Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy tegyem fel a 12.0.5öt? hátha..
nem. a 12.0.4-es. esetleg egy újratelepítés megoldaná a problémát? bár nem akarnék vele szöszmötölni...
bakkerman
a 12.0.5-ös patch van van fennt neked? mert én annál olvastam,hogy elõjön ez a rovar

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Folyamat crash dumpot kapok ha egy játékost összeakarok hasonlítani valakivel... ráklikkelek az összehasonlításra és bamm. nincs valami patch vagy bármi erre a hibára?

jövõre bl döntõ? :D
Budapest Honvéd, 2011/2012

Maximálisan elégedett vagyok, bajnokság és kupa megnyerve, csak a ligakupát buktuk el, de a döntõig ott is eljutottunk. Jöjjenek a képek.

Csapat
Átigazolások / Keret

Bajnokság
Tabella / Meccsek 1 / 2 / Játékosstatok

Magyar kupa
Meccsek / Döntõ

Ligakupa
Csoport / Meccsek / Döntõ

Roland10
és az pont a tavalyi! :) azért 81%-os, mert a tavalyi 100%-ához még jött több minden!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

bakkerman
BL elõdöntõ odavágó Man City-Real Madrid 0-0,pályán se volt az ellenfél,CR kiállítása után már 65-35 volt a labdabirtoklás,egymás után jöttek a helyzeteink,de nem tudtuk belõni õket...végülis nem kaptunk gólt,ami jó,mert ha mi lövünk,akkor onantól a döntetlen nekünk jó majd a Bernabeuban! Majd kiderül!

én most az angol 9. ligában erõsködök a Blackstones csapatával. fasza!!

akkor már le vagyok maradva :D
bakkerman
na Man City-s helyzet jelentés,2013 áprilisa van,a bajnokságban 32 fordulú után 7 pont az elõnyünk az Arsenal,8 a MU-val szemben,a ligakupában a döntõben kaptunk ki 3-2-re a MU-tól,félidõben még 2-1-re vezettünk,de Nasri,és Sakho piroslappal lelett küldve az 55. illetve a 70. percben,és 20 perc alatt fordított a Manchester...az FA kupában a negyeddöntõben estünk ki az Everton ellen,a BL-ben a Real Madrid következik az elõdöntõben. Ha nem nyerjük meg a BL-t,akkor továbbállok,június 30.-án lejár a szerzõdésem,és nagyon szemezek a Chelseavel,õk is akarnak engem,mivel elég szarul állnak,már matematikailag se juthatnak ki a BL-be,így szezon végén valszeg kibasszák Van Gaalt,és ha nem nyerjük meg a BL-t most a Cityvel,akkor odaigazolok,és újraépítem a Chelseat. januárban Tevez már a 2. aranylasztiját vehette át :)

bakkerman
dehogyisnem van,csak 81%-os,az az ideihez lett készítve

a 2012-höz még nincs magyarítás sajnos, féligmeddig a tavalyival mûködik, de nem sok haszna van, egyébként az fmhungaryn nézelõdj
merre találom a magyarítást? mert ahogy látom megszûnt a link alatti oldal?
Okosba megcsináltam az editor segítségével az osztrák bajnokságot egészen az 5.ligáig.És ha már megcsináltam,akkor neki is ugrottam az SC Melk-nek.Az elsõ évben minden a terveknek megfelelõen ment,bár a végére nagyon kiengedtünk és 8pontot vesztettünk az utolsó 5 fordulóban.Érdekes mód,hogy idegenbe sokkal jobban ment a csapatnak..De ezt jövõre remélem kijavítjuk :)

Irány a 4.liga :)

Igen az, akkor remélem pár meccs múlva nekem is jó lesz.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Darthmushroom
elsõ szezon? mert ott nekem is elsõ pár meccsen valamiért nem játszhatott, de utána meg simán.de vicces h nem írja h eltiltás vagy válogatott meccs vagy mi miatt nem

