Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is szerettem, de a steam annyira leegyszerûsít mindent, hogy meggyõzött! 😊

(aki ragaszkodik a dobozoshoz, annak még mindig él a 990.-Forintos kedvezmény)

www.smart-bus.hu

Volcanor
Reading
2015/2016

Igazolások.
Liga Kupa.
Még soha nem nyerte meg a klub ezt megelõzõen. A döntõben 2 tizenegyest is kihagytunk, úgy látszik még mindig benne van az a játékban, hogy ha az elsõt belövi a játékosom, a többit mindig kihagyja...
Bajnokság.
Ennek köszönhetõen én lettem az év menedzsere. A tavaszt rendesen megnyomtuk szerencsére, utolsó meccsen már biztos volt a dobogós hely és a garantált BL-csoportkör. Az elõzõ legjobb helyezése a klubnak egy nyolcadik hely volt. Büttner bekerült az év csapatába is, anno 3-ért jött, most 17.25-öt ér.
FA-Kupa.
Statok.
Drogbánál tavaly elfelejtettem, hogy 25 meccs után +1 évvel hosszabbodik a szerzõdése... Szerencsére. Target Man-ként szépen fejelgette a gólokat.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Sysfox
Én szeretem, ha megvan a dobozos verzió. De így tényleg nem sok értelme van.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Évek óta ez van baszki! 😄DD A doboz csak dísznek van... 😊

www.smart-bus.hu

Sysfox
Közben meglett, köszi! Telepítem, de ha ezt tudom, nem veszek dobozost.

Zenszkij
Nah 2 év eltelt a Norwich padján. Eseménytelenül. Ideje indulni a BL-ben. A nagy csapatokat alázzuk, de a kicsiktõl szívunk. 10-15 kapura lövés és õk egybõl lõnek egyet, gól 1-0. Ennek vége. Érkezett két vadbarom a csatársorba. Luciano Vietto és egy generált francia állat. Cél az elsõ négy!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fyrex
helyzetjelentés

Avanti Crociati!

Fyrex
persze

Avanti Crociati!

Sysfox
Ez nevetséges!

Megvettem dobozos verzióban a játékot, lemez betesz, setup.exe indít, aktiválom a kódot, rendben, kiválasztom a könyvtárat, majd hibaüzenet, hogy "cannot install the game", és cancel gomb. Köszi.

Steam-rõl tudom letölteni?

Zenszkij
nem

Nálatok is rengeteg a gól? 39. percben a Pécs elleni bajnokimon kialakult a 8-1es végeredmény 😊 A bajnokság (tõlem független) egyéb meccsein is rengeteg gól születik... minden fordulóra jut 1-2-3 darab 6-3 vagy éppen 5-4, 4-4es meccs. 10 eddigi meccsemen 50 gól esett.
ha nem a paszta, akkor virus gyanus :S
Akkor tuti a pasztával lesz valami...

www.smart-bus.hu

Haswell?

www.smart-bus.hu

Egy éves Intel i5,újan vettem.Meg kell nézetnem valakivel,mert szétszedni én nem tudom,nem értek hozzá.Azért köszi.
Csacsi
De hogy idén sem tudták belerakni, hogy ha beállítom az asszisztenst, hogy kössön le barátságos meccset, akkor alig köt le 3-4 db-ot. Miért nem tudom megszabni, hogy 10-12 meccset akarok, amibõl 5 hasonló tipusú ellenfél a többi meg gyengébb?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szedd le a hûtõt és nézd meg milyen állapotban van a paszta... lehet beszáradt. Gyári hûtés?

www.smart-bus.hu

fergusonpapa
Enyhén túl sok a média és a játékos interekció a játékban. Számomra ezek olyan felesleges dolgok.. :S

www.icewebhu

Valami baj van a gépemmel.Mintha meg akarna sülni a cpu.Még jó,hogy kikapcsol a gép,ha eléri a 90 fokot.Ha nem játszom,akkor 35 fok alatt van,ha elindítom az fm-et, akkor 10 perc alatt felmegy 90-re.Por nincs a gépben,a ventilátor is megy.Mi a f...<#falbav>Éppen a Schalke-t rángatom(nám) ki a gödörbõl.
"igazából ezzel pont a játék lényege tûnik el, a realitás..."

