Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
és még van hátra 6 forduló:
Rekord

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fyrex
legalább visszakapjuk a pénzt, és megvesszük 7500-ért hazai vásárlásként, nem is baj

Avanti Crociati!

webibebi
Nem tudom ti hogy vagytok vele de most neztem a fastergameshopot es mar a kinalatban sincs benne az fm14

msn:[email protected] bárki felvehet

Darthmushroom
ez a Giroud de felbasz megint.. 1szerûen nevetséges h olyan fmbe mintha messi vagy cr lenne... 1 jó francia szezon miatt mi a f*szomért kellet ennyire felhúzni?? vagy 11sbõl, szabiból, vagy fejel vagy távolról valahogy mindig gólt rúg

Steam-Játékok-Kellékek-Football Manager 2014 Editor.
LasDen
Steam/Library/Tools

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Terminátor14
Én írtam, hogy x napja várok, reagáljanak vmit minél gyorsabban, de még semmi...

CSAK a Fradi

skacok editort hol lehet leszedni?Van 2-3 apró pontatlanság amit át kellene írnom benne...
Mor3llo
valaki írt nekik?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szintén várom,és figyelem a híreket.
Fyrex
Reggelt emberek! Eljött a kedd, úgyhogy akinél van bármi fejlemény a fastergameshop-al kapcsolatban, jelezzen itt.

Avanti Crociati!

A star rating viszonylagos,állandóan változik,és csak tájékoztató jellegû. Csapatszinten is csökken,hogyha ligát lépünk,csökken,ha olyan játékost hozunk, aki sokkal jobb a többieknél,és változhat akkor is,ha jobbak az új scoutok,mint az elõzõk.Egy adott csapaton belül,ahol nincsenek valóban világklasszis játékosok, soha nem kap öt csillagot senki,mert a scoutoknak azért van viszonyítási alapjuk. Nem a mi csapatunkból áll a világ futballja.
Útmutatónak hasznos,de igazolásnál alaposan meg kell nézetni a legjobb scouttal a kiszemeltet.A CA képességet akkor már mi is látjuk,a PA megítélése pedig a scout tudásának függvényében nagyon eltérõ is lehet.Talált már nekem scoutom négy és fél csillagosra értékelt(PA)játékost,akinek külön vizsgálat után a chief scout csak hármat adott.Inkább utóbbinak hittem a 18-as judging PA értékével, mert a másiknál ugyanez csak 10 volt.Nagyon fontos,hogy legalább egy kiemelkedõ scout legyen a klubnál.Nemcsak a pontosabb megítélések miatt,hanem azért is,mert keresésnél egy rossz scout sok játékost egyáltalán észre sem vesz.
A scout figyelmeztet a jelölt személyiségére,erõsségeire,gyengeségeire,és az ambíciójára.De egy nagyon jó scoutnak hinni is lehet,és ez sok késõbbi kellemetlenségtõl óvhat meg minket.
zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
1 vagy 2 fmel ezelõtt vezették ezt be, de úgy nézd az 5 csillagot h nem az kap 5 csillagot aki a legjobb játékosod a keretben. hanem h posztján a többi ugyanazon poszton lévõ játékoshoz képest, van h jelenleg meg h potenciálra. meg nem az 5 csillag az alap az értékelésnél.

Sysfox
"A csillagok mindig a keretedhez viszonyulnak."

Ez tényleg így van? Mert akkor miért nincs egy 5 csillagos, fullos játékosom, aki a legerõsebb a keretben?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

a warez topicban tettem fel kérdést. esetleg valaki segítene ? köszi
próbáld még a pályára lépési pénzt emelni akkor kevesebb heti pénzért is aláír egyszer így igazoltam le walcottot 60k hetente + 30k pályára lépési meg a többi bónusszal is lehet variálni

Darthmushroom
ja meg rövid passzok, mivel úgy is a középpályán sokan vannak 😄 fõleg h a szélsõ védõk is felzárkóznak a támadáshoz.

Darthmushroom
kisebb csapatoknál kezdettben én mindig 4141 használtam (13-ba) elõl egy AF/CF-el aki a labdát is megbírta tartani. középpályán két támadó szélsõ, dm-be egy dlp support, középen egy bwp és egy ap/box to box középpályással és control mentalitással. egyik karriemnél se voltak így kezdetben sok gólos szezonjaink, de mindig az egyik legkevesebb gólt kaptuk. Védõknek meg labdaszerzõ középpályásnak agresszív szerelés of course.

Nekem is inkább csak logikus, azt nem tudom, hogy a 13-ban ez miképpen mûködött, nem játszottam ennyire kis csapattal... 😊

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Igaz, nekem is ez lenne a logikus. De a 2013-ban Korbeen direct passzal jött fel a hatodik vonalból. Ráadásul más honlapok is a direct passzt ajánlották alacsony ligákba. Hát nekem nem jött be, úgyhogy marad a jó öreg tiki taka a 7. vonalban 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Gondold végig... 😊 Egy gyengébb képességû játékos esetén logikus, hogy közelre jobban passzol mint távolra... ami döntõ, az a játék sebessége. Értelemszerûen minél bénább, annál lassabb tempó kell neki ahhoz, hogy pontos legyen...

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
szerzõdés ajánlatnál változtasd a klubon belüli státuszát, first team/key playernél biztos h többet tudsz ajánlani attól.

Amikor ajanlod neki a szerzodest,allitsd at a Squad Statust valami masra (key player pl)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

sziasztok !

