Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Mindenesetre a helyedben egy teszt erejéig elindítanék egy hwinfo-t játék közben, elég a szenzor fület megnyitni.
Nagyon úgy hangzik, mintha downclock-olna a vga vagy esetleg a cpu.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Sysfox:
Nem melegszik túl. Igaz, most 2d-ben fut, de 32fokos a HDD, 58CPU, VGA 68. 3d-nél kb +5 fok az utóbbi kettőnél. Lehetséges, hogy a 8.1 enterprise az oka, mert mással még nem próbáltam ki. Viszont ez a legtöbbet letöltött verzió (legfrissebb update-ekkel) az ncore-ról.
Amúgy nekem úgy tűnik (2-3 meccs után) , mintha magától visszavenne a prociból a kelleténél jobban. Az alaplapi VGA-ra tuti nem vált át, mert akkor durva laggolás lenne érzékelhető.
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2015.12.02. 22:56:12
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy én is gombfociban tolom, ugyanis a 15-ben 2-3 meccs után elkezd mikrolaggolni a meccs. Hogy mitől? Fogalmam sincs... külföldi fórumokon is csak pár panaszostól olvastam ilyen jellegű problémát. Pedig erős gépük van, és nekem se gyenge egy FMhez képest. (Asus notebook, 8gb ddr3 1600, 2gb Nvidia 840m, i5 2500...)
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2015.12.02. 09:33:11
Most már agyalok, hogy megveszem ezt, de potyára nem adnék ki érte pénzt.
ez van - http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x751md-ty028d-p240570545/#termek-leiras
A 14 teljesen türhetően megy, vagy csak megszoktam hogy lassú, 1 mentésben kevés ligát szoktam betölteni. Mondjuk mióta játszok azóta kizárólag gombfociban néztem a meccseket, ez a gép vajon vinné a normális 3D-t?
16-osban a védekezés elég érdekes még.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Nagyjából 13 éve nyomom az fm-t illetve annak elődjeivel, szóval nem ma kezdtem😊
Kérdésem az, hogy megéri megvenni az fm16-ot?
Mert a 2015 mellé már nyugtató kellett vennem, különböző hajmeresztő , és elképzelhetetlen kapott gólok miatt.
"Fontos fejlesztés a tavalyi játékhoz képest a meccsmotor. Biztos sokaknak megvan a fejében a jelenet, amikor játékosunk szabadrúgása a kapufán csattan, majd a mi srácaink még 4 másodpercen keresztül a kipattanóra -ellenfél kapu irányába- futnak, miközben a kipattanóval az ellenfél már áthozta a labdát a mi térfelünkre. Vagy épp egy fontos hátulról jövő passz a legképzettebb játékosunktól is 6 méterre pattan és mit ad Isten pont ott áll üresen az ellenfél, aki már lódul is meg és hatalmas szólógólt szerez. Ezek az alapvető hibák úgy tűnik, eltűntek. Az leszűrhető, hogy több féle szerelési és gólszerzési lehetőség lett idén a játékban, ezek főleg a 3D nézetben lettek látványosak."
Forrás: Footballmanager.hu
Na ezekre és társaikra gondolok.
Köszi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Hertha Berlin 1. szezon
A Unitedes teszt karrier után, belevágtam a fejszém egy nehezebb karrierbe. A választásom a Herthára esett Dárdai miatt, így a nevem is Dárdai lett 😄 A szezon elején rögtön elkezdtem selejtezni a játékosokat, volt aki az értéke miatt távozott, volt aki azért mert nem szimpatikus. A bevételt jó szokásomhoz híven fiatal játékosba fektettem, tovább haszon céljából. A célkitűzés a szezonra a középmezőny volt, ami már téli 2. hely után látszott, hogy kicsit alacsony így a télen EL szereplésre javítottam. A tavasszal végül a 4.ért küzdöttünk amit majdnem el is vett a sors a hajrákban: 1. Köln a hajrában egyenlített, 2. a Schalke ellen a hajrában nem adták meg az egyenlítést, 3. a Wolfsburg a 90+ba vert meg. Az utolsó fordulóban viszont fordult a kocka mi 6 gólt lőttünk a Werdernek (Pavon újabb mesternégyes) a Schalke döntetlent játszott és meglett a BL indulás. Emellett játszottunk egy kupadöntőt de nem sok köszönet volt benne Lewandowski miatt.
www.fmscout.com/a-fm-genie-scout-16.html
Utoljára szerkesztette: asafderg, 2015.12.01. 12:23:25

Ehhez persze meg kellett erősíteni a csapatot, amihez persze semmi pénz nem volt. El kellett adnom a legjobb középső védőt, hogy az érte kapott zsetonból tudjam állni a fizukat. Az érkezők közül Dembélé-nek abszolút vezérnek kellene lennie, Torres nálam jobban fest, mint korbinnál, számos gólt várok tőle, Owoerinek meg megtanítom a jobb oldali IF pozíciót.
