Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

euroliga meglepõen sima volt
arsenallal már nem bírtunk. egy hosszú sorozatnak vetett véget az újpest
de tripláztunk. meglett a bajnokság, kupa, ligakupa
Job interview.Ezek ott a vulkán mellett valami kéngõzt szippantottak.Nem gondolják komolyan,hogy szezon közben lelépek egy bajnokságra törõ csapattól?
Kíváncsi leszek,ha majd nyáron lemondok,és munkanélküli leszek,akkor milyen ajánlatokat kapok majd.
Darthmushroom
kb. igen. ott is aki komolyan vette, meg azért benne van a játékba annyit gólt rúgott amennyit nem szégyellt 😄 am keret rohadt jó itt nálunk, szerintem egy angol 2-3. osztályba se lennénk rosszak nem h egy fél profi osztályba.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
kb annyira komolytalan akkor,mint a tavalyiban a Rangerssel az elsõ év

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
leoktattuk a 3.kat 😄 8 bajnokin 44 rúgott gól ASADSDASD
Varis

bakkerman
akurvaeget mekkora meccset toltunk!!! Ezzel a gyõzelemmel továbbjutottunk,5 forduló után Valencia 10 pont,Everton 10 pont,Monaco 6 pont,ott leszünk tavasszal is európában!! 😊

Darthmushroom
5. bajnokin megvan az elsõ vereségünk... adtunk félóra alatt gyorsan 3 gól elõnyt idegenbe ami soknak bizonyult és végül 3:2-re ki kaptunk.

Zenszkij
Irán WTF?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
akkor van remény 😄

Nicsak,kit látok 2017-ben az EL csoportkörben?AEK.Athén.Elég hamar összekapták magukat.Két év alatt két osztályt ugrottak,és már újra ott vannak Európában is.
bakkerman
Everton,2014/2015

Európa Liga csoportunk: Valencia,Club Brugge,Monaco
nehéz lesz

Darthmushroom
mivel ha jól emlékszek angliába kezdte a Readingel, így azért elég elõnnyel indult

Wales elõdöntõs,Anglia meg világbajnok??Megint viccel az fm.Már csak a skótok hiányoznak onnan.
Volcanor
Lement a 2018-as VB a spanyolokkal:
Csoportkör.
VB-fa.
Elsõ félidõ teljesen az angoloké, második félidõ teljesen a miénk volt, de 5-6 ziccert is rontottunk, szemben a kapussal, 1-1 ellen...A döntõ után Casillas visszavonult, 211 válogatott fellépés után.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Darthmushroom
barátságos meccsekbõl soha nem szabad kiindulni. Én valamikor le se játszom inkább odaadom assistnak, úgyis be lehet állítani a staffnál h ugyanazon taktikával nyomja, h a gyakorlás is meglegyen.

de barátságos meccseket hozom simán jó játékkal végig támadva aztán az elsõ meccsen kapok egy 8-ast nem értem ezt a játékot
Darthmushroom
The real roma 😄 nem 1db 14s karriert láttam ahol kiestek elsõ évbe 😄 kb. mint tavalyiba az inter 😄 az is 80%-ba kiesett 😄

Ezt most valaki magyarázza már el mi a jó isten ez!!!!
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_11_0elvkntbk9.bmp
Volcanor
Werdernél augusztusban le is mondtam, spanyol válogatottra koncentráltam inkább, most jön a 2018-as VB. Elõbb azért lefixáltam pár igazolást, szerzõdtettem ingyen nekik Benzema-t. 😊 A kupadöntõ miatt indulhattak EL-ben, ott tavasszal az elsõ körig jutottak, Bundesligában pedig a 10-ik helyen végeztek. Megnéztem a Readinget is, mire mentek nélkülem Pellegrini lemásolta az elõzõ évemet. Mind a 3 kupát behúzták, bajnoki 4-ik hely, következõ évben is negyedikek, FA-kupában pedig csak a döntõben kaptak ki. Illetve a BL-ben eljutottak a negyeddöntõig, a Monaco-val már nem bírtak.
Azzal a Monaco-val, akikhez viszont aláírtam június elején, a keret nagyon erõs, pénz is van, bár azt hittem, ennél több lesz egy ilyen gazdag klubnál, de nekem így is elég lesz.
Érdekes még, hogy a Pool kiesett, és utána nem is bírtak feljutni, lassan nem lesz olyan játékosuk, akivel ez lehetõvé is válna. Edgar Davids pedig az Ajax élére került.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Zenszkij
Eltelt 4 év majdnem. Ha odaérünk küldök képeket.

