104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• farferi
    Köszi és az melyik országban van?
  • karajjj
    nekem minden játékomban más volt a csítnemzet, volt hogy kolumbia, de volt spanyolország meg stb, amúgy ajánlom az asec mimosas-t, oda mindig jó ifiket generál a játék
  • farferi
    Ti milyen módszerrel kerestek fiatal tehetségeket?Én a világbajnoki selejtezőcsoportokból nézem a válogatottakat de elég macerás így.Van olyan "csítország" ahol érdemes keresgélni?
  • king82
    Jó reggelt!

Egy apró kérdés: mit kell nézni ha gyúrót és játékos figyelőt akarok szerződtetni? A mostaniaknak lejárt a szerződése és gondoltam szerződtetek újjakat.
    Köszi a segítséget előre is!
  • bakkerman
    új játék kezdésénél a database beállításoknál mit jelent a "player with national reputation"? ha például azt rakom be,hogy Hungary,akkor azokat tölti be,akik eljönnének magyarhonba?
  • OMfan
    Hi kérhetnék valakitől, 1 kis segítséget, hogy a liverpool keretéből, hogy lehet a maxot kihozni(felállás, taktika, edzések stb..) jelenleg az alap 4-2-3-1-es felállással tolom, de nem igazán tudok nagy gólarányú győzelmeket kicsikarni, még 3.-4. osztályú csapatok ellen se.
    Előre is köszi
  • king82
    Jó reggelt!

De igen elszúrtam a gépelést persze hogy 1860-ra gondoltam.
    FM 2007 a játék. Amit feltettem 2 patch, magyarítás, mezcsomag, logó csomag és skin. Más nincs fent hozzá pluszba.

A teljesség igénye nélkül blexinho, lippet és mindenki másnak gratula.
  • lippet
    A Klub VB megnyerésével a Chelsea FC legsikeresebb éve 2012 lett, a 7 szerzett 1. hellyel: Liga Kupa, Premier Liga, FA Kupa, Bajnokok Ligája, Community Shield, Európai Szuperkupa, Klub VB.

• bexinho
    Az se rossz! Úgy látszik Dzsudzsi mindenkinél megállja a helyét. Mondjuk én nem szánok neki akkora szerepet, inkább a szélről beadást részesítem előnyben.

Általában szélső támadó kp-ként van beállítva, támogatóként, és vonalról adja be. Gólt csak ritkán szerez, mert nem engedem be, mert akkor üres lesz a bal szél, ami támadásra ad okot az ellennek. Evra igaz megoldaná, de néha elég szeszélyes.
  • lippet
    Csoportkörök véget értek! Kellemes meglepetés volt a Lille csapata. :]
  • Darthmushroom
    nálam:
    bajnokság:
    37meccs 13gól 18assit 7,54s átlag
    összes:
    48(3)meccs 15gól 22assist 3meccslegjobbja és 7.49s átlag
  • BBeno2
    amúgy ez a messi láz ez valami BUG a játékban? konkrétan 2009 óta Messi kapja minden évben az aranylabdát most van 2020. ő 32 éves és idén is ő kapta úgy hogy az évben 11 meccsen játszott! ezeken 4 gólt lőtt... engem nem zavar csak kicsit FAKE, hogy csak akkor nyeri más ha a REALlal játszom, mert akkor vagy Ronaldo vagy Higuain kapja. kicsit gáz ez a része a játéknak.
  • bexinho
    Köszi! :)

Fost játszik? Nézd meg az asszisztjait meg az össz rációját. Van egy szöveges rész amit kiemeltem, bár nem lehet nagyon pontosan olvasni, csak akinek éles a szeme (kis felbontás miatt), de ott több díjat is nyert. :)

Amúgy így áll fel a keret (ezt elfelejtettem képként betenni):

Asenjo (Stekelenburg)

Rafael (Cicinho) - Vidic (Evans) - Subotic (Ferdinand) - Evra (Drenthe,Fabio)
    Vidal (Hargreaves)
    Valencia (Nani) Dzsudzsák (Anderson)
    Agüero (Balotelli)
    Lukaku (Rooney) Hernandez (Macheda)