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hali. Leigazoltam Yaya Sanogo-t a Newcastlehoz, de vmit azt írja ki h nem nevezhetõ a következõ meccsre, de semmi eltiltás semmi. Be van nevezve a keretbe is, miért lehet ez? Mással nincs ilyen gondom.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Szycsu
ST Fuckyea! :D Kedvenc angol csapatom :D

Les Dogues

zaki
Üdv, jó rég voltam itt <#zavart1>
Tudnátok olyan pléjákat (edzõket) ajánlani, akik eljönnének az angol negyedosztályba? Swindon Town a csapat, játék legeleje, most kezdtem. Elsõ ránézésre nem rossz, de ha kicsit bõvebb lenne a keret nyugodtabban aludnék :D

BBeno2

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
na ilyen sem volt még szerintem FM-ben:

http://noob.hu/2012/01/18/schalke9-0.jpg

9 gólból egy ember sem tudott duplázni.

bakkerman
az én játékomban elég gyenge Hernandez,pedig SAF 4-4-2-t játszat a MU-val,Rooney mellett õ a másik csatár,de nem nagyon termel

Darthmushroom
sochaux 2év. hát nem volt a legjobb szezon, sok sérülés-piros lap hátráltatott minket. meg am is szerencsétlenek voltunk a fr. szuperkupa és ligakupába lyontól mind2szer 11sekkel kaptunk ki úgy h meccsen simán lefociztuk õket. a bl-be chelsea,benfica,dinamo zágráb csoportból 4win 2drawn 1.ként továbbmentünk(idegenbe chelsea és benfica döntetlen mind2 hosszabításba egyenlített)
majd jött az inter 1:1,4:3mal tovább mentünk.pana jött kettõs gyõzelem 3:2,4:3
ismét chelsea 1:1,3:3 után kiestünk hiába fociztuk le õket a meccs alapján.
bajnokság viszonylag sima volt, félévkor még 5pont hátrány volt, ja és új pontrekord.

Darthmushroom
szerintem j. hernandez durvább lett ideibe, külföldi fórumokon láttam tõle ilyen szezononkénti 70-80gólokat. egyiknél csak a bajnokságba 72gólos volt.

BBeno2
nagyon szívesen megnézném azt a taktikot. ha lehet.

Hello!
Aziránt érdeklõdnék, hogy az fm2010-hez készített megye2-es letöltést el tudná-e valaki küldeni nekem, mert az fmhungaryról nem letölthetõ már.
Email címem: [email protected]
üdv Joustoe
bakkerman
október 23. és december 8.-a között volt 12 tétmeccsünk,mindent megnyertük(volt benne BL,bajnoki,ligakupa),47 lõtt gól,3 kapott :DDDDDD Lescott-ot,és Kolarovot elengedem most januárban,mert panaszkodtak a kevés játéklehetõség miatt,én mondtam nekik,hogy nem tudok több játéklehetõséget biztosítani,így mehetnek. 5-5 millióért mindkettõ elmehet

bakkerman
jaja,én is azt várom,komolyabb játékot már nem is kezdek addig,csak így elbohóckodok pihenés képpen a játékkal,most épp a Cityt nyúzom,2012 decemberében járok,ezt addig viszem,amíg legalább 3 csapattal nem nyerek BL-t,azt hiszem ez még a világ történelemben egy embernek se sikerült(mármint a valóságban :DDD )

Roland10
Jöhetnee már a 100%-os magyarítás.. :)

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Real Madrid 2011/2012 szezon