A játék lényege éppen,hogy nem a realitás.Ha az lenne,akkor mindenki a világ húsz legjobb csapatával játszana,mert a többi százezer úgysem nyer soha semmit. Ennek a játéknak a lényege,hogy sikerre vezessünk egy klubot.Ennek a játéknak a lényege,hogy itt csodát lehet csinálni.Ennek a játéknak a lényege,hogy irreális dolgokat vigyünk/vihetünk véghez.Ennek a játéknak a lényege,hogy nincs lehetetlen.
A realitás nálam meg az,hogy a Bundesliga,vagy a PL utolsóból,két éven belül bajnokot kell csinálni,négy-öt éven belül meg BL-t nyerni.Aki valóban jól eligazodik a játékban,annak ez nem okoz túl nagy problémát.De még ennél is továbbmegyek.Angliában egy League 1 csapat sem jelenthetne kihívást senkinek, aki évek óta játszik a játékkal.Másnak pedig ez már majdnem mission impossible. Mindenki saját maga tudja,hogy neki mi számít kihívásnak.
Én el tudom fogadni azt is,akinek nincs ideje,kedve,vagy egyszerûen képtelen átlátni egészében a játékot.Nem kihívásokat akar,hanem sikereket.Nekem ezzel semmi gondom nincs.Ha valaki játszani akar,és nem akar kínlódni,az az õ dolga. Ezért biztosan nem nézek le senkit,még kevésbé ítélkezem.
LasDen
Honda az jó igazolás...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Munkahelyen rohadok 4-ig 😄.

Fyrex
nah akkor az új virágbolti gém igazolásai

Avanti Crociati!

Fyrex
amúgy sok a duma, kevés a kép srácok 😛

Avanti Crociati!

Fyrex
ugyanez 😄

Avanti Crociati!

Zenszkij
Cserélnék veled. A röhej az, hogy a Norwich Cityvel a kis és középcsapatoktól is lenyalok otthon. Azonban a 4 nagy, a 2 Manchester, az Arsenal és a Chelsea képtelen rajtunk fogást találni. Cityt oda vissza, MU-t otthon, Arsenallal, Chelseavel idegenben X, otthon Arsenalt 5-0, Chelseat 2-Ottóra ütöttem. Liverpool két négyest nyalt tõlünk. Így vagyok 14. Ebbõl táplálkozunk. Nézem a fixtures, látom Watfordot fogadjuk, Swanseához megyünk, akkor ez nulla pont, de sebaj mert utána javítunk a nagyok ellen 😄. Vicc.

Darthmushroom
mert IRL nem az? 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
én elõbb kaptam a stamfordon ötöt...de nekünk nem is a Chelsea ellen kell brillírozni,ha a töltelék csapatokat szépen megverjük,meglesz minimum a 6. hely,ami EL-t ér

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
Mourinho egy igazi rovar a játékban. Élményszámba megy elverni a csapatát <#ravasz1>.

bakkerman
engem már idegesít,Evertonnal vagyok,február van,elég jól állunk,4.-ek vagyunk,meg még állunk az FA kupában is,de az a portugál csimpánz folyamatosan hangoztatja a médiában,hogy mi túlteljesítünk,meg kifogunk pukkanni,és gyenge a játékoskeretünk...rohadjon meg 😄

LasDen
na mondjuk azt én is szoktam. ha lekeveredek Championshipbe, akkor rászoktam nézni fradira, lokira vagy a vidire, hogy van-e értelmes játékosuk számomra 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

