Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
kicsit beleuntam angliába így brighton-t félévkor abbahagytam. 6helyen álltunk. el-bõl a galata,villareal meg apollon csoportból 100% kapott gól nélkül tovább mentünk. a védelem a bajnokságba is remek volt.
új mentés a sochaux. most még rendesen igazoltam ahogy tudtam mivel 0moneyt kaptam, de késõbbiekben csak franciákat akarok. h szinte csak franciákból álló nagy csapat legyünk

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kraawz
úgy látom, itt semmi nem változott 😄DDDdDDD

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Rég jártam erre 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

7-0
12-1?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Láma!
na ezt elcsesztem sorry, szal itt

Láma!
én közben visszavágtam a hazai vereségért a BL csoportban a valenciának.

[url=]kép

Láma!
7-8?😄DD

Szycsu
7-7 😄

Les Dogues

szabocsaba1983
Egy átlagos olasz bajnoki félideje!!!:

Ezt úgy nézze mindenki, hogy ugyanezzel a kezdõvel, 5 napja kikaptunk a 20. helyezett Cataniától 4-1-re. (Romero "parádéinak" is köszönhetõen)

Tippjáték indul, a végeredményre!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Láma!
ugy érzem kijátszotta magát a csapatból 😄

szabocsaba1983
Az milyen, hogy a kapusom 3.6-os osztályzatot kapott a meccsen...

Krisz018
Sikerült megverni még 10 emberrel is õket. Ez jó, mert így már 4 pont az elõnyünk. Még annyit a meccsrõl, hogy 6 kulcsjátékosom is hiányzik: Mertesacker, aki a védelem közepében nagyon fontos szerepet játszik, Arteta, aki eddig nagyon jól játszott, Gervinho, aki sok gólt lõ szélsõként, Muniain aki 16gólós 15 meccsen, minden kupát összevetve és Wilshere akit még nem láttam itt játszani, mert sérül az eleje óta..😞 És ezen a meccsen még Van Persie is megsérült..a BL-be eddig 5/5 gyõzelem, de az 5.meccsen már nagyjából a cserecsapatom játszott,mivel tuti volt a továbbjutás, ezért "csak" 2-1-re nyertünk a Valencia ellen.
bakkerman
áhoj,most épp a PSG-vel kezdtem egy amolyan teszt játékot, amit mostanában Guardiola alkalmaz,a kimondott csatár nélküli játékot próbálom átvarázsolni a játékba. a lényeg,hogy kell két gyors,jó befejezõ értékkel rendelkezõ szélsõ(Nené TKPB,Menez TKPJ) inside forward beálítással,3 labdabiztos,fegyelmezett,kreatív középsõ középpályás(Pastore,Chantome,Bodmer),mindhárom KPK-ban,és mindhárman advanced playmaker opcióval,pozició kötöttség nélkül,ebbõl ketten folyamatosan cserélgetik a posztjukat a két támadó szélsõmmel,és egy romboló,nagy munkabírású VKP(Matuidi,vagy Sissokho),és a 3 KPK és az 1 VKP egész pályás letámadással operál,és a védelem is felvan tolva. eddig 6 bajnoki ment le,6 gyõzelem 15 lõtt 3 kapott gól,az európa ligát leszarom,oda a nagyágyúkat nem is neveztem be,inkább saját nevelésû srácokat,és az elsõ csapatban keveset játszókat használom,bár ígyis 1 meccs után 3 ponttal állunk a csoportban. majd még írok az újabb fejleményekrõl

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabocsaba1983
Háááát, szvsz ez csapatfüggõ. 1-2-3 csatárral szeretnél játszani?

penge96
Köszi, azóta megoldódott, volt egy program a VGA lemezén, ami konkrétan minden játékot belassított, mióta letöröltem, már jól mûködik... elég amatõr az Asus-tól hogy olyan programot raknak a CD-re, ami a fórumokat olvasva mindenkinek csak kárt okoz.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Láma!
a biztonság kedvéért azért nézz szét az nvidia honlapján driver ügyileg, aztán ha a legfrissebb, akkor csak a játék zavarodott össze.

kicsit megkésve de boldog karácsonyt mindenkinek!

sziasztok!
A 11-eshez még valami bevált támadó taktikát szívesen fogadnék. Mert az eredmények a maguk módján jönnek de valamit nagyon rosszul csinálhatok mert mindenki lõ gólt a csapatban kis túlzással csak épp a csatárjaim nem. Balottelli jött a Debrecenhez!! Kellemes ünnepeket mindenkinek kicsit megkésve...
nem sokat fejlõdött egyelõre, sajnos a vezetõség baszik fejleszteni az edzõközpontot, hiába könyörgök nekik... idén sem rossz, de tavaly jobban ment neki. idei teljesítményéhez hozzátartozik hogy néhány meccsen kipróbáltam balszélsõnek, ami ugye nem az elsõ számú posztja.
szabocsaba1983
Grat! Kadlecrõl képet pls!

Karácsonyt Mindenkinek!

Sziasztok!!! Vkinek lenne kedve Online játszani???
ha tudnánk, akkor jósolhatnánk a tv-ben mi is
alex song, fellaini
ROCKnROLLA
M'Vila

Krisz018
Sziasztok!!

Tudnátok mondani egy tehetséges védekezõ középpályást?

Köszönöm elõre is !

