104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lópikula
    nem mellesleg a steam elvette a 2015ös játékomat, holott egy kulcsos oldalon fizettem érte..ergo többet nem veszek fm-et..jó a virágáruslány muffja is
  • LasDen #102498
    neked sincs sok hasznod....:(
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.04.13. 22:34:15
  • geo91
    taktikát töltöttem csak fel eddig, azt egyszerűen, a játékból néhány kattintással fel lehet tölteni. editoros fájlokat sajnos nem tudom hogy kell feltölteni a workshopba, mert még sosem próbáltam.
  • Solt
    Már késő... :) Ha szerencsém van, akkor a bajnokság megnyerése helyrebillenti a morált... ha nem, akkor el kell adnom a hangadót, pedig messze az egyik legjobb játékosom.
  • Rudee
    Sajnos ez jogos is. Talán próbálj meg bedobni valami fiatalt, hátha. Végül is az is erősítés lehet.
  • LasDen #102494
    Geot kérdezd, neki van cucca
  • Rudee
    Egyébként készen vagyok a magyar frissítéssel NB3-ig, de valamiért a steam nem jelzi a feltöltött file-t. Valaki használta már ezt a workshop-ot?
  • Solt
    Ott rontottam el, hogy beígértem két emberkének, hogy hozok az eladott helyett jobbat, de aztán nem sikerült, mert a háromból akit kinéztem egyik sem hozzám jött... ahogy zárult az átigazolási időszak, rögtön nekem estek, hogy nem tartom a szavamat! :(
  • Rudee
    Nekem a Helmond-ba volt hasonló eset, mikor eladott játékos után sírtak. Megmondtam, hogy azért a pénzért el kellett adni. Rögtön nem javult meg, vagy fél év kellett hozzá. Amúgy ha nem adod el, akkor meg Ő sír, hogy miért nem mehet. Az meg meg sem változik egyhamar.
  • Rudee
    Meg akkoriban még játék volt. Most megnézik a potential-t, összeraknak egy csapatot és megnyernek mindent. Erre komolyabban senki sem vágyik szerintem. Egy akciójátéknak se lenne jó reklám az örök élet kód
  • korbin555
    Nem olyan sikeres, mint gondolod. Vagy amennyire el szeretnék hitetni. A tendencia mindenhol ugyanaz mint nálunk. A horvát fórumon a 10-13 idejében a napi 250-300 user átlagosnak számított. Mára talán a negyede maradt. A 14-nél már voltak jelek, de tömegesen a 15 idejében léptek le a user-ek. Izrael dettó. Nem csak a hsz-ek, hanem a letöltések számán is megfigyelhető, hogy a nép java eltűnt. A németeknél is a 13, és a 15 között van mínusz 20 ezer különbség hsz-ben. Az idei meg a 15-től is messze el fog maradni. Nálunk ugyanez. 2-3 éve még volt aktivitás, már nincs.

Minden arra utal, hogy túl a csúcson az fm. A GS letöltése is évente százezres tétellel csökken, ami megint árulkodó tendencia. Persze meg lehet magyarázni, hogy a döglött egér alszik. De egyszerűbb magyarázat, hogy nem veszik annyian a játékot mint korábban. Tavaly azt olvastam, hogy a best selling fm a 13 volt 940 ezerrel. Bár a pontos számokat a fene sem tudja, mert nem reklámozzák. De inkább az a valószínű, hogy nem veszik, minthogy több tízezer aktív user kezdte bojkottálni mindenfelé a fórumokat. Nem posztolnak, mert már nem játszanak. Gamer utánpótlás meg nincs. A játék túl van árazva, fél évig gyakorlatilag nem is csökken az ára. A híre is megelőzi, mert sokan visszarettennek a hsz-ektől. Minden fórumon olvasni ilyeneket, hogy majd meglátod haver, 10 perc alatt beléd köt az első jöttment ifi, vagy fellázadnak a kulcsemberek. Meg ilyen nehéz, olyan nehéz. Csalogató karrierek sincsenek, ki kap kedvet egy olyan játékhoz, amit nem játszik senki?
  • sas96
    Sziasztok,
    hát egyéb elfoglaltságok ill. meló miatt eléggé lassan sikerült a végére érnem a 2020/21-es szezonnak az Iraklis csapatával. De ma a végére értem, erről írnék most 1 kisebb szösszenetet :-)
    Átigazolások 2020/21
    Elégedett lehettem az érkezőkkel teljes mértékben, viszont a távozók oldalon Fortounis-t és a fiatal Kilian-t nagyon sajnáltam hogy elmentek tőlünk, de pénzügyileg abszolút jó helyzetbe kerültem ezeknek az eladásoknak köszönhetően.

