Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
fura, nekem paypalra jött a refund

Avanti Crociati!

Sziasztok! Tisztázódni látszik a helyzet a Fastergameshop.com-nál (refundot nem lehet kérni Paypalon keresztül, mivel digitális termékekre nem vonatkozik). Viszont mivel én beszereztem livekodok.hu -ról egy másik kulcsot, így a Fastergameshop-os eladósorba kerül. Nem adom drágábban, mint a bolt, 6000 jó magyar forintért aki szeretné megveheti tõlem, ugyanis nekem nincs szükségem két kulcsra. Természetesen ha valami nem jó a kulccsal, visszautalom az árát. A kulcs pénteken érkezik, aki elõször ír hogy megvenné, az kapja.

ehhez kapcsolódóan: Ha már megvan az FM2014 Steamen, és megadom a másiknak a kulcsát is, akkor giftable játékként jelenik meg az inventorymban?

megvan, csak bekellett pipálni a 3D-t

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

Volcanor
Most nézem, hogy a klub alig 2 év után megint új tulajhoz kerül, és most folynak a tárgyalások. Valószínûleg ez az oka.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Darthmushroom
attól lehetséges h senki nem akar szóba állni onnan veled, de lehet bug is

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

srácok, meccset h tudok nézni az új gombfocis nézetbõl? nekem csak a classicot engedi vmiért, pontosabban inaktív a fül, ahol választanék

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

van aki tört verzióval tolja?
Volcanor
Reading, harmadik év. Semmi plusz beállítás nincs, asszisztens manager cserét is próbáltam mentés után.

68.Ennél jobbat kapott Finnország is.Valahol Feröer,és Moldova után következünk.
Darthmushroom
ha saját lista akkor azért mert olyan klubbal vagy h azok közül senki nem akar hozzád igazolni.

Volcanor
Az mitõl van, ha az "unrealistic transfers"-t bejelölöm, eltûnik az összes játékos a listáról? A Beta-ban nem csinálta, a másik mentésnél is mûködik.

"ugyanazt a youth rating-et kaptuk,mint az eszkimók."

Mennyi az annyi? :D

Nem.
zyndar
A 3 saját nevelés a kezdõbe nem sok kicsit?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

A 13-ban 16M-t kapott a gyõztes,valakinek az is kevés volt.De úgyis csak az tölti majd le,akit érdekel.Ez most egy gazdag liga lett.Közben lepörgettem egy szezont.
Bajnokság 2014.Klub finances.Van még egy-két anomália az ifik körül,de holnapra kijavítom.
Darthmushroom
13-ba láttam már pont a Boltonnál, meg a Pompeynál

Zenszkij
Szerintem a fele is sok, én kb olyan 3-at adnék a gyõztesnek. Abból is szép dolgokat lehet végrehajtani, de persze te látod.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

1.Nem kötelezõ elkölteni.Vagy felezzem meg?
2.A kupainduló helyekhez nem nyúltam.A db.nélkül is így van a játékban.
Zenszkij

Ilyet még nem láttam.

Zenszkij
A prize money kicsit magas, nem? Továbbá a 4. csapat nem indul az UEFA kupában.

Tudom.Sok helyen rosszak az adatok.
Nem a tiedre gondoltam, hanem az alapjátékban. 500as nézõszámot ír ki, közben 1000 a minimum nézõszám általában :)

a stadion meg ha jól tudom 5ezer fõs mivel nincs befejezve

Dunaújvárosba egy tízezres csili-vili stadion hatezer bérletessel jó lesz?
Izgalmasnak ígérkezik! Bár a szurkolói regisztráció miatt, a nézõszám nem túl fényes sajnos... Bár az a 300 nézõ amit kiírtak nálam Dunaújváros meccsre, az azért kevés.

zorrobomber
Az picit túlzás, most a Vidi-ben meccs végén párszor feltolták, de Anderlecht-ben kizárólag hátvéd volt.

