104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Rudee
    Jézusom. Te érted a kérdést?
  • kikiroller
    az elején sem volt
  • Rudee
    Szezon elején ott volt? Az eredeti update berakja, használd azt, ha mindenkit azonnal a helyén akarsz látni. Tudtommal Bekő volt az edző a DVTK-nál decemberig, addig itt is Ő lesz, hacsak ki nem rúgják hamarabb.
  • kikiroller
    értem de egervári hogy-hogy nincs diósgyőrbe??
  • Rudee
    Nézd meg a future transfers-t. #102477-be pont róluk raktam képet.
  • Rudee
    Jövő héten össze rakok egy normális NB3 aktivátort is, mert próbálgatom, de fura dolgokat művel. A Sopron (miután kiesett az NB2-ből) a keleti csoportba került, a DEAC meg a nyugatiba. Siófok közép is elég vitatható.
  • kikiroller
    tatabányánál nálam alig van külföldi
  • kikiroller
    oks
  • Rudee
    Nem hiszem, az alap adatbázissal csináltam. De a legtöbb európai bajnokság is kész van benne.
  • kikiroller
    am a téli átigazolási frissítéssel működik?
  • kikiroller
    Értem oks köszi
  • Rudee
    Az van benne, aki szerepel az adatbázisban. Senki nem mondta, hogy az összes játékos benne lesz.
  • kikiroller
    Nekem az nb 3 ban alig vannak játékosok
  • Rudee
    Lehet, hogy mégis működik. Link.. A C:\Users\FelhasználóNeved\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2016\editor data-ba kell kicsomagolni.
  • Rudee
    Nem. Teljesen más a mentés, mint korábban, amikor ilyet csináltam. Gondolom nem véletlen találták ki ezt a steam-es workshop-ot.
  • kikiroller
    Máshová nem tudnád feltölteni vagy privátban elküldeni?
  • Rudee
    Szerdán újra Hollandiában leszek, lehet, hogy az ottani steam szerver barátságosabb lesz.
  • kikiroller
    Kár pedig jó lenne
  • Rudee
    Steam-en keresztül lehet, de valamiért nem működik.
  • kikiroller
    Csáó Rudee megostod valahol a munkádat?
  • okoska91
    Kösznöm a segítséget.
  • korbin555
    Érthető. Úgy látszik teljesen elfelejtettem a 15-öt. Tényleg ez van sok csapatnál, össze-vissza vannak beszórva az edzők. Megnéztem a Chelsea-t, több az ifiedző a felnőtteknél mint a gyerekeknél. De a mentéseimben mindenhol rend van, szóval van megoldás. Ha valakit nem tudsz a munkahelyére zavarni, szabadulj meg tőle. Akit felveszel, az már nem fog a másik helyen lábatlankodni. Jobb ötletem nincs.
  • okoska91
    Tessék, így néz. Ha az ifiknél kiveszem a pipákat, hogy ne dolgozzanak a felnőtt edzők akkor a felnőtt csapatnál is kiveszi, remélem érthető.
    edzés
  • korbin555
    Rámész az U19, U21 edzésére, és kiszedsz onnan mindenkit, akit nem akarsz ott tudni. Jobban mondva nem adsz nekik ott semmi feladatot.
    Azt viszont nem tudom, a felnőttek között hogyan lehet ott ifiedző. A felnőtt edzői (kapus, erőnlét) vihetik az ifit, de fordítva nem. Direkt sem tudnám odatenni őket. Képet dobhatnál, mert vizuális típus vagyok.
  • ozbom
    Vegyél fel utánpótlás edzőket, de van olyan felnőtt edző, aki dolgozik az utánpótlással is én úgy tudom. De majd valaki, aki jobban ért hozzá majd felvilágosít. Amúgy meg csak az első csapatot válaszd ki, amikor a staffokra mész. Akkor csak azt fogja mutatni.
  • okoska91
    Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki megtudja nekem mondani, hogyan tudom azt beállítani, hogy az első csapat NE edzen együtt az utánpótlással ? Jelenleg úgy néz ki, hogy ha rámegyek az első csapat edzőire (ahol beállítom ki, miért felelős pl.: erőnlet stb.) akkor ott vannak az U21, és U19 es edzők is, valamint az utánpótlást edzik a felnőtt edzők is ezért leterheltek.
    Előre is köszönöm, Üdv.
  • fordjee
    Én meg a Lazioval nyúzom/nyúztam. 4 szezont toltam le velük, az utolsóban mindenhol második lettem, kicsit elvette a kedvem:( Szerintem félrerakom csak nem tudom, mivel kezdjem el.
    Amúgy rendszeresen olvasom én is, naponta többször felnézek melóból, meg telefonról, hátha van valami. Tény, hogy valamiért ritkán szólok hozzá bármihez is.
    Beszámolót meg azért nem írok, mert játszani sincs sok időm. Napi 1-2 óra, de van, hogy 2-3 napig semmi. Most, hogy érkezik a kisbabánk, szerintem még kevesebb időm lesz rá:) Vagy még több, ha sokat kell virrasztani:)
  • bexinho
    Mondjuk ez nálam is így van, hogy "háttérben" folyamatosan viszem a karrieremet. Csak valamikor 4-5 napig folyamatosan játszom munka után, valamikor meg 2-3 hétig nincs rá időm. Ha jól rémlik, akkor most 2025 nyaránál tartok (FM15) járok a Fradival, 700. meccsem következik, és BL-EL kupát még nem nyertünk. De EL döntőt már játszottunk, és BL elődöntőben is egyszer már jártunk.