Jól indult a karrierem a Real Madrid csapatánál, a szuperkupa megnyerésével. Senkit nem igazoltam elsõ szezonomban, próbáltam a meglévõ keretbõl kihozni a legjobbat. Sajnos BL-t és bajnokságot se nyertünk, sõt még a kupát is elvesztettük, de ezekre van egy igen egyszerû magyarázat: kb. félév tájékán a fél kezdõcsapatom lesérült (CR most júliusban épült fel a lábtörésbõl). De ennek voltak kellemes mellékhatásai is, pl. Higuaín aki a Liga BBVA-ban a szezon legtöbb gólját lõtte (40et összesen). Nem elhanyagolható az sem, hogy Casillas is kiesett több hónapra így portáshelyettese Antonio Adán bizonyíthatott több meccsen és versenykiíráson belül. Átlagos teljesítményt hozott, ezért úgy gondoltam jobbat érdemel mint a Real Madrid cserepadját, ezért kölcsönadtam az AC Milannak. Idegenbeli teljesítményünk a Barcelona ellen nem volt a legjobb, de Casillas és CR híján nem vártam sokat (3-0 Barcának). A BL elõdöntõbõl pedig a Napoli pofozott ki minket, ugyanis az idegenbeli mérkõzésen Adán elég rossz napot fogott ki, ugyanúgy ahogy a védelem is. Idegenben kikaptam 4-1re, hazai pályán is csak 2-2re tudtam kihozni a mérkõzést. A spanyol kupát a Valencia ellen vesztettem el, egy igen gyér 0-1es vereséggel, de mentségemre szóljon hogy a kulcsembereim sérültek voltak.
2012/2013 elõszezon
Átigazolások
Be: Scholz Milan (Gladbach) €1,5M ; Javi Martinez (Ath.Bilbao) €30M ; Giuseppe Rossi (Villarreal) €40M ; Ter Stegen , Marc André (Gladbach) €13M ; Carlos Tevez (Man.City) €10M
Ki: Royston Drenthe (Free) ; Juanfran (Free) ; Pedro León (Getafe) €5.5M ; Ricardo Carvalho (Arsenal) FREE ; Bruno (Free) ; David Mateos (Betis) €650K ; Antonio Adán (AC Milan) Loan €250K; Derik (Tenerife) €475K ; Jesé (Gimnastic) Loan (ingyen) ; Sami Khedira (Bor. Dortmund) €17M
Egy kínai túrára hívtak meg minket, így a felkészülés ott fog megkezdõdni.

Láma!
:SD:A:DASDASDA:D:D:D:DD:ASDA:

Láma!
Costa mivel támadó kp poszton jobbal-közép-bal oldalon is tökéletes, ezért ha szélen játszik (bal szélt jobban szereti mert bal lábas) akkor ott belsõ támadó és talán támogatóként, ha középen akkor pedig tetrarquista. De szerencsétlen most kezdi felvenni a ritmust ujra, 3 hónapra dölt ki szezon elött, szóval ezért nem emlékszem pontosan a belsö támadokénti beállításra. Az biztos hogy irányítónak nem jó. Viszont fõ szabadrúgó emberként nagyon sok gólt vág.

gabber_saviola
8 év fergeteges sikerek után úgy éreztem, hogy ideje lenne elhagyni a rendszeres béel-résztvevõ Ferencvárost, és kipróbálni magam Palermóban. Jelentkeztem is Olaszország legjobb csapatához (közben a Dortmund és a Levekursen is akart), ahol egybõl el is fogadták jelentkezésem ... nem tudom mi motiválta Õket, talán hogy a kedven csapatomnak Õk voltak beállítva?

No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy elsõ ügynöki ajánlat, valami dágleszkosztát ajánlott nekem a Liverpool csapatától. Na ekkor volt nagy nevetés. :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bakkerman
Szegény Neymart is elhoztam nyáron,elsõ szezon után 40 millióért,4 éves részletre,hogy majd idõvel beépül a kezdõbe Tevez helyére,de az argentín olyan állat módjára focizik,hogy egész egyszerûen nem tudom játszatni a kis brazilt...15-20 perceket kap meccsenként csereként,ha már megvan a meccs,de annyi idõ alatt meg semmit se tud csinálni :S gondolkozom azon,hogy télen kölcsönadom valahova,és hozok a padra egy olyan angol csatárt,aki tûri a padozást

Huni92
nálam lamine diarra a 2014/2015ös szezon elején 9 meccsen járt 22nél :D

bakkerman
rakok képet persze!

lokika28
hali grat mindenkinek douglas costát milyen poszton és mijen beállításokkal játszatod???

@bakkerman: tactikádról lhet képet kérni vagy esetleg magát a taktikot??

