Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi leszek,ha majd nyáron lemondok,és munkanélküli leszek,akkor milyen ajánlatokat kapok majd.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Varis
Európa Liga csoportunk: Valencia,Club Brugge,Monaco
nehéz lesz
Csoportkör.
VB-fa.
Elsõ félidõ teljesen az angoloké, második félidõ teljesen a miénk volt, de 5-6 ziccert is rontottunk, szemben a kapussal, 1-1 ellen...A döntõ után Casillas visszavonult, 211 válogatott fellépés után.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_11_0elvkntbk9.bmp
Azzal a Monaco-val, akikhez viszont aláírtam június elején, a keret nagyon erõs, pénz is van, bár azt hittem, ennél több lesz egy ilyen gazdag klubnál, de nekem így is elég lesz.
Érdekes még, hogy a Pool kiesett, és utána nem is bírtak feljutni, lassan nem lesz olyan játékosuk, akivel ez lehetõvé is válna. Edgar Davids pedig az Ajax élére került.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
nekem is volt ilyen nem is egyszer.
ahhoz képest egyébként hogy csak közepes az utánpótlás, olyan ifiket generál a játék hogy csak pillázom a 4-5 csillagokat.
Amúgy valakinek volt már olyan hogy egyik karrierjében egy konktér csatár egy ász, lövi a gólokat, de olyanokat hogy csak nézek. Másik karierben pedig 1v1ben is mindig kihagyja, és 1 szezonban 4 gólt lõtt. Másik karrieremben 1 meccsen ennyit. Szóval?
Ilyet még nem láttam..
www.icewebhu
azért az érdekes, hogy az elsõ szezonomban bejutok az euroliga csoportkörébe, sõt onnan továbbjutok elsõ helyen és csak az arsenal tud kiejteni két szoros meccsen. ennek okán ugyebár maradnak el bajnoki meccseim, mire visszaesek középmezõnybe és a vezetõség meg a szurkolók háborognak a helyezés miatt.
következõ évben bejutok bajnokok ligája csoportkörébe (real, tottenham, zenit társaságában). otthon 1:1 tott-al, idegenben kikapok 4:1-re a reáltól, erre mindenki fel van háborodva a súlyos vereségtõl...wtf ja és tottenham ellen a média engem tartott esélyesnek, real elleni meccs elõtt match preparation attacking movement... mivan??
jót röhögtem
Everton-Spurs 2-0
Everton-City 3-1
Everton-Liverpool 1-0
ezekre büszke vagyok azért!
Elsõ teljes szezonomat toltam le az idei gémben,összességében elégedett vagyok. Kis pénz,szerény játékoskeret,tele fiatalokkal,de mégis elértük a nagyon szép 5. helyet,mögöttünk hagyva olyan csapatokat,mint a pénzben fulladozó Cityt,vagy a vérosi rivális vörösöket.

eddig
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Befejeztem az elsõ szezonomat a királykék csapattal.Az elõdömet a tizedik fordulóban kirúgták,mert 3 ponttal el volt maradva az EL selejtezõt érõ 6.helytõl. Ez elég komoly figyelmeztetés volt számomra,a nagy pénz nagy elvárásokat is takart.Az elvárások felém is nagyon magasak voltak.Európai szereplést érõ helyezés,német kupa döntõ,és EL elõdöntõ.A bajnoksággal kapcsolatban nem voltak kétségeim,mert a keret elég erõs,a lemaradás pedig minimális volt.Kétszer is hatos gyõzelmi sorozatot produkáltunk,tavasszal elkaptuk a Dortmund-ot,és a bõrgatyásokat is,végül a BL-t érõ harmadik helyen végeztünk.Bundesliga.
A német kupában is meneteltünk,de kicsit döcögött a szekér.A negyeddöntõben a Bayern ellen büntetõkre,az elõdöntõben a Frankfurt ellen(nagy mázlival), hosszabbításra volt szükségünk.A döntõben a Dortmund ellen a 14.percben már 2-0-ra vezettünk,ami ha nehezen is,de kitartott a végéig.Meccsek,és a döntõ.
Az Európa Liga kieséses szakasza mind szoros meccseket hozott.Itthon nagyon jók voltunk,ha nehéz meccseken is,de mindenkit meg tudtunk verni,idegenben meg hoztuk,amit kellett,általában döntetleneket.Az elõdöntõben a Tottenham elleni hazai 3-2-es gyõzelem után a visszavágón többször is rezgett a léc,de egy 3-3-as döntetlennel elértük a döntõt.Ott a MU várt ránk,és egy gyenge meccsen egy 11-es góllal,húsz év után újra megnyertük az EL-t.Meccsek,és a döntõ.
A csapat kulcsfigurája,a szezon elõtt az elõdöm által hozott svájci középhátvéd lett.Õ lõtte az EL döntõben a 11-est,és gólt szerzett a német kupadöntõn is.Nem mellékesen a csapat házi gólkirálya lett 19 góllal.Még egy mesterhármas is belefért neki,a Hannover ellen három gólt fejelt szögletbõl.Az egész szezonnal elégedett vagyok,a bajnoki 3.helyet legalább annyira tartom,mint az EL gyõzelmet.Kisebb sérülésekkel többször is küszködtünk,de súlyos szerencsére nem volt egy sem.
A következõ szezonra egyetlen tervem van,a Bundesliga megnyerése.1958 után meg is érdemelné a csapat.Ha sikerül,akkor itt véget ér a pályafutásom,továbbállok.De az még odébb van,nyáron erõsítenem kell.Kell egy jobbhátvéd,mert Rafinha már öreg,és lassú mint a csiga,kell egy klasszis középsõ középpályás,meg egy normális csatár,mert ez a három bohóc egymással versenyzett gólcsend tekintetében.Azért mégis mindhárom megrúgta a 15 gólját,de ha a hátvédjeim nem fejelik sorozatban a gólokat,akkor sokszor bajba kerültünk volna.Azért így is elértük a meccsenkénti kettes gólátlagot,és ezzel mi lõttük a legtöbb gólt.Télen megpróbáltam Fierro-t idehozni, de szóba sem állt velem.15k a fizetése a Cruz Azul-nál,én adtam volna neki 150-et is,de hát ez van.Talán nyáron sikerül,ha nem,akkor más után nézek.
És végül a csapat,akik a legtöbb meccset játszották.
Köszönöm.
Hogyan tudom megkérni az asszisztenst, hogy nézzen nekem lehetséges kölcsönjátékosokat? Ezt sem találom itt az újban, pedig gyakran éltem vele.
1 bajnoki
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
görög 3. liga
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
arsenallal már nem bírtunk. egy hosszú sorozatnak vetett véget az