Roland10
nem tudjátok mikor lesz kész a 100%-os magyarítás? 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

penge96
Ja, igaz, csak azért kérdeztem, mert akkor esélyes hogy driverileg nem jó valami, vagy nem tudom. Köszi, majd még megnézem.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

jó kérdés, de ha mûködik normálisan, akkor szerintem mindegy, hogy mit mond rá a játék
penge96
Csõsztok, az mitõl lehet, hogy beruháztam új videókarira, GTX 550 Ti, és a játék, a 3D megjelenítésnél 1 csillagra, azaz gyengének ítéli, pedig legalább 2x jobb ez a kari mint a régi, amit 5-ösre értékelt? Fura, mert ezzel pl. a szaggatás is megszûnt...

gratula,széép!

Hát feljutottunk a Bundásliga 2.be erõsítés több nem lesz a jelenleg 6ezres stadionunk miatt felhúznak 1 12 ezres stadiont 10 millió ojróból és még kevesebb pénzböl kell gazdálkodnom mint a bundásliga3ba. bentmaradás is szép lenne,de a klubvezetés 1-10be vár minket. vicc.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

megy a szekér, 14 forduló ment le és még nem találtunk legyõzõre a bajnokságban. el csoportban meg 5 meccs 5 gyõzelem, látszik hogy nem vagyunk ide valók... nyamvadt psg... no mindegy. cahill amúgy a pool ellen lesérült, szerencsére nem volt gond nélküle, ám most a másik kezdõ középsõ védõm, bartley is offos lett... elõbbinek még 2-3 hét, utóbbinak még 4-5 hét van hátra a visszatérésig. de legalább az eddig mellõzött skrtel és de laet is fog játszani egy kicsit.

http://noob.hu/2011/12/24/tabella.PNG

eddigi tétmeccsek

http://noob.hu/2011/12/24/meccsek.PNG
Kellemes Ünnepeket Kivánok Mindenkinek!

Új patchel kezdtem a 3.osztályú 1.FC Heidenheimmel egy karriert. Õsszel veretlenek voltunk toronymagasan 1.helyen teleltünk kuoából kiejtettük a Cottbust és a Paderbornt is. Tavasszal a kiesés ellen küzdõ csapatoktól már becsúszott 1-1 vereség (Osnabrück ellen a 23.fordulóba vesztettük el a szûzességünket) Majd a német kupa negyeddöntõjébe a Kaiserslauternt is kiejtettük,míg az elödöntõbe hsz-be kaptunk ki a Hannover 96al szemben. Sima bajnokok lettünk ,jöhet a 2 másodosztály.. sok minden múlik azon hogy a presidente mennyi pénzt ad a fizetésekre,de már így is jött De Ridder aki szerintem még a Bundásliga 1.be is sztár lenne...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Békés karácsonyt mindenkinek!

Én Interrel egy 4-1-2-1-2-es taktikát használtam, egy vkp, két középsõkp és egy tkp.
Nekem bevállt, és talán a keret is erre a legalkalmasabb.

Én most a Heraclessel kezdtem egy karriert, nem tervezek hosszú távra, meglátjuk mi sül ki belõle, majd ha haladtam írok róla.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Krisz018
Viszont kívánom !

Most kezdtem egy új szezon az Interrel 😊 tudna adni valaki egy jó taktikát?

Köszönöm elõre is !!

DONGUBA
Bekes karácsonyt minden FM-es nek és családjának!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
Köszönöm!

Azt megtaláltam (nagyon jó kis menüpont) csak azt hittem megvan az is valahol amit én kerestem.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bakkerman
egyszerûbb ha rémész a csapatjelentésre,ott kivannak listázva a posztokra a legjobb emberkék,ha valakit te gyengének tartasz(=kevés csillagot ad rá az ass.manager),akkor oda igazolhatsz. én ismeretlen csapatnál mindig így csinálom,ha nem ismerem a játékosaimat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Magic Boy
Srácok az FM 2012-bõl kivették azt amikor az aszisztens elmondta, hogy melyik szerinte a legjobb kezdõ és, hogy melyik az a poszt, ami gyengébb és javaslatot is tett, hogy kiket érdemes szerinte oda igazolni?

Vagy csak én nem találom?

Ha én nem találom, akkor, hogy lehet elõhozni?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
Akkor azt a 9-et rúgd ki és köss kölcsönadási szerzõdéseket! Ahogy Pinn is mondja.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Láma!
hm, valoszinüleg ez lehet a gond, kértem is öket hogy találjanak egyet ahova kölcsönözhetünk fiatalokat, erre bakker jelentik hogy kerestek, de nem találtak... remek 😄

Lehet nem kölcsönadásra kihegyezett a fiókcsapati összekötettés.

Nekem is van a LeMans, de nem tudok küldeni, viszont a Derby-be meg igen.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Láma!
nincs...

default skinem van csak a dark, de simával sincs...😞

McFrost
Az átigazolási árak az égbe szöktek, csal a gép pofátlanul, a morál esik, mindenki hisztizik, a csapat beszélgetés teljesen szar. Nálam a meccs embere morálja a meccs végére very poor lett. Valakinek mondtam, hogy nincs rajtad nyommás, bestresszelt...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
why?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
Azt tanácsolom, aki tudja ne tegye fel semelyik új peccset!

McFrost

Láma!
na ez az hogy nincs ilyen...

se felnött keretben levõ játékosnál, se U19-ben. Olyan van hogy felnött keret, tartalék, U19, tartalék rendelkezésére áll, tartalék rendelkezésére áll amig nincs mérközés erõnléte, és az edzés....

sehol nincs basszus a fiókcsapatos lehetõség, pedig van 9 fiókcsapatom 😞