Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
jövõre bl döntõ? 😄
Maximálisan elégedett vagyok, bajnokság és kupa megnyerve, csak a ligakupát buktuk el, de a döntõig ott is eljutottunk. Jöjjenek a képek.
Csapat
Átigazolások / Keret
Bajnokság
Tabella / Meccsek 1 / 2 / Játékosstatok
Magyar kupa
Meccsek / Döntõ
Ligakupa
Csoport / Meccsek / Döntõ

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Irány a 4.liga 😊
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Tudnátok olyan pléjákat (edzõket) ajánlani, akik eljönnének az angol negyedosztályba? Swindon Town a csapat, játék legeleje, most kezdtem. Elsõ ránézésre nem rossz, de ha kicsit bõvebb lenne a keret nyugodtabban aludnék 😄
http://noob.hu/2012/01/18/schalke9-0.jpg
9 gólból egy ember sem tudott duplázni.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
majd jött az inter 1:1,4:3mal tovább mentünk.pana jött kettõs gyõzelem 3:2,4:3
ismét chelsea 1:1,3:3 után kiestünk hiába fociztuk le õket a meccs alapján.
bajnokság viszonylag sima volt, félévkor még 5pont hátrány volt, ja és új pontrekord.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Aziránt érdeklõdnék, hogy az fm2010-hez készített megye2-es letöltést el tudná-e valaki küldeni nekem, mert az fmhungaryról nem letölthetõ már.
Email címem: [email protected]
üdv Joustoe
Jól indult a karrierem a Real Madrid csapatánál, a szuperkupa megnyerésével. Senkit nem igazoltam elsõ szezonomban, próbáltam a meglévõ keretbõl kihozni a legjobbat. Sajnos BL-t és bajnokságot se nyertünk, sõt még a kupát is elvesztettük, de ezekre van egy igen egyszerû magyarázat: kb. félév tájékán a fél kezdõcsapatom lesérült (CR most júliusban épült fel a lábtörésbõl). De ennek voltak kellemes mellékhatásai is, pl. Higuaín aki a Liga BBVA-ban a szezon legtöbb gólját lõtte (40et összesen). Nem elhanyagolható az sem, hogy Casillas is kiesett több hónapra így portáshelyettese Antonio Adán bizonyíthatott több meccsen és versenykiíráson belül. Átlagos teljesítményt hozott, ezért úgy gondoltam jobbat érdemel mint a Real Madrid cserepadját, ezért kölcsönadtam az AC Milannak. Idegenbeli teljesítményünk a Barcelona ellen nem volt a legjobb, de Casillas és CR híján nem vártam sokat (3-0 Barcának). A BL elõdöntõbõl pedig a Napoli pofozott ki minket, ugyanis az idegenbeli mérkõzésen Adán elég rossz napot fogott ki, ugyanúgy ahogy a védelem is. Idegenben kikaptam 4-1re, hazai pályán is csak 2-2re tudtam kihozni a mérkõzést. A spanyol kupát a Valencia ellen vesztettem el, egy igen gyér 0-1es vereséggel, de mentségemre szóljon hogy a kulcsembereim sérültek voltak.
2012/2013 elõszezon
Átigazolások
Be: Scholz Milan (Gladbach) €1,5M ; Javi Martinez (Ath.Bilbao) €30M ; Giuseppe Rossi (Villarreal) €40M ; Ter Stegen , Marc André (Gladbach) €13M ; Carlos Tevez (Man.City) €10M
Ki: Royston Drenthe (Free) ; Juanfran (Free) ; Pedro León (Getafe) €5.5M ; Ricardo Carvalho (Arsenal) FREE ; Bruno (Free) ; David Mateos (Betis) €650K ; Antonio Adán (AC Milan) Loan €250K; Derik (Tenerife) €475K ; Jesé (Gimnastic) Loan (ingyen) ; Sami Khedira (Bor. Dortmund) €17M
Egy kínai túrára hívtak meg minket, így a felkészülés ott fog megkezdõdni.
No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy elsõ ügynöki ajánlat, valami dágleszkosztát ajánlott nekem a Liverpool csapatától. Na ekkor volt nagy nevetés. 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
@bakkerman: tactikádról lhet képet kérni vagy esetleg magát a taktikot??
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Megvettem a játékot, tudnátok nekem linkeket adni honnan tudnék mezeket,logopacket skineket letölteni (jó minõségût ) 😊 köszi elõre is
Tabella
Stat
A végére eléggé leengedett a csapat, az utolsó 8 meccsen a 24 megszerezhetõ pontból 12t tettünk zsebre, ez nem az amire túlzottan büszke lennék... Viszont maga az egész éves teljesítmény elég jó volt, az FA Trophyt megnyertük, bár ezzel a kerettel illõ volt. Az FA-kupában a 2. körig jutottunk, ott 3-1el elintézett minkett a 4. osztályú Accrington. Kíváncsi leszek az 5. osztályra, ez évben is olyan csapatom volt, amivel az 5. vonalat is meg lehetett volna nyerni, ha még egy-két helyen sikerül erõsíteni, akkor egész jól elsülhet a jövõ év is.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Itsuki Neked meg hatalmas grat nem semmi <#worship>#worship>
Német 3.osztályú klubot választottam új karrieremnek. Eléggé a béka segge alatt van stadion ügybe is és még semmilyen utánpotlás ill edzés bázisa sincs a csapatnak. De szerencsére ambiciózus az elnökünk. Hát az elsõ szezon eléggé sétagalopp volt. 21 forduló után tabella így állt. És a szezon végén így végeztünk... igazolások
Következõ szezonba elösszõr csak 2 játékossal tudtam erõsíteni de annál jobban indult a szezon... Hát sokat szenvedtük nagyon sok hibát vétettünk,de talán Huszti leigazolásával a végén pont ezért tudtunk odaérni a végére... De az egész csapatot ki kellene cserélni,bár jó lenne tudni hogy a klub mit akar ,mennyi pénzt ad,és hogy nem kéne-e ujra gondolni azt a 11ezres stadion épitést,mondjuk lefújni és egy 35ezrest építeni... de a 6ezres Albstadion biztos meg fog telni.
igazolásaim
meccseim 1.
meccseim 2
kupába kiejtettük a schalke 04et tizikkel,de a 4.körbe Robben elintézett minket 4-0ás vereség Münchenben.
csapatom
tabella
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!