104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    ezen most felnevettem :D
  • zyndar
    A főszerepben Ibra :)

• menedzser
    Walter Samuelt.
  • menedzser
    megszereztem január30dikán utolsó pillanatban intertől Walter Samult 27.5Mért. a vezetőségtől kértem plusz pénzt, mert elfogyott és kis huzavona után ők is jónak látták a dolgot, hogy mindenképpen meg kell venni, majd az elnök tárgyalt személyesen a játékossal, engem kihagyott, de nem baj... én voltam az, aki ráhatást gyakorolt elnök bára. a szurkolók nagyon örülnek.

utolsó pillanatban... mák.
  • menedzser
    ja, oké, láttam vmi videót itt, azt hittem egy gépigény van már.

akkor elnézést, később visszatérünk rá.

#74879: ja, lol, nem is néztem, bocs, a Manchester City igazolásairól semmit se tudok, aztán meglepett... hát igen :D... csak pár csapatét szoktam figyelni, kösz.
  • peti1100
    hát én frissitettem az adatbázist és igy benne van a city-be alapból Aguero.Két csatárral jáccok úgy döntöttem :D
    Amúgy én nem tudom az FM12 igényeit nem nézegettem,majd ha kijön akkor foglalkozok vele komolyabban :)
  • karajjj
    kb lófaszt sem tudni még a játékról, majd egy hónap múlva már lesz info róla
  • menedzser
    te is megvetted Aguerot? :D

nekem Tevez és Aguero, de, ha úgy döntesz, hogy egy csatárt szeretnél, akkor is nehéz kiválasztani, mert nálam mindketten nagyon termelik a gólokat.

amúgy mit tudtok fm12 gépigényéről? várhatóan akkora lesz, mint a mostani, vagy várható némi nagyobb teljesítmény? az én gépem jó, így nem aggódom, de azért megkérdeztem, mert ez már nagyon érdekel. biztos, ami biztos.
  • peti1100
    Énis kezdő vagyok azért kérdezem!!:D Te neked ki a jobb szélső támadód illetve a két csatár?? Nemtudok dönteni Aguero,Tevez és a Dzeko hármas között...
  • menedzser
    én 4--4-2ben játszom mindig, ez a Manchester Citynél is beválik. de én kezdő vagyok, bocs, így az én véleményem azt hiszem nem mérvadó, majd a többiek elmondják.
  • peti1100
    Illetve City-nél mi a legjobb taktika?? 4-2-3-1 jo lenne?:S Nem tudok magamnak csapatot választani...:S:D
  • zyndar
    Én már regeltem. Csinálhatnánk sg ligát :)
  • peti1100
    Szerintetek Kolarov vagy Clichy a jobb??
  • karajjj
    rosszul másoltad be, tedd vissza az eredetit, vagy nem tudom, lényeg, hogy elcseszted a magyarítást, lehet, hogy a faq-ban le van írva, hogy hogy kell
  • Mor3llo
    Érdemes egy pillantást vetni erre...elég sok nyereményt lehet nyerni!
    tippjáték
  • geo91
    közben meglett, ha valakit még érdekelne katt
  • Atifm
    aham, köszi
  • geo91
    kérheted, hogy bővítsék ki a fizetési keretet és ezzel az adható maximum is megnő
  • Atifm
    hali, a maximális bért meglehet változtatni? vagy a vezetőség döntheti el mekkora lehet?
  • geo91
    #74861-re ment volna...
  • geo91
    grat!

ez melyik skin? megköszönném ha dobnál egy linket :)
  • menedzser
    Dzekot én se adom el sztem.
  • abletonext
    a 4. szezonomra 66 millió eurót kaptam igazolásokra és 77 milliós a fizukeret (éves szinten)
  • abletonext
    Racing Santander 2012/2013

Ismét eltelt egy szezon, újabb összegzéssel jelentkezem.

3 év kellet hozzá, hogy spanyolországban a csúcsra jussunk a bajnokságban és a kupában egyaránt, de ne szaladjunk ennyire előre...

A média a 7. helyre várt minket (tavalyi elért 2. hely után ez kicsit meglepett).
    Én kijelentettem, hogy "harcolni fogunk a bajnoki címért".

