Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
hova lett a gazdag tulaj? 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Volcanor
Kerestem korábbi csapatomat, Readinget a BL-ben, emlékeztem, hogy negyedik helyen végeztek, de a meccseknél se láttam a selejtezõt. A klubinfonál rábukkantam az okára: financial fai play miatt kizárták õket, így az ötödik helyezett indulhatott.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Elsõ tuti be van, második is szerintem, de mindjárt megnézem.Köszi....és mind így van<#nemtudom>.Mindegy, ráfogom arra, hogy még kb. 50 százalék a taktika begyakoroltsága.Jó éjt.
Mor3llo
gratula!
És egyetértek, nekem is jobban bejön ez a taktika kezelõfelület. Valahol reálisabb is, mint a csúszkás.
Ja, és nem tudom hogy vagytok fele, de imádom a VKP poszton a Half Back role-t 😄 gyakorlatilag bombabiztossá teszi a hátsó részt, még úgy is, ha a szélsõhátvédek erõteljesen dolgoznak elõrefele

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
shoot less often a játékosutasításoknál, work ball into box pipa, shoot on sight NEMpipa a csapatutasításnál

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Most fekszem le, remélem mire hazaérek holnap a munkából valaki ad valami tippet.MÉR RÚGJÁK EL 20 MÉTERRÕL A LABDÁT?Bocsi de idegrohamot kapok, mert folyamatosan ezt csinálják pedig le van véve mindenkinél.Mit csináljak?...Tudom, rúgjam ki õket<#nevetes1>
Hát baszki, az Fm be van baszva <#eplus2><#eplus2>
Az ilyen meccsekért találták ki anno a focit:
FA Trophy

Oké, a védelmek nem voltak a toppon. 😄

Amúgy jó ideje nem írtam ide komolyabban, most hogy megint függök a játékon írok egy nagyon pöttöm kis beszámolót.

Angol hatodik osztályban kutakodtam a csapatom iránt, a választásom pedig az Workington FC csapatára esett. 15. helyre várt csapat, kis városba, kis 3 ezer fõs stadionnal. Persze a fizetések nagyon gyérek, így csak egy-két játékost hoztam, meghagytam a keretet. Célnak a felsõházat tûztem ki.

Jelenleg 13 mérkõzés ment le, 13. helyen állok. Kissé talán szerencsés volt a sorsolásom is, nagyobb következtetést csak féltávnál szabad levonni, de nem rossz egyelõre.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a taktika jobban bejön, jobban át tudom látni, s változtatni a taktikán. Ez lehet az én hozzá nem értésem, de eddig ez jobban tetszik. Amit sajnálok , hogy nincs szinte semmi konferencia, nem értem miért. Na mindegy.

Fa Kupában az elsõ körben járunk, az Oxfordot kaptuk, úgy érzem az lesz a végállomás.

Néhány kép:
Tabella: http://s21.postimg.org/f4eufkcuf/Skrill_North_Overview_Stages.png
Meccsek: http://s21.postimg.org/96115btvr/Workington_Fixtures_Schedule.png
Felállás: http://s21.postimg.org/850sg7cw7/Workington_Tactics_Overview.png
Igazolások: http://s21.postimg.org/43jpajklj/Workington_Transfers_Transfer_History.png
Egyik csatárom, naná, hogy a gyorsasága miatt van itt: http://s21.postimg.org/b9bgczton/Simon_Pridmore_Overview_Profile.png

És az ilyen meccsek miatt szeretem az fmet:
http://s24.postimg.org/o3ge92bth/Oxford_City_v_Workington_Overview_Overview.png

Darthmushroom
am ez ideibe vicces mivel elméletileg a tavalyi mûködik, (rövidre rúgatom), de viszont egy mentésembe se jött össze nagyon akár próba akár éles volt. gondolom idén, mivel a taktikát is lassabb betanulni ezért az ilyen rögzített helyzeteket is, sõt jobban számítanak a képességek is.

