Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
PSG-ben Yaisien nagy király lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Üdv.
Ti hogy adtok el játékost? A PSG-vel 3. évben megnyertem BL, Szuperkupát, Világkupát, de nem érdeklõdnek senki után, és amikor még elsõ évben kiajánlottam valakit, be lett fordulva. Van egy csomó szélsõm, rotálnom kellene.
Amúgy a brazil Lucas Mourát ajánlom mindenkinek, még Boyata, Weiss, Ronaldo (dr) akik nagyon bejöttek, meg franciában iszonyat jó az utánpótlás, nálam lassan fele csapat saját, és már a BL-ben is esélyesként megyek egy ManU-hoz is. Francia ligát tehát ajánlom mindenkinek bátran.
bakkerman
nah,Manuel Fernandes rinyált,hogy neki új szerzõdés kell,az eddigi 2.4m€/év helyett mostmár neki minimum 4m€ kell,én max 3.2-t tudok adni neki,nem fogadta el,így eladtam a PSG-nek 10m€-ért

bakkerman
---------------------------------------------BESIKTAS----------------------------------------------------------
----------------------------------------------2010/2011 féltáv--------------------------------------------------

Nyáron nem volt nagy mozgolódás,úgy volt voltam vele,hogy az alapkeret tökéletesen alkalmas arra,hogy megnyerje a bajnokságot,pláne a nagy négyes miatt,Almeida,Simao,Quaresma,Guti nem is lehetett más célkitûzés,mint a bajnoki cím. Csak egy balhátvédet hoztam,kölcsönbe a Romatól Antunest,akirõl késõbb kiderült,hogy egy hót néma nb1-es szintû focista,nyáron vissza is küldöm az anyjába. Európa Ligában az FC Thunt kaptuk a csoportkörbe jutásért,de úgy voltam vele,hogy leszarom ezt a sorozatot,a rövid pad miatt,ezért kiküldtem mindkét meccsre a tartalékokat,és 3-5-ös összesítéssel kiestünk. Bajnokságban nagyon jól indultunk,9 forduló után 7 ponttal vezettünk,8 gyõzelem,1 döntetlen,aztán kisebb hullámvölgybe kerültünk,így jópár forduló után már a Galatasaray vezetett,de a nagy decemberi hajrát jól bírtuk,lehoztuk az összes meccsünket,így 17 forduló után 2 ponttal vezetünk elõttük! A légiós szabállyal jól beszoptam(meccskeretben max 8,a pályán max 6 lehet...),így most januárban eladtam Sivokot,Holoskot,és Hilbert eladása is napirenden van,mivel pénz nincs (-9 misin áll a klub kassza),ezért a tarcsiból és az ifibõl hozok fel tehetséges törököket. Gutinak lejárt volna a szerzõdése nyáron,ezért hosszabbítottam vele,és meglepetésemre nagyon jó alkut kötöttem vele,alapból 3.5m€-t keres egy évre,de ezzel az új papírral már csak 1.5m€-ót fog keresni 2013 júniusig,utána szerintem visszamegy spanyolba levezetni. az Almeida,Simao,Quaresma hármasom nagyon durva,a 45 bajnokin lõtt gólunkból ez a hármas 27-et vállalt magára,ebbõl Almeida 17-et,ezzel lazán vezeti a góllövõlistát,Simao a 9 asszisztjával is vezeti a saját kategóriáját! Tavasszal beindul a török kupa is,ahol a végsõ gyõzelem a cél!

Hmm..majd megnézem õket, köszi!!😄
bakkerman
kezdjen a Vitesse-el,sugardaddy van a klubnál,elsõ évben asszem 15-20 misis átig keretet ad,pár éven belül lazán BL-be lehet vezetni õket!

Láma!
a francia bajnokság is jo, ha a 3 nagy közül választasz egyet. (PSG, Lyon, OM)

horrorpops
remekül behatároltad a választási lehetõségeket 😄
nekem a holland bajnokság mindig felüdülést jelent. kellemes, színes, élvezetes.

blüh im ganzen dieses glückes.

Sziasztok. Nem tudtok ajánlani egy csapatot? Ahogy elkezdek valakivel, kb. fél órára rá megunom...:S
Huni92
februárban, talán.

bakkerman
nem tudjátok mikor lesz teljes,100%-os magyarosítás? player interactionnél még minden párbeszéd angol,meg team meetingnél is,és ezek fontos dolgok a játékban

Boldog új évet mindenkinek!😊

Az milyen már hogy Heidenheimel 16 játékossal a fedélzeten lassan 5 pontal vezetni fogom a bundesliga 2öt és a buli 3at csont nélkül nyertük meg és a DFB kupába csak az elödöntõbe véreztünk el?😄 az új stadion épitése (11ezrest építenek,de ha feljutunk a bundásligába akkor már épithetnek 1 nagyobbat is😊 miatt nem tudtam igazolni a 2.osztályra..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Tono34
Azért leigazoltam Cataniánál volt kedvencemet Kezmant. cserekén alig játszott többet mint egy félidõ (lerúgták) 2 meccs 3 gól.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

bakkerman
akkor majd késõbb jönni fog az üzenet,hogy le kell adni a szezonra a mezszámozást,akkor mindenkinél megtudod majd változtatni

Tono34
Most van az elsõ felkészülési meccs. Még nincs szezon.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

bakkerman
szezon közben nem lehet,valahol meglehet változtatni a téli átig. szezonban is

