Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
És egyetértek, nekem is jobban bejön ez a taktika kezelõfelület. Valahol reálisabb is, mint a csúszkás.
Ja, és nem tudom hogy vagytok fele, de imádom a VKP poszton a Half Back role-t 😄 gyakorlatilag bombabiztossá teszi a hátsó részt, még úgy is, ha a szélsõhátvédek erõteljesen dolgoznak elõrefele
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az ilyen meccsekért találták ki anno a focit:
FA Trophy
Oké, a védelmek nem voltak a toppon. 😄
Angol hatodik osztályban kutakodtam a csapatom iránt, a választásom pedig az Workington FC csapatára esett. 15. helyre várt csapat, kis városba, kis 3 ezer fõs stadionnal. Persze a fizetések nagyon gyérek, így csak egy-két játékost hoztam, meghagytam a keretet. Célnak a felsõházat tûztem ki.
Jelenleg 13 mérkõzés ment le, 13. helyen állok. Kissé talán szerencsés volt a sorsolásom is, nagyobb következtetést csak féltávnál szabad levonni, de nem rossz egyelõre.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a taktika jobban bejön, jobban át tudom látni, s változtatni a taktikán. Ez lehet az én hozzá nem értésem, de eddig ez jobban tetszik. Amit sajnálok , hogy nincs szinte semmi konferencia, nem értem miért. Na mindegy.
Fa Kupában az elsõ körben járunk, az Oxfordot kaptuk, úgy érzem az lesz a végállomás.
Néhány kép:
Tabella: http://s21.postimg.org/f4eufkcuf/Skrill_North_Overview_Stages.png
Meccsek: http://s21.postimg.org/96115btvr/Workington_Fixtures_Schedule.png
Felállás: http://s21.postimg.org/850sg7cw7/Workington_Tactics_Overview.png
Igazolások: http://s21.postimg.org/43jpajklj/Workington_Transfers_Transfer_History.png
Egyik csatárom, naná, hogy a gyorsasága miatt van itt: http://s21.postimg.org/b9bgczton/Simon_Pridmore_Overview_Profile.png
És az ilyen meccsek miatt szeretem az fmet:
http://s24.postimg.org/o3ge92bth/Oxford_City_v_Workington_Overview_Overview.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
4. szezonomat (2016/17) zártam a Norwich padján. Íme a tabella. Tavaly is, mikor hatodikok lettünk, és idén is mi adtuk a PL gólkirályát. Tavaly ez a személy Luciano Vietto volt. Jelenleg már a Man Cityben tekergeti a labdát. Idén nem találta a góllövõ cipõjét, ezért a tartalékba került, ahonnan borsos 30 millió euróért vitte a City. Idén a már generált Graham Paul lett az éllovas.
A tavalyi hatodik helynek köszönhetõen az EL-ben így meneteltem. City erõs falat volt itt is, bajnokságban is. Az Fa Kupát azonban behúztam. Mákos sorsolásom volt, a nagyok mind elvéreztek idõ elõtt. Eddig néhány kivételtõl eltekintve csak angolokat hoztam, próbálom hazaiakkal megerõsíteni a keretet. Jövõre nagy reményekkel vágok neki a BL-nek. Még egy kis adalék. Íme a taktikám.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Véget ért a szezon,és egyenlõre a Németországi karrierem is,mert Otto von Bismarck hódítani megy a nagyvilágba.A Bundesliga behúzva,az utolsó forduló már csak népünnepély volt Gelsenkirchen-ben.60 év után megszereztük(tem) a klubnak a nyolcadik bajnoki címet.A kupadöntõben megvédtük a címünket,a harmadik ligás Union Berlin meg indulhat az Európa Ligában.(Remélem,megnyerik.<#smile>#smile>)A tavaszi meccsek második része.
A BL-t,ami eleinte nem nagyon érdekelt,szintén sikerként értékelem.Csak hajszálon múlt,hogy nem jutottunk döntõbe.Az elõdöntõ elsõ meccsén 2-0-ra veszítettünk a Stamford Bridge-en.A visszavágón már vezettünk 3-0-ra,de a szerencse most nem velünk volt.Szépítettek,így az idegenbeli gól miatt kiestünk. Csalódottan,de emelt fõvel búcsúztunk.
