Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szezon eddigi legnagyobb fogása Carillo,aki free agent volt,remekül beilleszkedett,és szórja a gólpasszokat.Többé-kevésbé egy futóbolond,de feltalálja magát.Sokat nem gondolkozik,rohangál a vonal mellett,és tömi labdával a csatárokat.A másik peruit,Farfán-t lapátra tettem,mert 90k fizetésért csak a pofáját jártatta.Kiraktam a tarcsiba,erre közös megegyezéssel szerzõdésbontást kért.Most Katarban levezet,pont oda való, nyafogjon a tevepásztoroknak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én meg folytatom a félbehagyott karrieremet a Schalke-nál.Proci újrapasztázva, most olyan mint új korában.Én meg azt nem értem,hogy miért hívnak be a brazilok a válogatottba egy ilyen piskóta játékost.Alig játszik,meg különben is a harmadik számú csatárom.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
elsõnek egy szégyenteljes vereség, ahol a 2. percben két gólt kaptunk, ráadásul ugyanaz a játékos lõtte... közvetlenül a középkezdés után sikerült eladni a labdát...
az atletico madrid otthonába látogattunk, ahol 0-2-es félidei állást és 1-3-as vezetést sikerült 3-3-ra leadni a 66. percre. a 89. percben aztán megint megszereztük a vezetést, de a 91. percben megint döntetlen, 4-4 volt az állás. aztán a hosszabbítás hosszabbításában jött pallardó és bevágta a gyõztes gólt. :)
ezen a meccsen nagyon jól látszik, hogy szarunk a labdabirtoklásra, kontracsapat vagyunk. :) egy jól mûködõ fm13-as taktikomat "szabtam rá" az idei gémre, némi változtatással persze, úgy tûnik mûködik.
rendkívül értékes iksz a real ellen, itthon! az a durva, hogy 2-0-ra vezettünk a 72. percig, ráadásul a második gólt emberhátrányban lõttük...
kiegyenlített meccsen vertük a valenciát.
eddigi bajnoki meccsek
tabella féltávnál

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
német kupa
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Eltelt 3 hónap és nincs melóm, azért decemberig remélem megkeresnek/felvesznek.
Közben lehet, hogy találtam valamit. Igaz még csak két meccs telt el azóta de egyelõre minden megváltozott.
Mérgemben kitöröltem minden taktikai beállítást és mindent. Nincsenek játékosokra megadva, hogy mit csináljanak és nincsenek csapat utasítások. Így elkezdtek normálisan játszani. (Már amennyire lehet - de legalább nem rohangálnak összevissza). Valami bug lesz itt, mert viszont ha csak annyit megadok csapatutasításba, hogy play short passes akkor már visszatér az összevissza rohangászás :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Van a poszton belül 1-2 al-link (védekezõ taktikák stb.), szintén olvasd végig õket.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mint ahogy azt is képtelen vagyok beállítani, hogy a játékosaim menjenek a labdára - melletük gurul el egy méterre a labda és rá sem mozdulnak, megvárják míg az AI megkaparintja :(
Senkinek semmi ötlete? Ebbõl szerintem az lesz, hogy visszatérek a notin lévõ FM12-höz és lenyomom a 20. szezont is ott. Ott nem csinál ilyen hülyeségeket a progi. (Mellesleg nem értem, hogy az a meccs engine már adott volt - hogy lehetett elbaszni? Nem javítani kéne rajta inkább?)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
www.icewebhu
www.icewebhu
Igy jött ingyen pár új ingyen játékos, volt 1-2 nagy fogás mint a city-bõl zuninga( azthiszem igy kell leírni, nincs most az FM megnyitva :D ) de jobb szélsõ. Ezek automatikus kezdõk lettek. Ezenkívül a figyelõim találtak pár igéretes játékost. Egyért adtam megint 10m és másik 16dbért összesen 2M. Kezdõ csapatom, 25 fõs. Szezon végén 4 kulcs játékoson kívül 5 még elhagyta a klubbot, mert nem hozták a várt eredményeket. A többi játékos pedig amiért ilyen nagy a szám még , free player-ek voltak, szabadon igazolhatóak, vagy pedig 50k összesgüek maximum. Mentek kölcsönbe és a tartalékba is. Egyszerûen játékos mozgás, befektetés, eladás. Néha valaki meglep akkor kap kezdõben helyet de ezek többsége csak profit növekedésért van.
Mint mondtam a nagycsapatba csak 8 játékost igazoltam. És sajnos nincs mögöttem cukros bácsi :D Nem is költöttem sokat, 30m bevételem volt, el is adtunk játékosokat, és 18at költöttem igazolásra.
www.icewebhu
www.icewebhu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bundesliga alapból egy pénztanya, de ez nekem nem elég. Jövõre ezeket a fiúknak a felét kiszórom. Csak 2M volt a befektetés, ebbõl kijött a többsége. Kölcsön adásból már ez visszajött. Eladásból pedig évégén olyan 15-25M sacolok. Éljen a rabszolga kereskedelem.
www.icewebhu
Szuperkupa
Érdemes megnézni a gép hogy probálkozott a végén, pedig lefociztuk õket :) Olyan játékosaik hogy csak néztem. Kész sztárvállogatottat igazoltak össze. Nem véletlen lettek BL gyõztesek de a Kukacokkal szemben nincs esélyük. : )
www.icewebhu
Ha a Schalke-t nézem 2016-ban,évi 58M-s szponzor,20M-s kit szponzor, csillagászati meccsbevételek,119 ezer pártoló tag,über weltklasse facilities,etc.Ehhez jön még a Liga pénzdíj(~40M),a TV bevétel(?),meg amit összerabolok a nemzetközi kupában.Novemberben vettem át a csapatot,eddig +39M volt az idei balance.Elég szerencsétlen lennék,ha itt nem tudnék egy-két év alatt egy világklasszis csapatot építeni.Muszáj is lesz megcsinálnom,mert néhány évnél többet nem tervezek itt.Hozzászoktam a spóroláshoz a kis csapatoknál,de itt szórni fogom a pénzt.
www.icewebhu
Tv-s pénzt nem osztják szezon elõtt, csak elmondják, mennyit fogok majd kapni összesen.
www.icewebhu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Pénzdíjak:
Premier League
Bundesliga
2016 õszén csöppentem a Schalke-hoz,és akkora átigazolási pénzt vágtak hozzám szezon közben,hogy csak pislogtam.Az fm 09 óta nem játszottam ilyen gazdag csapattal.Már alig várom,hogy a processzor mizériám megoldódjon,aztán már hozom is Fierro-t,mert csatárposzton gyenge a csapat.Nem is kell erõlködnöm, hogy idehozzam.Az angolok a hülye szabályaik miatt úgysem nagyon érdeklõdnek arrafelé.Egy olasz csapat meg álmában sem tudna rám ígérni.