Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ja meg az offline bajnokságba (monaco) 2.osztályba, de hát ott illet is. De kb. le is szarom ha nincs gólkirály, MU-nál is utána pár szezon múlva esélytelen volt a rotálás miatt (Roo,Lewa,Cavani,Neymar támadó 4s miatt :D )
Csak b.ssza a csõröm hogy 10 góllal le lennék maradva a gólkirálytól
Les Dogues
Tökéletes alkalom egy nagy-nagy picsázásra. Most aztán mindenkinek össze kell kapnia magát. Vezetem a bajnokságot 21 forduló után, ha most nyerek, akkor 7 pont lesz az elõnyöm 22 meccs után.
Kicsit húzom a számat ugyan, mert a tavalyi és tavaly elõtti gólkirályom elvesztette a góllövõ cipõjét. 2 éven át hozta a meccs/gól arányát, most meg elég sz.rul megy neki. Nevelõ célzattal a második csapatba tettem, ha lesz ott 3 jó meccse zsinórban akkor visszahozom. Akit helyére bedobtam az viszont nagyon fickándozik, sorban szállitja a gólokat.
Csapatként nagyon szépen muzsikálunk, legtöbb rúgott, legkevesebb kapott gól, viszont bosszant, hogy most nincs kiemelkedõ játékosom. A legjobb átlaga 3 védõmnek van, ez sokat elmond. Nincs 1 emberem se a gól, gólpassz listán és a legtöbb meccs embere listán se.
Nem nagyon értem mi történhetett, majdnem hasonló kezdõ és taktika van, mint amivel tavaly behúztam a bajnokságot. Idén az összeszokás a cél ismét, mert azért 1-2 fontos embert elpasszoltam.
Már most keresgélek egy Xavi tipusú játékost. Az elõzõ irányitó elment a Panába 3 milláért, és a mostani holland gyerek annyira nem jó még. Vicces, hogy fél évig a Bredában nyomta kölcsönben, és ott viszont sokkal jobb mutatói voltak mint mb1-ben. Látszik is a különbség a szinvonalban :D
Kár hogy nem nagyon találtam eddig olyat, aki el is jönne és nem 17 éves tehetség. Kellene egy 27-28 éves magyar szinten klasszis, akire tudok épiteni 3 évig és aki mellé felnõnek a fiatalok.
Gáz, hogy annyi pénzem van mint a szemét (12 milla folyt be idén átigazolásból) de ezzel nem nagyon tudom csábitgatni a nagyobb játékosokat.
Eladtam Martin Olsson-t is, pedig õ a kezdetektõl fogva a csapat tagja volt. Szerinte a klub a tudása alatt teljesít (20 forduló után a 2. helyen áll), és most, hogy megvette a Chelsea, annyit írt, hogy szerinte ez a klub jobban illik a nagyvilági stílusához. Besz*rok. Akkor bye! :)
Senkinek sem fogok könyörögni.
Ja, és megint igazoltam két 17 éves tehetséget.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Belém éget? Inkább "beléd égett", nem? :P
Szerintem ezzel még sohasem találkoztam egyébként.
"nekem pedig a klub jövõjét kell szem elõtt tartanom."
www.icewebhu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Eladás mellett:
- 28 éves, lassan 29 lesz, még maximum 2-3 szezon van benne
- van másik öt, hasonló képességû csatárom, 6 nem is kellene
- ennyit valószínûleg nem fogok kapni érte késõbb
Eladás ellen:
- angol játékos távozik, ez ellentétes az elképzeléseimmel
- jelenleg bombaformában van Sturridge
- remekül beleillik a taktikámba (gyors kontrázás)
Szóval, még nem döntöttem el, de valószínûleg elfogadom az ajánlatot, esetleg megpróbálom úgy, hogy csak szezon végén távozzon.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
belgiumba ment végül kölcsönbe
egyébként Kara-ról van szó, de nem értem, miért nem kapott engedélyt, 22 éves szenegáli felnõttvállogatott. (egyébként egyik kedvenc pléjám a játékban)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Les Dogues
Mit lehet tenni, ha egy játékosom nem kapott állampolgárságot, de leigazoltam. (anglia)
Persze, kölcsön lehet adni, de ez így is legalább 3 év. Egyébként hol a leggyorsabb az állampolgárság megszerzése?
Más ötlet?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
utánpótlás toborzást hogy lehet fejleszteni??
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Les Dogues
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
LasDen! Sok kívánságunk nem lesz, maximum neked hosszabb karrierekért szorítunk :DDD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
LasDennek pedig jó munkát kívánok <#taps>#taps>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
www.smart-bus.hu
Másodszor pedig, aki nem vagy nem rám szavazott, azzal a Duna parton találkozunk. Ne hozzatok semmit, nem lesz MÁR rá szükségetek...<#eplus2>#eplus2>