104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #94453
    Én meg csütörtökön megyek haza, és elegem van, így megvettem (meg a dayzt is). Egy hét alatt a szart is kijatszom belőle...:D
  • Darthmushroom
    jött is a hír magától, így 20332 helyes lesz majd a stadion:
  • Darthmushroom
    rászántam magam h csak befejezem a szezont:

AFCB 2. év:
    A hullámzó teljesítményünk ellenére végül beértünk a 7.helyre (még az utolsó fordulóban is kaptunk egy 5st a chelsea ellen, bár nem meglepő nekik kellet a pont nekünk meg kulcs emberek hiányoztak u21s válogatott miatt) inkább az a meglepő h ez EL helyet ér, én azt hittem a liga kupa vesztes Sheff Wed. miatt nem fog mert ott a Pool verte őket. Védelem nagyon nem teljesített jól, mondjuk néha a támadósor se, de hát ez betudható annak h nekünk van a legfiatalabb keretünk 23,2s átlag életkorral, szóval azért nem állunk rossz jövő előtt. Ősszel elkészülnek az edzés/utánpótlás fejlesztések meg remélem a stadiont is bővítik majd mert az az 500 ülőhely amivel tavaly fejlesztették nem sokat nyom a latba (12500 férőhely). Játékosokról: igazán kiemelkedő teljesítmény egy játékosnál se volt idén.
    Tabella
    Keret
  • Neoncsoves
    Kereken 17 Euro a Steam-en most a játék.
  • Darthmushroom
    én nem szaroztam tavalyi mappából átmásoltam és kész :D
  • korbin555
    Szerintem is az a gond,hogy nem egy forrásból származtak a kiegészítők.Aztán hosszabb távon valamiért ütköznek egymással.Közben rájöttem,hogy Mali az,amit sehogy nem tudok kitörölni.Még januárban eldöntöttem,hogy csak Magyarország marad,a többit mind kitörlöm.1, 2.Majd nyáron/ősszel kiderül,hogy sikerült.Ha eljutok odáig.A 90000 emberből marad 4000.Elég nekem már annyi.Tele az ifi nagy tehetségekkel,ha sikerül ezen túljutnom,akkor a hátralévő pár évet már így is le tudom játszani.Ha nagyon kell,akkor nagyobb igazolásokat is nyélbe üthetek.A pénzem,és a reputációm megvan hozzá.
  • GOAAL
    Azért kérdem, hogy ti honnan szedtétek, mert ha elakadnék a felrakásban (fm.hu), akkor tudnék kihez fordulni:D
  • Darthmushroom
    fmscout,sortitoutsi,fmbase válogass :D vagy még ott van a footballmanager.hu
  • GOAAL
    Nem tudtok jó csapat címereket ajánlani?
  • GOAAL
    Bár attól függ, hogy szeded le a ligákat, általában úgy tűnik, hogy ha egy kieg egy konkrét ligát csinál meg (vagy több alsóbb osztályt), az jobban működik, mintha több országot hord össze
  • GOAAL
    Akkor úgy tűnik az 1-2 éves nyaralós tesztelések csak ideiglenes védelmet nyújtanak a problémákra
  • Darthmushroom
    akkor az pont az az időszak mikor a Burnleyhez ment, mert anno Ő tartotta bent őket csődkor az L2-ben majd köv. évbe meg osztályt léptek, majd valahogy köv. télen lépett le. és megint mikor visszatért 2. évébe osztálylépet (tavaly :D ) Durva h még mindig csak 36 éves de 2008 óta vezetőedző :D
  • korbin555
    25 ország,és ha jól emlékszem 32 liga volt betöltve,90000 játékossal.Adott rá a játék 1 csillagot.De azzal még megbirkóznék,hogy lassú,csak azzal nem,hogy néhány betöltött afrikai ligától nem tudok megszabadulni.És szerintem valamelyik ezek közül csinálja itt nekem a crash-eket.Egyébként a .fm fájl növekedésének van valami határa.Egy bizonyos méret után a régi adatokat már nem tárolja a játék.Az enyém már közelíti a 220 mb-ot,de ettől függetlenül simán játszható.
  • Soulwave
    Már nem, valami Gary Johnson nevű ipse irányít meg ugye a jó öreg Steve Fletcher asszisztensként. Itt még a Lee Bradbury kezdte a szezont (FM12), de ahogy nézem lecserélték, kikaptak a play-offban aztán a következő szezonban ősszel kirúgták.
