Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ti hogy adtok el játékost? A PSG-vel 3. évben megnyertem BL, Szuperkupát, Világkupát, de nem érdeklõdnek senki után, és amikor még elsõ évben kiajánlottam valakit, be lett fordulva. Van egy csomó szélsõm, rotálnom kellene.
Amúgy a brazil Lucas Mourát ajánlom mindenkinek, még Boyata, Weiss, Ronaldo (dr) akik nagyon bejöttek, meg franciában iszonyat jó az utánpótlás, nálam lassan fele csapat saját, és már a BL-ben is esélyesként megyek egy ManU-hoz is. Francia ligát tehát ajánlom mindenkinek bátran.
----------------------------------------------2010/2011 féltáv--------------------------------------------------
Nyáron nem volt nagy mozgolódás,úgy volt voltam vele,hogy az alapkeret tökéletesen alkalmas arra,hogy megnyerje a bajnokságot,pláne a nagy négyes miatt,Almeida,Simao,Quaresma,Guti nem is lehetett más célkitûzés,mint a bajnoki cím. Csak egy balhátvédet hoztam,kölcsönbe a Romatól Antunest,akirõl késõbb kiderült,hogy egy hót néma nb1-es szintû focista,nyáron vissza is küldöm az anyjába. Európa Ligában az FC Thunt kaptuk a csoportkörbe jutásért,de úgy voltam vele,hogy leszarom ezt a sorozatot,a rövid pad miatt,ezért kiküldtem mindkét meccsre a tartalékokat,és 3-5-ös összesítéssel kiestünk. Bajnokságban nagyon jól indultunk,9 forduló után 7 ponttal vezettünk,8 gyõzelem,1 döntetlen,aztán kisebb hullámvölgybe kerültünk,így jópár forduló után már a Galatasaray vezetett,de a nagy decemberi hajrát jól bírtuk,lehoztuk az összes meccsünket,így 17 forduló után 2 ponttal vezetünk elõttük! A légiós szabállyal jól beszoptam(meccskeretben max 8,a pályán max 6 lehet...),így most januárban eladtam Sivokot,Holoskot,és Hilbert eladása is napirenden van,mivel pénz nincs (-9 misin áll a klub kassza),ezért a tarcsiból és az ifibõl hozok fel tehetséges törököket. Gutinak lejárt volna a szerzõdése nyáron,ezért hosszabbítottam vele,és meglepetésemre nagyon jó alkut kötöttem vele,alapból 3.5m€-t keres egy évre,de ezzel az új papírral már csak 1.5m€-ót fog keresni 2013 júniusig,utána szerintem visszamegy spanyolba levezetni. az Almeida,Simao,Quaresma hármasom nagyon durva,a 45 bajnokin lõtt gólunkból ez a hármas 27-et vállalt magára,ebbõl Almeida 17-et,ezzel lazán vezeti a góllövõlistát,Simao a 9 asszisztjával is vezeti a saját kategóriáját! Tavasszal beindul a török kupa is,ahol a végsõ gyõzelem a cél!
nekem a holland bajnokság mindig felüdülést jelent. kellemes, színes, élvezetes.
blüh im ganzen dieses glückes.
Az milyen már hogy Heidenheimel 16 játékossal a fedélzeten lassan 5 pontal vezetni fogom a bundesliga 2öt és a buli 3at csont nélkül nyertük meg és a DFB kupába csak az elödöntõbe véreztünk el?😄 az új stadion épitése (11ezrest építenek,de ha feljutunk a bundásligába akkor már épithetnek 1 nagyobbat is😊 miatt nem tudtam igazolni a 2.osztályra..
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A kiadott mezszámokat hogyan tudom megváltoztatni?
Szeretném az egyik játékos számát egy másiknak adni.
Brandao jött az OM-bõl 725e -ért.
Lassan alakul a keret, még keretet kell csökkenteni, összeszoktatni a srácokat ....
Materazzi után Grosso is aláírt, öregfiúk csapat lesz itt 😊
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Dávila
Erick Torres
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
igazolások:
el menetelés:
döntõ:
francia kupa menetelés:
döntõ:
bajnokság:
bajnoksághoz annyit fûznék azért h hatalmas mákk volt mert vége fele a kiesett ajaccio-tól is kikaptunk. sõt utolsó forduló az OM-tõl otthon kikaptunk de szerencsénkre a lyon x-elt így megõriztük az elsõ helyet
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A csapat az õsszel megszerzett 14 pont mellé tavasszal a megszerezhetõ 45-bõl 20pontot szerzett,és így az elõkelõ 10.helyre ért oda. 😊
Sikerült a januárba igazolt Torghelle Sanyival (12/7gól) meghosszabbítani a szerzõdést,így optimistán tekintek a következõ szezon elé😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
[/url][/img]