A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• abletonext
    Racing Santander 2012/2013

Ismét eltelt egy szezon, újabb összegzéssel jelentkezem.

3 év kellet hozzá, hogy spanyolországban a csúcsra jussunk a bajnokságban és a kupában egyaránt, de ne szaladjunk ennyire előre...

A média a 7. helyre várt minket (tavalyi elért 2. hely után ez kicsit meglepett).
    Én kijelentettem, hogy "harcolni fogunk a bajnoki címért".

A vezetőség igencsak bőkezű volt, ~30 millió eurot kaptam átigazolásokra.
    Vásároltam is pár kulcsjátékost. -atigazolasok-

Hihetetlenül beváltak az új játékosok. Gyorsan beilleszkedtek a csapatba és maximális teljesítményt nyújtottak. -csapat-
    A Holtby - Mata - Neuer triót bármelyik csapathoz nyugodt szívvel ajánlom.
    (most vettem csak észre, hogy a Schalke 04től hoztam el 3 játékost :D)

Santon és De Silvestri az utolsó percekben érkeztek meg. A vezetőség a tudtomon kívül eladta a jobb hátvédemet Vrsaljko-t, így gyorsba szereznem kellett valakiket.
    Örülök, hogy így történt. Silvestri egész évben jól teljesített, míg Santon berúgott büntetőjének köszönhetően a miénk lett a spanyol kupa.

Minden évben kicsit finomítok a taktikán. Most több egyéni utasítást adtam + pár embernek a szerepkörét megváltoztattam. Utólagosan jól döntöttem e téren.
    A szélsőimet átállítottam kimondott irányítóra és az egyik csatárt támogató Trequartistára (ő volt Mata).
    Gyönyörű meccseket játszottak néha a srácok.

Menedzserként 3 évet kellett várnom, hogy kupát nyerjek az RS-sel.
    -spanyol kupa menetelés-
    Az első 6 meccsen a B csapat játszott. A Barcelona illetve a Real ellen már teljes erővel nyomultunk.
    A kupa gólkirálya Carlos Vela lett 9 góllal (egy meccsen rúgott 6ot :D).

A nemzetközi porondon is próbálgattuk szárnyainkat. Most sikerült továbbjutni a csoportból 2. helyen.
    -BL menetelés-
    Sose hittem volna, hogy az Ajaxot az egyenes kieséses rendszerben 9-0ás összesítéssel búcsúztatom. (A visszavágón a B keret játszott)
    Sajnos még mindig túl nagy falat ez nekünk, de jövőre már szeretnék eljutni az elődöntőig.

....és most jöjjön az amire vártam. A bajnokság. Az elmúlt 2 szezonban mindig kikaptam a Barcától, most viszont a szezonnyitón rögtön sikerült 2-2t játszani ellenük (a meccs vége felé még büntetőt is hibáztunk, tehát nyerhettünk volna). Itt éreztem, hogy most jött el a mi időnk.
    A csapat nagyszerű volt. 19 mérkőzés alatt 50 pontot sikerült bezsebelni, de itt még a Real előttünk volt 1 ponttal. Szerencsére a 38. fordulót már bajnokként játszottuk :).
    -tabella-

A játékosaim egyénileg nem villantottak nagyon kiemelkedőt, de csapatban az erő!
    -Játékos statisztika-

Díjak:
    Év kapusa: Neuer 2. hely
    A legtöbbet fejlődő csapat: 2. hely
    Az év játékosa: Holtby 2. hely
    Az év menedzsere: én 1. hely
    Gólkirály: Guarch 3. hely
    Az év fiatal játékosa: Guarch 1. hely, Papadopoulos 2. hely

Így a poszt végén mindenképpen szeretném megemlíteni az utánpótlásunkat is!
    Az első szezonban bajnokok lettek a 2. csoportban. A következő szezon nem volt fényes, egy 6. hely jött össze a 3. csoportban. Viszont idén...
    Ez a keret:
    -u19 csapat-

Ismét bajnok lett:
    -u19 3. csoport tabella-

Aguilar 33 mérkőzésen 34 gól 9 gólpassz! :) Őt itt tartom jövőre is.

Hajrá mindenki :)