    Viszont vannak már eu mércével mérve is sztár neveléseim (15 éves koruk óta játszatom őket az első csapatban). Most 20-22 évesek. Illetve Hajdúszoboszlóból induló generált magyar csatár most igazolt el a Manchester Unitedből Olaszországba... Előtte a PSG-nél játszott. Szezon végén szerintem írok egy beszámolót. Csak nekem is a reakció hiánya volt az egyik ok, ami miatt ritkán írok már posztot. Bár az adott poszt látogatottságából (index fórumon is posztolom) azért látom, hogy sok embert érdekel (4-5 napon belül 100-200). De régebben sokkal többen látogatták meg a posztokat. Volt, amikor 3-400 is összejött 1-2 hét alatt.
  • ozbom
    Én nagyon nagyon ritkán írtam ide vagy posztoltam. Viszont annál többször olvastam a fórumot. Rengeteg alkalommal azért is kezdtem el játszani, mert mindig kedvet kaptam. De mára valahogy elment az egésztől a kedvem. Most munkahelyet is váltottam, így lenne rá több időm, de valamiért nem játszom. Igaz most már jön a jó idő, így majd szeretnék a horgászatnak hódolni, kint a szabadban a friss levegőn. Plusz emberek közé járni, nem a gép előtt ülni. Meg szerintem elveszett az egész játék varázsa. Már szinte nem is a játékról szól, hanem állandóan sajtótájékoztató, meg a rinyáló játékosok sírásainak a megoldása. Persze ez is hozzátartozik egy menedzser életéhez, de szerintem nem ez a fő dolga. Na meg egyre jobb gép kell hozzá, hogy normális tempóban lehessen haladni. Az én gépem már elég régi, ha játszottam vele akkor egy bajnoki szezon 1 hét alatt ment le. Persze nem is volt mindig időm játszani, de akkor is rengeteg idő az.
  • zyndar
    Én a mai napig játszok, majdnem minden nap.Hogy ez az FM, annak többek között praktikus okai is vannak, mert bármikor fel tudok állni a gép elől, nem kell hozzá a füles, stb. Dota 2-t, Diablo III-t, Dragon Age-t is játszanám, de az pont nem felel meg ezeknek a feltételeknek :)

Ide azért nem írok beszámolókat, mert amíg írtam, nem volt rá reakció, nem generált beszélgetést. Nekem személy szerint fontos a reakció, ami itt régebben rendben is volt, egy este alatt 2 oldalt is teleírtunk.

Most épp a Leccével játszok egyébként, ha van rá igény, írok majd pár sort. Tegye meg ezt más is (tisztelet az aktívan posztoló keveseknek) és újra lehet itt forgalom.
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2016.04.15. 09:02:58
  • korbin555
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    8 éve vásárolok online, de eddig csak egyszer buktam pénzt. Itthon. Nem is keveset.
  • mooo
    "Elméletileg vissza lehet igényelni a pénzt,de én még nem próbálkoztam"
    De amúgy shieldel sem 100% hogy visszakapod,olvastam már érdekes dolgokat.
    Nekem amúgy 5 tételből volt egy visszavont.
  • korbin555
    A G2A már vagy 2 éve garanciát vállal, ha a Shield biztosítás aktív. Használt kulcsot kaptam egyszer, de az email után 10 perccel már küldtek is Steam Gift-ben egy másikat. Vettem tőlük Kaspersky-t, 2 db. Win 10 kulcsot is. Eddig összesen 14 szoftvert, és mind rendben volt. Személy szerint rossz tapasztalatom nincs velük.
  • Lancelot1983
    köszi az infókat
  • LasDen #102505
    Akkor tévedtem. Nem vagyok szakértő, csak feltételeztem....
  • mooo
    Hát a G2A csak egy picatér,ahol bárki árulhat egy regisztrációt követően,szóval az hogy megbízhatóbb az enyhe túlzás. Csak nézd meg azt,hogy 1-1 eladóhoz mennyi negatív értékelés érkezik azzal kapcsolatban,hogy használt volt a kulcs,vagy érvénytelen,netalán régiókorlátos. És akkor még ott van a veszély,hogy ha esetleg működik a kulcs,attól még a steam visszavonhatja mert kétes eredetű.
    Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.04.14. 16:04:38
  • mooo
    cdkeys meg az instant-gaming sem teljesen legális,de ott kisebb a veszély,mint a g2a és kinguin féle helyeken ahova bárki felrakhatja a ki tudja milyen forrásból szerzett kulcsait. Elméletileg vissza lehet igényelni a pénzt,de én még nem próbálkoztam,mert csak egyszer jártam így egy 1 eurós dlc-vel.
  • LasDen #102502
    igen, ha nem megbízható helyről származik a kulcs. Amit te nem tudsz ellenőrizni. Ami a megbízhatóbbak közé tartozik az a G2A. Voltak nekik is ilyen problémáik, de ha nagyon rossz lenne, akkor annyi streamer és e-sport csapat talán csak nem hagyná, hogy szponzorálják őket....
  • Lancelot1983
    hm, ezzel kapcsolatban én sem vagyok képben, steamre, csak a steam shopból lehet venni játékot, tehát mondjuk ha a cdkeys.com az instant gaming, gk4a, kinguin oldalakról veszem akkor azt le is tilthatják?
  • mooo
    "holott egy kulcsos oldalon fizettem érte" Hát pont ezaz. Arról nem a steam tehet,ha nem legális úton szerzed be,sajnos a kulcsos oldalakon megvan ez a veszély... Én is jártam már így,szerencsére filléres dologgal.