En csak azert szoktam betolteni,hogy hatha dob a jatek egy ertelmes magyar jatekost..😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Volcanor
Suárez visszatért Angliába a Realtól hozzánk, 14 mp után lõtt egy ilyet:

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

LasDen
évek óta nem játszottam a magyar bajnoksággal. pedig szinte mindig betöltöm. nemtom mér, csakhogy ott legyen 😄

Darthmushroom
ehhez annyit ha most kezdi a játékot akkor ne Mo.-n kezdje tanuljon bele nagyobbal majd utána jöhetnek kisebbek. Én CM99/00-rel kezdtem és minden új résznél nagyobbal kezdek h megtanuljam az újításokat, és csak utána játszok kisebbekkel.

Darthmushroom
hát nem tudom én így nem látom értelmét a magyar karriernek, jó nekem nincs is kedvenc hazai csapatom, ha kezdek akkor azért kezdek itthon mert ilyen sz@r minden. mert azért h utánpótlás edzés lehetõségek is jobbak stadionokról nem is beszélve+10m a bajnokság gyõztesének szerintem azért már túlzás. német/olasz bajnokok kapnak hasonló pénzt, így alapból top10be van emelve a bajnokság. mert youth ratinget valaki megemeli még azt valahogy meg is értem, de ennyi mindent adni.

igazából ezzel pont a játék lényege tûnik el, a realitás...
bakkerman
ígyvan,akinek ez az elsõ FM-je,vagy a tavalyi volt,annak bizony még egy nyugati sztárcsapat irányítása is kihívás lehet.

Akkor nem Neked készült.De nem mindenki profi.Aki nem ismeri jól a játékot,még így is szenvedni fog.A tavalyi után jó pár elégedett privátot is kaptam,ami azt jelenti,hogy jó néhány embert érdekelt.De lehet, hogy csinálok egy olyat is,ahol minden csapat -10M-ról indul,és 2020-ig ki lesz zárva az átigazolási piacról.Csak a kihívás miatt.Kíváncsi lennék,az hány embert érdekelne.
Amíg voltak csúszkák, addig ilyenkor a szélsõ védõk mentalitása is támadóbb lett függetlenül attól, hogy védekezõ, támogató, vagy támadó beállítása volt, gondolom ez most is így van.

Az a lényege, hogy a széleken létszámfölényt teremt azáltal, hogy a szélsõk hátrébb helyezkednek egy kicsit, a szélsõ hátvédek meg feljebb húzódnak. Arra figyelj, hogy ha ezt használod, akkor javarészt a felfutó szélsõ hátvédek fognak beadni, tehát csak akkor alkalmazd, ha a jó a crossing értékük...

Betömörülõ védelem ellen érdemes használni, de vigyázz, mert a felfutó szélsõ hátvéd mögött hatalmas ûr tud maradni...

www.smart-bus.hu

zyndar
A look for overlap utasítást mennyire használjátok? Ez ugye létszámfölényes helyzet kialakítását jelenti, elsõsorban támadásban. A leírásban az szerepel, hogy fõként a felfutó szélsõhátvéd kaphat itt szerepet. Viszont nálam csak Full Back/support a beállítás, mert a szélsõk attack-on vannak.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
ezzel csak az a baj h pont az igazi kihívás tûnik el a játékból, ami miatt sokan kezdenek magyar karriert. kb. mintha 2020-30s évekbe kezdenél úgy h minden csapatnak azóta valami gazdag tulaja lett :/

Elkészült a magyar db.Részletek a zip.fájlban.
Kétszer vagy háromszor is írtam, order id-vel együtt. Semmi válasz. De nem baj, legfeljebb eladom valakinek...

