A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Racing Santander 2012/2013
Ismét eltelt egy szezon, újabb összegzéssel jelentkezem.
3 év kellet hozzá, hogy spanyolországban a csúcsra jussunk a bajnokságban és a kupában egyaránt, de ne szaladjunk ennyire előre...
A média a 7. helyre várt minket (tavalyi elért 2. hely után ez kicsit meglepett).
Én kijelentettem, hogy "harcolni fogunk a bajnoki címért".
A vezetőség igencsak bőkezű volt, ~30 millió eurot kaptam átigazolásokra.
Vásároltam is pár kulcsjátékost. -atigazolasok-
Hihetetlenül beváltak az új játékosok. Gyorsan beilleszkedtek a csapatba és maximális teljesítményt nyújtottak. -csapat-
A Holtby - Mata - Neuer triót bármelyik csapathoz nyugodt szívvel ajánlom.
(most vettem csak észre, hogy a Schalke 04től hoztam el 3 játékost :D)
Santon és De Silvestri az utolsó percekben érkeztek meg. A vezetőség a tudtomon kívül eladta a jobb hátvédemet Vrsaljko-t, így gyorsba szereznem kellett valakiket.
Örülök, hogy így történt. Silvestri egész évben jól teljesített, míg Santon berúgott büntetőjének köszönhetően a miénk lett a spanyol kupa.
Minden évben kicsit finomítok a taktikán. Most több egyéni utasítást adtam + pár embernek a szerepkörét megváltoztattam. Utólagosan jól döntöttem e téren.
A szélsőimet átállítottam kimondott irányítóra és az egyik csatárt támogató Trequartistára (ő volt Mata).
Gyönyörű meccseket játszottak néha a srácok.
Menedzserként 3 évet kellett várnom, hogy kupát nyerjek az RS-sel.
-spanyol kupa menetelés-
Az első 6 meccsen a B csapat játszott. A Barcelona illetve a Real ellen már teljes erővel nyomultunk.
A kupa gólkirálya Carlos Vela lett 9 góllal (egy meccsen rúgott 6ot :D).
A nemzetközi porondon is próbálgattuk szárnyainkat. Most sikerült továbbjutni a csoportból 2. helyen.
-BL menetelés-
Sose hittem volna, hogy az Ajaxot az egyenes kieséses rendszerben 9-0ás összesítéssel búcsúztatom. (A visszavágón a B keret játszott)
Sajnos még mindig túl nagy falat ez nekünk, de jövőre már szeretnék eljutni az elődöntőig.
....és most jöjjön az amire vártam. A bajnokság. Az elmúlt 2 szezonban mindig kikaptam a Barcától, most viszont a szezonnyitón rögtön sikerült 2-2t játszani ellenük (a meccs vége felé még büntetőt is hibáztunk, tehát nyerhettünk volna). Itt éreztem, hogy most jött el a mi időnk.
A csapat nagyszerű volt. 19 mérkőzés alatt 50 pontot sikerült bezsebelni, de itt még a Real előttünk volt 1 ponttal. Szerencsére a 38. fordulót már bajnokként játszottuk :).
-tabella-
A játékosaim egyénileg nem villantottak nagyon kiemelkedőt, de csapatban az erő!
-Játékos statisztika-
Díjak:
Év kapusa: Neuer 2. hely
A legtöbbet fejlődő csapat: 2. hely
Az év játékosa: Holtby 2. hely
Az év menedzsere: én 1. hely
Gólkirály: Guarch 3. hely
Az év fiatal játékosa: Guarch 1. hely, Papadopoulos 2. hely
Így a poszt végén mindenképpen szeretném megemlíteni az utánpótlásunkat is!
Az első szezonban bajnokok lettek a 2. csoportban. A következő szezon nem volt fényes, egy 6. hely jött össze a 3. csoportban. Viszont idén...
Ez a keret:
-u19 csapat-
Ismét bajnok lett:
-u19 3. csoport tabella-
Aguilar 33 mérkőzésen 34 gól 9 gólpassz! :) Őt itt tartom jövőre is.
Hajrá mindenki :)