fergusonpapa
Nem tudtam, mindig tanul az ember.

www.icewebhu

jéé, erre nem is gondoltam. logikus😊
nekem is volt ilyen nem is egyszer.
ahhoz képest egyébként hogy csak közepes az utánpótlás, olyan ifiket generál a játék hogy csak pillázom a 4-5 csillagokat.
Darthmushroom
volt persze. minden karrier más és más. hiába ugyanaz a játékos lehet nem úgy fejlõdik ki, vagy nem olyanok a csapattársak h jó legyen. más korba van, mentálisan más állapotba van stb..

fergusonpapa
Reális szerintem, Magyar vállogatottal is ugyanez van mindig, Elvárják hogy mindenkit szétverjenek, utána jön a pofára esés. 😄

Amúgy valakinek volt már olyan hogy egyik karrierjében egy konktér csatár egy ász, lövi a gólokat, de olyanokat hogy csak nézek. Másik karierben pedig 1v1ben is mindig kihagyja, és 1 szezonban 4 gólt lõtt. Másik karrieremben 1 meccsen ennyit. Szóval?

Ilyet még nem láttam..

www.icewebhu

videotonnal
FM13
azért az érdekes, hogy az elsõ szezonomban bejutok az euroliga csoportkörébe, sõt onnan továbbjutok elsõ helyen és csak az arsenal tud kiejteni két szoros meccsen. ennek okán ugyebár maradnak el bajnoki meccseim, mire visszaesek középmezõnybe és a vezetõség meg a szurkolók háborognak a helyezés miatt.
következõ évben bejutok bajnokok ligája csoportkörébe (real, tottenham, zenit társaságában). otthon 1:1 tott-al, idegenben kikapok 4:1-re a reáltól, erre mindenki fel van háborodva a súlyos vereségtõl...wtf ja és tottenham ellen a média engem tartott esélyesnek, real elleni meccs elõtt match preparation attacking movement... mivan??
jót röhögtem
Darthmushroom
Stones, Green, valami walesi jones (középpályás) tavaly elég jó volt az ifibe.

bakkerman
Lukaku-Barry-Baines-Deulofeu tengely vitte a csapatot,a gond az,hogy ebbõl 3 csak kölcsönbe volt itt,és 10 millio eurobol kéne megoldanom a pótlásukat,ami nehéz lesz. Nem is vágok neki más céllal a következõ szezonnak,mint megszerezni ismét egy EL helyet,a 6.-at. Ifiben,tartalékban semmi említésre méltó játékos nincs,szóval az se járható út. De nagyon szimpatikus csapat,és a vezetõség se várja tõlem azt,hogy a csillagokat lehozzam az égrõl 😊

Darthmushroom
Grat, bár a keretre nem mondanám h gyenge 😄 elég jól erõsítettek Fellaini árából, és am se volt rossz keretük 😄

bakkerman
Még hozzátenném,hogy voltak szép meccseredményeink is:
Everton-Spurs 2-0
Everton-City 3-1
Everton-Liverpool 1-0

ezekre büszke vagyok azért!

bakkerman
Everton 2013/2014

Elsõ teljes szezonomat toltam le az idei gémben,összességében elégedett vagyok. Kis pénz,szerény játékoskeret,tele fiatalokkal,de mégis elértük a nagyon szép 5. helyet,mögöttünk hagyva olyan csapatokat,mint a pénzben fulladozó Cityt,vagy a vérosi rivális vörösöket.

Darthmushroom
hát ez eddig elég harmat gyenge teljesítmény 😄 asszem kicsik vagyunk ehhez az osztályhoz 😄 mára ennyi, majd holnap jobban bele merülök 😄
eddig

Csacsi
A szöglet cheat, az cheat 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
úgy is kell 😄 bár most figyelni kell a pénz ügyekre az ideibe. Nekem ilyen gondom nem lesz egy dbig szerintem. Tetszik ez az AEK, bár nagyon kiemelkedünk az osztályból 3 meccs 3 gyõzelem 19 rúgott 2 kapott.

