Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép játékkal Bordeaux - Juventus: 0-2 (0 - 1)
Ha továbbjutunk a Lazio, Aston Villa meccs gyõztesével játszunk (hozzá tenném a lazio elleni eredmények: 4 meccs 4 vereség...)
Egy kérdés:
PS-be elfelejtettem, hogy kell kivenni a mezek mögül a fehér hátteret:S
Vki segíthetne😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Tavaly 2M fontért leigazoltam kapusukat,most 20M fontért veszik vissza 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Nálad a Real C indul az ifi bajnokságban?
Miután format c után elveszett az öszes fm-es mentésem kezdtem megint egy újat a kedvenc csapattommal a Fradival...
Hazai 1-0-ás vereség után sikerült, idegenbe 3-0ra nyerni az MK-bag így enyém a gyõzelem az elsõ évbe. A bajnokságból még van 4 forduló de már bajnok vagyok 😄
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
És thx. hypercam megvan, meg egy konvert progi is, de kiváncsi vtam h mit használsz.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Akár mit csinálsz nem lesu jobb, szal ne keresd tovább a választ.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sztem a taktikádon kell vmit csiszolni, mert ilyen csatárok 2-3 gólokat kellene lõjjenek meccsnként.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egy röpke helyzet jelentés a Juventus háza tájáról:
Röviden és tömören szop@t a gém rendesen. A BL-ben besorsolt sztem a legnehezebb csoportba ami létezik (Arsenal, R.Madrid, Anderlecht). Az elsõ két csapattól oda-vissza kikaptam, úgy hogy mind a 4 meccsen vezettem... az Anderlechtet oda-vissza veretem, úgyhogy marad az UEFA.
A bajnokságban is hasonló a helyzet: Csak 9. a csapat a nagyokkal még elbírunk (Roma ellen 6-0, Inter és Milan ellen 1-1 idegenben), de a kicsik megszivatnak (Kis Torino ellen bármit is variáltam 2 azaz kettõ kapura lövésem volt egész meccsen és 3-0ra kikaptam és ez csak egy példa volt). Ugyhogy bármilyen építõ jellegû tanácsot szivesen fogadok, hogy miként rázhatnám fel a csapatot.
meg eleve.. discoba járni? 😄
a szezon végére kicsit leengedtünk, de azért megvan...
viszont húzok aludni, jó8
itt vagyok egerbe a discoba jo a buli!!muzzaik!!!
sok sikert mindenkinek holnap jelentkezek
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Bl döntõ behúzva, 3:0 Barca ellen
aztán elindítod fm.. van 1 menü,h load matches vagy hasonló.. ott a legelején..és betölti
esse sámli
karajj megnézed, v du meccsen röhögsz még ?<#idiota>#idiota><#gonosz1>#gonosz1>
és kineveztek kamerun szövetségi kapitányaként<#vigyor>#vigyor>
de mivel nézzem meg?
(feketével kiemeltem õket)
a 60. percben úgy gondolta a csatárnak benyomott papadimitrou (lsd kép) , hogy megindul 30ról,lekocog röhejesen 2 védõt és vág egy bombát.
itt a meccs,60. perc
60. perc , mindenkinek kötelezõ megnézni,ilyet nem látni,max szökõévente 😄😄:😄
Bajnokságot sajnos nem nyertünk,de a második hely meg lett nagy szerencsével
BL:Moszkva-Benfica
Arsenal-Moszkva
tovább mentünk a második helyen
És megkaptuk a Chelsea-t:S