Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt fulham,bolton,spurs,stoke,swindon,bristol city sorozat következik 😛 kötelezõ 3pont mindenhol...5pontra vagyunk lemaradva arsenaltol :/
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
3-1, Bselli dupla, és Taarabt szimpla. Azért kicsit meggyûlt a bajunk a Milevskyi - Gameiro kettõssel.
hát majdnem...csak egy kevés hiányzott nekik 😄😄
hát vagy 3ig kockulok 😄
hát vagy 3ig kockulok 😄
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
BL csoport....nem volt szoros ^^

Na elég nehéz lesz bentmaradnom... van vagy 28 játékosom,ebböl 10et télen tuti selejtezek...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Grat a svédek ellen.Remélem én is a 2 helyre érek majd oda.
hát a való életben sem birom annyira, szóval a játékban sem igazolnám le pont emiatt... 😄 meg ha megnézed a Teamwork értéke se a legjobb...
jó ez a skin, csak a laptopon nem szereti az ablakos módban való futtatást. a játékos profilján nem jelenit meg a statisztikán kívül semmit ://
Tudom csak megjegyeztem😊
Hát egy kis szerencsével el szeretném csípni az elsõ helyet😊 De pótselejtezõvel való kijutással is megelégednék😄
Hát egy kis szerencsével el szeretném csípni az elsõ helyet😊 De pótselejtezõvel való kijutással is megelégednék😄
az azért alapdolog.
juteszembe, a mentésemben a magyarok 22 ponttal végeztek, holtversenyben, de a svédek lettek az elsõk. belgiummal játszik majd pótselejtezõt a válogatott.
juteszembe, a mentésemben a magyarok 22 ponttal végeztek, holtversenyben, de a svédek lettek az elsõk. belgiummal játszik majd pótselejtezõt a válogatott.
köszi😊 úgy néz ki most a Moldávokat is megverem😊
OPZ Beam 3.1
Én az angoloktól 4-1re kaptam ki utána a svédektõl 3-2 majd moldovát 4-0-ra vertem.Eddig gy állok a magyar válogatottal.
Neymarral van vmi különösebb probléma? Miért nem szereted?
Hazardot elõzõ évben télen megvette a Real :F
én most céerrt fogom eladni szerintem, mert már unom hogy 30 fokos szögbõl inkább ráküldi a kapura a 16osról minthogy beadná középre az üresen álló társnak 😄
vidd mindkettõt 😄 multiskillesek, gyakorlatilag a támadószekció bármely pontján képesek konstans jó teljesítményeket lehozni.
pedro egy rakat kaki amúgy is, messit meg el kell adni sok pénzé' ^^ <#idiota>#idiota>
pedro egy rakat kaki amúgy is, messit meg el kell adni sok pénzé' ^^ <#idiota>#idiota>
Robben sérülékeny, Neymart nem szeretem, de ettõl te még megveheted... Jobb szélre javasolnám esetleg Alexis Sanchez-t, bal szélre meg Eden Hazardot (aki középsõ kp-ként is megállja a helyét...)
Az általam felsorolt játékosok elég fiatalok (Sanchez 22 vagy 23 ha jól emlékszem, Eden Hazard 20 ha második szezonról van szó. Hazard sokat fejlõdhet még ha játszatod és jó edzéstervet állítasz neki össze).
Az általam felsorolt játékosok elég fiatalok (Sanchez 22 vagy 23 ha jól emlékszem, Eden Hazard 20 ha második szezonról van szó. Hazard sokat fejlõdhet még ha játszatod és jó edzéstervet állítasz neki össze).
Arjen Robben vagy Neymart igazolnátok Barcába második szezonra? AML/R posztra leginkább. Robben 30 körül jár, mindene megvan, a csapatba illik. Viszont Neymar csak 19, még fejlõdhet sokat.
ha más klubok is ajánlatot tettek a játékosért, akkor élbõl elutasítják a tiedet. ha nem, akkor nem szokott gond lenni.
Az ront valamelyest az esélyeimen, ha azt kérem, hogy már másnapra adjanak választ?
köszönöm
ráküldöd a figyelõdet, az pedig megmondja, hogy kb mennyiért adná el a csapat a játékosát. ha nem ír árat, akkor mélyen zsebbe kell nyúlni, és bedobni a játékos értékének legalább kétszeresét ajánlatként.
Mi a javasolt menete egy játékos leigazolásának? Ajánlatot teszek a kiírt értékének megfelelõ áron, majd ha elutasítják nagyobbat és egyre nagyobbat kínálok, vagy van egy olyan opció is, hogy érdeklõdök a játékos iránt.
köszi!
valakinek van jó edzésterve?😊
mennyémá😄
kössz srácok szétnézek köztük 😄
am. nálam Silva kivásárlási ára majdnem 70millió(font) volt .. 😄
am. nálam Silva kivásárlási ára majdnem 70millió(font) volt .. 😄
pedig silva nem is sok pénz 😊
de ott van phil jones, otamendi (bár neki szar a jumpingja), spence, criscito, zapata, sakho, subotic, kjaer, hummels, galeano.
de ott van phil jones, otamendi (bár neki szar a jumpingja), spence, criscito, zapata, sakho, subotic, kjaer, hummels, galeano.
rafael tolói
phil jones
Ha minden igaz nem fogok pénzben szûkölködni így ütõs középsõvédõt ajánljon valaki pls 😊
(persze Chiellini, Pepe, Pique, T. Silva nélkül mert õk megfizethetetlenek).
(persze Chiellini, Pepe, Pique, T. Silva nélkül mert õk megfizethetetlenek).
azt hittem hogy az 51 éves Benitezt játékra bírtad és lõtt két gólt 😄
amúgy grat az Everton elleni meccshez 😊
amúgy grat az Everton elleni meccshez 😊
Rafael Benitez? <#idiota>#idiota>
nagyon brutális 😄 a tegnap megjelent egy újabb epizód is, fordítás még nincs.
megvertük az evertont 3-1-re a 2. fordulóban, benitez duplázott és jones fejelt még egyet. érdekes volt, hogy a 3 csere kihasználása után megsérült pedro lopez, és 10 emberrel harcoltunk ki két tizenegyest, és mindkettõt kihagyta benitez, bár az elsõ kipattanót bevágta.
megvertük az evertont 3-1-re a 2. fordulóban, benitez duplázott és jones fejelt még egyet. érdekes volt, hogy a 3 csere kihasználása után megsérült pedro lopez, és 10 emberrel harcoltunk ki két tizenegyest, és mindkettõt kihagyta benitez, bár az elsõ kipattanót bevágta.
szerintem a spanyolosítás áldozata lett 😄
Ha valaki nem ismerné - Marca Toons
Érdemes a szövegben linkelt összes korábbi videót megnézni elõször 😊
Érdemes a szövegben linkelt összes korábbi videót megnézni elõször 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi