A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho

Nem annyira érdekes mások számára, mint ha kisebb csapattal lennék, de egy nagycsapatnál is van mi motiváljon:
    1. legyek sikeresebb mint Ferguson
    2. legyenek sikereket elérő "fiókáim", mint annak idején Butt,Neville fivérek,Giggs,Becks,Scholes...
    3. végre egyszer lemondjon a magyar válogatott szöv.kapitánya, és helyére ÉN mehessek :)
    4. ne legyen adóssága a csapatnak, és legyen a leggazdagabb klubcsapat
    5. na és persze mert Manchester United, a kedvenc csapatom!

Összegezve: 2012-december-24. Kettő és fél szezon óta irányítom a vörös ördögöket.
    - 2 ARANY bajnoki cím, 1 ARANY bl cím, 2 ARANY Community Shield, 1 ARANY Klub VB cím, 1 ARANY UEFA Super Kupa, 2 EZÜST Carling kupa (mindkétszer Chelsea)
    - Idén év elején DAVID GILL, a United elnöke lemondott, így átvette helyét sir Bobby Charlton (...ezzel kezdetét vette a 600M fontra rúgó adósság havi törlesztése)
    - Jelenleg 100 ezer főt képes befogadni az "Old Trafford"!!!

Képekben igazolások, jelenlegi keret, idei/eddigi bajnoki helyezések:

Utómegjegyzés: Képtelen vagyok kölcsönadni a játékosaimat. Pedig nagyon sok első csapatravaló tehetségem van. Egyedül Fabio-t sikerült a Zenit-hez elpasszolnom 1 szezonra, de a többiekkel...

Továbbá ritkán fejlődnek óriásit a játékoasim. De eddig az összes FM-el sikertelen voltam e téren.