham megvert, 1-2. 84-84-83, 2. helyen vagyunk. a feljutáshoz az is elég, de akkor verni kell a tökutolsó és már kiesett queens parkot.

hajrá! meglessz az:)

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
A 21. helyen álló Barnsley 5-1-re lépett le minket. 2 forduló van hátra, 84 pontunk van nekünk, 83 a Sheffieldnek és 80 a Burnleynek. A Nottingham és a QPR ellen kell még játszani, húzós lesz.

Köszi Huni,már huzom is lefele^^ na meg kezdõdik az nb1... 1 komplett új középpályát igazoltam,sajnos a moldáv meg az északír(wikipédia szerint pedig nigériai:D) játékosomon kivül nem volt értelmes:S

köszii mindekettõtöknek :D
Huni92
asszem a fm10hez kiadott magyar logopack:D lekéne váltanom,meg valameik lemezen fentvan 2 gigás logopack v mennyi,denem találom:D

Itsuki melyik logopack van fent neked? :D
te legalább rendesen kaptál ki... :D nem úgy mint én az elsõ sheffieldes szezonomban az fa kupa elõdöntõjében... (szerencsés volt a sorsolás, végig legfeljebb másodosztályú csapatokat kaptam.) aztán az elõdöntõben a b'burnt kaptuk és õrült meccsen csak tizikkel kaptunk ki... :/ ellenfél a döntõben a wolves lett volna.
Huni92
várható volt :) ugyanakkor a bajnokság még nincs veszve, mert a sheffield eléggé leeresztett a hajrára.