Darthmushroom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
engem az idegesít h olyanok vádaskodnak akik egy értelmes karriert nem bírtak összerakni a 13ba mert nehéz volt nekik, és ezért pl. az offline bajnokságba se indultak, ahol én az utolsón ahol indultam 3. lettem. és kis szó szerint szaros szájhõsök nekem powerkednek.. aki még a cm99/00 kezdtem inkább kihagyom mint felhúzzam magam rajtuk.

Én ezeket a fejesgólokat már a 12-ben sem bírtam megfejteni.Akkor sem,és most sem állítottam külön soha semmit a támadó szögletnél.Ahogy a gép adta,hagytam is úgy. Egyik szezonban futószalagon fejelték a védõim a gólokat,rá egy évre meg alig néhányat.Ugyanazok a védõk, ugyanaz a szögletrúgó,semmi változtatás.Aztán két szezon után csodák csodájára megint megtanultak fejelni.Az elõzõ szezonban az egyik középhátvédem legalább 14 gólt fejelt,most meg kettõt.Már nem is érdekel az egész.A baj akkor van,ha a csatár nem tud gólt rúgni.
Zenszkij
AEK-s mentésed teljesen reális, aki ezzel támad, hogy nem, az hatökör. A Sheffieldes mentésed is teljesen korrekt volt, ez a szép a játékban, hogy hozzáértéssel, jó taktikával szép eredményeket lehet produkálni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
Grat, alakul a csapat 😄 irl számomra meglepõ idén mennyire szenvednek

Darthmushroom
nem mondok fórumot meg neveket se(sok helyen vagyok) de elég sok vádat kaptam mostanában a bagoly(eredeti fm13) mentés meg most az AEK (virág) mentésemmel kapcsolatban is. pedig azt nem lehet mondani h mostanában kezdtem volna az fmet (cmet) meg a fórumozást.

Zenszkij
Mi ez a kifakadás? Ki csalózott itt kivel? Ha te nem raksz képet majd rakok én, azért reméljük hamar megbékélsz <#smile>.

4. szezonomat (2016/17) zártam a Norwich padján. Íme a tabella. Tavaly is, mikor hatodikok lettünk, és idén is mi adtuk a PL gólkirályát. Tavaly ez a személy Luciano Vietto volt. Jelenleg már a Man Cityben tekergeti a labdát. Idén nem találta a góllövõ cipõjét, ezért a tartalékba került, ahonnan borsos 30 millió euróért vitte a City. Idén a már generált Graham Paul lett az éllovas.

A tavalyi hatodik helynek köszönhetõen az EL-ben így meneteltem. City erõs falat volt itt is, bajnokságban is. Az Fa Kupát azonban behúztam. Mákos sorsolásom volt, a nagyok mind elvéreztek idõ elõtt. Eddig néhány kivételtõl eltekintve csak angolokat hoztam, próbálom hazaiakkal megerõsíteni a keretet. Jövõre nagy reményekkel vágok neki a BL-nek. Még egy kis adalék. Íme a taktikám.

Hát én most ikszeltem velük bari meccsen egy másodosztályú csapattal.Lõnek össze-vissza 20 méterrõl, nem tudok mit csinálni vele.A gólok egyharmada szögletbõl van(amit én lövök), pedig rövid sarok van beállítva, erre kis passz ,Agüero beviszi és beveri.<#nemtudom>
Kösz.Végül mégsem mentem a City-hez.Az a csapat egy világválogatott,most is 11 pont elõnnyel nyerték a PL-t.Csak azért kell nekik új ember,mert Pellegrini visszavonult.Pici izgalom sem lenne benne.Most szabin vagyok,november közepétõl jelentkezek az üres állásokra.Akkor már kezdik kirugdalni a menedzser urakat.
Ez a vádaskodás dolog meg micsoda?Már nagyon régen nem emlékszem itt ilyenre.Ha valaki meg virágboltival játszik,akkor mi van?Ez nem az SI oldala.Azzal játszik,amivel akar.
Darthmushroom
Nagy grat (Y)

Darthmushroom
am nem tudom h ti követtek e más hasonló fórumot (fm), de én mocskosul unom (vádaskodást) h egyes emberek jók virágboltossal meg egyes emberek jók boltival és különbséget tesznek az ugyanolyan verzió számú játékkal kapcsolatban. számomra érthetetlen h vádaskodnak emberek h csaló meg stb.. mert virággal játszik nem eredetivel meg sorolhatnám.... asszem Én egy dbig befejeztem a beszámolókat, de ettõl eltekintve szívesen segítek bárkinek ugyanúgy ahogy szoktam.