Elsõ tétmeccsen kaptam is gyorsan 4-et a Dortmundtól..
kép

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

BBeno2
nem igazán követem a mennyei bajnokságot de ha jól tudom IRL is gyakran teszik fel csatárba.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Az idei játékhoz megint csinálok egy anyagilag erõs magyar bajnokság dbc-t.Lesz bajnoki,kupa,és tv-s pénzdíj.Limitálva lesz a non-EU,és a foreign player szám, cserében viszont lesznek jó magyar ifik.Mert idén ugyanazt a youth rating-et kaptuk,mint az eszkimók.A match squad(18)játékosának legalább a fele(9), magyar játékos kell hogy legyen,és három saját nevelés kell a kezdõbe.Senki nem fog kiállni tíz kicsi négerrel.Az összes NB1-es csapat új(felújított)stadiont,és kitûnõ training facilities-t kap,de az NB2-ben is mindenhol jó állapotok lesznek.Az összes NB1,és NB2-es klubnak lesz egy erõs szponzora,ami fix újrakötési záradékot tartalmaz.Ez okos gazdálkodással mindenhol stabil jövõt biztosít.Nézõk is lesznek, a jegyárak/bérletek pedig egy közepes nyugati csapat szintjére lesznek beállítva.Az MK-ban nincs kiemelés,így kis szerencsével egy kisebb csapat is messzire juthat.A Liga Kupa még függõ,lehet hogy törölni fogom.Ha marad,ott is egyenes kiesés lesz.Jelenleg a szerkesztés fázisában vagyok,ami elõreláthatóan holnapra kész lesz. Utána tesztelek,négy-öt szezont lepörgetek,kiszûrve a lehetséges hibákat.Rengeteg a munka,és ezer részletre kell figyelni.Ha valakit érdekel, természetesen fel fogom rakni.Bárki a saját szája íze szerint tovább alakíthatja,ha valami nem tetszik benne.A játék kezdetén nem lesznek milliós igazolási pénzek, ezen a téren az összes csapat egyenlõ eséllyel indul majd.Jó játékosokat amúgy sem lesz könnyû idehozni,mert a liga,és a klubok reputációján nem változtatok.Ekkora pénzekkel anélkül is illik valami nagyot alakítani,de meg kell majd dolgozni érte.A youth rating-en is még gondolkodom.Szeretném,ha lenne sok jó magyar srác,de azt nem akarom, hogy magyar wonderkidek rohangásszanak szerte Európában.OTP Bank Liga.
Mesterhármassal zárta a meccset, 3-3
Világos, rúgott is 2 gólt 5 perc alatt emberhátrányban. :) Félidõben Vidi-Fradi 2-3
Terminátor14
Csak annyira véletlen, hogy az õ csatárként kezdte annó...:)

CSAK a Fradi

Az milyen beteg hogy a Vidi csatára ellenem a Juhász Roland (nem is posztja a csatár, bár nem teljesen fogalmatlan a játék szerint) és 3 minõségi csatáruk ül a padon? :) Másnál volt hasonló vagy csak valami véletlen hiba van?
LasDen
Ez a VIP-k kiváltsága...bitches <#mf1>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
ez számomra is zavaró h nincs

kudarc*

Na elsõ karrierem (Dunaújváros) teljes verzióban novemberben kuNarcba fulladt. Zsinórban 4 vereség után kaptam egy ultimátumot (ha megverem idegenben Nyíregyházát akkor nem rúgnak ki), amit persze nem sikerült teljesíteni. Csúnya volt na, hihetetlen milyen csapatoktól kaptunk ki. (Nyírbátor ellen estünk ki a Magyar Kupából, tizenegyesekkel). Azt hiszem a taktikán is lesz mit csiszolnom, illetve a morál is a béka segge alatt volt már pár meccse, így elég nehéz dolgom volt. Micskó Márk remekelt, majdnem kijött a gól/meccs átlaga. Illetve a robotfekám (Godslove) is jól dolgozott a szélen, pár szép gólt szerzett.