BL/EL
    Elnéztem a koeff. táblát, mert már ettől a szezontól kezdve a bajnok újra a csoportkörbe kerülhetett, mivel ezek mi voltunk, így be is kerültünk a Juventus, Anderlecht, Sahtar hármas mellé. Szépen teljesítettünk, elégedett voltam, épphogy nem jutottunk tovább a 2. helyen. Sajnos Belgiumban ment el a továbbjutás az 5. körben, aztán a 6.-ban zúztunk egyet bosszúból! :-)
    BL csoport végeredménye
    BL/EL meccsek
    Mint látható az EL-ből gyorsan kiestünk. Utolsó 10 percben rontottuk el a jó eredményt...

Bajnokság
    Végeredmény
    Megszereztük a csapat történetének 3. bajnoki címét, következő szezonban újra a BL csoportkörében kezdünk. Az elején bukdácsoltunk eléggé, de aztán sikerült felvenni a ritmust és nem is engedtük ki a kezünkből az újabb sikert. A szezon felénél még úgy tűnt újra a PAOK lesz a nagy rivális, de ők egy idő után láthatóan kiszálltak a bajnoki címért folytatott harcból. Ezzel a sikerrel címet is sikerült védenünk!
    Érdekesség hogy az AEK félszezonban még kiesésre állt, végül sikerült bennmaradniuk, de most valóban nem voltak túl erősek.

Kupa
    Hát itt nagyon brutális sorsolásom volt a kieséses szakaszban. A 16 között viszonylag könnyű ellenfelem volt, de a 8 között a Panathinaikos, a 4 között pedig az Olympiakos került elém. Sikerült mindkettőn túljutni elég nagy harcok árán, aztán a döntőben következett az Atromitos elleni meccs, ami drámaibbra sikeredett mint a bajnokságban lejátszott meccseink (ott 2x lett 5-1 ide).
    Tehát akkor a Kupa Finálé
    Végig irányítottunk, de majdnem elcsúsztunk még így is, az a piros lap és a 11-es megijesztett, de szerencsére nem lett probléma. Ez az eredmény azt jelenti hogy itt is címet védtünk, ez a 2. kupasikerünk az irányításom alatt. Út a Döntőig...

Összességében teljesen sikeres szezonnak ítélem meg ezt a mostanit, remélem sikerül majd már a nemzetközi porondon is áttörést csinálni, mondjuk 1 BL csoport továbbjutással :-)
    Következő szezonban 5 helyett 6 csapat indul a nemzetközi porondon, mert a Fair-Play miatt kaptunk 1 extra helyet. Remélem rajtam kívül legalább 3 klub bejut valahová, mert ebben az idényben csak én és a PAOK volt jelen nemzetköziben, a többiek lehullottak.
    Végezetül, a BL-t a Liverpool, az EL-t a Leverkusen nyerte meg a Lyon és a Marseille ellenében! :-)
  • LasDen #102487
    amit említettél, de az is előidézi a pangást, hogy az SG felhasználói bázisa un bloc visszaesett. Így ide is kevesebb ember jut. Ez van...
  • bexinho
    Nálam addig nem oldódott meg a helyzet, amíg el nem adtam a csapatmorál-romboló játékost. De előfordult az is, hogy a klublegendám csoda módjára új szezon kezdetére megváltoztatta a véleményét, és újra 'happy' lett. Így mindenki boldog lett. :)
  • bexinho
    Jól kihalt a fórum... Emlékszem, amikor a 2007 körül az aktuális résszel elkezdtem játszani, már akkor rengetegen játszottak és posztoltak a FM-es karrierjükről. Az utóbbi 1-2-3(?) évben viszont drasztikusan visszaesett az oldal aktivitása. Hogy mi lehet ennek az oka? Nyilván sokan közülünk elmentek dolgozni, kevesebb idejük maradt a játékra, megunták, stb... De általában (ha sikeres egy játék, márpedig az FM egyre népszerűbb) mindig jön egy utánpótlás. De itt valahogy elmaradt. Régen naponta többször is feljöttem a fórumra, de mostanában hetente, kéthetente nézek fel, mert tudom, sok kommentről nem maradok le. Sajnos.
  • Solt
    Üdv Urak,