- A szerb fal összeszokott, Ferdinand sokat volt sérült, így idén Subotic kiszorította. Szerencsére ritkán sérültek a belső védők, így szerencsétlenségére Ferdinand és Evans a tartalékoknál nyomja.
    - Szélen sérülékenyebbek, főleg hogy most Evra és Fabio is lesérült. Rafael már alapember lett, Juve - Roma - Atl Madrid vitte volna már.
    - VKP poszton Hargreaves alapember volt tavaly, nagyobb sérülések elkerülték, de mivel már öreg, igazolni kellett egy régen figyelt játékost, aki a reálban nagyot csalódott. Elégedetlen volt, így áron alul el tudtam hozni (reál 16-18M fontért vette, én 8ért elhoztam, 3/4-ed annyi fizetéssel). Bár eddig többet volt sérült Vidal, de gyorsan beilleszkedett.
    - KP szélen tudok rotálni. Balotelli-t 10M-ért hoztam el a City-től. Szarul szerepeltek abban az idényben, Balotelli menekült, így elhoztam, bár fizetését megkérte. Viszont Valencia (sorra lővi a fontos gólokat, meccs embere folyamatosan, és Nani is hozza ezt a formát). Mivel Zsuzsi nálam alap ember, így nincs ki kiszorítsa :D
    - TKP poszton idén igazoltam Agüero-t (régi kedvencem, késztetést éreztem), viszonylag jól beilleszkedett, de nem hozza azt a formát, amit az előző csapatában. Pedig kipróbáltam már több beállítást is ezen a poszton nála, de még kommunikáció szinten lehet hozzá kell szoknia a csapathoz. (Balotelli csereként áll be, nem panaszkodik, és jól teljesít)
    - CS poszton megtaláltam a jó embereket. Hernandez félpályás szólokat nyom, aszisztokkal se szűkölködik. Alap ember sok és fontos gólokkal! Lukaku első idényében alig lőtt gólt (bár részben csere volt). Viszont 2. évtől kezdve még Hernandezt is túlszárnyalta, így párban a két fiatal támadja az ellen védelmét. Sajnos Rooney "kiszorult" egy ideje, féléves sérülése után, most pedig csere. Bár én sose szerettem, mert mindig kihagyta a kihagyhatatlant, ellenben a többiekkel.

-KP poszton Asenjo egy vészmegoldás (egyben jövő emberének igazoltam) volt. VdS sokat volt sérült, Kuszcsak menni akart, idény végén lejárt a szerződése, ő is sokszor volt sérült (persze akkor, mikor a 1. kapus is). Amos meg 3. ligában se volt meghatározó kapus. Így nagy nehezen kihúztam az első őszt, és igazoltam 16M-ért Atl Madridtól Asenjo-t. Nem jutott szóhoz De Gea mellett, más jó kapus meg sok lett volna (Akinfeev, Stekelenburg, Roma és Inter kapusai).
  • Darthmushroom
    grat, am dzsuval mit játszatt mert elég "fos" amit játszik nállad... nállam bőven 10gól 1évbe meg legtöbb assist
  • lippet
    Paulo jobb-bal oldalon is, meg ő bírja a padot! :]
  • bexinho
    Remek... lekicsinyítem a képeket, erre így teszi be :D
  • bexinho

Nem annyira érdekes mások számára, mint ha kisebb csapattal lennék, de egy nagycsapatnál is van mi motiváljon:
    1. legyek sikeresebb mint Ferguson
    2. legyenek sikereket elérő "fiókáim", mint annak idején Butt,Neville fivérek,Giggs,Becks,Scholes...
    3. végre egyszer lemondjon a magyar válogatott szöv.kapitánya, és helyére ÉN mehessek :)
    4. ne legyen adóssága a csapatnak, és legyen a leggazdagabb klubcsapat
    5. na és persze mert Manchester United, a kedvenc csapatom!

Összegezve: 2012-december-24. Kettő és fél szezon óta irányítom a vörös ördögöket.
    - 2 ARANY bajnoki cím, 1 ARANY bl cím, 2 ARANY Community Shield, 1 ARANY Klub VB cím, 1 ARANY UEFA Super Kupa, 2 EZÜST Carling kupa (mindkétszer Chelsea)
    - Idén év elején DAVID GILL, a United elnöke lemondott, így átvette helyét sir Bobby Charlton (...ezzel kezdetét vette a 600M fontra rúgó adósság havi törlesztése)
    - Jelenleg 100 ezer főt képes befogadni az "Old Trafford"!!!