A vezetőség igencsak bőkezű volt, ~30 millió eurot kaptam átigazolásokra.
    Vásároltam is pár kulcsjátékost. -atigazolasok-

Hihetetlenül beváltak az új játékosok. Gyorsan beilleszkedtek a csapatba és maximális teljesítményt nyújtottak. -csapat-
    A Holtby - Mata - Neuer triót bármelyik csapathoz nyugodt szívvel ajánlom.
    (most vettem csak észre, hogy a Schalke 04től hoztam el 3 játékost :D)

Santon és De Silvestri az utolsó percekben érkeztek meg. A vezetőség a tudtomon kívül eladta a jobb hátvédemet Vrsaljko-t, így gyorsba szereznem kellett valakiket.
    Örülök, hogy így történt. Silvestri egész évben jól teljesített, míg Santon berúgott büntetőjének köszönhetően a miénk lett a spanyol kupa.

Minden évben kicsit finomítok a taktikán. Most több egyéni utasítást adtam + pár embernek a szerepkörét megváltoztattam. Utólagosan jól döntöttem e téren.
    A szélsőimet átállítottam kimondott irányítóra és az egyik csatárt támogató Trequartistára (ő volt Mata).
    Gyönyörű meccseket játszottak néha a srácok.

Menedzserként 3 évet kellett várnom, hogy kupát nyerjek az RS-sel.
    -spanyol kupa menetelés-
    Az első 6 meccsen a B csapat játszott. A Barcelona illetve a Real ellen már teljes erővel nyomultunk.
    A kupa gólkirálya Carlos Vela lett 9 góllal (egy meccsen rúgott 6ot :D).

A nemzetközi porondon is próbálgattuk szárnyainkat. Most sikerült továbbjutni a csoportból 2. helyen.
    -BL menetelés-
    Sose hittem volna, hogy az Ajaxot az egyenes kieséses rendszerben 9-0ás összesítéssel búcsúztatom. (A visszavágón a B keret játszott)
    Sajnos még mindig túl nagy falat ez nekünk, de jövőre már szeretnék eljutni az elődöntőig.

....és most jöjjön az amire vártam. A bajnokság. Az elmúlt 2 szezonban mindig kikaptam a Barcától, most viszont a szezonnyitón rögtön sikerült 2-2t játszani ellenük (a meccs vége felé még büntetőt is hibáztunk, tehát nyerhettünk volna). Itt éreztem, hogy most jött el a mi időnk.
    A csapat nagyszerű volt. 19 mérkőzés alatt 50 pontot sikerült bezsebelni, de itt még a Real előttünk volt 1 ponttal. Szerencsére a 38. fordulót már bajnokként játszottuk :).
    -tabella-

A játékosaim egyénileg nem villantottak nagyon kiemelkedőt, de csapatban az erő!
    -Játékos statisztika-

Díjak:
    Év kapusa: Neuer 2. hely
    A legtöbbet fejlődő csapat: 2. hely
    Az év játékosa: Holtby 2. hely
    Az év menedzsere: én 1. hely
    Gólkirály: Guarch 3. hely
    Az év fiatal játékosa: Guarch 1. hely, Papadopoulos 2. hely

Így a poszt végén mindenképpen szeretném megemlíteni az utánpótlásunkat is!
    Az első szezonban bajnokok lettek a 2. csoportban. A következő szezon nem volt fényes, egy 6. hely jött össze a 3. csoportban. Viszont idén...
    Ez a keret:
    -u19 csapat-

Ismét bajnok lett:
    -u19 3. csoport tabella-

Aguilar 33 mérkőzésen 34 gól 9 gólpassz! :) Őt itt tartom jövőre is.

Hajrá mindenki :)
  • Roland10
    na de mi lehet a baja?? :/
  • Mor3llo
    Ne viccelj már, Balotelli a játék egyik legnagyobb tehetsége, nálam másfél év alatt egyszer nem hiányzott edzésről a Nápolynál. Dzeko meg a játék egyik legjobb csatára, ebben a részben szvsz már sokkal jobb, mint Adebayor, akinek ráadásul a fizetési igénye az egekben van.
    Amúgy gratula mindenkinek, sajna az elkövetkezendő napokban kevesebb időm lesz játszani, mert terepgyakos jegyzőkönyvet kell írnom...:/ azért majd holnap beiktatok egy kis ManCityt :D
  • Barnabyka
    és tényleg..köszi az infot..de azért ez elég nevetséges, bár legalább az utolsónak is "simán" megvan az 50pont :D
  • geo91
    pont jár a vereségért??? :DD lolmá
  • Huni92
    grattatattatatata! :)