Nagyon rég nem játszottam már, most elővettem egy kicsit a Fradi mentésemet, de alaposan belém vágta az ideget! :) Eladtam egy játékost, aki állandóan nyafogott, hogy játszani akar, amikor beraktam nem ment neki, viszont a többieknek valamiért nagyon hiányzik, és most megy a hiszti... két kulcsjátékosomat azzal nyugtattam meg, hogy jön helyette jobb, de egyszerűen nem találtam olyan elérhető játékost, aki tényleg erősítést jelentett volna, erre most az egész társaság kiakadt az átigazolási időszak vége után, hogy nem tartottam a szavamat... azóta természetesen a morál a béka segge alatt, mindenki nyávog.

Aki játssza az unhappy-t, azt levágtam a tartalékok közé, nyerem a meccseket is, de a morál nem akar javulni már hetek óta... ilyenkor mit szoktatok csinálni? Én még nem kerültem ilyen helyzetbe soha...
  • gregor007
    2015/16 szezon

AS Saint Etinne

Az új szezon tehát megkezdődött, Attila pedig eleinte kevés meccsen kapott kezdőként játéklehetőséget. Ez ugyan várható is volt, bizonyítania kellett az új szakmai stábnak, fel kellett vennie azt a ritmust amivel helyt tud állni a francia első osztályban. Ő sem akart természetesen a gyange láncszem lenni a védelemben, szóval elégedett volt azzal a szerepkörrel amit a szezon első pár hónapjában kapott. A meccsek java részén ugyan pályára lépett, de kevés olyan alkalom volt amikor kezdőként számított rá a mester. Az Európa Ligában hasonló volt a helyzet. A csoportkörben egyetlen meccsen kapott kezdőként szerepet, a másik öt mérkőzésen pedig csereként segítette csapatát értékes pontokhoz. Végül az őszt az EL csoport megnyerésével zárta a csapat, a bajnoki tabellán pedig a 10. helyet foglalták el.
    Fura volt Attila számára, hogy a téli időszakban nincs megállás, nincs téli szünet. Ahogyan felkészültek nyáron, úgy kell végigcsinálniuk a szezon, nincsenek újabb alapozó edzések, ha egyszer kiesik a formából gyorsan akár a lelátón is találhatja magát, de ez szerencsére nem így lett.
    A szezon előrehaladtával Attila szépen lassan beverekedte magát a kezdőcsapatba. A tavaszi szezonban már a meccsek jó részén a kezdőcsapat tagjaként lépett a pályára, mindhárom fronton ahol még harcban állt a csapat. A francia kupában sajnos elég hamar kihullottak a Bordeaux csapata ellen, viszont az EL-ben nagyon sokáig menetelt a francia meglepetés csapat. a 32 között az orosz Rubin-t ejtették ki, majd a legjobb 16 között a Napoli-t búcsúztatták. Az elődöntőbe jutásért a Manchester Uniteddel találkoztak, akik ellen az idegenbeli 0-0 után, hazai pályán elért 2-1-es sikerrel jutottak a legjobb négy közé. Az elődöntőben aztán ismét egy angol csapat az Aston Villa került az útjukba. Eddigre sajnos már elfogyott a lendület. Az első mérközésen elszenvedett két gólós vereség után hiába nyertek a visszavágón 2-1-re ez már sajnos nem volt elég a döntőbe jutáshoz. A bajnokságban végül a 7. helyen zártak, ahogyan azt a szezon előtt a legtöbb szakember megjósolta.
    A klub vezetésének ez azonban nem volt elég, ezért a nyár folyamán új vezetőedző veszi át a klub irányítását.
    Attilát végül a legjobb 11-be választották, amiről álmodozni sem mert amikor ide került, de úgy tűnik első szezonja után sikerült megtalálnia a helyét. Az új edző érkezésével azonban mindenki tiszta lappal indul, így újra meg kell harcolnia a helyért a kezdő 11-ben.