Még mindig a Dortmunddal kapcsba lenne kérdésem az FM13-ban 😊 . Mostmár egy szezon után a különbözõ bevételekbõl és játékos eladásokból kb 55 millió euróm van a transfer budgetba , ami nem is lenne rossz , de egyszerûen nem értem , hogy szinte egyik kezdõjátékosom szerzõdését se tudom meghosszabitani , mert nem tudom megadni nekik a bérigényüket. Már áthúztam a financesba a wagekre az összes pénzem, ami 1,1 milla helyett mostmár 1,6 körül van , de ez semennyire se befolyásolja a megadható bért. Pl egyik játékosom heti 35 ezret kér , eddig 28at engedett neki max adni de miután átcsoportositottam minden pnézem a bérezésre így is csak 28at enged . Ha valaki tud vmi megoldást pls help !!! 😊 Köszi
LasDen
úgy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
relokációs hadmûveleti mozgás = költözés? 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
de, 2 hét múlva vagy mikor lesznek meccsek 😄

4-5 hónapig csak kihúzza.Addig úgy sem lesz meccs.
LasDen
El <#integet2>

Eladtad a lelked holmi szövetségi kapitányi posztért?

LasDen
Részemrõl tolódik 4-5 hónappal a játék relokációs hadmûveleti mozgások miatt. De nem kell félni, figyelõ szemem rajtatok lesz 😄

Zenszkij
Egész nap az FC Uniteddel tesztelek. Most két meccse átmentem short passzra. Eddig még a non divisionben játszók is agyoncsaptak, most meg nyerünk. Végre, bár nem iszok már elõre a medve bõrére 😄. Lassan belekezdek az éles karrierbe...

Az a jó taktika,amivel nyered a meccseket.Ha megy a short pass,akkor az a jó.Mire odaérsz a PL-be,már jobban játszod,mint a Barcelona.
Zenszkij
Hát kicsit más ez a játék, mint a tavalyi. Direct passzal folyamat kikapok. Vagdozzák elõre a labdákat ész nélkül, ami jön vissza és nyaljuk a gólokat. Kipróbáltam a short passz labdatartást, erre 45 perc alatt idegenben vertünk 4 gólt, 65%-os labdabirtoklással. Érdekes.

Ami elkeserít, hogy direct passzos taktikát nem tudtam eddig senkivel kidolgozni. Bucira vernek vele mindig. Short passz hetedik vonalba..röhejes.

Nagyon szépen köszönöm,akkor a skandináv piacon lesek körbe 😊
Tipp:Faék taktika,támadó felfogás,minden labda elõre,két,vagy három csatár,és nincs rövid passz.Könnyû szerelés,kiegyensúlyozott játékfelfogás,minimális kreatív szabadság.
Mindenképpen valami egyszerû... otthon 4-4-2, 4-4-1-1, idegenben 4-5(vonalban)-1. Minimális kreativitás, maximális fizikai felkészítés... szerintem.

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
5 csillag azt jelenti h csapatodban kiemelkedõ lenne. csillagok mindig a keretedhez viszonyulnak.

Zenszkij
Van valami erõs tippetek taktikára a rettenetesen alacsony ligákban? Mellesleg az öt csillagok jelentenek valamit itt, vagy nem?

Némi kutatómunka után csak kiderítettem,hogy legalábbis Angliában,Bulgária és Románia az Uniós tagság ellenére más szabályok alá esik.Ez minden területre igaz, nemcsak a sportra.Politikai,és nem sportszakmai okai vannak.Tehát nekik kell a work permit.
A törvények szerint a work permit nem vonatkozhatna az EU állampolgáraira.De az angol FA több szabályt is hozott az õ felfogásuk szerinti gyenge/közepes játékosok beáramlásának megállítására.Ezek között szerepel olyan is, hogy megtagadhatják az engedélyt,ha az adott játékos válogatottja a világranglistán a 70. helynél hátrább van.Lehet,hogy Bojinov emiatt nem igazolhat Angliába. Bulgária a 103. ezen a listán.Van több más kritérium is,többek között a játékosnak az utolsó két évre visszamenõleg,a válogatott mérkõzések 75%-án szerepelnie kell.
De ez még mindig nem lehet magyarázat,mert egyetlen ország sportszövetsége sem írhatná felül az Únió törvényeit,beleértve a Bosman szabályt.Akkor ez most vagy egy bug,vagy az angolok megint kitaláltak valamit.Ez sokkal jobban érdekel,mint a third party ownership,ami egy baromság,de legalább értelmezhetõ.
bakkerman
abszolút az

Darthmushroom
õõõõ LOL 100+ már is az egyenlegünk, átvétel elõtt 100m átigazolási kerettel kampányolt a csávó 😄
átvétel

zyndar
Bátran kijelentem, ez a lehetõség undorító.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
mikor kipróbáltam a 14-t honvéddal is szóba állt, bár végül nem írt alá 😄

Angliába a Doncasterbe szerettem volna leigazolni Bojinovot-de nem tudtam mert nem kapott engedélyt...Eddig azt hittem,hogy csak a nem EU-s országoknak kell Work Permit...Ez mikor lesz megoldva nem is tudom...
bakkerman
abba nem volt játékosom egyszer se 😄

Darthmushroom
13-ba is az 😄

bakkerman
azt mondjuk bátran kijelentem,hogy Lukaku hatalmas csítpléja lesz az idei gémben