Schalke 2017-2018.

Véget ért a szezon,és egyenlõre a Németországi karrierem is,mert Otto von Bismarck hódítani megy a nagyvilágba.A Bundesliga behúzva,az utolsó forduló már csak népünnepély volt Gelsenkirchen-ben.60 év után megszereztük(tem) a klubnak a nyolcadik bajnoki címet.A kupadöntõben megvédtük a címünket,a harmadik ligás Union Berlin meg indulhat az Európa Ligában.(Remélem,megnyerik.<#smile>)A tavaszi meccsek második része.
A BL-t,ami eleinte nem nagyon érdekelt,szintén sikerként értékelem.Csak hajszálon múlt,hogy nem jutottunk döntõbe.Az elõdöntõ elsõ meccsén 2-0-ra veszítettünk a Stamford Bridge-en.A visszavágón már vezettünk 3-0-ra,de a szerencse most nem velünk volt.Szépítettek,így az idegenbeli gól miatt kiestünk. Csalódottan,de emelt fõvel búcsúztunk.
Én pedig búcsúzom a klubtól,de most nagy dilemmába kerültem.A tervem az volt,hogy lemondok,szabira megyek,és õsztõl jelentkezem az üres állásokra.De még mielõtt lemondtam volna,befutott egy meghívó állásinterjúra.Konkrétan tõlük.Nincs velük semmi bajom,csak valahogy nem mozgatja meg a fantáziámat.Meg nem így akartam távozni,mert itt most mindenki árulónak fog tartani.Mégis lehet,hogy elfogadom.Bár ott olyan könnyû lesz BL-t nyerni,mint az egyszeregy.
Még egy-két érdekesség a szezonból.Idén eltûntek a fejesgólok.Tavaly harmincat is bebólintottak a védõim,idén talán hatot.Viszont annyi tizenegyest rúgtunk,mint egy tízéves mentésben.A másik,hogy nem is emlékszem olyanra,hogy egy komplett szezont lejátszottam volna egyetlen döntetlen nélkül.Ezt így utólag elég érdekesnek találtam.Na mindegy,megvacsorázom,aztán eldöntöm,hogyan tovább...<#nemtudom>
De ha akarok se tudok senkivel kommunikálni. Plusz volt már konferencia, de csak egy.

zyndar
Vagy az elején beállítottad, hogy az asszisztens intézze.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Eredeti, ez nálam évek óta alap. 😊 De ezt nem értem, ki sem kapcsoltam pedig semmit. Te hogy tudsz más managerekkel beszélni?

Eredeti FM 14?Mert ha igen,akkor nem értem.Én alig bírom kikerülni a sok hülye kérdést.A legritkább esetben fordul elõ,hogy ne legyen sajtótájékoztató.Meccs elõtt,és után is.
Még egyszer megkérdezem, hátha valaki átfutotta, de tudja a választ: miért nincs szinte soha meccs konferencia, plusz nem tudok a médián keresztül beszélni managerekkel? Angol 6. liga, ennek lehet hozzá köze?

Nocsak,nocsak.Ki vár ránk a kupadöntõben?Csak nem a saját fiókcsapatom?Nem rossz.Nehéz hete van szegény Guardiolának.Múlt héten kiestek a BL-bõl a Barcelona ellen, három napja mi intéztük el õket,most meg ez.
Az egy-két kiváló játékossal felálló görög csapatot sikerült elég jól lekontrázni, mostmár egyértelmû cél õket megelõzni a csoportban:

DVTK 2014/15 BL selejtezõk:

Elég szûken, de meglett a csoportkör, sikeres volt a selejtezõ. Nagy mák, hogy a Celticet sikerült végig elkerülni. A Steaua elleni elsõ párharc volt a legkeményebb, idegenben kezdünk, és úgy értünk el döntetlent, hogy lefociztak a pályáról, majd a visszavágón is jobbak voltak, ennek ellenére vezettünk végig, de a 89. percben egyenlítettek, ráadásul kiállítottak tõlem egy embert. A hosszabbítás rögtön román góllal kezdõdött, ezután átálltunk 4-3-2-re, és 5 perc alatt rúgtunk két gólt, amivel továbbmentünk.