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

bakkerman
Sunderland-Man City 0-7 Tevez 5 gól,2 gólpassz,FM pályafutásom során most elõször kapott az ÉN csapatomból valaki 10.00-es osztályzatot <#wow1> október 27. van,és ez a fickó 12 TÉTMECCSEN 25 GÓLNÁL JÁR...kimerem jelenteni,Carlos Tevez kétszeres aranylabdás(1. szezonban õ nyerte)...beteg ez az ember

Láma!
Igen, nálam is Sanogo, Douglas Costa sorra dönti a francia rekordokat, az elõbbi gólok, utóbbi gólpasszok terén.

bakkerman
Carlos Tevez: 45 tétmeccs 63 gól 1 szezon alatt...az idei FM-ben nagyon durva rekordokat lehet döntögetni játékosokkal,ha az ember kitalál egy kurva jó taktikát! Kompany szintén kb ennyi tétmeccsen 20 gól,mindegyik szögletbõl,fejjel....Agüero 25 gólpassz-25 gól!! csak pislogtam egész szezon alatt :O

bakkerman
fm-base.co.uk

Sziasztok!
Megvettem a játékot, tudnátok nekem linkeket adni honnan tudnék mezeket,logopacket skineket letölteni (jó minõségût ) :) köszi elõre is
Stalybridge Celtic - Angol 6. osztály

Tabella
Stat

A végére eléggé leengedett a csapat, az utolsó 8 meccsen a 24 megszerezhetõ pontból 12t tettünk zsebre, ez nem az amire túlzottan büszke lennék... Viszont maga az egész éves teljesítmény elég jó volt, az FA Trophyt megnyertük, bár ezzel a kerettel illõ volt. Az FA-kupában a 2. körig jutottunk, ott 3-1el elintézett minkett a 4. osztályú Accrington. Kíváncsi leszek az 5. osztályra, ez évben is olyan csapatom volt, amivel az 5. vonalat is meg lehetett volna nyerni, ha még egy-két helyen sikerül erõsíteni, akkor egész jól elsülhet a jövõ év is.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

az elsõ bundesliga 1es meccsem... erõsitések nem nagyon lettek erõsitések.. :D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

sajna nem találtam :( amit találtam az meg nem jó...
bakkerman
fm basen nézzél szét a custom databasek között,létezhetetlen hogy ott ne találj! asszem ott van is egy mega pack,amiben jemenitõl kezdve minden féle bajnokság van,tutira van osztrák 5. is

van liga aktiváló fájl szerintem
Srácok valaki nem tudna adni valami leírást arról,hogy miképpen lehet játszhatóvá tenni ligákat?Valahogy nagyon rágerjednék az Osztrák 5.ligára,de a szenvedéseim nem járnak sikerrel <#gun><#gun><#gun><#gun> elõre is köszi aki segíteni tudna <#worship>
Itsuki Neked meg hatalmas grat nem semmi <#worship>
1.FC Heidenheim 2009-2010
Német 3.osztályú klubot választottam új karrieremnek. Eléggé a béka segge alatt van stadion ügybe is és még semmilyen utánpotlás ill edzés bázisa sincs a csapatnak. De szerencsére ambiciózus az elnökünk. Hát az elsõ szezon eléggé sétagalopp volt. 21 forduló után tabella így állt. És a szezon végén így végeztünk... igazolások

Következõ szezonba elösszõr csak 2 játékossal tudtam erõsíteni de annál jobban indult a szezon... Hát sokat szenvedtük nagyon sok hibát vétettünk,de talán Huszti leigazolásával a végén pont ezért tudtunk odaérni a végére... De az egész csapatot ki kellene cserélni,bár jó lenne tudni hogy a klub mit akar ,mennyi pénzt ad,és hogy nem kéne-e ujra gondolni azt a 11ezres stadion épitést,mondjuk lefújni és egy 35ezrest építeni... de a 6ezres Albstadion biztos meg fog telni.
igazolásaim
meccseim 1.
meccseim 2
kupába kiejtettük a schalke 04et tizikkel,de a 4.körbe Robben elintézett minket 4-0ás vereség Münchenben.
csapatom
tabella

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!