2015/16 szezon:
    AS Saint Etienne: 49 meccs (14 csereként), 3 gólpassz, 7 meccs legjobbja
    Válogatott: 6 meccs, 2 gólpassz, 5 meccs legjobbja
  • zyndar
    Szééép!

Bár a nézők fele kéri vissza a pénzét.
  • Darthmushroom
    Ritka rossz meccs volt, de nem számít csak az hogy végre meg van az első.
  • LasDen #102480
    Explain this
  • korbin555
    Alakul.
  • Darthmushroom
    Rangadót játszottunk a második helyezett ellen :D
  • Rudee
    Sok a munka mostanság, de lassan kész az NB2 is. Már csak két csapat van hátra. Jelenleg 39943 módosításnál tartok. Szerencsére az élvonal nagyjából jó, így ott szinte csak a téli igazolásokat kell rendezni.
    Ízelítőnek egy kis Tatabánya, velük se lesz rossz vitézkedni. Célul nyugodtan ki lehet tűzni, hogy 2 éven belül legyen magyar is a keretben
  • zyndar
    Attila már elég jól keres, remélem bizonyít majd a magasabb szinten.

@korbin: szép munka és sajnálom, hogy már nem motivál vagy nem kapcsol ki.
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2016.03.31. 22:29:19
  • gregor007
    Köszönöm, jól esik!
    Igaz, hogy már lepörgethettem volna a játékos karrierjét, de próbálom fenntartani az érdekes sztori vonalat is, ami így lassabban működik sajnos.
  • korbin555

6. szezon. (fm14)

Folytattam (bő egy hónap után), mert csak nem hagyhattam abba egy elveszített bajnoksággal. Vissza is szereztük, ahogy reméltem. Bár előző szezonban a 77 pontunk a 2. helyre volt jó, idén meg szerény 71 pont is elég volt a bajnoki címhez.

Az orosz kupában címvédők voltunk, de most meg azt nem tudtuk megvédeni. Elődöntőben 1-3 a CSZKA ellen.

A BL-ben egy nagyon erős csoportból 2. helyen mentünk tovább a Bayern mögött, és a Real Madrid, Trabzonspor előtt. Ősszel nagyon ment a szekér, a Trabzon-nak egy hetest rúgtunk, és a bajnokságban is szórtuk a gólokat. De ennyi volt a nagy remeklés, ráadásul télen lesérült a két legjobb játékosom. (egész tavaszra.) Az első kieséses körben pedig jött a Chelsea, meg egy nagy maflás hazai pályán (1-5). Londonban nyertünk 1-0-ra, de az már csak kozmetikázásra volt jó.

Felemás szezon volt, nem is nagyon emlékszem ilyenre. Ősszel remekeltünk, futószalagon rúgtuk az 5-6 gólokat, félidőben 11 pont előnnyel fordultunk. Tavasszal meg semmi nem akart működni. Kiszenvedett győzelmek, döntetlenek, 2 váratlan vereség is. De a lényeg megvan, a 2. bajnoki cím. Összességében elégedetten fejeztem be a karriert.

До свидания!
  • Tono34
    Remek munka, így tovább :)
  • gregor007
    2015/16 előszezon

Attila az ügynökén keresztül sürgette az átigazolás lezárását. Az új szezonnak úgy akart nekivágni, hogy az alapozást már az új csapatával kezdi meg, már amennyiben túlad rajta a Loki.

Végül az általa kínált árat elfogadta a Debrecen, a szerződés részleteiről pedig a francia Saint-Etienne-el sikerült megegyezni, a 2015/16-os szezont tehát már Franciaországban kezdi Attila.

A Saint-Etienne egyébként az előző szezonban a 4. helyen végzett a francia bajnokságban, az Európa Liga csoportkörében szerepelt, a Francia kupában pedig a legjobb 16 közé került.A lehetőség tehát adott volt, hogy valami nagy dolgot elérjen Attila. A klub háttere stabil volt, a fejlődésük az utóbbi években folyamatos. A szezon rajtja előtt a média a 7. helyre várta őket, de a csapat szeretett volna ismét meglepetést okozni az előző szezonhoz hasonlóan.