A meccssek:

Pár igazolás, akik klub nélküliek voltak, és elég jók:

Õt kölcsönbe kaptam egy évre:

A csoportban jó lenne egy gyõzelemet kicsikarni, meglátjuk mire leszünk elegek.
Kösz.Csak kíváncsi voltam,mert valamikor tervbe veszem én is.
Darthmushroom
nálam valódiak vannak az biztos mert összehasonlítottam a keretet a hivatalossal, de h többi csapat is megvan e csinálva azt nem tudom.

érdekes, nálam az nb1 az 59.-ik ha jól emlékszem. nincs is nagy különbség
Valódi,vagy generált játékosok vannak a görög adatbázisban?
Darthmushroom
egyéb érdekesség: bajnokság a 77.legerõsebb pont az nb2 mögött.

Darthmushroom
AEK 1. szezon féltáv:
eddig ez a karrier nagyon a tavalyi fmbõl a Rangers elsõ évére hajaz, h gyakorlatilag annyi gólt lõ a csapat amennyit nem szégyell. egyetlen vereségünk pont a 2.tól van ahol idegenbe félóra alatt adtunk 3 gól elõnyt és túl soknak bizonyult és 3:2re kikaptunk. 3.osztályú kupába az elõdöntõbe velük találkozunk, ott kicsik félek mert eléggé nehezen hoztuk ott a meccseinket.
tabella

2013-as, második szezon
Valószínû 2013-as, mivel idén nem a Vidi lett a bajnok.

Schalke 2017-2018,félidei állás.

Nagyon szorosan alakul az élmezõny,köszönhetõen annak hogy mind a Bayern, mind a Dortmund elvert bennünket.Rajtuk kívül még a második fordulóban a Gladbach ellen vesztettünk.Tavasszal jó esélyeink lesznek,mindkét rivális hozzánk látogat majd.Rengeteg gólt rúgunk,igaz,sokat is kapunk,de a szurkolók imádják a támadó játékunkat.A BL-ben csoportelsõként mentünk tovább a Juve elõtt,az Atletico Madrid vár ránk.Az Atletico-ról jut eszembe.Decemberben négy csapat is interjúra hívott.Sorrendben:Napoli,Tottenham,At.Madrid,Liverpool.Mindet elutasítottam,még nincs meg,amit szeretnék.(Remélem,nem felejtenek el,ha majd õsszel munkanélküliként klubot keresek.)
Zenszkij
ez hanyas fm?

Sziasztok!
Abban tudtok segíteni, hogy ebben a verzióban hogy kommunikálók a sajtóval mondjuk meccsek elõtt? Sehol nem lelem. 😊

óriási meccs a blben a zenit ellen de sajnos a helyzetkihasználás miatt csak ez lett a vége.
következõ fordulóban idegenben megyünk szentpétervárra... és nem hiszem el! Sándor Gyuri alázza a világsztárokat, a végeredmény elképesztõ.
négy kör után tovvábjutó helyen állok!
bakkerman
az fm2034-ben nehogy Devecseri-t scriptelje le a játék,mint kapitányt 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Meg bizony.A 13-ban nálam volt már Artner,meg Szõke Kavics is kapitány.
Zenszkij
Megoldották a kapitánykérdést.

Uristen 😄DDD

Go home FM,you're drunk!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bakkerman
neeeeee neeeee ASD:ASDASSDG

igen, bocsi.
én is meglepõdtem hogy ilyen sima lett. bajnokságjavascript😄oP('url'). ezzel sok gólt rúgok, ezzel keveset kapok, leginkább a bl-ben használom. idén eddig így alakulnak a dolgok: bl, csoportkör és bajnokság
legígéretesebb tehetség
Darthmushroom
Grat, képméretre majd figyelj következõleg.

bakkerman
az szép,elsõ évben,gratula!