Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
jövõre bl döntõ? :D

Maximálisan elégedett vagyok, bajnokság és kupa megnyerve, csak a ligakupát buktuk el, de a döntõig ott is eljutottunk. Jöjjenek a képek.
Csapat
Átigazolások / Keret
Bajnokság
Tabella / Meccsek 1 / 2 / Játékosstatok
Magyar kupa
Meccsek / Döntõ
Ligakupa
Csoport / Meccsek / Döntõ

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Irány a 4.liga :)
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Tudnátok olyan pléjákat (edzõket) ajánlani, akik eljönnének az angol negyedosztályba? Swindon Town a csapat, játék legeleje, most kezdtem. Elsõ ránézésre nem rossz, de ha kicsit bõvebb lenne a keret nyugodtabban aludnék :D
http://noob.hu/2012/01/18/schalke9-0.jpg
9 gólból egy ember sem tudott duplázni.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
majd jött az inter 1:1,4:3mal tovább mentünk.pana jött kettõs gyõzelem 3:2,4:3
ismét chelsea 1:1,3:3 után kiestünk hiába fociztuk le õket a meccs alapján.
bajnokság viszonylag sima volt, félévkor még 5pont hátrány volt, ja és új pontrekord.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Aziránt érdeklõdnék, hogy az fm2010-hez készített megye2-es letöltést el tudná-e valaki küldeni nekem, mert az fmhungaryról nem letölthetõ már.
Email címem: [email protected]
üdv Joustoe
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
2012/2013 elõszezon
Átigazolások
Be: Scholz Milan (Gladbach) €1,5M ; Javi Martinez (Ath.Bilbao) €30M ; Giuseppe Rossi (Villarreal) €40M ; Ter Stegen , Marc André (Gladbach) €13M ; Carlos Tevez (Man.City) €10M
Ki: Royston Drenthe (Free) ; Juanfran (Free) ; Pedro León (Getafe) €5.5M ; Ricardo Carvalho (Arsenal) FREE ; Bruno (Free) ; David Mateos (Betis) €650K ; Antonio Adán (AC Milan) Loan €250K; Derik (Tenerife) €475K ; Jesé (Gimnastic) Loan (ingyen) ; Sami Khedira (Bor. Dortmund) €17M
Egy kínai túrára hívtak meg minket, így a felkészülés ott fog megkezdõdni.
No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy elsõ ügynöki ajánlat, valami dágleszkosztát ajánlott nekem a Liverpool csapatától. Na ekkor volt nagy nevetés. :D
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
@bakkerman: tactikádról lhet képet kérni vagy esetleg magát a taktikot??
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Megvettem a játékot, tudnátok nekem linkeket adni honnan tudnék mezeket,logopacket skineket letölteni (jó minõségût ) :) köszi elõre is
Tabella
Stat
A végére eléggé leengedett a csapat, az utolsó 8 meccsen a 24 megszerezhetõ pontból 12t tettünk zsebre, ez nem az amire túlzottan büszke lennék... Viszont maga az egész éves teljesítmény elég jó volt, az FA Trophyt megnyertük, bár ezzel a kerettel illõ volt. Az FA-kupában a 2. körig jutottunk, ott 3-1el elintézett minkett a 4. osztályú Accrington. Kíváncsi leszek az 5. osztályra, ez évben is olyan csapatom volt, amivel az 5. vonalat is meg lehetett volna nyerni, ha még egy-két helyen sikerül erõsíteni, akkor egész jól elsülhet a jövõ év is.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Itsuki Neked meg hatalmas grat nem semmi <#worship>#worship>
Német 3.osztályú klubot választottam új karrieremnek. Eléggé a béka segge alatt van stadion ügybe is és még semmilyen utánpotlás ill edzés bázisa sincs a csapatnak. De szerencsére ambiciózus az elnökünk. Hát az elsõ szezon eléggé sétagalopp volt. 21 forduló után tabella így állt. És a szezon végén így végeztünk... igazolások
Következõ szezonba elösszõr csak 2 játékossal tudtam erõsíteni de annál jobban indult a szezon... Hát sokat szenvedtük nagyon sok hibát vétettünk,de talán Huszti leigazolásával a végén pont ezért tudtunk odaérni a végére... De az egész csapatot ki kellene cserélni,bár jó lenne tudni hogy a klub mit akar ,mennyi pénzt ad,és hogy nem kéne-e ujra gondolni azt a 11ezres stadion épitést,mondjuk lefújni és egy 35ezrest építeni... de a 6ezres Albstadion biztos meg fog telni.
igazolásaim
meccseim 1.
meccseim 2
kupába kiejtettük a schalke 04et tizikkel,de a 4.körbe Robben elintézett minket 4-0ás vereség Münchenben.
csapatom
tabella
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!