Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább kaptam volna meg a deportivo la corunát,vagy bordeaux:
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
2-0 Benfica ellen nyertunk. BL csoportkorbol tovabbjutottunk
Born to win
#23505-muszaj volt😄
az Atletico Madridot jól eldádáztad..<#violent>#violent>
Orosz Premier Liga
Bekerültem a bl-be manchester,atletico madrid,rangers csoportba,de mégis sikerült tovább jutnom méghozzá az elsõ helyen
Elsõ meccsem mindjárt a manchester ellen volt idegenbe ahol nagy bravúrral 0-2 legyõztem õket lejjebb már linkeltem a képet
a visszavágon már vissza is vágtak
Rangers meccs itthon nem volt nehéz gyõzni
Idegenbe kikaptam 3-2
Atlético madrid ellen itthon gyõztem
Idegenbe már húzósabb volt 90.perc 2-2 jön 4perc hosszabítás és góólt szerzek 2-3 egy pillanat múlva már azt látom h 2-4 antonio lopez megajándékozott egy öngóllal
Az elsõ kiesési szakaszba Borussia Dortmund fog fogadni😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Huni: kihuztam a gépet de már FM bõl való kilépés után..sõt..
Born to win
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
új páciensem a genoa, kiesõjelölt 1. évben
természetesen semmi nemû scout képben nincs,csak mike segít igazolgaztni😄
csak azabaj, picit unom a mostaniakat, szal nemtudom kivel kezdjek, de majd kitalálom úgyis 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
msn:[email protected] bárki felvehet
ha áramszünet volt, és közben játszottál, jóeséllyel elszáll. ezt tapasztaltam. ha FMezés közben a gépet "csakúgy" kikapcsolod, kihúzod a tápkábelt a konnektorból, ugyanez a helyzet. Ezt haver tapasztalta 😄
InfoMester: nekem az volt a gondom, h általában ha végztem FMezéssel, kapcsoltam is ki a gépet, de túl hamar, mert háttérben még 20-30 mp-ig ment FM. Oszt ezér halt meg a mentés.
Áj Láv Disz Gém....
már másodjára halt meg a mentésem de megint az összes..
Huni te is szenvedtél(vagy szenvedsz) ilyen problémában..nemtudod mi lehet a gond??
Most én is ebben szenvedem az Aston Villaval..
Más: Közben az Uefaban 4-1es összesítéssel kiütöttük a Bordót😄 és a Villa is nyert a Lazio ellen tehát õk a következõk. A tektikában megtaláltam a gyenge pontot (Az inter elleni meccs szünetében) azóta 3 meccs 3 gyõzelem. A borzasztó szezon kezdet miatt a csapat csak 8., de a vezetõség csak uefa indulást vár el, így csak 2 helyett kéne feljebb lépni.
De beszéljen helyettem a kép. 67-bõl 41 kaput eltalált lövés, és csak 9 gól ebbõl.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
túl nagy kreatív szabadság?
rossz csapatmorál?
rossz team-talk?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.