Igaz,de nem az én mûvem.Így örököltem a csapatot.A jobb szélsõ Carillo jött egyedül,ingyen.Most azért már lesz mozgás,mert nem akarok a véletlenre bízni semmit.Az átigazolási pénz mind megvan,de ha kell,akkor minden fillért elköltök.
Darthmushroom
Grat, jó kevesen maradtak már az alap keretbõl 😄

Schalke-2016-2017.

Befejeztem az elsõ szezonomat a királykék csapattal.Az elõdömet a tizedik fordulóban kirúgták,mert 3 ponttal el volt maradva az EL selejtezõt érõ 6.helytõl. Ez elég komoly figyelmeztetés volt számomra,a nagy pénz nagy elvárásokat is takart.Az elvárások felém is nagyon magasak voltak.Európai szereplést érõ helyezés,német kupa döntõ,és EL elõdöntõ.A bajnoksággal kapcsolatban nem voltak kétségeim,mert a keret elég erõs,a lemaradás pedig minimális volt.Kétszer is hatos gyõzelmi sorozatot produkáltunk,tavasszal elkaptuk a Dortmund-ot,és a bõrgatyásokat is,végül a BL-t érõ harmadik helyen végeztünk.Bundesliga.
A német kupában is meneteltünk,de kicsit döcögött a szekér.A negyeddöntõben a Bayern ellen büntetõkre,az elõdöntõben a Frankfurt ellen(nagy mázlival), hosszabbításra volt szükségünk.A döntõben a Dortmund ellen a 14.percben már 2-0-ra vezettünk,ami ha nehezen is,de kitartott a végéig.Meccsek,és a döntõ.
Az Európa Liga kieséses szakasza mind szoros meccseket hozott.Itthon nagyon jók voltunk,ha nehéz meccseken is,de mindenkit meg tudtunk verni,idegenben meg hoztuk,amit kellett,általában döntetleneket.Az elõdöntõben a Tottenham elleni hazai 3-2-es gyõzelem után a visszavágón többször is rezgett a léc,de egy 3-3-as döntetlennel elértük a döntõt.Ott a MU várt ránk,és egy gyenge meccsen egy 11-es góllal,húsz év után újra megnyertük az EL-t.Meccsek,és a döntõ.
A csapat kulcsfigurája,a szezon elõtt az elõdöm által hozott svájci középhátvéd lett.Õ lõtte az EL döntõben a 11-est,és gólt szerzett a német kupadöntõn is.Nem mellékesen a csapat házi gólkirálya lett 19 góllal.Még egy mesterhármas is belefért neki,a Hannover ellen három gólt fejelt szögletbõl.Az egész szezonnal elégedett vagyok,a bajnoki 3.helyet legalább annyira tartom,mint az EL gyõzelmet.Kisebb sérülésekkel többször is küszködtünk,de súlyos szerencsére nem volt egy sem.
A következõ szezonra egyetlen tervem van,a Bundesliga megnyerése.1958 után meg is érdemelné a csapat.Ha sikerül,akkor itt véget ér a pályafutásom,továbbállok.De az még odébb van,nyáron erõsítenem kell.Kell egy jobbhátvéd,mert Rafinha már öreg,és lassú mint a csiga,kell egy klasszis középsõ középpályás,meg egy normális csatár,mert ez a három bohóc egymással versenyzett gólcsend tekintetében.Azért mégis mindhárom megrúgta a 15 gólját,de ha a hátvédjeim nem fejelik sorozatban a gólokat,akkor sokszor bajba kerültünk volna.Azért így is elértük a meccsenkénti kettes gólátlagot,és ezzel mi lõttük a legtöbb gólt.Télen megpróbáltam Fierro-t idehozni, de szóba sem állt velem.15k a fizetése a Cruz Azul-nál,én adtam volna neki 150-et is,de hát ez van.Talán nyáron sikerül,ha nem,akkor más után nézek.
És végül a csapat,akik a legtöbb meccset játszották.
Köszönöm.
Igen ez eddig oké, én is nézelõdtem a jobs-nál, de 1 szabad helyemre az összes munkalehetõségre enged kirakni hirdetést szóval itt sem jó a helyzet. Ez rettentõen bosszant engem, szerintem ezt elnézték a játékban.

