Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hertha Berlin 2. szezon
A második nyár is mozgalmasan telt, volt bőven távozó meg érkező is. Az eladásokkal nem is vagyok túlzottan elégedett, de ebbe az fm-be nem olyan könnyű jó áron eladni mint a régebbiekbe. A rengeteg sérülés miatt elég hullámzó teljesítményt nyújtottunk, így szinte végig a 3. és a 4. hely között ingáztunk a bajnokságban. A mutatott játékunk miatt nem is lettem volna elégedett, de a könnyebb sorsolás meg az ellenfelek botlásának köszönhetően végül a 2. helyre odafértünk, ami összességében kiemelkedő. A kupa szereplésünkkel viszont teljesen elégedett lehetek: meglepetésre az Interen keresztül is bejutottunk a BL csoportkörbe, ahol bár 5 ponttal kiestünk nem sok kellet volna a továbbjutáshoz se (3 db 5 pontos csapat), a német kupába a tavalyi vesztes döntő után viszont idén nyertünk. Célok jövőre: nyáron továbberősödni, BL-ben legalább csoport harmadiknak lenni és az újabb dobogót szerezni a bajnokságban.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.12.08. 09:10:53
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.12.07. 18:29:18
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
de amúgy nagy gázt nem látok
szeptemberben barca, manu idegenben belefér, októberben 1 everton elleni bukás, meg a nottingham ellen egy x se vészes (nyilván nem öröm, de nem világvége), novemberben meg azért csak elkaptad a barcát otthon, milánóban 1-0 belefér, a norwich döntetlen talán a barcára pihenés miatt volt, bayern, city, pool, chelsea mind erősek, van amikor jön a sz.póroller és ha kifogsz egy ilyen sorsolást akkor vagy bajnokként jössz ki belőle vagy így mint most
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#fejvakaras>#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.12.06. 11:06:24
2. Portugáliában csak néhány klub tart fenn B csapatot. A kérdéses klubok közül egyiknek sincs. Ahol van, azok jellemzően a 2-3. ligákba vannak besorolva. A 3 nagy klub B csapata pl. a másodosztályba.
Valamint FM2016-ban a Rio Ave, Belenenses, Boavista rendelkezik B csapatokkal? ha igen akkor azok 3. ligában, vagy nem betölthető ligában indulnak?
blüh im ganzen dieses glückes.

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.12.05. 16:22:05
csak 2 béna példa
Douglas Costa - nyáron el akartam hozni az Arsenalba a Shaktartól, 20 milliós ajánlatommal is elhajtottak, feljebb nem akartam menni. Véletlen shortlistben maradt és láttam hogy télen vmi brazil csapat 8 milliós ajánlatát elfogadták, ezután 9 millióért megvettem
Aztán most ott van Gibbs - nem klasszis, hozzám már kevés, de egy jó játékos, stabilan 7-es átlag, 12.25 milliót ér, 1,5 év van a szerződéséből. Átadóra tettem, de semennyiért nem kell senkinek, a Newcastle vinné kölcsönbe csak. Azért ezt nehezn hiszem hogy egy 12 milliós játékos féláron sem kellene senkinek
Mindegy, eltelt. hátralévő néhány hónapot játék nélkül tölti majd a második csapatnál. csak az idegesít, hogy ilyen kaliber nem jön hozzám, vagy gyengébb értéket tudnék 10-15errlt hozni. de még sem közelíti ezt a játékost. (elnézést a hibákért, mobilról potyogtem)
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Szerintem nagyon múlik az összeg az eladó csapat hírnevén. A Fradiból 7,5M-ért eladni IRL is szinte lehetetlen. Besicért 4M-t fizetett az Everton.
Mindenesetre a bajnokságban sz*punk, mert az Újpest már tavaly megcsillantott valamit a belgákka gyümölcsöző sikerekből. Idén viszont 19-1-0 (45 GK) mérleggel egy győzelemmel fut előttünk már vagy 8 forduló óta. S ahogy érzem, ezt tuti be fogom bukni. Hihetetlen, hogy feljött az Újpest 2 év alatt. 2M-s értéke idei évre 32M-ra duzzadt (enyém 55-60 körül stagnál pár éve). BL-ben is éppen hogy nem jutott a kieséses szakaszba. Velem együtt folytatta az EL-ben tavasszal.
Mellesleg örülök, hogy a játék felhúzott egy riválist. De ez nem jött jókor.
www.smart-bus.hu
De a lényeg, hogy besértődik, és minden egyes játékosomnak a morálja a béka segge alá kúszik. Most 2% a csapat harmónia 96-ról, és sorra sz*punk mindenhol. Kiesünk az EL kieséses szakaszából (52 kapura lövés, ellennek 5, de ő nyer 95. percben lőtt góllal, ami idegenben többet ér), kisz*punk a Liga kupa negyeddöntőből ugyanúgy, mint az EL-ben (egy kieső haladástól)... A bajnokin ugyanez...
Egyszerűen nevetséges, szánalmas. Klub ikon vagyok, már közel 8 éve a csapatnál vagyok, mindenki szeret, soha nem volt ilyen válságban a csapat... De kivágnám az ablakon a monitort!
Lehet itt még csinálni valamit, vagy ennyi volt, márciusban le is húzhatom a rolót? Nem szívesen bontanám fel a szerződését annak a hálátlannak, akit a tartalékok közé száműztem. Pláne, ha a problémát sem oldaná meg. (Amúgy a fradival vagyok)
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2015.12.04. 13:22:34
www.smart-bus.hu
Viszont a mostani gépet monitorra kikötve használom. A noti pedig tágas, jól szellőző helyen van. Ennek lényegesen profibb a hűtés kialakítása. Új wint nem akarok tenni emiatt. Mert minden más tökéletes. Csak itt van probléma. De itt csak 2-3 (szószerint 2-3 meccs) meccs után. Ilyenkor ha újraindítom a játékot, megy minden szépen. Az is lehet, hogy a tört FM okozza. Mert van olyan kis bug-ja, hogy amikor mentett a játék és kilépett, kiírja, hogy a program leállt... Mindenesetre már közel 600 órám van a játékban, de ezen kívül semmi probléma. :)
Ezen a linken bemutatják, hogy kell kiíratni pár fontos adatot játék közben a sarokba. Legegyszerűbb az lenne, ha a gpu+cpu hőfokokat, illetve az aktuális órajeleiket tennéd ki miközben játszol, így valós időben látod, ha visszavesz valamelyik az órajelből és azt is látod, hogy ezt hány fokon teszi, ha teszi. Ezeket a védelmeket ki lehet tolni, ha az a baj, de lehet egyszerűbb lenne utána egy megfelelő hűtőt tenni a lapos alá. Persze előbb teszteld ki, hogy az a baj-e, nehogy miattam feleslegesen áldozd a pénzt. :D
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/