a tartalék és u19-es bajnokságokban más pontrendszer van. 4 jár a győzelemért, 2 az x-ért és 1 a vereségért, ha jól rémlik. utánaszámoltam, így van.
  • Barnabyka
    nagy grat..gyönyörű..és tetszett a beszámolód(:
    egy kérdés..hogy van az a 140pont a tartaléknak és az u19 pontjai sem jönnek ki nálam?:D
  • peti1100
    hát na nem úgy gyenge hanem most nem megy nekik...de remélem helyre áll a rend és újra az Újpest és a Fradi lesz a legjobb és nem a Debrecen meg a Fehérvár :) Amúgy köszi h válaszoltál!!:) Sok sikert!
  • Fisicofan
    Estét all, gratu és sok sikert mindenkinek!
    Befejeztem az idényt a Nantes-al, most van kedvem úgyhogy csinálok egy hosszabb összefoglalót:

Igazolások - mint már említettem Lukaku volt a legfontosabb, de Senouci és Aurier is alapember lett a posztján.
    Bajnokság - Végig borzasztó szoros volt a Lyonnal, az utolsó fordulóban is volt még esélyünk a bajnoki címre, de végülis megvédték a címüket. Így is előrelépés volt az idei év, jövőre egyértelmű hogy a bajnoki cím lehet csak a cél.
    Játékoskeret - Lukaku, Gaitán, Ganso, és Ndy Assembe voltak a leginkább a húzóemberek, a védelemből külön senkit nem tudnék kiemelni, a kezdő négyes végig nagyszerű volt.
    Meccsek
    Csapat statok
    Játékos statok
    Díjak - Sajnos csak a gólkirályi címet hódítottuk el, de azért pár helyezés még összejött
    Legjobb 11 egyik és másik szavazás

Francia kupa - Idén is rövid ideig tartott, a B csapat játszott, de ez akkor is siralmas meccs volt, rengeteg helyzet maradt ki
    Ligakupa - Ez sem tartott sokáig, simán estünk ki. A hazai kupákban javulnunk kell, 5 idény alatt csak egy kupadöntőt sikerült összehozni.

És akkor BL: Abszolút várakozásokon felül sikerült teljesíteni, a döntőt leszámítva csak a Barca tudott, az idegenbeli meccsen megszorongatni, hihetetlen volt a menetelés. A döntőben aztán ki más következett volna mint a Lyon, akik végülis megvédték a címüket itt is.
    Menetelés és Döntő
    Díjak
    És akkor befejezésül álljon még itt a tartalékok és az U19 bajnoki eredménye, a tartalékok hihetetlen jók voltak.
    A következő idényben mindenképp szeretnék bajnokságot és ha lehet BL-t is nyerni, ehhez erősíteni kell, a cserejátékosok egy része ugyanis nagyon nem üti meg az elvárt szintet, azt gondolom ennek is köszönhető hogy csak két ezüstöt szereztünk idén. A Lyon uralmát nem lesz könnyű megtörni, de én bizakodom. Sorry ha hosszúra sikerült.
  • sanyiute
    ja és nemgyenge magyar csapat per pill a célom a nemzetközi kupa szereplés
  • sanyiute
    fizetési keretet kaptam igazolásnak:D de be állítottam kicsivel kevesebb legyen a fizu keret és lett 230.000Euróm és igazoltam 2 nigrót:S:S egyszerűen olcsók voltak egyik Mali-i válogatott holnap linkelek kiket igazoltam
  • Zsolti9014
    Gratula mindenkinek a szép eredményekhez!

Egy-két hete én csak read-only üzemmódban nyomom, de nemsokára rászánom már magam valami új karrierre. :)
  • peti1100
    Sikerült! Köszönöm!
  • peti1100
    Szia! Mennyit kaptál igazolni?? Illetve vmi hasznos infód van?? Énis gondolkodtam rajtuk mert vmi gyengébb magyar csapattal szerettem volna lenni...Várom válaszod!
  • karajjj
    el van basszintva az events.cfg
  • menedzser
    hja, elnéztem, bocs :D.

kösz a korrekciót :D. a javítást. akkor vegyétek semmisnek előbbi kommentem, lényeg, hogy értem.

majd mutatok én is képeket, amikor a bajnokság véget ér.
  • sanyiute
    Sziasztok srácok kezdtem egyet az Újpestel ha lesz időm akkor le írom igazolásokat per pill még barátságos meccseknél tartok