Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
elsõ évbe az alap csatár Sammon lett 26 góllal a 2.osztályba. utána h a sunderland kiesett megvettem Graham-et aki elsõnek 27 góllal majd 29 góllal lett gólkirály a premier ligába. taktika 4141 volt ahol védekezõ középpályás volt visszavont irányító.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

StephenKing
Derby-nél ki volt az? Mert most velük játszok de a mostaniak közül esély sincs rá hogy valamelyikük is az lehetne. Milyen taktikával játszott a csapat?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Darthmushroom
13-ba nálam csak a MUval sikerült bl meg bajnokság gólkirályt adni, meg a Derby-vel akinél 1 csatáros játéknak köszönhetõen mind a másodosztályba mind 2szer az elsõ osztályban is az én csatárom lett az.
Ja meg az offline bajnokságba (monaco) 2.osztályba, de hát ott illet is. De kb. le is szarom ha nincs gólkirály, MU-nál is utána pár szezon múlva esélytelen volt a rotálás miatt (Roo,Lewa,Cavani,Neymar támadó 4s miatt :D )

kosheen
Nincs is ezel gond, jönnek a gyõzelmek, a BLtovábbjutás most is csak peches körülmények miatt úszott el, a bajnokságot idén is behúzom.
Csak b.ssza a csõröm hogy 10 góllal le lennék maradva a gólkirálytól

Darthmushroom
szintén így vagyok vele. egy idõ után úgyis jön a kimagasló eredmény (6-7gólos gyõzelmek stb..) addig az a lényeg h címek meglegyenek meg jöjjön a pénz befele a klubba a bl meg bajnoki cím stb. miatt.

Szycsu
Én bármikor lecserélnék egy kimagasló teljesítmény - nem elsõ helyezés kombót egy bajnoki címre. Nem tudom, hol itt a probléma, de biztos.

Les Dogues

Darthmushroom
Pár nap távolét után újra vagyok. Grat LasDen-nek. Köszönöm aki rám szavazott. És persze köszönjük Huni az eddigi munkádat.

kosheen
óóóóha, egy újpest elleni hazai meccsen fogok 300. alkalommal a Fradi padján ülni. 2 kezdõm is beinjekciózva tolja végig majd a meccset.
Tökéletes alkalom egy nagy-nagy picsázásra. Most aztán mindenkinek össze kell kapnia magát. Vezetem a bajnokságot 21 forduló után, ha most nyerek, akkor 7 pont lesz az elõnyöm 22 meccs után.
Kicsit húzom a számat ugyan, mert a tavalyi és tavaly elõtti gólkirályom elvesztette a góllövõ cipõjét. 2 éven át hozta a meccs/gól arányát, most meg elég sz.rul megy neki. Nevelõ célzattal a második csapatba tettem, ha lesz ott 3 jó meccse zsinórban akkor visszahozom. Akit helyére bedobtam az viszont nagyon fickándozik, sorban szállitja a gólokat.
Csapatként nagyon szépen muzsikálunk, legtöbb rúgott, legkevesebb kapott gól, viszont bosszant, hogy most nincs kiemelkedõ játékosom. A legjobb átlaga 3 védõmnek van, ez sokat elmond. Nincs 1 emberem se a gól, gólpassz listán és a legtöbb meccs embere listán se.
Nem nagyon értem mi történhetett, majdnem hasonló kezdõ és taktika van, mint amivel tavaly behúztam a bajnokságot. Idén az összeszokás a cél ismét, mert azért 1-2 fontos embert elpasszoltam.
Már most keresgélek egy Xavi tipusú játékost. Az elõzõ irányitó elment a Panába 3 milláért, és a mostani holland gyerek annyira nem jó még. Vicces, hogy fél évig a Bredában nyomta kölcsönben, és ott viszont sokkal jobb mutatói voltak mint mb1-ben. Látszik is a különbség a szinvonalban :D
Kár hogy nem nagyon találtam eddig olyat, aki el is jönne és nem 17 éves tehetség. Kellene egy 27-28 éves magyar szinten klasszis, akire tudok épiteni 3 évig és aki mellé felnõnek a fiatalok.
Gáz, hogy annyi pénzem van mint a szemét (12 milla folyt be idén átigazolásból) de ezzel nem nagyon tudom csábitgatni a nagyobb játékosokat.

fergusonpapa
Hja bocs, hosszú napom volt és törni még Magyar :D

www.icewebhu

Sysfox
A távozó Sturridge 2 gólt vágott a Norwich ellen... Még megbánom az eladását? :(

Eladtam Martin Olsson-t is, pedig õ a kezdetektõl fogva a csapat tagja volt. Szerinte a klub a tudása alatt teljesít (20 forduló után a 2. helyen áll), és most, hogy megvette a Chelsea, annyit írt, hogy szerinte ez a klub jobban illik a nagyvilági stílusához. Besz*rok. Akkor bye! :)

Senkinek sem fogok könyörögni.