Mikor Attila megérkezett azonnal körbevezették az edzőkozpontban, megmutatták neki a klub létesítményeit. Érkezése utáni másnapon találkozott a vezetőedzővel is. Egyelőre természetesen nem garantált a helye a kezdőcsapatban, de nem is ámította magát Attila. Komoly bajnokság, mérhetetlen profizmus, ő pedig csak egy újonc itt.

Augusztus elején jön az első tétmérkőzés az EL selejtőzöben a lett Ventspils csapatával találkozik a Saint-Etienne, egy hét múlva pedig kezdődik a francia pontvadászat is.

• gregor007
    Ezentúl csak a szezonok végén lesznek beszámolók, és helyzetjelentések, bár azon erősen gondolkozok, hogy az átigazolással kapcsolatban lesz egy rövid kis bejelentkezés.
  • fordjee
    Én kíváncsian várom, hol kezdi. Esetleg egy-két kép is jöhetne Attiláról:)
  • gregor007
    2014/15 tavaszi szezon

Debreceni VSC

A csapat, így Attila is hatalmas nyomás alatt volt a tavaszi szezon rajtja előtt. A gárda csalódást keltően szerepelt ősszel, a játékosok egyre feszültebbek voltak. A helyzeten az sem segített, hogy a téli átigazolási időszakban Varga József Dél-Koreába szerződött, ezzel egyik legjobb játékosa hagyta el a Lokit.
    Az idő előrehaladtával Attila egyre inkább a védelem vezére lett. Társai látva kiváló formáját, és tehetségét feltétel nélkül megbíztak benne.
    A tavaszi szezon azonban ott folytatódott ahol az őszi abbamaradt... hullámzó teljesítmény a csapat részéről. Attila hiába tette ki minden egyes meccsen szívét-lelkét a pályára, ez sajnos nem volt mindig elegendő a 3 pont megszerzéséhez.

A szezon végére sikerült az 5. helyig előrelépni a csapatnak, de ez messze az elvárások alatti teljesítmény.

A Magyar Kupában a döntőig meneteltek Attiláék, így a lehetőségük megmaradt, hogy kiharcolják az EL szereplést a bajnokságban nyújtott gyenge produkció ellenére. A döntőben a Győr volt az ellenfelük akik 2-1-es győzelemmel emelhették magasba a trófeát.

A szezon végével megválasztották a bajnokság legjobb játékosát, aki Szepes Attila lett! Első NB1-es szezonjában máris bezsebelte a legnagyobb egyéni elismerést.

A csapat gyenge szereplésének következtében a szezon végével menesztették Kondás Elemért, utódja Nebojsa Vignevic, aki korábban az Újpest vezetőedzői székében ült.

Attila nyaralása nem volt teljesen nyugodt. 2 évig még Debrecenhez köti a szerződése, ám a Magyar Bajnokságból kimagasló tehetsége nem kerülte el néhány nevesebb európai klub figyelmét, így az ügynöke folyamatosan hívogatta.

Az általa kínált ár elég csábító volt a Debrecen számára, ám Attilában kavarogtak az érzések. Ő maga is érezte, hogy számára a hazai bajnokság nem jelent igazán nagy kihívást... Erősebb, gyorsabb, agilisabb ellenfelekre vágyott. A másik oldalról viszont nem akart még távozni, úgy érezte tartozik annyival a debreceni klubnak, hogy trófeához segíti őket, legyen az akár bajnoki cím, akár kupagyőzelem.
    Tudta azonban, hogy ez színtisztán üzlet, érzelmek nélkül.

Újra verseny indult tehát az aláírásáert. Hosszú még a nyár, ki tudja hol kezdi Attila a következő szezont.

2014/15 szezon:
    Debrecen: 50 meccs, 1 gól, 17 gólpassz, 28 meccs legjobbja
    Válogatott: 7 meccs, 4 meccs legjobbja
  • korbin555
    Az oké, de irányítani nem lehet. Max nézni, hogy mire viszi..
  • KWL14
    Az Editorban Person Data/ Job Preferences menü alatt lehet beállítani, hogy visszavonulás után mihez akar kezdeni. Tehát, ha itt 20-ra lett állítva a Manager, akkor menedzser lesz a játékosból.
  • gregor007
    2014/15 őszi szezon

Debreceni VSC

A csapat is, és Attila is pozitív előjelekkel indulhatott neki az új szezonnak, és mind a sajtó, mind a vezetőség részéről elvárás volt, hogy harcban álljanak a bajnoki címért. A bajnoki rajt ennek ellenére nem úgy sikerült ahogyan azt várták, öt forduló után csak a 11. helyen tanyázott a csapat, a nyolcadik forduló végére pedig 14. helyig csúsztak vissza nem csoda hát, hogy elkezdtek pletykálni Kondás Elemér távozásáról.

