Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemanja Nikolic
http://www.cdkeys.com/pc/games/football-manager-2017-pc-steam-cd-key
Egy nagyon jó kezdés után erős visszaesés. Az első 5 fordulóban nyertünk, majd jött 3 döntetlen és egy vereség. Utána sikerült nyerni majd megint egy döntetlen. Ha a Red Star nyerni fog, már csak 3. helyen vagyunk. Azt hittem idén is hengerelni fogunk a bajnokságban, de tévedtem. Ennek örülök is meg nem is, mert így izgalmasabb lett az egész. Viszont valamit majd állítanom kell a taktikán, mert úgy lefogják a támadóimat, hogy labdához se érnek. A bajnokság nyertese automatikusan bl csoportban van. A második selejtezőt játszik, a 3. az El-ben csoport kör, a 4. selejtez és a kupa győztes is. Ha a bajnok vagy már bl, el induló a győztes, akkor az 5. helyezett csapat indulhat. Idén rajtunk kívül sikerült a selejtezőből a Red Starnak az el-be jutni, a Spartak alapból oda jutott. Így 3 csapat szerzi a pontokat. Pár éven belül izgalmas kis bajnokság lesz a liga.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.15. 12:26:01
Ő fog jövőre csatlakozni a csapathoz, a hibám miatt. Szerintetek megért közel 8 millió eurót? A román ligában rugdalja a gólokat. Mondjuk a szerb liga se jobb, szóval remélem beválik. Igaz itt csak fele ennyit fog játszani a rotáció miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://footballmanager.hu/?p=9761
Jó olvasgatást!
Utoljára szerkesztette: skillless, 2016.10.14. 21:24:38

Utoljára szerkesztette: zyndar, 2016.10.14. 21:16:15
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Nekem is abba kéne már hagyni lassan az Iraklis-os mentést, de egyszerűen nagyon a szívemhez nőtt ez a klub :-) Így még mindig velük nyomom :-) De nálam lassacskán csordogál jelenleg a szezon.
Debrecen - Tottenham BL első kieséses kör első meccs
Sajna úgy néz ki megint nem sikerül tovább jutni, de legalább a lehetőséget éreztem (a tavalyi PSG meccsel ellentétben), és van kire kenni: Dibusznak ez most sajnos citromdíjas mérkőzés lett, és a csatárok is jobban kihasználhatták volna a helyzeteiket. A képen nem látszik, de a ziccerek aránya 4-1 volt az én javamra... Majd jövőre. <#smile>#smile>
Gól összefoglaló:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintetek 10 millió sok egy védő megszerzésére? Annyi pénzem van igazolni. Tuti kapok még a szezon végén 10-20 milliót.
ozbom Kezdesz valamelyik arab klubnál. PSG vagy Man City. Nem tudod elkölteni, amit ott tömnek a kasszába. Összevásárolhatod a fél világot.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Trend a játék világban, hogy a casual-ek felé nyitnak (legszebb példa talán a Wow) mert az a nagy piac, de ilyen grafikával nem lehet őket megfogni, viszont ilyen baromságokkal el lehet ijeszteni az eddig közönséget 😞
Van benne néhány jó újítás, de egy rakás szemét között szinte elvesz. Nem lettem izgatottabb a videó után (viszont meg se bántam azt a 9ezer forintot amit ráköltöttem)
Utoljára szerkesztette: skillless, 2016.10.14. 01:52:46
Amúgy meg a pirózásra visszatérve, a szerb derbin azért lehetne több, mert a valóságban szinte lángba borítják a lelátót. 😄
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2016.10.13. 20:42:10