Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(aki ragaszkodik a dobozoshoz, annak még mindig él a 990.-Forintos kedvezmény)
www.smart-bus.hu
2015/2016
Igazolások.
Liga Kupa.
Még soha nem nyerte meg a klub ezt megelõzõen. A döntõben 2 tizenegyest is kihagytunk, úgy látszik még mindig benne van az a játékban, hogy ha az elsõt belövi a játékosom, a többit mindig kihagyja...
Bajnokság.
Ennek köszönhetõen én lettem az év menedzsere. A tavaszt rendesen megnyomtuk szerencsére, utolsó meccsen már biztos volt a dobogós hely és a garantált BL-csoportkör. Az elõzõ legjobb helyezése a klubnak egy nyolcadik hely volt. Büttner bekerült az év csapatába is, anno 3-ért jött, most 17.25-öt ér.
FA-Kupa.
Statok.
Drogbánál tavaly elfelejtettem, hogy 25 meccs után +1 évvel hosszabbodik a szerzõdése... Szerencsére. Target Man-ként szépen fejelgette a gólokat.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Megvettem dobozos verzióban a játékot, lemez betesz, setup.exe indít, aktiválom a kódot, rendben, kiválasztom a könyvtárat, majd hibaüzenet, hogy "cannot install the game", és cancel gomb. Köszi.
Steam-rõl tudom letölteni?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
www.smart-bus.hu
www.icewebhu
A játék lényege éppen,hogy nem a realitás.Ha az lenne,akkor mindenki a világ húsz legjobb csapatával játszana,mert a többi százezer úgysem nyer soha semmit. Ennek a játéknak a lényege,hogy sikerre vezessünk egy klubot.Ennek a játéknak a lényege,hogy itt csodát lehet csinálni.Ennek a játéknak a lényege,hogy irreális dolgokat vigyünk/vihetünk véghez.Ennek a játéknak a lényege,hogy nincs lehetetlen.
A realitás nálam meg az,hogy a Bundesliga,vagy a PL utolsóból,két éven belül bajnokot kell csinálni,négy-öt éven belül meg BL-t nyerni.Aki valóban jól eligazodik a játékban,annak ez nem okoz túl nagy problémát.De még ennél is továbbmegyek.Angliában egy League 1 csapat sem jelenthetne kihívást senkinek, aki évek óta játszik a játékkal.Másnak pedig ez már majdnem mission impossible. Mindenki saját maga tudja,hogy neki mi számít kihívásnak.
Én el tudom fogadni azt is,akinek nincs ideje,kedve,vagy egyszerûen képtelen átlátni egészében a játékot.Nem kihívásokat akar,hanem sikereket.Nekem ezzel semmi gondom nincs.Ha valaki játszani akar,és nem akar kínlódni,az az õ dolga. Ezért biztosan nem nézek le senkit,még kevésbé ítélkezem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az a lényege, hogy a széleken létszámfölényt teremt azáltal, hogy a szélsõk hátrébb helyezkednek egy kicsit, a szélsõ hátvédek meg feljebb húzódnak. Arra figyelj, hogy ha ezt használod, akkor javarészt a felfutó szélsõ hátvédek fognak beadni, tehát csak akkor alkalmazd, ha a jó a crossing értékük...
Betömörülõ védelem ellen érdemes használni, de vigyázz, mert a felfutó szélsõ hátvéd mögött hatalmas ûr tud maradni...
www.smart-bus.hu
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ontopicabb:
Visszatöltöttem most itthoni géprõl a Dunaújváros mentésemet. Kozármisleny 2 - 2 Dunaújváros (ez még elviselhetõ). Következik a Magyar Kupa, Nyírbátor - Dunaújváros. Meccs elejétõl kezdve dominálunk 60% labdabirtoklás, legalább 6 ziccer, 19 kapuralövés. 1 gólt lõttünk, a Nyírbátor kettõt lõtt 4 kapura menõ lövésbõl. Az egyik szép gól volt, lefordult a védõmrõl és bevágta a 16osról. A másik meg a tipikus FM gól, amikor a 16os környékén szöglet után flipperezik a labda, aztán egy lesgyanús helyen álló csatárjátékosról valahogy bepattan a labda... Kicsit morcos vagyok, mert laptopon sem akart összejönni a gyõzelem, csak ott tizikkel kaptunk ki, itt meg még egy X-re sem futotta. Értem én, hogy történnek csodák, de az, hogy az ellenfél kapusa 9.5 ratinget hoz le, az egy kurva nagy vicc. Az a csatárom (Micskó Márk) aki majdnem minden meccsen vág 2 gólt, lehozta 5.7es ratinggel a meccset, 7 ziccerbõl 5 az övé volt, mindet elbaszta. Ilyen 5ösrõl belepasszolom a kapusba feeling volt 5bõl 3. Persze most én leszek a balfasz, hogy nem csalhat az FM meg ez benne van, de számomra az ilyesmi elég gyanús... Na mindegy, megyünk tovább, cél az elsõ 6 közé bejutni bajnokságban.
CSAK a Fradi
meg valaki talált már huge db-t?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én nem paypalon fizettem, szóval töknyolc, a refundos emaileimre nem írnak vissza, úgyhogy szerintem jön a kulcs pénteken... legalábbis nagyon remélem :@