  • Darthmushroom
    első éves kép :D szóval nem most indult szorosan :D
  • Lancelot1983
    Huh látom szorosan kezdődik a bajnokság, talán most a végén örülhetünk lila-fehér sikernek :)

Ez lassul be egyébként 11 év után nagyon? Én most indítottam egyet 77000 játékossal és 1 csillaggal nálad ez mennyi volt? Régen volt egy hong-kong-i srác, aki 100 évet letolt, vajon hány gigás lehetett a mentése és mennyire lassulhatott be neki? :)

Én közben az új patchel AaB-t választottam kedvenc dán csapatom, még amikor thomas baelum játszott ott azóta. Régi CM-sek ismerhetik, ő nagyon jó védő volt, szinte mindig meg is vettem :) Keret elég karcsú minden tekintetben.
  • Darthmushroom
    Eddie Howie féle csapat már? vagy pont akkori mikor elment a Burnleyhez és még nem tért vissza? mármint az AFCB.
  • Soulwave
    Hát a tiédhez képest ez elég gyenge Bournemouth :D
  • Sippie
    Ha minden igaz, holnap itt 75%-os kedvezménnyel lehet megvenni a játékot, kb 3400 Ft-ra jön ki.
  • Darthmushroom
    lol micsoda csapatok: Hull, Yeovil, Bournemouth, Charlton még itt :D meg egy csomó aki azóta már meg lentebb van :D
  • korbin555
    A játék kezdetén betöltött országok teljes listája.
  • Soulwave
    Zajlik az L1, ha ezt tartani tudnám... :D

• GOAAL
    Milyen afrikai ligákat töltöttél be?
  • Darthmushroom
    kizárt h lesz EL, Hull 2:0 AFCB, AFCB 1:3 Villa... szánalmasabbnál szánalmasabb gólok... még 5 meccs és 5 pont hátrány a 12. helyen.
  • Darthmushroom
    kis pihi után visszaléptem, hát mindig jókat mosolygok mikor jönnek az akadémiára a játékosok h milyen tehetségtelen sz@rok :D Soká lesz még értelmes utánpótlásom :D
  • bakkerman
    hazai meccsre próbálj kimenni inkább control vagy attacking felfogással,lehet az a baj,hogy az ellenfél ellened a saját pályádon úgy megy ki,hogy fegyelmezetten tartanák az ikszet,de ha te is standard-al kimész,és nem vállalsz kockázatot,akkor az ellenfél erre rájön,és elkezd támadóbban játszani,amire a te játékosaid már nem tudnak válaszolni,ebből születhetnek ezek a 0-2,0-3-as meccsek. Idegenbe meg azért tudsz utána jól játszani,mert ezek szerint az idegenbeli meccseidre tökéletes a counter taktika,megtudod lepni meccsről meccsre az ellenfeled,és nem tud mit lépni.
  • narumon
    Segítsetek please. Német másodosztály, félidőben vezettük a bajnokságot hatalmas fölénnyel szinte veretlenül. A téli szüneti felkészülés elvileg jól sikerült több első osztályú gárdát is vertünk. A problémám a következő;
    4-4-2-t játszok (ehhez vannak jó játékosaim), idegenben counter taktikával mindenki szó szerint alázunk. Általában 2-4 gólos különbséggel a javunkra, de előfordul 7-8 gólos siker is. Itthon ugyanez volt a taktika csak counter helyett standard (ez télen még működött), most viszont az 5. hazai meccset veszítjük el úgy hogy még gólt sem rúgunk 0:3, 0:2,0:2,0:3,0:2 még helyzetet sem igen mutat a gép highlights során.
    Mi a franc történt és mit tudok tenni? Próbáltam álligatni ezt-azt de valahogy semmi. A vicces az, hogy egy ilyen síma vereség után elmegyünk az első helyezett otthonába (én már lecsúsztam onnan) és minden gond nélkül gurítunk nekik egy négyest. Mi történik? És ami eddig télen működött az most tavasszal miért nem? Az idegenbeli meccseinken viszont miért parádézunk? help!