Érkezők:

Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.11.30. 23:17:50
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
SI fórumon találtam.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
1 kérdés - ilyen felállásba hogy fér be Özil/Wilshere? Nekik ha jól tudom a legideálisabb poszt az AMC ami itt ugye nincs 😄
Özilt szoktam szélen is játszatni olykor, de hátha te megoldottad jól 😊
FM2016 Arsenal :
Félve kezdtem neki, mivel csak a kedvenc csapat és egy rossz eredményű szezon után tudsz repülni, de kárörvendeni lett okom, van Gaal, Pellegrini és Mourinho is repült a szezonban a csapatától, én meg bezsebeltem mindent amiben csak indultunk.
PL:
Végig a Man.City volt az ellenfél, januárban vettem át a vezetést, és onnan már ki sem engedtem, az ősi rivális sp*rs ellen pedig a hazai 3-1 győzelemmel a bajnoki címet 1 körrel a vége előtt be is húztuk.
A góllövőlista nem az enyém lett, de az év álomcsapatában 6 játékosom került, az év játékosa Ramsey lett, a játékosok szavazásán pedig Özil. A legjobb ifijátékos pedig Sterling.
Az év eleji szuperkupa meglett viszonylag könnyen meglett.
A ligakupában ha már eljutottam a döntőig (elődöntőben a Mu ellen kettős győzelemmel), a másik manchesteri csapat ellen játszottunk, és simalibával behúztuk a kupát is.
A FA kupa már ezek után majdnem rutin is lett, zsinórban 3X is felemeltük a világ legrégibb kupáját, a Wembleyben a londoni rivális Chelsea ellen aratott 4-2es győzelemnek köszönhetően.
BLben viszonylag könnyű csoportot kaptunk (Lazio,Celtic,PSV) csoportelsőként mentünk tovább, minek köszönhetően a Monaco ellen játszottunk (oda 3-3, itthon 1-0), megkaptuk a Barcelonát a legjobb 8 között (idegenben 3-2 vereség, otthon 2-1es siker), az elődöntőben a bajor gárda került velünk szembe.
Idegenben meglepetésre 2-1re nyertünk, otthon ugyanilyen arányban megint nyertünk. így irány MILÁNÓ!!
A döntőben meglepetésre nem Real, Atleti vagy Juve, hanem a másik ágon surranópályán a FC Porto került velünk szembe, de Bellerin fantasztikus assistjának köszönhetően Wilshere góljával végre London szebbik részébe került a BL kupa!
Így visszanézve, az év managere díj nem túlzás (így a magyar válogatottal is tudok mostmár kezdeni 😊 ), de a következő év nehéz lesz, mert nagy az elvárás. Igazolni már csak ifiket akarok, mert a keret elég masszív, ifikkel nincs hiba, mivel zseniálisak vannak, első évben pedig megvettem akiket akartam.
A taktikám pedig a következő volt:
Köszi a figyelmet!
Utoljára szerkesztette: Szabz27, 2015.11.29. 11:45:21
Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2015.11.28. 17:34:58
Portugália - Argentína 4:0??
Románia - Spanyolország 1:0???
Kolumbia - Portugália 5:1???
Milyen eredmények ezek? <#nevetes1>#nevetes1>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
A játékosok nem poszt szerint, hanem mezszám szerint vannak sorrendben és ez túl sok infó, átláthatatlan, ráadásul béna a kivitelezés.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.27. 19:44:45
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szezon előtt mindig megfogadom, hogy hú de rotálom a keretet, aztán a vége ugyan az mint most is.
kapus fix, padon sosincs másik
2-2 jobb, balhátvéd, fizikai állapot, forma alapján cserélve időnként, de kicsit itt is megvan hogy ki az elsőszámú
2 alap fiatal brutáljó középhátvéd, 1 öreg Mertesacker meg 1 van de minek jellegű olcsó beugrós, aki elvan a padon is
2 vkp, váltják egymást
2 középpályás (Ramsey meg egy fiatal srác)
elől megint csak nincs sok variálás
Özil, Walcott, Oxlade, Wilshere, Draxler ötös van variálva a 2 szélső+AMC posztoknál
3 csatárral futottam neki a szezonnak, Fierro lenne akiből focistát szeretnék faragni, de töketlenkedik olykor, van még egy csodagyerek, meg hoztam most egy veteránt szintén óccsó beugrósnak.
Tehát akárhogy számolom 20-22 játékossal megyek minden szezont. Közben mondjuk 32 játékos kölcsön van adva 😄 bár ezek nagy része selejt ifista, a Fradikámnak is lepasszoltam egy csomó játékost, olyan 15 az akiből még lehet valaki.
Egy fiatal játékos azt hiszem jobban fejlődik ha kölcsön van adva spanyol, holland, angol, francia kiscsapatoknak vagy ha más nem angol kettőbe mint úgy hogy kupában megyünk 3 kört, meg gyengébb csapatok ellen 10 meccsenként fél órát.
Szóval - egy 4231-es hadrendnél hogy a manóban lehet normálisan játszatni ennél a 22 játékosnál többet úgy, hogy mindenki kapjon elég lehetőséget, illetve csak a rotáció miatt ne vegyem ki azokat akik jól teljesítenek? (plusz ugye egy összeszokott védelmet amúgy is csak fáradtság vagy külső tényezők miatt szedek szét)