Ja, és megint igazoltam két 17 éves tehetséget.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
:D

Belém éget? Inkább "beléd égett", nem? :P

Szerintem ezzel még sohasem találkoztam egyébként.

fergusonpapa
Túl sokat játszottál már :D Magyar fordítás már beléd éget.

"nekem pedig a klub jövõjét kell szem elõtt tartanom."

www.icewebhu

Sysfox
Elfogadtam a Liverpool ajánlatát, de úgy, hogy csak szezon végén igazol el. Egyszerûen túl jó volt az ajánlat, nekem pedig a klub jövõjét kell szem elõtt tartanom.

LasDen
ideje volt, hogy észre vegyétek már :D majd lesz rendes is, ha lesz mibõl csinálni. De csinálhattok ti is. Attól, hogy az van, amit én mondok, még megengedem, hogy segítsetek :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
tartsd meg,ha jó formában van,illik a taktikádba is,minek adnád el,hogy aztán fél év alatt építs be egy új játékost? 29 évesen lazán van benne 4 év magas szinten még,ne add el

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sysfox
A Liverpool 16 milliót ajánlott Daniel Sturridge-ért. Ez már erõsen az a határ, ahol elgondolkodom az ajánlatom. Mondjuk, 16.25 millió a kivásárlási ára, nem tudom, miért nem ajánlottak ennyit... :)

Eladás mellett:
- 28 éves, lassan 29 lesz, még maximum 2-3 szezon van benne
- van másik öt, hasonló képességû csatárom, 6 nem is kellene
- ennyit valószínûleg nem fogok kapni érte késõbb

Eladás ellen:
- angol játékos távozik, ez ellentétes az elképzeléseimmel
- jelenleg bombaformában van Sturridge
- remekül beleillik a taktikámba (gyors kontrázás)

Szóval, még nem döntöttem el, de valószínûleg elfogadom az ajánlatot, esetleg megpróbálom úgy, hogy csak szezon végén távozzon.

OMG,ez a banner ..sirok :DDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szabii98
XDDD

I met God. She's black

szabocsaba1983
LOL <#nevetes1>

belgiumba ment végül kölcsönbe

egyébként Kara-ról van szó, de nem értem, miért nem kapott engedélyt, 22 éves szenegáli felnõttvállogatott. (egyébként egyik kedvenc pléjám a játékban)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

bakkerman
én is nézem mondom mi a fasz,LasDen barátunk nem erõltette meg magát :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Barnabyka
Zsír az új banner :D<#taps>

Szycsu
Nem tudom mindenhol, de pl. Timosenkoéknál 9-10 év. Mondtam is magamban, hogy nem igen kell több külföldit igazolnom, mert úgysem tudom játszatni õket (5 lehet a kezdõben, vagy a meccs keretben, már nem vágom)

Les Dogues

bakkerman
add kölcsön belgiumba

szabocsaba1983
Sziasztok!

Mit lehet tenni, ha egy játékosom nem kapott állampolgárságot, de leigazoltam. (anglia)
Persze, kölcsön lehet adni, de ez így is legalább 3 év. Egyébként hol a leggyorsabb az állampolgárság megszerzése?
Más ötlet?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Ezek azért jó hírek.Legalább hajlandóság van bennük a változásokra.Voltam olyan klubnál, ahol pénz is volt,mégis mindenért éveket kellett könyörögnöm.Pedig sokat letettem már addigra az asztalra.Aztán lemondott az idióta elnök,az új meg bármire azonnal rábólintott,amit csak kértem.
magyar csapattal melyik évbe nyertetek BL-t??
utánpótlás toborzást hogy lehet fejleszteni??
zyndar
Ehhez még annyit, hogy a minimal youth facility miatt beszéltem a vezetõkkel, hogy kellene fejleszteni, azt válaszolták, hogy inkább igazoljak minõségi játékosokat. Másnap mentem hozzájuk, hogy akkor a training facility-t nyomjuk, abba belementek. Majd 2 héttel késõbb benyögték, hogy stadiont bõvítenek, a mostani 10 ezres lesz 16 ezres és a következõ 10 hónapban a Créteil vendégszeretetét élvezzük.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
A saját mik? <#idiota> Egészen kutyaütõ az utánpótlás. Elsõ évben örültem, hogy lett egy keretnek nevezhetõ valamim. Második évben jött jópár fiatal, de õk ugye még csak most kezdik a harmadik évüket nálam, és összesen csak 3 ember fog megfelelni idõvel a saját nevelés kritériumának. Elsõ osztályba pedig ilyen 21-22 éveseket igazoltam fiatalokat. Annyi lehet a segítség, hogy a 21 évesnél fiatalabbakat nem kell nevezni.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
nekem is fenntvan,de nagyon eszi az akksit,pár meccset letolok és 10%-ot leszippant :/

