Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új mentés a sochaux. most még rendesen igazoltam ahogy tudtam mivel 0moneyt kaptam, de késõbbiekben csak franciákat akarok. h szinte csak franciákból álló nagy csapat legyünk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
kicsit megkésve de boldog karácsonyt mindenkinek!
A 11-eshez még valami bevált támadó taktikát szívesen fogadnék. Mert az eredmények a maguk módján jönnek de valamit nagyon rosszul csinálhatok mert mindenki lõ gólt a csapatban kis túlzással csak épp a csatárjaim nem. Balottelli jött a Debrecenhez!! Kellemes ünnepeket mindenkinek kicsit megkésve...
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Hát feljutottunk a Bundásliga 2.be erõsítés több nem lesz a jelenleg 6ezres stadionunk miatt felhúznak 1 12 ezres stadiont 10 millió ojróból és még kevesebb pénzböl kell gazdálkodnom mint a bundásliga3ba. bentmaradás is szép lenne,de a klubvezetés 1-10be vár minket. vicc.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
http://noob.hu/2011/12/24/tabella.PNG
eddigi tétmeccsek
http://noob.hu/2011/12/24/meccsek.PNG
Új patchel kezdtem a 3.osztályú 1.FC Heidenheimmel egy karriert. Õsszel veretlenek voltunk toronymagasan 1.helyen teleltünk kuoából kiejtettük a Cottbust és a Paderbornt is. Tavasszal a kiesés ellen küzdõ csapatoktól már becsúszott 1-1 vereség (Osnabrück ellen a 23.fordulóba vesztettük el a szûzességünket) Majd a német kupa negyeddöntõjébe a Kaiserslauternt is kiejtettük,míg az elödöntõbe hsz-be kaptunk ki a Hannover 96al szemben. Sima bajnokok lettünk ,jöhet a 2 másodosztály.. sok minden múlik azon hogy a presidente mennyi pénzt ad a fizetésekre,de már így is jött De Ridder aki szerintem még a Bundásliga 1.be is sztár lenne...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Én Interrel egy 4-1-2-1-2-es taktikát használtam, egy vkp, két középsõkp és egy tkp.
Nekem bevállt, és talán a keret is erre a legalkalmasabb.
Én most a Heraclessel kezdtem egy karriert, nem tervezek hosszú távra, meglátjuk mi sül ki belõle, majd ha haladtam írok róla.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Most kezdtem egy új szezon az Interrel 😊 tudna adni valaki egy jó taktikát?
Köszönöm elõre is !!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Azt megtaláltam (nagyon jó kis menüpont) csak azt hittem megvan az is valahol amit én kerestem.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vagy csak én nem találom?
Ha én nem találom, akkor, hogy lehet elõhozni?
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nekem is van a LeMans, de nem tudok küldeni, viszont a Derby-be meg igen.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
se felnött keretben levõ játékosnál, se U19-ben. Olyan van hogy felnött keret, tartalék, U19, tartalék rendelkezésére áll, tartalék rendelkezésére áll amig nincs mérközés erõnléte, és az edzés....
sehol nincs basszus a fiókcsapatos lehetõség, pedig van 9 fiókcsapatom 😞