104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szedd le valamelyik instant result skint, ha az alap skinek egyikét szeretnéd módosítani csak. Utána szedd le az én fájlomat, és a graphics--->pictures-->kits mappát másold át abba, amit te szedtél le(graphics/pictures-be). -
Lancelot1983 #103781 Szia, engem leginkább a mezeket érdekelnének a taktikai paneledről :) Az meg tudnád oldani, hogy minden marad az alap FM skin csak a taktikai panelen lesznek szép mezek a csúnya téglalapok helyett? -
Lancelot1983 #103780 Grat, dán karrierek mindig izgalmasak szoktak lenni. A szebb napokat megélt AB is kiesett, mondjuk zöld csapat szóval nem kár értük :) A volt dán válogatott kapusról kapta a nevét a manager? Mert ő sch-val írja :) -
Összedobtam a meglévő skinekből egyet magamnak, hátha érdekel valakit:
link
-
hooker00 #103778 sziasztok, a genie scout 17-nek még nincs ingyenesen elérhető verziója? köszi -
A végére értem az első szezonnak. Ez egy vándorkarrier, dán 2. osztályból indult Peter Smeichel a félprofi Naestved BK élén. A média a 8. helyre várt, ezt magabiztosan túlszárnyaltuk.
Ezzel az egyszerű, de hatékony 4-4-2vel
Csak a szokásos, pénz nincs, szerintem nem is lesz, de majd jól levadásszuk a lejáró szerződésű dánokat.
Ők pedig a húzóemberek voltak:
-
Valójában az utóbbi 5-ből 4 kimaradt :P -
korbin555 #103775 Egy átlag PC a megye 1-nél többet nem is nagyon bírna el. Az önmagában 20 csoportos, mintha 20 ország első osztálya lenne betöltve. -
Rudee #103774 Túl sok a csoport, ha be van töltve pl megye 2-ig akkor pár év után nagyon belassul az egész. Pedig pont a hosszútávú játék a lényeg, hogy fel lehessen törni az 5-6. osztályból. -
korbin555 #103773 Az én nézőpontomból nincs szerepe az alacsony ligás csapatoknak. Nincs velük dolgom, legfeljebb kapok évente egyet a kupában. Ha kapok. De nyilván sokaknak van kedvenc csapata alacsony ligában, hiszen nem mindenhol van NB-s csapat. És szeretné, ha valódi játékosai lennének. De annál nagyobb dilemmája is lesz, minthogy ki van a csapatában. Először is nincs bajnoksága. Ha pedig nincs bajnoksága, nem játszható a csapata sem. Szóval először kellene szerkeszteni egy bugmentes megyei, járási kiegészítőt, ami kényes, és időigényes meló. De ilyen kiegészítő tudtommal évek óta nem készült. -
Rudee #103772 A többség gondolom 32-35 éves. Fénykorukba, 23-26 közt ott játszottak de a többség 2-3 szezon óta már nem is aktív. Tavaly szenvedtem eleget miattuk, hogy rendbe tegyem az elhanyagolt csapatokat. -
korbin555 #103771 Igazad lehet. Az alacsony ligás klubok tele vannak generált játékosokkal, a Vecsésben meg egy szál sincs. Komplett a csapat, mindenki valódi játékos. De én nem ismerem őket, tőlem az adatbázis lehet akár több éves is. Nyomozni nincs kedvem utánuk. 
Lényeg, ha ez egy NB2-NB3 vegyes, akkor azért nem akkora meglepetés, hogy 1-2 tartalékos, vagy nagyképű NB1-est eltesznek láb alól. -
11esnél engem évek óta zavart h minden bemegy de most ahogy előttem is írták sok kimarad, cserébe végre a kapusom is védi őket serényen :D -
Rudee #103769 Gondolom a Vecsés keretében még ott van egy rakás játékos, aki az NB2 és NB3 idején ott játszottak. Azt sajnos már luxus frissíteni a magyar felelősnek. -
korbin555 #103768 Tabella. Teljes mértékben ugyanaz, mint a 16-os első szezonom volt. 2. hely a Fradi mögött, legtöbb rúgott góllal. És a legtöbb piros és sárga lap, ami szintén megegyezik. De talán ez mégsem a 16 álruhában, mert a kupát most megnyertük. A lower league Vecsés ellen, akik meseszerű menetelésük közben kivertek 2 NB2-es + 2 NB1-es csapatot (MTK, Diósgyőr). Ellenünk elfogyott a mákjuk, bár csak a 87. percben gyűrtük be a 2. gólt. (2-0) Kicsit sajnáltam őket, de az mégis szinte bug kategória, hogy egy megyei csapat eddig eljuthatott.
Egyéb. A staff most is sík hülye. Ajánlgatják nekem a játékosokat olyan posztokra, ami nincs is a felállásban. Nem újdonság, csak megjegyzem. Egyébként is körbe vagyok véve zsenikkel. Az egyik edzőm szerint a 41 éves Király gyorsaságát kellene edzeni. Előtte meg Illés szólt, nehogy új szerződést adjak neki. Ezeket nem zavarja, hogy már bejelentette a visszavonulását? A kérdés költői. Évek múlva a 4-5 csillagos staff ugyanilyen baromságok tömkelegével fog majd szórakoztatni.
Az én emberem, Sjoerd Ars rúgta az év gólját. Időközben Wils és ő aláírt a Göteborghoz. A svédek szeretik a veteránokat, mert Halmosi megy ingyen a Norrköpinghez, ahol Hajnal csapattársa lesz.
9 büntetőnkből 5 kimaradt, és ebből az ötből egy sem ment kapura. A Paks ellen Williams kettőt is rúgott, mindkettőt fölé. Az elsőt éppen, hogy. A másodiknál már biztosra ment, kirúgta a stadionból. Talán az NFL-ből figyelték, mert ez durva volt.
10 gólt rúgtunk (fejeltünk) szöglet után, a legtöbb. Kettőt kaptunk, ez meg a legkevesebb. Nem rossz, nem is kaptunk nagyon sok gólt, de a Fradi 15 meccset hozott le nullára, és egy x mellett kétszer megvert bennünket. Nem volt sanszunk megelőzni őket.
Feltűnően sok volt az öngól. Nálam, és az ellenfeleknél is. Szezon közepén volt egy 6 meccses szériánk, mikor mindig volt öngól.
A Fradi bejutott a BL csoportba, 1 győzelmet szereztek a Basel ellen. Télen eladták Ramírezt (Gent 2,4M) és Nagy Dominikot (Legia 450k). A pénzből hoztak 4 szerbet, NB1-es szinthez mérten nem rosszak.
A Viditől elzavarták Berget, most a Lokinál töketlenkedik. A Vidi menedzsere meg Kondás, szóval zajlik az élet.
A Méhkerék megcsinálta a csodát. 34 meccs, 0 pont. (NB3 középcsoport.) -
Lancelot1983 #103767 De az normális. Hisz vagy bemegy vagy nem. :) -
Nem szeretek tizenegyest kapni, 50%, hogy kimarad, és ez rendkívül bosszantó... -
Lancelot1983 #103765 Akik FM2017-el játszanak, és jó csapattal vannak, azoktól kérdezném, hogy hazai pályán közepes vagy gyengébb csapat ellen nálatok is van vagy 35-40 helyzet és az ellenfélnél általában 0-1? -
én a béta első napja óta csak ablakban futtatom,folyamatosan lerakva,visszahozva,közbe youtube,böngésző,és nem crashelt még. Lehet házon belül van valami gebasz annál akit kidobál -
Köszi.
Lancelot1983
Köszi. :) Az a kép az őszi szezon miatt került bele. :)
Magyarokat előszeretettel szerepeltetek a keretben, és külön öröm, hogy minőségi játékosok. Bardival önző voltam, mert 20as évei elején akár a Barcába vagy az Arsenalba is elengedhettem volna. De akkora tehetségnek számított már akkor, és olyan terveim voltak vele, aminek okán nem adtam volna el semmi pénzért. A kezdő 11-ben amúgy általában csatárként Nagy, védőként Fekete és Nagy, illetve alkalomadtán Eismann csereként, valamint középpályán Bardi szerepel. De magyar kölcsönjátékosaim is vannak, akik közül talán 2-en megüthetik a kezdő játékosok szintjén. Így a lista még bővülni fog.