Én pedig búcsúzom a klubtól,de most nagy dilemmába kerültem.A tervem az volt,hogy lemondok,szabira megyek,és õsztõl jelentkezem az üres állásokra.De még mielõtt lemondtam volna,befutott egy meghívó állásinterjúra.Konkrétan tõlük.Nincs velük semmi bajom,csak valahogy nem mozgatja meg a fantáziámat.Meg nem így akartam távozni,mert itt most mindenki árulónak fog tartani.Mégis lehet,hogy elfogadom.Bár ott olyan könnyû lesz BL-t nyerni,mint az egyszeregy.
Még egy-két érdekesség a szezonból.Idén eltûntek a fejesgólok.Tavaly harmincat is bebólintottak a védõim,idén talán hatot.Viszont annyi tizenegyest rúgtunk,mint egy tízéves mentésben.A másik,hogy nem is emlékszem olyanra,hogy egy komplett szezont lejátszottam volna egyetlen döntetlen nélkül.Ezt így utólag elég érdekesnek találtam.Na mindegy,megvacsorázom,aztán eldöntöm,hogyan tovább...<#nemtudom>#nemtudom>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Elég szûken, de meglett a csoportkör, sikeres volt a selejtezõ. Nagy mák, hogy a Celticet sikerült végig elkerülni. A Steaua elleni elsõ párharc volt a legkeményebb, idegenben kezdünk, és úgy értünk el döntetlent, hogy lefociztak a pályáról, majd a visszavágón is jobbak voltak, ennek ellenére vezettünk végig, de a 89. percben egyenlítettek, ráadásul kiállítottak tõlem egy embert. A hosszabbítás rögtön román góllal kezdõdött, ezután átálltunk 4-3-2-re, és 5 perc alatt rúgtunk két gólt, amivel továbbmentünk.
A meccssek:
Pár igazolás, akik klub nélküliek voltak, és elég jók:
Õt kölcsönbe kaptam egy évre:
A csoportban jó lenne egy gyõzelemet kicsikarni, meglátjuk mire leszünk elegek.
eddig ez a karrier nagyon a tavalyi fmbõl a Rangers elsõ évére hajaz, h gyakorlatilag annyi gólt lõ a csapat amennyit nem szégyell. egyetlen vereségünk pont a 2.tól van ahol idegenbe félóra alatt adtunk 3 gól elõnyt és túl soknak bizonyult és 3:2re kikaptunk. 3.osztályú kupába az elõdöntõbe velük találkozunk, ott kicsik félek mert eléggé nehezen hoztuk ott a meccseinket.
tabella
Nagyon szorosan alakul az élmezõny,köszönhetõen annak hogy mind a Bayern, mind a Dortmund elvert bennünket.Rajtuk kívül még a második fordulóban a Gladbach ellen vesztettünk.Tavasszal jó esélyeink lesznek,mindkét rivális hozzánk látogat majd.Rengeteg gólt rúgunk,igaz,sokat is kapunk,de a szurkolók imádják a támadó játékunkat.A BL-ben csoportelsõként mentünk tovább a Juve elõtt,az Atletico Madrid vár ránk.Az Atletico-ról jut eszembe.Decemberben négy csapat is interjúra hívott.Sorrendben:Napoli,Tottenham,At.Madrid,Liverpool.Mindet elutasítottam,még nincs meg,amit szeretnék.(Remélem,nem felejtenek el,ha majd õsszel munkanélküliként klubot keresek.)
Abban tudtok segíteni, hogy ebben a verzióban hogy kommunikálók a sajtóval mondjuk meccsek elõtt? Sehol nem lelem. 😊
következõ fordulóban idegenben megyünk szentpétervárra... és nem hiszem el! Sándor Gyuri alázza a világsztárokat, a végeredmény elképesztõ.
négy kör után tovvábjutó helyen állok!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Go home FM,you're drunk!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!