Tono34
Még 1 kérdés.
A kiadott mezszámokat hogyan tudom megváltoztatni?
Szeretném az egyik játékos számát egy másiknak adni.

bakkerman
Fierro nagy zsuginho

Láma!
én hülye eladtam Fierrot, mert gondoltam nem érik be, és sose fér be Sanogo és Lisandro Lopez mellé a Lyonba. erre 2 szezon alatt 40 gólt lött az uj csapatában, második idényben gólkirály is lett pont Sanogo és Lopez elõtt 😄D

Tono34
Õt jelenleg 8 milláért sem adja el a porto 😞

Brandao jött az OM-bõl 725e -ért.
Lassan alakul a keret, még keretet kell csökkenteni, összeszoktatni a srácokat ....
Materazzi után Grosso is aláírt, öregfiúk csapat lesz itt 😊

BBeno2
Carlos Fierro is nagyon adja. Vitinho. van pár ügyes kis befejezõ... yaya sanogo

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

kraawz
A srácoknak azért még mindig sikerül a BL-t komolyan venni

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

*vaclav
vaclac kadlec
BBeno2
Miguel Medina asszem. a medina tuti a nevébõl.

Dávila

Erick Torres

Tono34
Tudnátok ajánlani egy csatárt a frissiben (még az év végén 😊 ) feljutott Reggina számára?

BBeno2
1:23-nál az igen szép kapásgól lett.

LasDen
nagoya grampus-gamba osaka...rangadónak indult, nagy verés lett belõle...jobban féltem a nagoyatól, hisz õk vezették a tabellát....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BBeno2
kicsit szoros lesz a befutó 😄 mint mondtam ott hagytam még a nyáron a chelsea-t majd télen elfogadtam a pool ajánlatát...

Darthmushroom
Fc Sochaux elsõ év. sok mindent nem akarok hozzá fûzni inkább beszéljenek a képek:
igazolások:

el menetelés:

döntõ:

francia kupa menetelés:

döntõ:

bajnokság:

bajnoksághoz annyit fûznék azért h hatalmas mákk volt mert vége fele a kiesett ajaccio-tól is kikaptunk. sõt utolsó forduló az OM-tõl otthon kikaptunk de szerencsénkre a lyon x-elt így megõriztük az elsõ helyet

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
nem is a gól a nagy szám, hanem Endo passza...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

És végére értem az elsõ Görög szezonomnak.Remek tavaszi szereplésünknek hála újabb évet kezdhetünk meg az a Görög legfelsõbb osztályba.
A csapat az õsszel megszerzett 14 pont mellé tavasszal a megszerezhetõ 45-bõl 20pontot szerzett,és így az elõkelõ 10.helyre ért oda. 😊
Sikerült a januárba igazolt Torghelle Sanyival (12/7gól) meghosszabbítani a szerzõdést,így optimistán tekintek a következõ szezon elé😊
BBeno2
na végre 😄 Don Corleone staion épülõben. ott is hagyom a csapatot... 😄

Taylor10
A team policy mit jelentene?

BBeno2
ez valami génkezelt állat lehet 😄 14 évesen 83 kg és 191 cm 😄

Srácok,ha valaki kihívást keres a játékban,akkor javaslom a Görög elsõ osztályú Doxa Dramas-t 😊 Valahogy a népek nem akarnak kimenni a stadionba,és irtó gyilkos egy mentésem van.Igazából meg nem értem,hogy 900 bérletet adtunk el,de minden hazai meccsemen 500 nézõ van max...A stadionom meg 7000 fõs 😊
gyerekek, csigalom, nyugavér...
BBeno2
csapat névre katt. / team policy

Taylor10
Ja meg a játékosok az edzésre nem jelennek meg mert látom a nevüket ott.Eltelt 1 hónap de nagy változást még nem láttam.Pedig nagyon fejlett edzõ központ van meg utánpótlás képzés.

Taylor10
Hogy kell beállítani azt hogy a tartalak csapatot ne én irányítsam?Már a menedzser asszisztensemre rá bíztam, de õ a tartalék csapat bajnokságba nem irányítja õket.

bakkerman
én bevallom õszintén nem szoktam hozzányúlni az alap edzéstervhez,se a beosztásokhoz,semmihez. Eddig nem vettem észre,hogy ez valamiféle hátrányt jelentene,a tehetséges ifik az alap edzésterv mellett is fejlõdnek,és a felnõtt kereteimen se szokott hátrány lenni.

BBeno2
valaki tudna adni egy fasza edzéstervet mert agyfaszt kapok hogy folyamatosan rinyálnak....

Huni92
nyilván irónia volt.

Aa. Az az egy kis eltévedt lövés hova a faszba akart menni ? 😄😄

Huni92
képméret. bingo? 😊

inter94
teveeez ! 😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Keresd a hibát : 😄😄
[/url][/img]

bakkerman
a budaörsieknek nem büdös a munka,míg a két említett nagy csapatnál inkább plázáznak a játékosok 😊

BBeno2
Csao az miért van ,hogy letöltöttem egy fasza kis edzéstervet... anno Budaörsnél mindenki faszám bírta, fejlõdtek mint a szemét... majd ugyanezt a tréninget betettem a Real-nál és a Chelseanél és mindegyik vernyákol hogy ez nekik túl erõs edzésterv... miért van?

szabocsaba1983
Tippjáték végeredménye:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!