Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bl elõdöntõ.
Man City:Juventus 5:0
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Zsinórban másodszor lettem az év menedzsere szavazáson 2.
Utána kifagyott a játék.
Hajrá Magyarország!

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
nem voltunk formába:S

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
igor pirih:évekkel ezelõtt igazoltam le a maribortól 45e fontért.
marco grote: õ 2 éve jött frankfurtból talán 5M fontért,idén hoztam fel mindkettejüket MC-MC posztjaimra,hát mitnemondjak.. 😄
szépen nevelgetem ki a sztárokat... BLben mindenévben ottvagyunk de persze mind nagyobb csapatba akr menni igy az egész csapat elégedetlen ha esetleg én a maradásuk mellett voksolok..... Mocskos, csaló gamma.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
eddig igy állunk
remélem azért jobb helyen végzünk
Bajnokok ligája csoport.2meccs 2gyõzelem eddig jó
Benfica-CSZKA Moszkva
otthon az arsenalt gyõztuk le

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
vagy így kell lennie? :S
mélem [email protected] 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Mallorca (kraawz) : Middlesbrough (karajj)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Real Madrid: Man City 3:2 (Higuain 3at vállalt,egyet 94. percben)
Man City:Real Madrid 4:2 (Seel a 94. percben)
nekem ma egész nap jó, holnap meg este.
Reggelt
Born to win
ilyenkor csiszolj a taktikán,de ne túl sokat, mert akkor megint ott tartassz.
Nézd meg mondjuk elõzõ 4 meccsed statisztikáját,hogy mit érdemes javítani.. A védelmet-középpályát-csatársort? Kevés helyzeted van? Pontatlanul passzolnak.. stbstb.
Egy kérdés a tapasztaltabb managerekhez:
A Köbenhavn csaptánál ugye mutattam eredményeket: Feyenoordot, Olympiakoszt vertük. De egy ideje, ugyanazzal a taktikával, játékosokkal alig tudok meccset nyerni, felröppentek a hírek a leváltásomról, a bajnokságban a vezetés átvétele helyett 3. helyen vagyunk.
Miéééért?
Tudom hogy hülye kérdés, de várom válaszotokat. 😄
Hajrá Magyarország!
Forza Juve!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ezzel buktam vagy 3 hónapot😊