  • Darthmushroom
    nem lehetetlen küldetés, egy kis szerencsével meglehet. Sajnos az nagy baj h Pool-Sheffield Wed. lesz a Ligakupa döntő, ami nekünk nem kedvez, főleg ha Pool bekerül a 6-ba. Bajnokság vége meg nekünk nehéz lesz MU itthon majd Chelsea idegenbe az utolsó 2 meccs.
  • korbin555
    Jó helyezés ez,egy nagy hajrával még az EL sem elérhetetlen.
  • Darthmushroom
    Kifejezetten elégedett lehetek a helyezésünkkel annak fényében h katasztrofális a hazai mérlegünk: 17. 4gy 4d 5v még idegenbe a 2. legjobbak vagyunk 7gy 2d 6v (ami számomra meglepő mert fordítva szokott lenni a karrierjeimbe) és persze eszméletlen sok a kapott a gólok miatt. De ha e körüli helyezést elérnénk akkor nagyon elégedett lehetnék eltekintve a már írottaktól.
    Február közepe
  • korbin555
    Azt hiszem,hogy csak ez a mentés szórakozik velem.Nem elég,hogy minden második meccs után kidobál(sosem meccs közben),de nem bírom eltüntetni a játékból a betöltött afrikai ligákat sem.Többet már két éve kitöröltem(volna),de még mindig nem tűntek el.Biztos,hogy valamelyik db hibás,és ezért szívat a játék.Elővettem tíz meccsre az első vándormadár karrieremet,ott minden OK.
    Másfél hónap van csak hátra a 11.szezonból,de lassan kezdek beletörődni,hogy ennyi volt ez a mentés.Nincs idegrendszerem ahhoz,hogy 15 percenként újra kell indítani a játékot.Mára befejeztem,aztán reggel tiszta fejjel megpróbálom befejzni a szezont,mert ezt már valahogy csak kibírom.Jól ráfizettem,kellett nekem a sok néger csodagyerek.
  • korbin555
    Azért gyanítottam,hogy valami ilyesmi lehet a háttérben.
  • Darthmushroom
    angliába nem nagyon számít h sok pénzem lesz e ebből, csak h magyar edző vagyok, így akartam egy magyar fiókcsapatot is.
  • korbin555
    Tőlük épkézláb játékost nem tudsz igazolni,a te játékosaidat meg nem tudod odaküldeni, mert ki lesznek akadva.Ha meg néhány ifi mégis odamegy,megállnak a fejlődésben a kritikán aluli edzők,edzések miatt.A mez eladásokból sem látsz semmit egy ilyen szegény országban.Ennek sem annyagilag,sem stratégiailag nem sok értelme volt.
  • GOAAL
    Valaki tud ajánlani, hogy honnan érdemes címereket leszedni?
  • Darthmushroom
    személyes kérésemre :D
  • Darthmushroom
    zsinórban 4 veresség után ez úgy kellet mint egy falat kenyér, bár igazság szerint nehéz 4 meccs volt ez előtt: MU 3:1 AFCB, Reading 2:1 AFCB (FA kupa), Pool 3:1 AFCB, AFCB 0:1 Arsenal.
  • fordjee
    Lásd tegnapi Fradi-Győr, és ott még 10 emberrel is volt a Győr. Előfordul ilyen a valóságban is. De engem is szétvágna is ideg:)
  • Darthmushroom
    sz*patás felsőfoka... Drage berúgja a 11st, erre valamiért nem adják meg... és ahogy az lenni szokott ilyenkor mindig kapunk gólt és ez így is történt..
  • korbin555
    Nekem ennyi türelmem nem lett volna.Kezdésnél mini adatbázissal a munkanélküliséget választom,letiltok minden bejövő hírt,információt,és két év szabi.Az én gépemmel így egy órán belül lemegy a két szezon.Akkor lecsekkolom,hogy minden rendben ment-e.Jó e a ligastruktúra,jönnek-e tavasszal az ifik,etc.De ez is egy megoldás,ahogy Te csináltad.Az a lényeg,hogy jó a db,mert lesz vele tervem.Ezzel is,meg a franciával is.
    Engem sajnos megint a Visual Studio 2010 crash szívat.A repair nem segített, mérgemben letöröltem,és most újratelepítem az egészet.Remélem jó lesz,mert ha emiatt az egész windows 7-et újra kell telepítenem,akkor a kardomba dőlök.