Darthmushroom
még Draxlert is :D
Götze-Draxler-Reus elöttük:
Lewa
ááá h gyilkolna :D

Darthmushroom
ja szerintem is,ez olyan mint a szöglet bug. bár azt se lehet tökéletesre javítani mert 10-20 gól ellehet érni évente, jó mondjuk az se 30-40 mint mikor tényleg bug.

Üdv.

6 év hallgatás után, (finoman szólva elfogyott a pénz) Sebastian Deisler is munkába állt, miután Pep visszamondta az állást a bayern kispadján. Ott szeretném folytatni ahol, Heynckes. Hatalmas ambíciókkal érkeztem. Szeretném megvédeni, az összes címet amit tavaly elnyertek. Kezdetnek elhoztam dortmundból Reus-t, vele be is fejeztem az átigazolást, majd még Lewandovski-val íratok alá szerzõdést januárban.

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

Fyrex
óje

Avanti Crociati!

Mor3llo
Ráküldenek valamiféle javítást, én ezt biztosra veszem. Fõleg ha tényleg sok gólt is lõnek.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
Igen, hasonló érzés van bennem is, de ez a taktik annyira jól szuperál, hogy az összes szélsõm eladtam vagy kölcsönbe van. Továbbá ki akartam próbálni a cwb-t.

Elsõ évemben ezt az elmebeteg gyereket generálta nekem a gép. MU, City, Liverpool, Arsenal már vinné.

Darthmushroom
meghalnék rendes szélsõ nélkül :D vagy 2-3 éve volt utoljára olyan taktikám h klasszikus szélsõm nem volt de 433-ba csatár mellet is azt használtam :D

Zenszkij
Eddig ez az a taktika, amire azt mondanám, hogy szinte minden helyzetben jól szuperál. Tavaly idegenben attack mentalitással ütöttem a Cityt, otthon a MU-t. Borzasztó sok kapura lövést is generál.

Adalék, hogy Martin Olsson a baloldali CWB-m csak épp sérült. Igazi csítplayer.

Zenszkij
A cwb-k vadbarmok, ha jó játékost teszünk oda. Mondhatni õk a csapat mozgatórugói. Iszonyat cheat pozíció lesz ez idén, hacsak egy peccs nem változtat ezen.

Azt szeretném kérdezni, hogy a csatárokat hogyan állítsam be ilyen felállásnál? sk-cwb-cd-cd-cwb-dm-cm-dlp-am-?-? próbáltam dlf és af, de úgy szinte helyzetbe sem kerülnek.
a cwb-kek nálad is remekelnek? nálam szinte minden meccsen rúgnak gólt
fergusonpapa
12 forduló után 5 gólt rugtunk és 8at kaptunk, abból is utolsó két meccsen volt több gól.

Másik érdekesség a 7 döntetlen. :D Ilyet még nem nagyon láttam egy karrieremben sem.

www.icewebhu

fergusonpapa
Nos, 442 nem szeretem,de úgy tûnik ez való a csapatnak. 1-1 a teszt csapat ellen. Lyon ellen pedig kikaptunk 2:1 re , úgy hogy 3 játékosom nem a posztján játszott hála a jó bíronak aki nem látta hogy rugdossák a játékosaim. Még így is nyerhetünk volna csak kaptak 2 büntetõt. Fél napom ráment de szerint ez lesz az amit vártam.

www.icewebhu

Darthmushroom
kis csapatnál nem rég írtam szerintem nagyon jó a 4141. 14-be teszteltem honvéddal Utrechtet oda-vissza verve kivertük a EL-bõl (0:2, 1:0) bajnokságot meg újpesten egy 0:2 gyõzelemmel kezdtük. +Celticnél elsõ BL selejtezõ meccsünk 13:0 lett+idegenbe is 6:0 ha jól emlékszek most így fejbõl :D