Hogyan tudom megkérni az asszisztenst, hogy nézzen nekem lehetséges kölcsönjátékosokat? Ezt sem találom itt az újban, pedig gyakran éltem vele.
Darthmushroom
bajnok esélyeshez méltóan megmutattuk az elsõ hazai bajnokin a több mint 13e klub mellet kitartó szurkolónak h komolyan számolni kell velünk 😄
1 bajnoki

Zenszkij

Darthmushroom
hát elég érdekes ez az AEK. keret nem rossz, meg le van kötve pár elég szép igazolás a jövõre. egy baj van keret nagy része ingyen van itt non contract szerzõdéssel és csak bónuszaik vannak, így gyakorlatilag bárki szerzõdést adhat nekik. 3. vonal 6 csoportból áll és mindenhol az elsõ jut fel a két csoportos 2.osztályba. Média 1.helyre vár minket, keret alapján szerintem ezt illene is hozni. anyagilag nem áll rosszul a klub 1m font van a számlán, és majdnem 25k fizu keret van, jó utánpótlás és edzés lehetõségek vannak. Jelenleg a majd 70e nemzeti arénába vannak a meccseink 2016-ig még kész nem lesz a saját (Agia Sofia). Azt kell mondjam nem rossz ez egynek 😄

Zenszkij
Van még egy nyalánkság. Quatar is elérhetõ itt. Én valszeg kezdek is majd itt valamit. Pénz lesz dögivel. Quatarból vb gyõztest lehet így kreálni.

Darthmushroom
nincs mit, mivel volt itt róla szó régebben azért linkeltem be hátha valakit érdekel. elméletileg azok csinálták a kieget akik az SI-nek szokták az adatokat adni évrõl évre. vicces mert benne van h költöznek majd az új stadionba is 2016-ba. ha kell pár képet rakhatok fel.

Köszi.Ez érdekes lesz.
Darthmushroom
ha valaki szeretné felvirágoztatni újra az AEK Athén csapatát itt talál kieget. (ajánlott chrome böngészõ fordítás miatt)
görög 3. liga

narumon
Van egyébként valami módszer, hogy az éppen zajló meccs véget érjen? Nem akarom már tovább nézni a szenvedést, vagy éppen mennem kéne valahova már, stb. Se menteni nem lehet addig meg semmi, de van, hogy ez még percekig tart akkor is ha leveszem csak szövegesre.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Én mindig így kezdem. Szerintem így a reális. FM14 kezdésnél is volt pár meghallgatásom de nem jöttek be, végül a Szeged2011 szerzõdtetett (1 év után) és most ott edzõsködöm. Még jó, hogy van benne olyan, hogy hollydayen vagy addig mig nincs szerzõdésajánlat így pikkpakk eltelik az idõ 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

A legegyszerûbb,ha rámész a jobs-job centre-place advert-re.Ott tisztán látszik,hol van még üres hely új személyzetnek.Ott tudsz hirdetést feladni.A tactical expert az sima edzõ,jó taktikai értékekkel.Valószínûleg nincs magas taktikai képzettségû edzõd,azért figyelmeztetnek rá.Nekem éppen szezon végén vonul vissza a jó taktikai edzõm,kereshetek helyette másikat.Mondjuk nála csak jobbat hozok,mert itt nem gond a fizetés. Valamelyik csapattól majd lenyúlok egy világklasszist.<#smile>
Az ideiben hol tudom megnézni részletesen, hogy hány coach-ot tudok felvenni és milyen típusból? Eddig a board roomban néztem, de ott most összesûrítették és nem jól átlátható. Így nem tudom elosztani normálisan mibõl mennyi kéne és mennyit engedhetek meg magamnak. Egyfolytában jön a backroom staff üzi, hogy valamibõl kevés van... pl azt írják tactical expert hiányzik felajánl 3 embert rámegyek és asszisztensnek jönne ami persze van és nem tudom átállítani a role-t se mert nem tudom mit ért tactical experten 😄
zyndar
Igen, másodosztály nincs betöltve. Viszont nyertem egy dán bajnokságot és a betöltött ligák: Hollandia, Portugália, Oroszország, Ukrajna, Görögország, Törökország, Dánia. Az tény, hogy az elsõ évben feljutott orosz csapat is elutasított.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi