Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.icewebhu
Mindig tudtam mi kel a csapatnak de egy meccset 15x töltök vissza, mert muszáj tesztelnem. Semmi se jön össze. Gólt rugni 1x tudtunk ennyi visszatöltésbõl és mindig 1:0ra kapunk ki kb... Ilyet még nem láttam, pedig egy tudásban, hasonló játékosokból álló csapat ellen játszok ami számomra nevetséges hogy régen sokkal erõsebb klubbok ellen is ment.
Teljesen tanácstalan vagyok..
www.icewebhu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Bár most épp kidobott a játék meccs közben, gyõztünk Diósgyõrben Böde 2 góljával, majd a Kecskemét ellen álltunk 3-1-re a 70. percben Böde triplával...talán már a játék sem bírta a gólzáport 😛 Persze nem mentettem azóta, szóval yeahh.
CSAK a Fradi
www.smart-bus.hu
akkor lehet mégis megvárom a pénteket....ez a 2 nap már nem számít, amúgy is húzós, szar hetem van 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
otp, mastercardos kártyával mehet a menet, igaz?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
a team csúszkákat teljesen kivették? hol állítom akkor h milyen passzokkal tolják? v már csak egyénenként lehet beállítani?
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
msn:[email protected] bárki felvehet
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Oké, azt mindenki tudja, hogy én jobb edzõ vagyok, mint Moniz, ezért van a Fradi elõrébb picivel, mint IRL...😛
CSAK a Fradi
www.smart-bus.hu
Az a török bolt meg csinálhat amit akar...
Viszont emiatt "buktam" a 990.-Forintos kedvezményemet a CD Galaxisnál... ha esetleg valaki mindenképpen dobozos verziót akar, akkor szívesen átadom neki ezt a kedvezményt. Még kb 10 napig él, tehát ezen idõ alatt 9000.-Forintért vihetõ a dobozos...
www.smart-bus.hu
Idén "csak" a bajnokság, az eu.i szuperkupa és a klub vb jött össze. hazai kupákból az fa kupát vettük komolyan de a legjobb 8 között a pool idegenbe megállított minket, bl-be meg hosszabbításba maradtunk alul az arsenallal szembe. bajnokságot gyakorlatilag végig vezettük a végén sikerült meglépni am 2-5 pontra volt tõlünk az arsenal. Vereségeink csak nagy csapattól voltak. télen volt tulaj váltás így klub egyenleg 100m+ és már tervezik is az új stadiont.
keret
Lewa
bajnoki statok
tabella
Viszont a tõlük emailben kapott order id kell, bár nem tudom e volt-e a kérdés.
CSAK a Fradi
Azt írták, hogy csak pénteken kapnak új, mûködõ EU-s key-t, úgyhogy válaszhatok, hogy várok vagy visszakérem a pénzem.
Kértek order id-t és elméletileg kapom is vissza a lóvét.
CSAK a Fradi
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Egészen furcsa eredmények születnek, letolok 1-2 jó meccset, Napolit otthon verem, aztán jön egy Sampdoria és kapok tõlük egy négyest otthon.
Vagy a tegnapi, Bologna-t 3-1-re, Sassuolot 4-2 vertem, aztán otthon Cataniatól kaptam egy sima 3-ast, úgy, hogy nem is nagyon támadtam, vagy 10-szer annyit lõttek kapura.
arsenal
msn:[email protected] bárki felvehet