Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Avanti Crociati!
Utoljára szerkesztette: Fyrex, 2016.10.18. 18:30:48
Avanti Crociati!
Valami ilyesmi a cél nálam is(Loki 2019/20 szezon vége)... Nem tudom neked mi a terv, én másokkal ellentétben próbálok "erőből" igazolni, és kevésbé feküdtem rá a fiatalok vadászására. Persze próbálok tehetségeket is kajtatni(+facility-k), de eddig nem sikerült megtalálni a következő Messit, amiben szerepet játszhat az is, hogy sokszor nincs hely nekik a kezdőben=nem fejlődnek. Kalmár és Kleinheisler viszonylag beváltak, de érzésre kb. addig jók amit elértem idén és tavaly is: Bl 1. kieséses kör, illetve idén az NB1et veretlenül sikerült abszolválni. A big profile játékosokra hajtás miatt viszonylag sok key player-em van, és kb 50%on billeg a squad harmony, többször kellett már "rendbontás" után sztárt elzavarnom.
Az NB1-ben a Bl kiesés és a korai győzelem miatt jöttek a bukkanók de semmi komoly:
Tabella:
A Bl-t már korábban taglaltam, ugyanaz mint tavaly, de vállalhatóbb játékkal, több góllal és védelmi bakikkal (becsorgó labda, rövidre benyelés, öngól):
Player statisztikák:
Nyáron erősítés, Dibusz mellé/helyette kellene valaki, tippek jöhetnek :) Nagytakarítás lesz úgy általában a védelemben is, Moisander, Stopira és a friss magyar válogatott Vinícius megy, három rutinos figura pedig jön ingyen:
Efe Ambrose
Carlos Zambrano
Emanuel Insúa
A középpályán Jonjo Shelvey jöttét eléggé lutrinak éreztem, de legalább nem 30+-os, ha beválik akkor lehet még pár jó éve...
Andrea Pereira simán húzóember lehet, de a Bl-ben kérdés mennyire fogják elnyomni.
Andrej Kramaric bevállalta a Rotation szerepet is, így nem volt kérdés hogy ingyen kell -e :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.18. 17:47:58
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
https://uk.gamesplanet.com/game/football-manager-2017-steam-key--3090-1
Hol a legolcsóbb bétát is tartalmazó FM?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
https://twitter.com/milesSI/status/788082477474672640
Ezt a szöveget tolják minden évben, amióta van béta. De a Béta megjelenése előtt sose jelentik be, hogy "gyerekek, jövő hét kedd 17:23-től Béta van" csak szólnak, hogy na akkor mostantól!
A megjelenés előtti két hét most hétvégére esik, ezért esélyes, hogy hétvégén már lesz béta, de hivatalos megerősítés nincs. Sőt többször mondta Miles, hogy minél többször kérdezik, annál később lesz, mert azzal is feltartják és nem tud vele haladni. Akkor lesz Beta, amikor úgy ítéli meg, hogy kiadható (ezt is csomószor elmondta)
Football Manager 2017 will make its season debut on Friday, November 4th.
If you can’t wait that long, pre-purchase Football Manager 2017 now from a participating digital retailer and you can start your managerial career at least two weeks before full release with the free early-access Beta.
Elővettem sok-sok idő után az újpesti mentést, gyorsan le is nyomtam egy évet, az első évben ugye 6. lett a csapat és egy Magyar Kupa-győzelemmel zárult, a másodikban összeállt erre a 4-4-2-re a csapat, és 6 ponttal a Fradi előtt megnyertük a bajnokságot (utolsó előtti fordulóban 5:0 az FTC ellen), plusz a Magyar-Kupát is sikerült behúzni (Sárisáp - Budaörs - Dunaújváros - Ferencváros - Kisvárda útvonalon), Perovic gólkirály lett, a szezon 5 legjobb játékosa újpesti: Perovic, Lencse, Nagy Gábor, Anton Karachanakov (bolgár szélső Lengyelországból, nagyon ügyes) és Kovács István (őt a Viditől hoztam el, sokat mellőzték). 2 évet hosszabbítottak velem, úgyhogy egyenlőre maradok :)
Viszont elég valószínű, hogy hétvégén már lehet bétázni, ha olyan állapotban lesz a játék. (de akár már szerdán vagy csütörtökön is szólhatnak, ha éppen úgy ítélik meg, hogy kiadható állapotban van)
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Aztán a visszavágón, félidőben mi vezettünk 1-0 -ra és
rossz helyre nyomtam és beszóltam nekik hogy nem vagyok elégedett...
Erre legázolták őket a második félidőbe... <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: smylie, 2016.10.16. 21:07:15
Olyanra is emlékszem, hogy a megjelenés napján egyből jött is az első patch.
Visszaállt a rend a tabellán, ha nehezen is. A Rad egészen az utolsó két mérkőzésig első volt, mi másodikok. A Red Star meg végig a harmadik, igaz két meccsel voltak elmaradva. Ha azokon hozzák a kötelezőt, akkor most pont egyenlőség lenne. De akár még vezethetnék is a tabellát. Idén nem gondolom, hogy könnyen behúzom, mert elég szoros lett a bajnokság. Ennek örülök is, mert már kezdett unalomba fulladni, mindig az volt a kérdés, hogy már az alapszakasz végére meglesz a bajnoki cím. Nekünk ráadásul még tavasszal ott a bl is. A Red Star az kiesett a el-ben, a Rad-nak meg nem is voltak ilyen gondjai. Abban bízom, hogy a keretünk mélyebb és minőségibb játékosok alkotják. Viszont remélem izgalmas lesz a vége.
Off. Amúgy, ha bele gondol az ember, hogy a valóságban Nikolic kapott volna egy nyugat-európai képzést milyen játékos lehetett volna. Mert azt szerintem senki nem vitathatja, hogy elég jól érzi a kaput, szóval gól érzékeny.
Tavaly Bl csoportban:
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.15. 21:26:37