Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:/ kár érte
Huni92
sima 1-4-es szopókanyalóka a tottenham elleni ligakupa elõdöntõben.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92

bakkerman
hát az a helyzet hogy kényes posztokon cseréltél sokat,a védelemben nagyon fontos az összeszokottság,és te oda most beraktál 2 új embert,na meg a két belsõ középpályásnak is sok idõ kell amíg egymással,meg a többiekkel megtanulnak játszani. ne válts taktikát semmiképpen,ne variáld a kezdõt,a legjobb lehetõség az összeszokásra ha együtt játszanak minnél több meccset,várj türelemmel,jönni fognak a meccsek is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
majd idõvel. még nagyon a szezon elején jársz, olyan november magasságában lesz szerintem az a pont, amikor menni fog a játék rendesen.

Egy átalakított csapatnál, mennyi idõ mire összeszoknak normálisan??? A Newcastle-vel miután megnyertem a PL-t végre adtak pénzt, és igazoltam 1 teljesen új csapatot, egészen pontosan 6 új kezdõm van.(kapus, 2 védõ, 2Cm, és 1 támadó játékos <4-3-3ba nyomulok>) A probléma az, hogy a barátságos meccseket is csak vékonyan hoztuk, a Community Shieldet egy halálgyenge Chelsea ellen 1-0-ra nyertük, a PL-be pedig nem igazán megy a játék rengeteg az X, öngólokkal nyerünk, Alexis Sanchez eddig halálszar stb...Most szeptember közepén járok, mikor fog összeállni a keret, ha összeáll?

Allez L\'OM

bakkerman
a turán srác komoly,jó vétel

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
nekem meg nem kapott munkavállalásit... :\

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
meglájuk...minden gémben nem lesz ugyanolyan. (?)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

medina <#eljen><#eljen><#eljen>
szabocsaba1983
Igazolások prömijer liíígre:

Romario-t vitte volna a MU, 3.4m fontért, amit az elnökünk el is fogadott. Erre nem kapott munkavállalásit, így marad<#eplus2>
egy "picit" csíkócsapat vagyunk, átlagéletkor 22 év 😊

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Huni92

pzoli00
- 24 meccs óta tartó veretlenségi sorozat a kupában, jelenleg 2014 februárt írunk a játékban, a köv. ellenfél a Villareal lesz és a tét a kupadöntõbe kerülés

Huni92
a ligakupa nekem is nagy csalódás volt, de ez van. viszont nem hinném, hogy túltesszük magunkat a tottenhamen, pedig anyaegyesületi szeretetbõl átengedhetnék nekünk a döntõbejutás jogát 😄

Zsolti9014
én a kupában gyakorlatilag szánalmas voltam eddig mind3 szezonban. 😊

Szóval grat neked.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Negyeddöntõ a Blackpool ellen.

Elõdöntõben Tottenham - Leeds, Arsenal - Everton.

Huni92
A Ligakupát a Nottingham nyerte, miután a döntõben 90 percnyi emberelõny élvezve 2-0-ra verte a Manchester Unitedet. 😄
Már csak mi kellene bejussunk az FA Kupa döntõjébe, és akkor két másodosztályú csapat indulhatna az EL-ben 😊

Zsolti9014
és ez is lett a bajnokság végeredménye.
mondjuk elsõ PL-es évben nekem is jobban tetszett volna ez, de most a 2.-ban kicsit jobb is lehetett volna. vannak viszont új igazolásaim, majd képet rakok.

nagy vonalakban Dellafiore, Juhász, C. Benítez, Downing, Muntari, Gago, Sulejmani. Ebbõl mondjuk a fele ingyen, azért nem tudtam megállni. 😄

Hajrá Magyarország!

Pethy23
Nekem a kedvencem amikor 80'-ig ellövöm az összes cserém, erre biztos hogy két emberem lesérül...
zyndar
Kezd tele lenni a hócipõm Dániával <#szomoru1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
FA Kupa, legjobb 16, vs Birmingham
Az elõzõ körben a Millwallt 0-0-s elsõ meccs után 2-1-re vertük az újrajátszáson.

Jóccakát o/

zyndar
1000 nézõ a Skive elleni derbin, nem az enyémet zárták be! 😄

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Nem írt csapatot és szerintem ez nem az enyém, mert nem az én címerem van a hír mellett. Mindjárt kiderül 😄

Huni92
biztonsági okokból, nehogy a meccs alatt beomoljon az egész csehó 😄

De ezek a bezárások miért vannak v mi?😄 mentem magyar kapitányként azt hát szinte csak ilyen hírek voltak

Huni92
azigen 😄 tehát bezárták a kócerájt gyakorlatilag 😄

zyndar
Ahha...

Ajkával kezdtem,fele annyi pénzt se adtak mint ezek,sõt.. még nb3ba is 2szer annyi volt a büdzsé mint ajkán😄

zyndar
Teljesen rendben van 😄 Mellesleg többet keres, mint amennyi max. fizut én adhatok.

Huni92
mutass egy képet a csávóról 😊

Huni92
0-0 a Boro ellen, de a 6. perctõl kezdve 10 emberrel játszottunk, mert Fofana megunta a meccset és inkább leküldette magát a pályáról.

Olvastam róluk,nemrég jutottak fel a 2.osztályba ha jól emlékszem😄😄

hát én se tudom mi történt,azért 1.fordulóba deac 5-0 hévíz 4-0 majd a pápán utolsó percbe hozott pont után gondoltam hogy lehet itt sansz,mert nagyon sok a tartalékcsapat azokat meg elég könnyû elverni... de hogy nb3ból ilyen ütöképes csapatot hoztam ki. Föleg Rácz feri😄

Huni92
de legalább van alapja 😄D

zyndar
Na jó, ez már durva <#idiota>

Huni92
Megint kaotikusak vagyunk, hazai pályán kikapunk a Leicestertõl, Pedro Lopez pedig újabb 1 hónapra borult ki. Nehéz lesz megtartani az osztályozós helyet úgy érzem.

zyndar
A szokásos 3 hónapos téli szünet van itt északon. Lehet, hogy õk még nem pörögtek fel. De legalább új nézõcsúcs nálunk <#wink>

Huni92
bebugzott az efemed?

zyndar
Az ország 2. legjobb csapata ellen <#fejvakaras>

zyndar
Itsuki, mi történt!? <#taps> Csak így tovább.

zyndar
Hátõõõ <#hawaii>

Huni92
Nem igaz basszameg. Január végén leigazolom Felice Evacuot, mert Cruz úgy látom, kiégett, és kell egy torony nekem a csatársorba. Elsõ meccs a Milwall ellen, FA Kupa, megsérül, 7 hét off. ,,!,,

Pethy23
Steam-en ezért kaptál volna achievementet😛
Huni92
fúúúj, takarodjáááá.

Mindhárom csere betalált, vertük a Millwallt.
Az utolsó gól egy elrontott hazaadás után született ^^

Pethy23
Már zavar hogy hogy került bele😄 Google semmit nem dob ki retro skinrõl, érdekes. De minden bizonnyal steam hozomány, mert w*rez-ban nem volt.
Huni92
Pethy23
De author-nak Sports Interactive -ot írja. Dokumentumok között nincs. Lehet Steam-eseknek jár😄