Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Esetleg ha képet is tennél fel, szuper lenne.
Fierro viszont megint klasszis lesz,aki megteheti,hozza el.30 éves korára hatszoros gólkirály,meg legenda lett a Milan-ban.
21 múlt csak még, lesz ideje fejlõdni

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Carriert nyomattam munkanélküliként kezdtem (mégis csak így áll közelebb a valósághoz 😄), és 3-4. interjúra sikerült is a Szeged 2011 vezetõedzõjének lennem. Nagy öröm bódottá, elsõ email a klubtól - 19 játékosnak lejár a szerzdõése így elhagyták a klubot (maradtak 4-en). Nah mondom akkor beállítom melyik staff mit csináljon. Staff 0 csak én vagyok. Szóval igzi kezdet volt - keret igazolásra szinte semmi még szerencse, hogy a bérköltség egy tisztességes összeg volt. (ezen a szinten) így ingyen igazolható játékosokkal töltöttem fel most a keretet - hát olyan is. Leginkább a védelmem egy átjáróház.
Mit állítottatok be védelemre? Nekem már már úgy tûnik, hogy a két belsõ védõm ha véletlen jó helyen áll akkor el-elugrik valahova máshova... Ha támad az ellenfél akkor már csokizok úgy kipasszolják a védõimet (pedig ugye NB2-rõl beszélek).
A másik; ez a heti edzésfelosztás vette át a különbözõ edzéslehetõségeket (2012-ben még ugye úgy volt, hogy csoportokat csináltam melyik csoport mit gyakoroljon. A védõknek lehúzott támadás a támadoknak lehúzott védekezés, stb) Itt mindenki ugyanazt gyakorolja edzésen vagy valamit nem találok?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
keresek valami másik helyet, hétfõig nem várok a livekodokra, otp direktemet nem tudom, szóvla keresek valami alternatívát 😄
Best Regards
dejó .... kapják be
Your order has been updated to the following status: Refunded
most akkor nem lesz belõle játék ? Mondtam nekik hogy megvárom a pénteket hogy küldik a kulcsot
msn:[email protected] bárki felvehet
Hol lehet megbízható helyrõl és jó áron rendelni eredeti FM14-et? Kód bõven elég, online fizetési lehetõség pedig plusz (moneybookers/skrill vagy Visa kártya)
Köszönöm <#worship>#worship>
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Véget ért az elsõ szezonom FM14ben, bár elõzõleg erre a keret teljesen alkalmatlan volt, cél a bajnoki cím volt, amit rengeteg játékoskereséssel sikerült is elég könnyen megszerezni. Igazolásokra nem kaptam pénzt, bérre se volt semmi pénz, így azzal kezdtem a játékot, hogy Futácsot visszaküldtem Angliába (+10500$ keret fizura) Eleket meg eladtam Hollandiába 1,5 millió $-ért.
Hosszú távon tervezem ezt a karriert a DVTK-nál, BL címig meg sem állok, tizenhárom ország 29 bajnokságát töltöttem be, többek köözött Brazília három osztályát.
A bajnokság így alakult:
A Pécs oda-vissza vert!
A kupából kiejtett a Budaörs(!), Ligakupából a Gyõr a legjobb nyolc között, a kupákat feláldoztam a bajnoki címért, a fiatolokat és a cseréket játszattam mindkét sorozatban.
A tavalyi játéknál nem értettem a gép igazolási stratégiáját, teljesen mindegy, hogy tehetõsebb vagy szegényebb csapat, kizárólag Magyarországról igazoltak játékost.
Ez a dolog az elsõ szezon alapján annyit változott, hogy most már száz igazol játékosból 2-3 külföldi. Jó példa az MTK sztárigazolása, aki fél évre jött a nyáron, de télen is talált magának klubbot:
Én a másik véglet vagyok, ritkán igazolok magyart, nemzetközi eredményeket szerintem nehéz elérni légiósok nélkül. Találtam is pár gyöngyszemet, és pár kiöregedett nagyágyút a csapatomba:
Otthon a 4-2-4-es felállással nyomtam a meccseket, idegenben pedig a 4-4-1-1-et counteren, ez a két taktika ugyanaz, ami az FM13-ban bevált nekem. Az idegenbeli játékunk jobban tetszett, stabilabbak voltunk, csak a 3-4-3-as felállással tudtak gondot okozni nekünk.
Szezon közben sikerült egy jó anyaklubot szerezni a Man. City személyében, nyáron játszunk velük edzõmeccset, illetve remélek tõlük pár jó fiatalt, akikkel bejuthatunk a BL csoportkörbe. Középhátvéd nagyon kell, mert Bobó kevés lesz már ide, illetve vmi csatár is kellene, mert senki sem jutott 9 gól fölé a szezonban... Ingyen már érkezik Nikolic a Vidibõl, és Kanta az MTK-ból, meglátjuk mire lesznek jók.
@Volcanor: Vannak ilyen apróságok, mondjuk gólörömnél átfut a hálón az ipse 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Mivel sikerült megnyerni a bajnokságot, így tovább is állok. Itt vannak a statok.Ettõl persze még a BL-ben kipróbálhatnám magam, viszont a bajnokság maga annyira nem fogott meg. A média a hatodik helyre várt minket, ami ugye 12 csapatnál abszolút középmezõny. A történethez hozzátartozik, hogy az utolsó fordulóban 2-1es állásnál a 92. percben kaptunk egy gólt, amit szabálytalanság miatt nem adott meg a spori. Ha az érvényes, akkor rosszabb gólkülönbséggel csal ezüst jut. Az arany jót tett a reputációmnak is, mivel sunday league footballert állítottam be. Jöhet a nyári pihenés és várom az ajánlatokat.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
(mert rúgok 70 gólt de 50 kapok)
Milan ellen
Juve ellen
Sorsolás
u19-ben vannak gólok rendesen.
A kupakiesés óta már nem töltögettem vissza meccseket, volt egy rosszabb sorozatom, de most beindult a szekér😊

Avanti Crociati!
hol tudom ezt a baromságot kiszedni? staff respons-nál nem találtam erre vonatkozót
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?