Amúgy igen, nem szoktam csereként kapust szerepeltetni. Jobb szeretem, ha meccsben van, ahhoz pedig a csere csapatban kell játszania. Ha nem is egy napon vannak az 1. és 2. csapat meccsei, de a regenerálódás fontos a játékos számára. Máskülönben FM-es karrierem alatt talán 1x vagy 2x történt meg, hogy a kapusom meccsen lesérült. Mindenesetre így +1 hely fennmarad egy magas kvalitású játékosom számára a cserepadon, akit szívesen szerepeltetnék a kezdő 11-ben, csak sajnos nem fér be.
Válogatottnál kezdetben hasonló felállást használtam, mint a Fradinál, de ez a hónapok/évek alatt változott. Tehát ha jól emlékszem, már más felállással küldöm őket pályára. Sajnos a Brazil keret minősége koránt sem olyan magas, mint gondolnánk. Talán úgy fogalmaznék, hogy minden posztra van 1 kiváló játékos, de csere alternatíva talán csak a csatár poszton akad. Este dobok fel képet a keretről (fontosabb infókkal), akikkel nekivágok a VB-nek.
Lemondásom oka amúgy az, amit írsz. Szeretnék kicsit közelebb kerülni Európához, így elsősorban ott képzelem el a jövőmet. Nagy öröm lenne, ha a magyar válogatott élére kerülhetnék, de Dárdai hosszú évtizedes uralma után egy ismeretlen magyar, visszavonult játékos vette tőle a helyet. Elég fura, mert az értékei kb. az NB2-es szintet sem ütik meg, és szinte tapasztalata sincsen. Ha viszont eu csapat közül kellene választanom, akkor lehet hogy kisebb csapat irányítását vállalnám el. Még nem tudom. VB után valószínűleg lesznek megüresedett helyek. :) -
miszka #103762 Használtok valamilyen letöltött Skint? Ha igen, akkor lehet ez az egyik oka, és a másik, hogy nem nagyon szereti a windows az idei FM-et ablakban futtatva kezelni...elvileg javítják majd -
Ablakban. -
Lancelot1983 #103760 A szezon igazolása a labda? :) Egyébként grat, főleg, így hogy magyarok is vannak nem csak a keretben, hanem a kezdőben is. Kapust sohasem raksz a cserék közé? Válogatottnál is ugyanaz a taktika? Majd dobsz egy képet, a világbajnokságon szereplő csapatról, ahol mutatja melyik klubban játszanak? Európai válogatottat akarsz majd irányítani, azért mondasz le? -
Beszámoló / 2029 ősz - Ferencváros -
geo91 #103758 dettó, abból a leguccsó már a napokban, a teljes verziónál. én ablakban futtatom. -
miszka #103757 Nálam is előfordult többször, ablakban vagy teljes képernyőn futtatod? -
2 nap alatt harmadjára fagy le az FM17 azzal az üzenettel, hogy a program működése leállt, de semmi magyarázat. -
BJanko57 #103755 Én cdkeys-ről rendeltem elő hetekkel ezelőtt, rendben volt minden. -
korbin555 #103754 Gamesplanet és cdkeys is jó. -
brixbrax #103753 Steam. -
Pawlus #103752 Sziasztok! Ti hol vettétek a játékot? Olyan megoldásra lenne szükségem, ahol régiófüggetlen kulcsot adnak (lehetőleg minél olcsóbban :D) és nem kell várni a dobozos játék kiküldésére. cdkeys.com-ot és a gamesplanet.com-ot nézegettem főleg csak nincs tapasztalatom egyik oldallal sem. Előre is köszi a válaszokat -
FMTGW Anniversary Skin -
Tetszik a skin-ed. Mi a neve? :) -
:DDDDD vicc -
Ronaldo biztos szórja a pénzt aztán folyton szarban vannak :D -
19 bajnoki címet húzott be a Villa zsinórban 
és insecure a finance...
-
tetszik :D -
-
Hátha érdekel valakit. Messi és Ronaldo találkozik a BL döntőben... Edzőként! :D Itt pedig az értékeik :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.11.06. 21:13:07