Zenszkij
Kipróbáltam ezt az Androidos FM appot mobilra. Jókat lehet vele mókázni :D.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Annyira azért nem probléma,kevesebb embert nevezel be.De ha hosszú távra tervezel a klubnál,nem ártott volna már az elején odafigyelni.Hozzál 16-18 éves tehetségeket olcsón közép és kelet Európából,francia elsõ osztályba nem lehet nehéz.Pár év,és saját nevelések lesznek.És mi van a saját ifikkel?
zyndar
Ouyeah, ez így igazán fincsi lesz <#idiota>

zyndar
Ouyeah, ez így igazán fincsi lesz <#idiota>

Szycsu
Háhá, gyakorlatilag nincs tétje a meccsnek és.... mindegy, hagyjuk :D Majd bepótolom az elolvasatlan hsz-okat, de így látatlanban is grat mindenkinek!

Les Dogues

Mor3llo
Azért persze jó munkát :D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Sok sikert! Remélem azért néha még látunk majd

LasDen! Sok kívánságunk nem lesz, maximum neked hosszabb karrierekért szorítunk :DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar
Minden jót Hunito! Ja és kösz, hogy nem válaszoltál az privire! <#zavart1>

LasDennek pedig jó munkát kívánok <#taps>

szabii98
Köszönjük a munkádat, és Hajrá LasDen! :)

I met God. She's black

Ha valaki szeretne a 2026-os VB-n indulni egy versenyképes Magyar válogatottal, akkor töltse le ezt:http://data.hu/get/6918706/2026-HUN.zip A mentés eredeti fm13,és a legújabb 13.3.3 verzióval készült.A játék editorral szerkesztett,a részletekrõl:youth rating 68-ról 96 emelve,beállítva Csehország és Horvátország közé.(Egy brazil szint már nekem is túlzás lett volna.)Modern,nagy stadionok nézõkkel, bérletesekkel, nyugati jegyárakkal.Komoly pénzdíjak(bajnoki,kupák).Megemelt FA financial power,economic factor,state of development.(Az ország gazdasága ezzel szintén erõs nyugat-európai szint)A játék kezdetekor minden NB1-es csapat top felszereltséggel rendelkezett,és a Loki/Fradi/Vidi trió volt a leggazdagabb.Néhány csapat stadionja nagy cégek nevét kapta,így hozzá tudtam adni tõkeerõs névadó szponzorokat.A meccskeretben 7 hazai,a kezdõben 2 saját nevelésnek kell lennie.Az EU-sok közül mindenki kiszórva,aki nem oda tartozik.(Karibi,Afrika,etc.)A kupák egyenes kieséses rendszerûek,kiemelés nélkül.(Demokrácia)A nemzetközi kupainduló helyeket nem szerkesztettem,így alakult,ahogy a pénzdíjak is legalább 15-20%-al nõttek az évek alatt.Nagyjából ennyi.Indítás után rögtön 14 év szabadságra mentem,és csak az NB1/NB2 van betöltve.(Így is sokáig tartott,mire lepörgette a 14 évet.)Persze tetszés szerint hozzáadhatók új ligák.A teendõ csak ennyi:add new manager,Lutz Jakab urat pedig visszavonultatjuk.A játék kezdési ideje 2026. április 16.Néhány kép:NB1 szabályok.Pár jobb játékos:Bozsó,Csorba,Tóth,Varga.VB selejtezõ csoport.NB1 past winners.
LasDen
Kettõt és könnyebbet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zavbal
Lasden sok sikert!
Rád kellett volna szavaznom.
fergusonpapa
Ingyen FM14 Mindenkinek .

www.icewebhu

Dzsini
Én voltam, bocsánat - mobilról léptem be moderátorként, és a kódolást kicsit elkavarta mikor átkapcsoltam a házigazdát - gyorsan jöttem géprõl is javítottam, ezek szerint egyszerre az új gazdával :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
Amúgy ne várjatok tõlem nagy újításokat. Én nem tervezek semmit. Viszont, akinek van ötlete mivel lehetne feldobni a topikot, az (ne) tartsa magában...

Úgy látom unatkozni nem fogunk! :DD

www.smart-bus.hu

LasDen
nem én csináltam bazdmeg :D ilyen lett :D De már javítottam kisköcsög :D

Huni92
Szép bemutatkozó lett ez fiam, már ha mindenkinél így jelenik meg a cucc :DD

Sok szerencsét Neked,és Huninak is.
LasDen
Elõször is, köszönöm szépen a bizalmat attól a "rengeteg" embertõl.

Másodszor pedig, aki nem vagy nem rám szavazott, azzal a Duna parton találkozunk. Ne hozzatok semmit, nem lesz MÁR rá szükségetek...<#eplus2>