Képekben igazolások, jelenlegi keret, idei/eddigi bajnoki helyezések:

Utómegjegyzés: Képtelen vagyok kölcsönadni a játékosaimat. Pedig nagyon sok első csapatravaló tehetségem van. Egyedül Fabio-t sikerült a Zenit-hez elpasszolnom 1 szezonra, de a többiekkel...

Továbbá ritkán fejlődnek óriásit a játékoasim. De eddig az összes FM-el sikertelen voltam e téren.
  • norbi53
    Bosingwát ingyen elengedted Ferreira meg még a keretben van?
  • lippet
    Igazolások:

Keret:
  • ték elek
    ez melyik fm? és miket tettél fel rá?
  • Janika114
    Nem akarok kötözködni, de nem 1860 Münchenre gondoltál? :D
  • king82
    Jó reggelt!

Bár a csapatom ismét X-elt de én mámoros vagyok tőlük mert végre pontot raboltam az 1980 Münchentől. Ez volt a harmadik mérkőzésünk egymás ellen és mióta a német kupából kiejtettek leakarom győzni őket. Na majd talán legközelebb az is meglesz.
  • zorrobomber
    személyes DMC kedvenc most Slobodan Medojevic, szerintem érdemes bárkinek rápillantani
  • lippet
    Nem sokat játszattam, inkább Essien meg Mceachran a favorit nálam.
  • Barnabyka
    pedig ő a játékban az egyik legjobb vkp szerintem :D
  • lippet
    Úgy néz ki, őt érdemes volt kölcsönadni (6 millióért meg is vehetik majd):
  • lippet
    Inkább hagyjuk Őt ott, ahol van! :]
    Megyek szétnézek még kik jöhetnének szóba.
  • CarterScott
    Én inkább Serge Aurier-t ajánlom... hosszú távon jobban jársz vele, meg egyébként is rohadt jó játékos ;)
  • zorrobomber
    Bodnár? :)
  • lippet
    Most jobb szélső hátvédet keresek. Van der Wiel-t 18 millióért akarják ideadni a bajorok. Szerintetek? Vagy legyen inkább Serge Aurier?
  • lokika28
    Hali kezdtem egyet a PSG csapatával és elég nyögve nyelős a dolog:S legutóbbi meccsemen is a Nancy ellen vezetek 2-0ra erre az 50-70. perc környékén vmi miatt folyton kihagy a védelem és ottkapok sok gólt mostis kaptam 3at:S és folyton ezvan:S mitlehet tenni?:S
  • lippet
    CFC 2. év után:

A bajnoki cím és a BL győzelem mellett sikerült behúzni a Liga kupát és az FA kupát is. Most mindenki a jó megérdemelt szabadságát tölti (már aki nem az EB-n van).
  • BBeno2
    bepuhítottam balotellit :D :D :D

nem jött egyszer edzésre. megvontam tőle két heti fizut, erre benyomta a durcit én meg megmondtam neki hogy leszarom mit akar , én avgyok az edző és az lesz amit mondok. erre bocsánatot kért és elvállalt egy tini tanítását :D :D :D
  • Darthmushroom
    év futballistája: 2.roo 3.dzsudzsák
    év ifije: 1.nani 2.hernandez
    év csapatába: vidic,ferdinand,dzsudzsák,nani csereként hernandez+rooney
  • Darthmushroom
    MU 1szezon:
    igazolások:

tabella:

stat:

fa kupa:
  • Darthmushroom
    real madrid 1:1 MU
    meccs embere casillas
    MU 1:2 real madrid
    gyors higú dupla kontrából onnan meg vége volt...
  • king82
    Jó reggelt!

Darth nem csak veled történik ilyen. A tavaszt mint már mondtam egy csodálatos győzelemmel kezdtem a Köln ellen. Aztán így alakultak a mérkőzések. A 6. meccsemen sikerült újra győznöm a Bochum ellen.
  • Darthmushroom
    utolsó birningham ellen akik 29m alatt 14gól lőttek... nagy nehezen 4:5ra nyertünk...katasztrófa amit műveltünk...
  • Darthmushroom
    nocomment:

meccs embere gomez...
  • Darthmushroom
    17perc után azt hittem minden remény elszáll a bajnoki címért mert előzőnap az arsenal nyert, de összeszedtük magunkat és kis szerencsénk is volt