Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rekord
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Avanti Crociati!
msn:[email protected] bárki felvehet
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Avanti Crociati!
Útmutatónak hasznos,de igazolásnál alaposan meg kell nézetni a legjobb scouttal a kiszemeltet.A CA képességet akkor már mi is látjuk,a PA megítélése pedig a scout tudásának függvényében nagyon eltérõ is lehet.Talált már nekem scoutom négy és fél csillagosra értékelt(PA)játékost,akinek külön vizsgálat után a chief scout csak hármat adott.Inkább utóbbinak hittem a 18-as judging PA értékével, mert a másiknál ugyanez csak 10 volt.Nagyon fontos,hogy legalább egy kiemelkedõ scout legyen a klubnál.Nemcsak a pontosabb megítélések miatt,hanem azért is,mert keresésnél egy rossz scout sok játékost egyáltalán észre sem vesz.
A scout figyelmeztet a jelölt személyiségére,erõsségeire,gyengeségeire,és az ambíciójára.De egy nagyon jó scoutnak hinni is lehet,és ez sok késõbbi kellemetlenségtõl óvhat meg minket.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ez tényleg így van? Mert akkor miért nincs egy 5 csillagos, fullos játékosom, aki a legerõsebb a keretben?
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Még mindig a Dortmunddal kapcsba lenne kérdésem az FM13-ban 😊 . Mostmár egy szezon után a különbözõ bevételekbõl és játékos eladásokból kb 55 millió euróm van a transfer budgetba , ami nem is lenne rossz , de egyszerûen nem értem , hogy szinte egyik kezdõjátékosom szerzõdését se tudom meghosszabitani , mert nem tudom megadni nekik a bérigényüket. Már áthúztam a financesba a wagekre az összes pénzem, ami 1,1 milla helyett mostmár 1,6 körül van , de ez semennyire se befolyásolja a megadható bért. Pl egyik játékosom heti 35 ezret kér , eddig 28at engedett neki max adni de miután átcsoportositottam minden pnézem a bérezésre így is csak 28at enged . Ha valaki tud vmi megoldást pls help !!! 😊 Köszi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ami elkeserít, hogy direct passzos taktikát nem tudtam eddig senkivel kidolgozni. Bucira vernek vele mindig. Short passz hetedik vonalba..röhejes.
www.smart-bus.hu
De ez még mindig nem lehet magyarázat,mert egyetlen ország sportszövetsége sem írhatná felül az Únió törvényeit,beleértve a Bosman szabályt.Akkor ez most vagy egy bug,vagy az angolok megint kitaláltak valamit.Ez sokkal jobban érdekel,mint a third party ownership,ami egy baromság,de legalább értelmezhetõ.
átvétel
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!