Ontopicabb:

Visszatöltöttem most itthoni géprõl a Dunaújváros mentésemet. Kozármisleny 2 - 2 Dunaújváros (ez még elviselhetõ). Következik a Magyar Kupa, Nyírbátor - Dunaújváros. Meccs elejétõl kezdve dominálunk 60% labdabirtoklás, legalább 6 ziccer, 19 kapuralövés. 1 gólt lõttünk, a Nyírbátor kettõt lõtt 4 kapura menõ lövésbõl. Az egyik szép gól volt, lefordult a védõmrõl és bevágta a 16osról. A másik meg a tipikus FM gól, amikor a 16os környékén szöglet után flipperezik a labda, aztán egy lesgyanús helyen álló csatárjátékosról valahogy bepattan a labda... Kicsit morcos vagyok, mert laptopon sem akart összejönni a gyõzelem, csak ott tizikkel kaptunk ki, itt meg még egy X-re sem futotta. Értem én, hogy történnek csodák, de az, hogy az ellenfél kapusa 9.5 ratinget hoz le, az egy kurva nagy vicc. Az a csatárom (Micskó Márk) aki majdnem minden meccsen vág 2 gólt, lehozta 5.7es ratinggel a meccset, 7 ziccerbõl 5 az övé volt, mindet elbaszta. Ilyen 5ösrõl belepasszolom a kapusba feeling volt 5bõl 3. Persze most én leszek a balfasz, hogy nem csalhat az FM meg ez benne van, de számomra az ilyesmi elég gyanús... Na mindegy, megyünk tovább, cél az elsõ 6 közé bejutni bajnokságban.

Terminátor14
Nekem kb 3 órán belül válaszoltak a refund-os kérdésre, szóval szerintem simán lehet, hogy visszaadják a pénzed, csak írd meg, hogy ezt akarod, meg az order id-t.

CSAK a Fradi

Darthmushroom
valaki tud arról h mikor jön adatbázis frissítés (hivatalos) a 14-hez? sok kölcsön meg ingyen igazolható hiba van és nem csak Mo.-n min. 3-4 hetes a jelenlegi db.
meg valaki talált már huge db-t?

zyndar
Na ezt eddig nagyon hiányoltam 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zenszkij
Óriási ez a nyilatkozatháború, ezt nagyon megcsinálták! <#idiota> A Norwichcsal borzasztó szezonom van. Azonban õsszel Londonban X-eltem a Chelseval. Mourinhoval folyamat oltjuk egymást. 14. helyen vártam õket tavasszal. Mellesleg 8 ponttal vezetik a bajnokságot. Erre lenyilatkozza, hogy egy ilyen tehetségtelen bunkónak, mint nekem nincs keresnivalóm a PL-ben, és majd helyre tesznek, nem csak megvernek, hanem ki is akarnak minket tömni. Na eldurrant az agyam visszanyilatkoztam, hogy nagy az arc, de Mourinho eddig még semmit nem tett le az asztalra emberségbõl. A lényeg a lényeg a 10 meccse gólképtelen csatárom vert kettõt, ballaghattak haza 2-0-al. Meccs végén beszól megint, mire lenyilatkoztam, hogy olyan ember alkot véleményt rólam, aki a meccs végén kezet se fog velem. Mourinho válasza: a Norwich edzõjével kezet fogtam volna, ha nyújtja a kezét, de ez elmaradt, de nem kell csodálkozni, hisz már megszokhatták az újságírók, hogy csak féligazságokat nyilatkozik a kanárik vezetõje a sajtónak. LOOOL

Na, akkor rosszul írtam (fáradt vagyok...). Paypalnál ugye van lehetõség arra, hogyha nem kaptad meg a terméket az eladótól, akkor nyomhatsz ilyen paypalos refundot (fingom sincs mi a rendes neve). Ez az ami nem mûködik. És van az a verzió, hogy õk személyesen visszautalják paypalon neked, ez nyilván mûködik.

Én nem paypalon fizettem, szóval töknyolc, a refundos emaileimre nem írnak vissza, úgyhogy szerintem jön a kulcs pénteken... legalábbis nagyon remélem :@