Attila szempontjából tehát ez az időszak elég felemásra sikeredett... A bajnokságban nagyon gyengén szerepeltek, ám ennek ellenére sikerült felhívnia a szövetségi kapitány figyelmét, és az a megtiszteltetés érte, hogy magára ölthette a címeres mezt először egy Ciprus elleni barátságos mérközésen. Sikerült megragadnia a válogatott keretben, és az őszi EB selejtezőkön is megszavazta neki a bizalmat a kapitány.

Az ősz további részében kezdett magára találni a Loki és az őszi szezon végére sikerült felkapaszkodniuk a 7. helyig

A Ligákupában nem kapott nagy szerepet Attila az ősz folyamán, mind a rotáció, mind a válogatott szereplés miatt, de a csapat nélküle is simán nyerte csoportját, és bejutott a kieséses szakaszba, ahol a Pécs lesz az ellenfelük.

A Magyar Kupában is nehézségek nélkül jutottak el a negyeddöntőkig, itt minden mérkőzésen szerepet kapott Szepes Attila is.

Az Európai porondon végül nem sikerült maradandót alkotni a debreceni csapatnak. A Play-Off-ba jutásért a bosnyák Zrinjksi gárdájával találkoztak. Az idegenbeli két gólos vereség után, hiába nyertek 3-1-re a Nagyerdei Stadionban, idegenben lőtt góllal a bosnyákok jutottak tovább. Ezen a mérkőzésen Attila is a kapuba talált a 20. percben, és eddig ez az egyetlen gólja van debreceni színekben.
    Jöhetett az Európa Liga rájátszás és a Cseh Viktoria Plzen gárdája, ahol 3-1-es összesítéssel a csehek jutottak a csoportkörbe.

A tavaszi szezon rajtja előtt tehát a Loki minden hazai versenykiírásban talpon van, Attila pedig kirobbanthatlan a kezdőcsapatból, és eddig a Magyar Bajnokság egyik legjobb játékosa.

A mérleg eddig debreceni színekben: 31 tétmérkőzés, 1 gól, 13 assist
  • korbin555
    Van még 10-12 szezon a pályafutásából, estére le is pörgeted...
  • gregor007
    Igen, egyelőre ennyiről szól az egész, ezért is próbálom valamiféle történettel megspékelni a dolgot. (mert az igazat megvallva ez így valóban nem valami izgalmas) Visszavonulása után, pedig szimplán egy ilyen nevű menedzserrel kezdek egy játékot (azon az adatlapon már nem ugyanazok az adatok fognak megjelenni sajnos, legalábbis ezt így editorban eddig nem találtam meg hogy lehetne szerkeszteni) és attól függően lesznek beállítva az értékei menedzserként, hogy mire vitte játékos pályafutása alatt. (az edzői képesítése maximum Continental C lehet)
  • korbin555
    Világosíts fel légyszi, mert magas nekem ez. Nem is játszol, csak pörgeted a szezonokat amíg vissza nem vonul? És utána hogy lesz belőle menedzser, ha lesz?
  • gregor007
    Akkor még jobb, igazándiból a cél annyi volt vele, hogy a magyar bajnokság elég korán kicsi legyen neki, utána meg ki tudja... A cél mindenestre az, hogy egy top bajnokságban alapember legyen. (Na persze ez csak amolyan plusz, illetve előzmény ami valamilyen szinten majd befolyásolja pályafutását azután is, hogy szögre akasztotta a stoplist)
  • korbin555
    Nem túloztad el, sőt. A 10 determination miatt nem fog gyorsan fejlődni. A kora miatt sem tudna már, elmúlt 22.
  • gregor007
    Attila értékeiről elüljáróban annyit, hogy úgy lett megcsinálva, hogy egy potenciális világklasszist láthassunk, szóval minden adott, hogy a legmagasabb szinten játszhasson hosszú ideig. (Minden reményem szerint nem lesz nagyon eltúlzott a fejlődése)