A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Köszi! :)

Fost játszik? Nézd meg az asszisztjait meg az össz rációját. Van egy szöveges rész amit kiemeltem, bár nem lehet nagyon pontosan olvasni, csak akinek éles a szeme (kis felbontás miatt), de ott több díjat is nyert. :)

Amúgy így áll fel a keret (ezt elfelejtettem képként betenni):

Asenjo (Stekelenburg)

Rafael (Cicinho) - Vidic (Evans) - Subotic (Ferdinand) - Evra (Drenthe,Fabio)
    Vidal (Hargreaves)
    Valencia (Nani) Dzsudzsák (Anderson)
    Agüero (Balotelli)
    Lukaku (Rooney) Hernandez (Macheda)

- A szerb fal összeszokott, Ferdinand sokat volt sérült, így idén Subotic kiszorította. Szerencsére ritkán sérültek a belső védők, így szerencsétlenségére Ferdinand és Evans a tartalékoknál nyomja.
    - Szélen sérülékenyebbek, főleg hogy most Evra és Fabio is lesérült. Rafael már alapember lett, Juve - Roma - Atl Madrid vitte volna már.
    - VKP poszton Hargreaves alapember volt tavaly, nagyobb sérülések elkerülték, de mivel már öreg, igazolni kellett egy régen figyelt játékost, aki a reálban nagyot csalódott. Elégedetlen volt, így áron alul el tudtam hozni (reál 16-18M fontért vette, én 8ért elhoztam, 3/4-ed annyi fizetéssel). Bár eddig többet volt sérült Vidal, de gyorsan beilleszkedett.
    - KP szélen tudok rotálni. Balotelli-t 10M-ért hoztam el a City-től. Szarul szerepeltek abban az idényben, Balotelli menekült, így elhoztam, bár fizetését megkérte. Viszont Valencia (sorra lővi a fontos gólokat, meccs embere folyamatosan, és Nani is hozza ezt a formát). Mivel Zsuzsi nálam alap ember, így nincs ki kiszorítsa :D
    - TKP poszton idén igazoltam Agüero-t (régi kedvencem, késztetést éreztem), viszonylag jól beilleszkedett, de nem hozza azt a formát, amit az előző csapatában. Pedig kipróbáltam már több beállítást is ezen a poszton nála, de még kommunikáció szinten lehet hozzá kell szoknia a csapathoz. (Balotelli csereként áll be, nem panaszkodik, és jól teljesít)
    - CS poszton megtaláltam a jó embereket. Hernandez félpályás szólokat nyom, aszisztokkal se szűkölködik. Alap ember sok és fontos gólokkal! Lukaku első idényében alig lőtt gólt (bár részben csere volt). Viszont 2. évtől kezdve még Hernandezt is túlszárnyalta, így párban a két fiatal támadja az ellen védelmét. Sajnos Rooney "kiszorult" egy ideje, féléves sérülése után, most pedig csere. Bár én sose szerettem, mert mindig kihagyta a kihagyhatatlant, ellenben a többiekkel.

-KP poszton Asenjo egy vészmegoldás (egyben jövő emberének igazoltam) volt. VdS sokat volt sérült, Kuszcsak menni akart, idény végén lejárt a szerződése, ő is sokszor volt sérült (persze akkor, mikor a 1. kapus is). Amos meg 3. ligában se volt meghatározó kapus. Így nagy nehezen kihúztam az első őszt, és igazoltam 16M-ért Atl Madridtól Asenjo-t. Nem jutott szóhoz De Gea mellett, más jó kapus meg sok lett volna (Akinfeev, Stekelenburg, Roma és Inter kapusai).